Koti Artikkelit Valta takaisin globalisteilta!

Valta takaisin globalisteilta!

3

Artikkelissa “Yksi vihollinen – globalistit” paneuduimme globalismin eli kansainvälisyyskiihkoilun maailmankuvaan ja historiaan. Globalismi on kansallismielisyyden vastakohta ja ikävä kyllä maailman vaikutusvaltaisin aate tällä hetkellä. Lue myös artikkelit “Globalismi – vapautta?”, “Globalismin poliittiset naamiot” ja “Globalismi ja vääjäämättömyyden harha”.

Toisinaan kuulee sanottavan, että raha hallitsee maailmaa. Tämä väite on lähes oikea. Totuus on, että raha on vain työkalu, ja ne, jotka kontrolloivat rahan luontia, hallitsevat maailmaa. Johtavien poliitikkojen valta maailman ympäri on hyvin rajoittunutta suhteessa pieneen pääomaa kontrolloivaan ihmisjoukkoon.

Globalistit, jotka kontrolloivat sinun elämääsi:

Juutalainen Jacob Rothschild, häikäilemätön suurpankkiiri ja maailman luultavasti vaikutusvaltaisimman ja rikkaimman perheen pää. Jacob Rothschildillä on virallisten arvioiden mukaan noin 4,6 miljardin euron arvosta omaisuutta. Koko Rothschildin suvulla on omaisuutta arviolta 313 miljardin euron arvosta.

Rothschildin ryövärimäisistä liiketoimista saisi kirjoitettua vaikka kokonaisen kirjan. Perheellä on 1800-luvun alusta lähtien ollut näppinsä pelissä kaikkialla, missä tienataan rahaa keinottelemalla, pakkolunastamalla tai lainaamalla pääomaa korolla. He eivät ole koskaan antaneet moraalin rajoittaa toimintaansa eikä heitä hetkauta inhimillinen kärsimys. Perhe on esimerkiksi useita kertoja rahoittanut toista sotaa käyvistä osapuolista, joskus molempaakin puolta. Rothschildien talousimperiumin perustaja Mayer Amschel Rothschild sanoi perimätiedon mukaan: “Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä, kuka lait säätää.”

Rotschildien perhe kontrolloi tänä päivänä yksityisen finanssisektorin välikäsien kautta suurta osaa maailman keskuspankeista, jotka painavat ja kontrolloivat kunkin maan valuuttoja. Jacob Rothschild on tällä hetkellä suvun vanhin ja näin sopivin symboloimaan koko suvun imperiumia.

Juutalainen George Soros, syvästi valkoista rotua vihaava finanssimoguli. Soros on Open Society Foundation -säätiön perustaja. Viralliset arviot Sorosin omaisuuden suuruudesta liikkuvat noin 24 miljardissa eurossa.

Sorosista tuli tunnettu Pohjoismaissa 1990-luvun alussa, jolloin hän suoritti niin suuren luokan valuuttakeinottelua Ruotsin kruunua kohtaan, että sen arvo putosi rajusti. Näin Ruotsin ensimmäisestä talouskriisistä tuli tosiasia. Tämän johdettua paitsi konkursseihin ja kohonneeseen työttömyyteen myös Ruotsin valtionvelka lisääntyi räjähdysmäisesti. Soros on tiennannut miljardeja vastaavanlaisilla vastuuttomilla valuuttakeinotteluilla muiden muassa Ison-Britannian, Saksan, Malesian ja Thaimaan valuuttoja kohtaan. Kahdessa viimeksi mainitussa maassa Sorosin keinottelut johtivat siihen, että valtiot putosivat taloudessaan konkurssin rajalle.

Rahansa Soros käyttää muun muassa Open Society Foundationiin, joka on tukenut taloudellisesti kumouksellista toimintaa ja lobbarijärjestöjä. Esimerkkejä säätiön toiminnasta on promotoiminen maahanmuuton lisäämiseksi Euroopassa, lobbaaminen huumeiden laillistamiseksi sekä väkivaltaisen Black Lives Matter -liikkeen sponsoroiminen ja liikkeen aktiivien bussikuljetukset. Black Lives Matterin toiminta on johtanut vahingontekoihin ja suoranaisiin mellakoihin. Täyttääkseen Euroopan ääriään myöten muukalaisilla Open Society Foundation laatii ohjeistuksia, kuinka muukalaiset yksinkertaisimmin pääsevät Eurooppaan ja saavat oleskeluluvat.

