Koti Uutisia “Hitler-kissa” hyökkäyksen kohteena – toipunut hyvin

“Hitler-kissa” hyökkäyksen kohteena – toipunut hyvin

9

UK_Hitler_kissa

Seitsemänvuotias Baz-kissa löydettiin viisi kuukautta sitten pahoinpideltynä ja hylättynä roskakorista Tredworthissa, Lounais-Englannissa. Kissa saatiin onneksi toimitettua ajoissa hoitoon eläinlääkärille. Bazin omistaja Kirsty Sparrow uskoo kissansa joutuneen hyökkäyksen kohteeksi ulkonäkönsä takia; Bazilla on Adolf Hitlerin viiksiä muistuttava tumma kuvio turkissaan kuonon alla.

Kissan hoito maksoi 600 puntaa, ja ulkopuoliset lahjoittajat avustivat hoitokuluissa 80 punnalla. Vaikka Bazin vasenta silmää ei saatu pelastettua, on kissa toipunut vammoistaan hyvin ja pystyy edelleen elämään normaalia kissan elämää. “Hän ei näytä olevan ollenkaan hermostunut tapahtuneesta. Hän on iloinen päästessään ulos, tosin hän pysyttelee vain puutarhassa”, Sparrow kommentoi kissan kotiinpaluuta. Hän on silti edelleen huolissaan kissan turvallisuudesta naapurustossa.

“Baz on hyvin suloinen vaikka näyttääkin Hitleriltä”, Sparrow totesi. “Hän on aina näyttänyt tältä. En voi käsittää, miten kukaan voi tehdä näin eläimelle, näyttipä se miltä tahansa”, kissan omistaja jatkoi.

Lähde: Daily Mail

9 KOMMENTIT

  1. Tuon kissan henki on arvokkaampi kuin sen pahoinpitelijän. Eläinrääkkäys on säälittävää.

  2. Perus antifan touhuja. Tällä kissalla oli varmaan vaarallisia ajatuksia.

  3. Vaikka sinänsä kuulostaa kummalta että joku hyökkäisi kissan kimppuun sen Hitleriä muistuttavan ulkonäön takia, niin en ihmettelisi vaikka innokkaat vasemmistolaiset näin tekisivät. Fasismia vastaan! =)

  4. Vasemmiston tapa toimia on juuri tuollainen. Senhän me jo tiedämme.

  5. Kovia poikia nuo punikit,taas menestyksekkäästi puolustamassa itseään.Ehkä he ovat saaneet joskus turpaansa kissanpennulta?

  6. William Pierce ennusti tämänkin Turnerin päiväkirjoissa: http://www.skrewdriver.net/turner11.html

    “Another incident in which the TV viewers were treated to closeup coverage was the killing of a cat. A large, white alley cat was spotted by someone in the crowd, who started the cry, “Get the honky cat!” About a dozen demonstrators took off down an alley after the unfortunate cat. When they reappeared a few moments later, holding up the bloody carcass of the cat, an exultant cheer went up from those in the crowd near enough to see what had happened. Sheer insanity!”

  7. Toivottavasti tekijät saavat joskus moninkerroin takaisin ja niitä sattuu, pahasti!

  8. Todella säälittävää touhua. Kuvastaa jälleen miten fiksua sakkia nämä antifat on.

Comments are closed.