Koti Artikkelit Yhteiskunta Helsingin Sanomat johti harhaan maahanmuuttouutisellaan

Helsingin Sanomat johti harhaan maahanmuuttouutisellaan

25

riots-arrest-enfie_1968338i

Helsingin Sanomat vääristeli ilmeisen tahallisesti maahanmuuton taloudellisia vaikutuksia selvittäneen tutkimuksen tuloksia tuoreessa uutisessaan “Britannia hyötyy miljardeja EU-maahanmuutosta”.

Annamari Sipilän kirjoittamassa artikkelissa todetaan: “Tuoreen tutkimuksen mukaan tulijat maksavat veroja enemmän kuin rasittavat tukijärjestelmää”. Helsingin Sanomat ei ole koskaan yrittänyt peitellä arvomaailmaansa, vaan maahanmuuton rajoitusten purkaminen on sille yhtä tärkeä tavoite kuin “sukupuolineutraali avioliitto” ja Suomen Nato-jäsenyys. Suomen asenneilmapiirin muuttamiseksi HS ja Sipilä ovat valmiita myös sumuttamaan lukijoitaan.

Tutkimus, josta Sipilä kirjoittaa, on University College Londonin tohtori Tommaso Frattinin ja professori Christian Dustmannin tekemä. Frattini ja Dustmann selvittivät sekä EU:n alueelta että Euroopan ulkopuolelta tulevan maahanmuuton vaikutuksia yhteiskuntaan. Sipilä ei kuitenkaan kirjoita uutisessaan lainkaan EU:n ulkopuolelta tulevan maahanmuuton vaikutuksista, sillä se ei sopisi HS:n monikulttuurisuutta syleilevään linjaan. Sipilä yhdistääkin valkoiset ja ei-valkoiset maahanmuuttajat yhdeksi massaksi: “Maahanmuuttokysymys on ratkaiseva, kun Britannia valmistuu ensi toukokuun parlamenttivaaleihin.”

EU:n alueelta tuleva valkoinen, koulutettujen ihmisten työperäinen maahanmuutto on todellakin Frattinin ja Dustmannin mukaan antanut Britannian taloudelle yli 25 miljardin euron piristysruiskeen aikavälillä 2000–2011. HS jättää kuitenkin tahallaan kokonaan pimentoon tutkimuksen toisen merkittävän tuloksen: Euroopan ulkopuolelta tuleva ei-valkoinen maahanmuutto on kuormittanut maan taloutta jo yli 150 miljardilla eurolla vuoden 1995 jälkeen. Siinä, missä valkoisista tulee yhteiskunnan rakentajia, ei-valkoiset alkavat yhteiskunnan eläteiksi.

markdug
Lontoon 2011 maahanmuuttajamellakat alkoivat, kun poliisi ampui maahanmuuttajataustaisen huumediilerin.

Edes EU:n sisäinen työperäinen maahanmuutto ei ole niin onnistunut ilmiö kuin HS antaa ymmärtää. Suuri osa taloudellisesta hyödystä on tullut esimerkiksi ranskalaispankkiireilta ja saksalaisinsinööreiltä. Tutkimusta onkin moitittu siitä, että se on käsitellyt “maahanmuuttoa” aivan liian suurpiirteisesti. 75 prosenttia rahoista on peräisin EU:n vanhojen jäsenmaiden asukkailta. Korkeasti koulutettujen EU-maahanmuutto on vaikeuttanut nuorten brittien pääsyä työelämään, minkä pelätään synnyttävän suuria sosiaalisia ongelmia tulevaisuudessa.