Soros, Blankfein, Yellen.
Jacob Rothschild.

Juutalainen Lloyd Blankfein, Wall Streetin mahtimies ja ryöstökapitalisti, joka tekee mielellään voittoa muiden kustannuksella. Hän on Goldman Sachsin toimitusjohtaja, yhtiön hallituksen puheenjohtaja sekä yksi mahtavimmista ja häikäilemättömimmistä pankkiireista koko maailmassa. Virallisesti Blankfeinilla arvioidaan olevan omaisuutta lähes 940 miljoonan euron edestä. Goldman Sachsilla puolestaan on hallussaan lähemmäs 73 miljardin euron rahavarat.

Goldman Sachs oli Blankfeinin kautta yksi pääsyyllisistä vuoden 2007 suureen talouskriisiin. Talouskriisi luotiin osin pankkien myöntäessä suuria määriä korkean riskin lainoja ja osin lainoihin liittyneellä johdannaiskeinottelulla. Moni pankki ajautui konkurssiin ja järjestelmä oli lähellä totaalista romahdusta, mutta se pelastettiin ryöväämällä valtavia rahasummia veronmaksajilta.

Kriisi johti muun muassa korkeihin työttömyyslukuihin ja monista tuli jopa kodittomia, koska he eivät pystyneet maksamaan pilviin kohonneita asuntojensa lyhennyseriä ja korkoja. Kreikka romahti lähestulkoon totaalisesti johdannaisuhkapelien ja Goldman Sachsin laatimien valheellisten dokumenttien seurauksena, jotka suostuttelivat tulemaan mukaan Euroopan talous- ja rahaliittoon. Samaan aikaan Goldman Sachs löi johdannaismarkkinoilla vetoa sen puolesta, että Kreikan talous romahtaisi.

Miten talouskriisi sitten vaikutti Blankfeiniin ja Goldman Sachsiin? Goldman Sachsin osakkeet ovat nousseet 170 prosenttia sitten vuoden 2007 ja Blankfein lunasti tähän asti suurimman vuosibonuksensa, yli 62,5 miljoonaa euroa.

Juutalainen Janet Yellen, suurkeinottelija ja rahamanipulaattori, jonka valta ulottuu maailman kaikkiin rahoihin. USA:n yksityisomisteisen keskuspankki Federal Reserven (FED) toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Virallisten arvioiden mukaan Yellenillä olisi omaisuutta yli 12,5 miljoonan euron arvosta. FED:n liikevoitto liikkuu vuosittain 73 miljardista eurosta 100 miljardiin euroon.

Yellenin voi mieltää pieneksi tekijäksi muiden edellä mainittujen roistojen joukossa, mutta hän on vielä uusi virassaan; FED:n toimitusjohtajan virka siirtyi juutalaiselta Ben Bernankelta hänelle vasta vuonna 2014. FED on maailman keskuspankeista mahtavin; se kontrolloi maailman kiistatta suurinta valuuttareserviä, dollareita. FED vastaa myös suureksi osaksi kultavarannoista, jotka ovat peräisin monista maista kautta maailman.

Israelilaislehti The Jerusalem Post, joka on perinteisesti hyssytellyt keskustelua juutalaisten vaikutusvallasta, kirjoitti: “Jos Janet Yellen aivastaa, koko maailman globaali talous uhkaa vilustua.”

Miten tähän on tultu?

Yllä on näkemisen arvoinen amerikkalainen noin 30-minuuttinen animaatiovideo, joka selittää yksinkertaisesti, kuinka roistopankkiirit hallitsevat maailmaa ja kuinka he ovat päässeet vallan huipulle.

Pohjoismainen Vastarintaliike on yksi niistä harvoista järjestöistä, jotka vetoavat todellisuuteen – keisarilla ei ole vaatteita. Olemme yksi niistä järjestöistä, jotka haluavat muuttaa tilannetta. Jos haluat tulla mukaamme tekemään muutosta, ovat jäsenhakemuksen täyttäminen ja/tai tukemisemme oivallisia ensiaskeleita toiminnassa. Liity mukaan TÄÄLLÄ!

