Koti Uutisia HS: holokaustista Euroopan uskonto

HS: holokaustista Euroopan uskonto

1

Helsingin Sanomat julkaisi hiljattain tekstin, joka vaatii sionismille kriittisen keskustelun tukahduttamista. Saska Saarikosken kirjoittama kolumni hyökkäsi poliitikko Pertti Salolaista vastaan, sillä Salolaisen mukaan Yhdysvaltain rahat ja media ovat juutalaisten käsissä.

HS liittyi muun muassa Efraim Zuroffin ja Gideon Bolotowskyn joukkoon moralisoidessaan Salolaisen amerikkalais- ja israelilaiskriittistä kannanottoa. HS kaivoi naftaliinista aseekseen myös vasemmistopoliitikko Erkki Tuomiojan takavuosien kommentin, jonka mukaan Israel toteuttaa palestiinalaisia vastaan “1930-luvun politiikkaa”. Toisin sanoen HS:n mukaan juutalaiset eivät voi syyllistyä sellaiseen toimintaan, että se olisi ikinä yhtä tuomittavaa kuin eurooppalaisten juutalaisia vastaan suorittama väkivalta. HS haluaa säilyttää juutalaisten kritiikki-immuniteetin.

HS:n mukaan juutalaisia kritisoivat suomalaiset ovat, jos eivät antisemitistejä, vähintäänkin “vähän juntteja”. Muuta perustelua HS ei väitteelleen anna, kuin että “natsit murhasivat kuusi miljoonaa juutalaista”.

“Holokaustilla” on HS:n mukaan aivan erityinen symbolinen asema eurooppalaisuudelle ja sen vastustaminen on osa koko Euroopan “ydintä, sielua ja sydäntä”. HS tahtookin, että uusi rauhalle, suvaitsevaisuudelle ja tasa-arvolle perustuva eurooppalainen järjestys rakennetaan “holokaustin” ja sen katumisen syntymyytin perustalle. Holokaustista tulisi HS:n mukaan siis tehdä virallinen eurooppalainen liittovaltionuskonto. Euroopan päiväksi ehdotetaan tekstissä vainojen uhrien muistopäivää 27. tammikuuta tai sionistien voitonpäivää 8. toukokuuta. “Voitonpäivä” tulisi HS:n mukaan nostaa Suomessa muutenkin näkyvämmälle paikalle etenkin, kun Suomella on Saksaan “ikäviä” historiallisia yhteyksiä, jotka on viimeinkin katkaistava.

Esimerkkiä poliittisesti korrektista keskustelukulttuurista HS kehottaa suomalaisia ottamaan Paavo Lipposesta. Lipponen on paitsi pyydellyt Suomen puolesta anteeksi holokaustia, myös kuvauttanut itseään kipa päässä Helsingin synagogissa.

Helsingin Sanomat on osa Sanoma-yhtymää, jonka suurin omistaja oli kuolemaansa asti juutalainen Aatos Erkko. Erkon omaisuus siirrettiin tänä vuonna Jane ja Aatos Erkon säätiölle. Sanoman suurin haastaja on ruotsinjuutalaisten omistama viestintäjätti Bonnier.

 

Aiheesta lisää:

Holokausti – uusi uskonto

Toimittajat tilille

Wiesenthal-keskus puuttui Suomen sisäpolitiikkaan

Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

 

Aiheesta muualla:

Saarikosken kolumni: http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Vaarallisia+sammakkoja/a1355811570581

Saarikoski ja Pentti Linkola keskustelevat maahanmuutosta: http://www.youtube.com/watch?v=ZqJFPAGSRyc

1 KOMMENTTI

  1. Natsikortti löytyy näemmä myöskin juutalaisten kätyreiltä… Tämä uutinen pilasi aamuni oikeinkin onnistuneesti, samalla murskaten vähäisenkin toivoni kotimaisia julkisia medioita kohtaan. Tosiasiahan on, että maailman rahajärjestelmä on juutalaisten hallussa. Ei kai siinä mitään ulisemista ole Helsingin Sanomillakaan. Nämä liberaalien höpöhöpöarvojen puolesta “taistelevat” kynäsoturit osaavat kyllä puuttua tehokkaasti asioihin, joista eivät mitään tiedä saati että kykenisivät ymmärtämään, vaikka tietoa sattuisi olemaankin. Ilmeisesti 20 000 000 miljoonaa kuollutta neuvostokansalaista ei vastaa muutaman miljoonan juutalaisen myyttiä, koska ei neuvostokansalaisia ole asetettu mitenkään jalustalle voivoteltavaksi. Miksi näin? Kauhistuttava ujellus myytistä samoilta ajoilta, kun kymmeniä miljoonia kuoli oman valtiojohtajansa kädestä. Ovatko he jotenkin vähäarvoisempia kuin juutalaisten satuilut ihan “himpun verran” yläkanttiin vedetystä luvusta holokaustissa? Ai mutta kyllähän he juutalaisten mielestä ovatkin! Me muuthan olemme heille roskasakkia, jotka saa ja täytyy heidän pyhän pr-lehtisensä mukaan tappaa…

Comments are closed.