Sipilälle ja Helsingin Sanomille tämä on tietysti yhdentekevää, sillä liberaalit eivät suinkaan kannata vapaata maahanmuuttoa taloudellisin tai yhteiskunnallisin perustein vaan siksi, että monikulttuurisuus on heille lähes uskonnollinen velvollisuus. Myöskään Britanniassa maahanmuuttopolitiikkaa ei ole tehty järkiargumentein, vaan ideologiselta perustalta. Vuonna 2009 Tony Blairin entinen avustaja Andrew Neather paljasti, että työväenpuolue (toinen maan kahdesta pääpuolueesta) ajoi vapaiden rajojen politiikkaa tehdäkseen Britannian väestörakenteesta “todella monikulttuurisen”. Puolueen sisäpiiriin kuuluneen Neatherin mukaan työväenpuolue ei puhunut tavoitteistaan julkisesti, jottei se karkottaisi työväenluokkaisia äänestäjiään, jotka ovat perinteisesti joutuneet kärsimään eniten monikulttuurisuuden haitoista.

Viime vuonna Sipilä kirjoitti Helsingin Sanomiin kolumnin “Helsingissä on tapana syyllistää hyviin lähiöihin haluavaa keskiluokkaa”, jossa hän totesi: “Suomi on maahanmuuton kehitysmaa, ja siksi jo pelkkä maahanmuutosta puhuminen on suomalaisille vaikeaa […] On selvää, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia.” Onko ihmekään, että puhuminen on vaikeaa, kun suomalainen lehdistö tekee kaikkensa johtaakseen lukijoitaan harhaan sensuroimalla tutkimuksia maahanmuuton vaikutuksista?

 

Toimitus

 

Lue myös:

Toimittajat tilille
HS: holokaustista Euroopan uskonto
Monikulttuurisuutta kannattava toimittaja valehteli katupartiosta

25 KOMMENTIT

 1. No eipä yllätä, ainahan ne niin tekee.
  Kaikkein sairain mokuttaja on YLE näistä kaikista. Samaa paskaa ovat myös IL, IS, HS. Itse asiassa koko Suomen valtavirtamedia on mukana tässä mielisairaassa valehtelussa ja rasismissa valkoihoisia kohtaan.

 2. Hesarin toiminta ei enää jaksa yllättää mitenkään. Naurettavaa kulttuurimarxista roskaa tuottavat tarkoituksella. Ihmettelen, jos ne itekään uskovat kirjoittamaansa tai sitten ovat todella jälkeenjääneitä.

 3. Britannian maahanmuutto ei ole kovin relevantti vertailukohde vaikkapa Suomen maahanmuuttoon. Britanniassa on oikeasti valtava määrä maahanmuuttajia, jotka tekevät työtä, integroituvat ja maksavat veronsa. Tämä osuus maahanmuuttajista koostuu putki- ja kunnassapitotöitä tekevistä puolalaisista ja takseja ja pizzerioita pyörittävistä intialaisista.

  Noita Britannian lukuja kyetään selittämään siten, että puolalaiset tulivat sankoin joukoin maahan juuri kun yhteiskuntarakenne muuttui ja tarvittiin pikkupalkkaisia “jokapaikanhöyliä”.

  Mitenkäs meillä? Meillä veroa maksavia maahanmuuttajia taitaa olla PK-seudun bussikuskit ja turkkilaisiksi itseään väittävät kurdit pizzerioineen. Loppu onkin enemmän tai vähemmän kuluerä alkuperäiselle kansalle. Kuluerääkin suurempi rasite on yhteiskunnalliset haitat, jotka syntyvät jo pelkästään kulttuurien yhteentörmäyksestä. Miksi ensiksikään käytetään sanaa “kotouttaminen”, kun käytännössä ainuttakaan maahanmuuttajaa ei edes pyritä saamaan ajattelemaan, että hän haluaa muuttua, eikä niiden ihmisten jotka jo paikalla olivat. Moninaisuus on kaunista mutta samaan tilaan ahdettuna siitä seuraa kaaosta ja sairautta.

  • ” integroituvat ja maksavat veronsa.”

   Integroituvat monietnisen globaalikulttuuriin, eivät brittiläiseen, brittiläisten rakentamaan yhteiskuntaan niinkään. Siellähän on jo omat alueet eri ryhmille, Chinatowneja, intialais/karibialais/jne. -alueita jne. missä ei väärän näköinen tunne itsensä tervetulleeksi aina. Näinhän se aina menee, kun maahanmuuttajia otetaan tarpeeksi/liikaa.