Ote poliittisesta manifestistamme:

“Koko globaalia rahatalouden infrastruktuuria kontrolloi suhteellisen pieni joukko ihmisiä. Nämä henkilöt eivät ole millään tavoin kansan valitsemia, vaan heidän valtansa on periytyvää. He pyrkivät säilyttämään tämän vallan hinnalla millä hyvänsä saman piirin sisällä. Yksinkertaistaen voi todeta, että maailmaamme hallitsevat näkymättömät vallanpitäjät, joita emme ole valinneet ja jotka eivät toivo parastamme. Parhaimmillaan he näkevät meidät eräänlaisina orjina maailmanjärjestyksessään.

Koska kyseinen eliitti on jo kauan kontrolloinut suuria osia maailman rahavirrasta ja luotoista, ovat he kyenneet ostamaan kaiken, joka antaa todellista valtaa. Eräs osa tätä häikäilemätöntä vallantavoittelua on, että he ovat haalineet sekä sotilaallista valtaa että kontrollia tiedotusvälineistä. Pohjoismainen Vastarintaliike tahtoo murtaa rahoitusmarkkinoiden loisten yhteiskunnallisen valta-aseman täysin. Valta on tarkoitus siirtää heiltä takaisin poliittisin perustein valituille parlamenteille ja johtajille”.

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

3 KOMMENTIT

 1. Juuri näin.
  Sen verran itse lisäisin että Soros on globalistien itse meille tarjoilema syntipukki. Soroshan on kritisoinut juutalaisvaltio Israelia ja Bibi Netanyahukin on ilmoittanut Sorosin olevan uhka Israelin “demokratialle” tjsp. Tästä syystä valeoppositiokin räksyttää Sorosista (esimerkiksi Alex Jones mainitsee usein hänet).

  En toki vähättele Sorosin tuhoisaa toimintaa millään tavalla.

 2. Tämä rahan ja vallan suhde on voimakas. Vallalla saa rahaa mutta rahalla ei välttämättä saa valtaa.

  Meille toitotetaan aina että yksi ihminen ei voi muuttaa maailmaa. Mutta päinvastoin, juuri se yksi ihminen muuttaa koko maailman. Kaikki teot ja ostokset jotka teemme päivittäin ovat juuri niitä tekoja jotka joko vahvistavat tai heikentävät globalisteja. Se mistä ostamme, mitä tuotteita käytämme, mihin- ja paljonko matkustelemme, … kaikki se on juuri sitä mikä joko heikentää tai vahvistaa. Jos jokainen talous pitää kirjanpitoa esim. 3kk ja sen jälkeen katsoo kenen tuotteita on hankittu niin tietää mitä tahoa tukee.

  Meille sanotaan myös että syksyn satoa ei kannata kerätä jos laskee yhtään omalle työlleen arvoa. Väite on täysin väärä. Jättämällä globalistien tuotteet hyllyyn ja elämällä omillaan, saa työlleen sellaisen arvon joka kasvaa “korkoa” loppuelämän ajan, että sen kaikkia puolia on vaikea ymmärtää siinä hetkessä.

  Siinä vaiheessa kun glbalistit eivät “tienaa tarpeeksi” Suomessa, ne siirtyvät heinäsirkkojen tavoin muihin maihin joissa voivat tehdä enemmän voittoa. Siinä kohtaa on suomalaisilla tilaisuus iskeä globalistien omistamiin laitoksiin ja kiinteistöihi. Ja hankkia ne takaisin kansalliseksi omaisuudeksi. Mutta ne pitää hankkia pilkkahinnalla, aivan kuten globalistit ne itse aikoinaan hankkivat.

  Olen aikaisemminkin sanonut että tämä on kestävyyslaji. Ja sitä se on yhä edelleen. Joukkovoima ja yhteen hiileen puhaltaminen on kaiken avain. Suunitelmat pitää olla valmiina jo kauan ennen H-hetkeä. Ja kun aika koitta, silloin isketään ja noustaan vahvaksi yhteiskunnaksi jälleen.

  Se joka pelaa shakkia ymmärtää hyvin pitkälle viedyn strategian tarpeen.

 3. Höpönlöpön ei tällaisesta saa puhua.

  Ei uskota juutalaisten salaliittoihin eikä puhuta niistä – mutta uskotaan täysin islamisaation uhkaan ja niistä täytyy huutaa 24/7 “pahat muslimit tappaa meidät kaikki omg!”

  Tämä on sitä hyväksyttyä (((kansallismielisyyttä))) a la persut ja kansallismielisinä esiintyvät jewtubettajat.

Comments are closed.