Koti Uutisia Kotimaa Valtiovarainministeriön virkamies jakaa monikulttuurisuuspropagandaa

Valtiovarainministeriön virkamies jakaa monikulttuurisuuspropagandaa

2
Kuvakaappaus: Twitter.

Suomen pankissa aiemmin työskennellyt valtiovarainministeriön finanssineuvos Markku Stenborg levittää sosiaalisessa mediassa monikulttuurisuuspropagandaa. Stenborg jakoi Twitterissä “uutisen”, jonka mukaan “rikollinen maahanmuuttaja on myytti”.

Stenborgin linkittämä artikkeli on julkaistu juutalaisen Ochs-Sulzberger-perheen The New York Times -lehdessä. NY Times väittää, ettei yleinen mielikuva maahanmuuttajien keskimääräistä korkeammista rikostilastoista ole totta. Väitteen tueksi juutalaisomisteinen lehti päätti taiteilla tilastoilla.

NY Times vertasi maahanmuuttotilastoja Amerikan yleisiin rikostilastoihin. Rikostilastojen trendi on ollut laskusuhdanteinen 1990-luvun alun piikin jälkeen, kun taas siirtolaisten määrä lisääntyy jatkuvasti. Vertaamalla kahta tilastoa keskenään lehti pyrki uskottelemaan yleisölle, etteivät maahantunkeutujat tee valkoisia enemmän rikoksia. Kyseessä on kuitenkin silmänkääntötemppu.

Yhteiskunnallisella tasolla rikosten määrän laskuun voivat vaikuttaa monet tekijät aina viranomaisten määrärahojen budjetoinnista lähtien. Lisäksi merkittävä osa Amerikan maahanmuuttajista on valkoisia ja itäaasialaisia, joiden keskimääräiset rikostilastot ovat matalat.

Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että mustat, arabit ja latinot syyllistyvät edelleen törkeisiin seksuaali- ja väkivaltarikoksiin moninkertaisesti valkoisiin verrattuna. Arkikielessä “maahanmuutto-” ja “rasismikeskustelu” liittyvät juuri mustiin, arabeihin ja latinoihin eikä valkoiseen tai itäaasialaiseen maahanmuuttoon.

Tilastot esimerkiksi osoittavat, että New Yorkissa ei-valkoisten korvaaminen valkoisilla vähentäisi ammuskelua 97 prosentilla ja murhia 91 prosentilla. Yleisesti Yhdysvalloissa mustat syyllistyvät murhiin kuusi kertaa ei-mustia useammin. Näihin tosiasioihin NY Times ei uskaltanut ottaa kantaa.

NY Times ei tietenkään tutkinut rikostilastoja rodullisella tasolla, sillä tuolloin lehti olisi syyllistynyt suoraan valehteluun lobatessaan monikulttuurisuutta. Nyt lehti ja sen artikkelia jakanut finanssineuvos Stenborg syyllistyivät suoran valehtelun sijaan kansalaisten tökeröön harhaanjohtamiseen.

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

 1. Täyttä paskaa.
  Mieshän pääsee Taivaaseen kun valehtelee kuin juutalainen.

  ”rikollinen maahanmuuttaja on myytti”.

  Niin, että tällaisia “virkamiehiä” meillä on!?!?!?

  Koloja puihin hakkaava Palokärki on myytti.
  Mädässä lihassa kuhisevat kärpäsen toukat ovat myytti.
  Jumalan Sanaa Kirkossa saarnaava pappi on myytti (ennen),
  Toikkaroiva humalainen on myytti.
  Kadunkulmassa seisoskeleva itseään kauppaava huora on myytti.

  Mutta minäpä kerron, mikä on TODELLINEN myytti: Suomalainen rehellinen ja isänmaallinen poliitikko (valtapuolueet, johon lukeutuu myös oppositio, poislukien erinäisten tulkintojen muk. Persut).

Comments are closed.