   • “Integroituvat monietnisen globaalikulttuuriin, eivät brittiläiseen, brittiläisten rakentamaan yhteiskuntaan niinkään” Mistä on brittiläisen kulttuurin raaka-aineet hankittu? Brittien saarilta? vaikko kenties ehkäpä heidän valtaamilta alueilta? entä työvoima jolla tätä valtavaa imperiumia aikoinaan rakennettiin? intiasta, afrikasta, kiinasta.. intialaisia kuletettiin afrikkaan rakentamaan englantilaisten rautateita että saatiin raaka-aineita kuleteltua..

    • Tottakai työvoimaa haalittiin sieltä mistä ikinä saatiin, mutta työläiset palasivat joissain tapauksissa kotimaahansa, eivätkä jääneet. Näistä esimerkkinä muun muassa Etelä-Afrikan intialais- ja aasialaisperäinen vähemmistö. Miksi Gandhi aloitti itsenäisyyskamppailun Intiassa? Hän halusi britit maasta pois. Oliko hän ilkikurinen rasisti vai halusiko hän kantaa kansansa puolia? Siinäpä miettimistä.

 4. “Euroopan ulkopuolelta tuleva ei-valkoinen maahanmuutto on kuormittanut maan taloutta jo yli 150 miljardilla eurolla vuoden 1995 jälkeen.”

  Sionistipankkien jo 200 vuotta sitten alistama Englanti petti oman veljeskansansa toteuttamalla kylmäverisen saksalaisen sivilisaation tuhoamisen ja maksaa nyt kauheaa hintaa sotarikoksistaan. Kerran niin mahtava kansa menetti imperiuminsa ja on nyt kuin nurkkaan ajettu rotta omalla saarellaan, jossa he nyt vuorostaan joutuvat kokemaan miltä tuntuu olla vierasmaalaisten rosvolaumojen miehittämiä. Typerykset jopa edelleen palvovat kansallissankarinaan sotahullua lihavaa juoppoa, joka ajoi kansansa kurjuuteen ja myi Euroopan bolshevismin ikeen alle.

  Sääliksi käy tavallisia hyväntahtoisia englantilaisia, mutta tuo kansa joutuu nyt kantapään kautta oppimaan että he olivat väärässä ja Hitler oli oikeassa, ja että he ovat palvelleet talmudistista varjohallitusta kaikki nämä vuosikymmenet, ja ainoastaan radikaali asennemuutos voi kääntää kehityksen suunnan.

 5. Mitähän jännää Hesari keksii tänä vuonna itsenäisyyspäiväksi?

  Oliko viime vai edellisvuonna oli kannessa iso otsikko tyyliin “suomalainen on rasisti” tai jotain sinne päin? Muistaako kukaan tarkemmin mikä juttu oli?

  Itse en ota tosissaan mitään mitä kyseinen lafka julkaisee.

  Tää hesarin omistajahan oli siellä Bilderberg-kokouksessa, siellä on saneltu että “haukkukaa ja vääristelkää kantaväestöä, suitsuttakaa mamuja”.

 6. Missä tuossa Daily Mailin artikkelissa mainittiin ‘ei-valkoinen’ tai ‘valkoinen’ maahanmuutto? Kyse oli kai Eu:n sisäisestä ja EU:n ulkopuolelta tulevasta maahanmuutosta, missä ei ihonväristä puhuta. Jos kaipaatte rehellisyyttä, kannattaisi siis aloittaa itsestään. Ja jättää myöskin ihonväriin viittaava kirjoittelu, sillä sellaisella ei saavuteta uskottavuutta kuin korkeintaan jonkin pienen populan sisällä.

  • Käytännössä Euroopan sisäinen maahanmuutto tarkoittaa valkoisia ja Euroopan ulkopuoleinen ei-valkoisia. Ja uutisessahan ei nimenomaan tehty minkäänlaisia eroja maahanmuuttajien välille.

  • Toki EU:n sisällä liikkuu varmasti jonkin verran mustalaisia ja muita ei-europidejä, mutta käsittääkseni kuitenkin pääosa EU:n sisäisestä muutosta Britanniaan on juuri europideja, puolalaiset isona ryhmänä. Olisihan se helpompaa jos tutkimus olisi valmiiksi erotellut rodut, muttei nykyään ole oikein pol. korrekti jaottelu.

   Taas kerran puhutaan vain ihonväristä, joka on kuitenkin vain se parhaiten näkyvä rotuero, mutta ovathan todelliset erot syvemmällä. Älykkyys ja sen hajonta sekä eri osa-alueet(europideilla korkeampi hajonta kuin itä-aasialaisilla), temperamentti ja luonne-erot ja fyysiset erot kehoissa jne jne.

 7. Nuorisojoukko ryösti miehen Helsingissä – nuorin epäilty vasta 14-vuotias
  Poliisi on ottanut kiinni neljä nuorta epäiltyinä Helsingin Lauttasaaressa viikonloppuna tapahtuneesta ryöstöstä.

  Kaikkiaan epäiltyjä on viisi, mutta joukon nuorinta eli 14-vuotiasta poikaa ei voida ikänsä vuoksi pitää kiinniotettuna. Muut epäillyt ovat 16-vuotiaita.
  Porukan epäillään ryöstäneen ja pahoinpidelleen parikymppisen miehen bussipysäkillä sunnuntaina hieman puolenyön jälkeen.

  – Tapahtumat olivat alkaneet rahan pummaamisesta ja sitten tilanne oli edennyt niin, että uhriin on käyty kiinni ja häntä on potkittu maassa. Yhdellä oli ollut mukanaan jonkinlainen puunpätkä, jolla asianomistajaa oli lyöty, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.
  Uhri sai tilanteessa ruhjevammoja ja häneltä vietiin tilanteessa lompakko ja matkapuhelin. Kolme epäillyistä saatiin kiinni heti samana yönä ja neljäs otettiin kiinni eilisiltana.

  Halmeen mukaan osa epäillyistä on ollut poliisin kanssa tekemisissä aiemminkin. Hän kuitenkin sanoo, ettei kellään ole ollut tekemistä esimerkiksi Helsingin Alppipuistossa tai Vantaan Heurekassa loppukesällä tapahtuneiden ryöstöjen kanssa.
  Kuluneen syksyn aikana poliisi on ottanut kiinni nuoria epäiltynä yhteensä 70 pahoinpitelystä eri puolillä pääkaupunkiseutua. Poliisin mukaan kyse on ollut kaveriporukoista, jotka ovat löyhästi liittyneet toisiinsa.

  Lähde: MTV3 Uutiset 10.11.2014

  • Uhrin vika.

   Kuten sekin että nämä kultamunat menevät syyriaan raiskaamaan ja tappamaan lapsia. Saavat kuitenkin hyvät kela-korvaukset.

   Kela toimillaan rahoittaa terrorismia.

   Takaisin tullessaan veronmaksajien rahoilla järjestetään kriisiapua ja harkinnanvaraista myönnetään ilman harkintaa!

  • “Poliisin mukaan kyse on ollut kaveriporukoista, jotka ovat löyhästi liittyneet toisiinsa.”

   Ilmeisesti “Jengi” termin käyttö kiellettiin hyysärien toimesta. Oli kai liian negatiivinen sointi. Kyseessä vain löyhä kaveriporukka keppostelemassa. Räsänen hyväksyy.

 8. Lenkillä ollutta naista ahdisteltiin Jyväskylässä

  Tuntematon mies kävi eilen illalla käsiksi lenkkeilemässä olleeseen naiseen Jyväskylän Kortepohjassa.
  Tapaus sattui noin iltayhdeksän aikaan Haukanniemeen vievällä peltotiellä.
  Nuori nainen huusi apua, jolloin mies pakeni paikalta.
  Naisen mukaan ahdistelija oli noin 170 cm pitkä, hintelä ja alle 30-vuotias ulkomaalaiselta vaikuttava tummaihoinen mies. Yllään miehellä oli tumma huppari tai takki, jonka huppu oli päässä. Kasvojen edessä miehellä oli tumma kaulaliina.
  Miestä etsittiin tapahtuman jälkeen usean poliisipartion voimin tuloksetta.
  Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapaukseen tai ahdistelijaan mahdollisesti liittyvät tiedot tai vihjeet numeroon 050 4560471.

  Lähde: MTV3 Uutiset 13.11.2013

 9. Jyväskylän Kortesuolla naisen kimppuun käynyt mies on edelleen kateissa.

  Tuntematon mies kävi lenkillä olleeseen naiseen käsiksi Kortesuolla Haukanniemeen vievällä peltotiellä viime viikon keskiviikkona noin kello 21.

  Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemen mukaan poliisi on saanut jonkin verran vinkkejä hyökkääjästä, mutta miestä ei ole niistä huolimatta tavoitettu. Poliisi ei tiedä miehen henkilöllisyyttä.

  Ahdistelija oli noin 170 senttimetriä pitkä, hintelä, alle 30-vuotias ulkomaalaiselta vaikuttava tummaihoinen mies. Yllään miehellä oli tumma huppari tai takki, jonka huppu oli päässä. Kasvojen edessä miehellä oli tumma kaulaliina.

  Tekoa tutkitaan alustavasti raiskauksen yrityksenä.

  Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä tapahtuneesta numerossa 050 456 0471.

  Lähde: Keskisuomalainen 19.11.2014

 10. Suuri huumejuttu: Irakilaiset jahtasivat somalirikollisten perheitä Suomessa
  RIKOS JULKAISTU 03.12.2014 12:00

  Uutisextra
  KRP kertoi isosta kansainvälisestä huumetuontijutusta
  11:55

  Suuren huumejutun tutkinta johti irakilaisten ja somalialaisten rikollisten riitoihin Suomessa ja perheenjäseniin kohdistuneeseen väkivaltaan ja uhkauksiin. Tapauksiin liittyi esimerkiksi aseella uhkailua.
  Keskusrikospoliisin mukaan tutkinnan aikana maahantuontiorganisaatiota seuratessa poliisi havaitsi väkivaltaista kurinpitomenettelyä ryhmän sisällä eri kansallisuuksien välillä. Maahantuojat epäilivät poliisin takavarikoimia huumausaineita ryhmän sisäisiksi varkauksiksi.
  MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi nappasi salaa huume-erän somalitaustaisilta henkilöiltä eräästä autosta. Tämä sai irakilaistaustaiset huumerikolliset epäilemään somalialaisten vetäneen välistä.

  Väkivaltaa perheisiin
  Epäilyt johtivat väkivaltaan pääkaupunkiseudulla.
  – Selvittääkseen tapahtumia ryhmän sisällä heidän epäillään tehneen törkeän vapaudenriiston sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksen ja laittomia uhkauksia, keskusrikospoliisi kertoo.
  – Nämä teot kohdistuivat ryhmän jäsenten perheenjäseniin sekä lähipiiriin.
  Rikoskomisario Kari Siivo Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että somalialaisten perheenjäseniä muun muassa siepattiin epäiltyjen autoon ja heitä uhattiin väkivallalla. Poliisi epäilee, että uhkailua tehostettiin ampuma-aseella ja kerran Vantaalla oli ammutukin kaksi laukausta.
  Poliisi kuitenkin ehti keskeyttää nämä tapahtumat ennen varsinaisia väkivallantekoja. Asianomistajia jutussa on kaikkiaan 6-7, epäiltyjä viisi. Törkeän pahoinpitelyn yrityksen uhriksi joutui somalialaistaustainen nuori mies.
  Iso huumejuttu
  Suomen ja Hollannin poliisit paljastivat laajan huumeliigan. Rikoksista epäillään 33 henkilöä. Organisaatio oli hyvin kansainvälinen: joukossa on Suomen, Ranskan, Belgian, Hollannin, Viron, Liettuan, Somalian, Egyptin, Irakin sekä Iranin kansalaisia.

Comments are closed.