Koti Artikkelit Globalismi ja vääjäämättömyyden harha

Globalismi ja vääjäämättömyyden harha

7

Julkaisimme elokuussa artikkelin “Yksi vihollinen – globalistit”, jossa totesimme, että lopulta kansallismielisten kaikki viholliset edustavat samaa kiihkomielistä kansainvälisyysaatetta. Julkaisemme pitkin syksyä artikkeleita, joiden tarkoituksena on terävöittää suomalaisille, mitä globalismi on. Lue myös artikkeli “Globalismi – vapautta?”.

Viime aikojen poliittisia konflikteja on värittänyt asetelma, jossa vanha, alkujaankin näennäinen jako vasemmistoon ja oikeistoon on menettänyt merkitystään ja asetelma on pikemminkin globalistit vastaan erilaiset nationalistit tai näennäisnationalistit. Oli tällaisten ilmiöiden kuten Trumpin autenttisuudesta vakuuttunut tai ei, ne heijastelevat pinnan alla kyteviä ristiriitoja, pettymyksiä ja ääneen lausumattomia, ehkä tiedostamattomia, toiveita.

Globalistien propagandaa toistelevat media ja muut valtainstituutiot. Kuinka monta kertaa olemme kuulleet, että valtioiden rajoilla tai kansallisuuksilla on enää yhä vähemmän ja vähemmän merkitystä ja kansallisvaltiot ovat vanhentuneita menneen, taantumuksellisen ajan jäänteitä? Kun joku ilmiö on väistämätön, lienee taistelua tuulimyllyjä vastaan yrittää estää sitä?

Tämä on kuitenkin vanha “edistyksellisten” käyttämä harhautus. Edistysuskoiset katsovat ihmiskunnan etenevän väistämättä aina parempaan suuntaan. Esimerkiksi marxilaisille kommunismi on vääjäämätöntä, siihen jokainen systeemi etenee. Nykyedistyksellisille suuri ja pyhä tasa-arvo saavutetaan, kun kaikki erottelu kuten rotutietoisuus, sukupuolierot ja niiden tiedostaminen tai edes terveen erottaminen sairaasta hävitetään mielipidekontrollilla. Väistämättömän “edistyksen” argumentin tehtävä on valaa uskoa omiin ja lannistaa vastustajat.

Entä mitä sitten on globalismi? Varmaankin se merkitsee eri tahoille hieman erilaisia asioita. Oikeistolle eli rahavallalle globalismi on sinänsä luonnollista, koska pääomalla ei nykyään ole isänmaata. Raha löytää kotinsa sieltä, missä tuotto on kovin, viis työoloista tai ympäristölle aiheutetuista tuhoista. Sinänsä ei ole mikään uusi ilmiö, että yhteiskunnalliset eliitit kokevat enemmän yhteenkuuluvuutta toisiin eliittiin kuuluviin kuin omaan kansaansa. Tässä lisää esimerkiksi siitä, miten eurooppalaiset hallitsijat päätyivät taloudellisesti riippuvaisiksi juutalaisista. Tämä on siis eliittien globalismia, rahan valtaa yli rajojen.

Oikeiston globalismi on ihmisille markkinoitavaa kuluttajuusidentiteettiä, kansainvälisiä suuryrityksiä, vapaakauppasopimuksia, jotka riistävät kansallisvaltioiden vapauden. On taloudellisempaa myydä eri maiden ihmisille samoja tuotteita. Eikö globalisaatio olekin yhdenmukaistanut maailmaa ja samat pikaruokalat löytyvät tänään lähes kaikkialta? Globalismi tarkoittaa myös sotia taloudellisia rikkureita vastaan. Mikä olikaan Gaddafin suuri synti, kun hänet piti nujertaa? Liittyikö se kenties jotenkin valuuttoihin?

Nykyvasemmistolle taas globalismi on tänä päivänä globaali perspektiivi sorretun ja sortajan dikotomiaan. Valkoinen köyhä ei olekaan uhriryhmää, koska uhrihierarkian ja vasemmiston eriskummallisten etuoikeusteorioiden mukaan tämä on silti “etuoikeutettu”. Käytännössä tämä näkökulma tekee vasemmistosta hampaattoman siinä, mitä se väittää tai ainakin joskus väitti ajavansa, toisin sanoen työväen etujen ajamisessa.

Myös tässä on jatkumoa vanhaan, sillä jo vanha marxilainen sosialismi oli internationalistista, mutta on kuitenkin nähtävä, että etuoikeushölynpölyn ja muun Frankfurtin koulukunnan vaikutteen jälkeen vasemmisto on siirtynyt vielä globalistisempaan suuntaan. Marxilaisten toiminnassa voi nähdä jatkuvuuden nimenomaan viholliskuvassa: länsimainen porvarillinen yhteiskunta on tuhottava ja keinot tähän vaihtelevat. Työväen edut voivat jäädä vähemmälle, kun maahantunkeutujista saadaan uusi proletariaatti yhteiskuntaa kaatamaan.

Presidenttiehdokas Clinton yhdisti oikeisto- ja vasemmistoglobalistien teemat pankkiireille pitämässään puheessa: “Vapaakauppaa ja avoimet rajat!”

Vasemmiston ja oikeiston globalismilla on yhtäläisyytensä, ja käytännössä ne täydentävät toisiaan. Kulttuurimarxisteille on annettu kulttuurin sara mädätettäväksi samalla kun rahavallalla on vapaat kädet talouden saralla. Nykypolitiikassa globalistisen vasemmiston ja oikeiston välillä on vain aste-eroja. Molemmille on yhteistä edistysusko ja vääjäämättömyyden harha, jolla ne perustelevat itseään. Kuinka monta kertaa olemmekaan joutuneet kuuntelemaan argumentaatiota perustuen siihen, että nyt on vuosi X?

Globalismi ei ole nimestään huolimatta globaalisti hyvä ratkaisu. Mitä käy ympäristölle kapitalistien käsissä? Kuka edes välittää luonnosta valkoisten kansanmurhan jälkeen? Tai mihin nämä vieraspopulaatiot taantuvat, jos valkoisia ei enää ole riittävästi kustantamaan loiselämistä?

Sen sijaan kansallissosialismi ja sen ratkaisut tarkoittaisivat globalististen sotien loppumista esimerkiksi Lähi-idässä. Se pakottaisi kehitysmaat huolehtimaan omista asioistaan, kun liikaväestö ei voisikaan karata ja kehitysavun ehdot tiukkenisivat. Ympäristölle kansallissosialistiset periaatteet olisivat pelastukseksi, etenkin kun väestöräjähdyksen tukeminen loppuisi.

 

Toimitus

7 KOMMENTIT

 1. Kuhan rappareita jutkut käskeneet aiheuttaa kaaosta jolla peitetään velkaperusteisen juutalaisen rahajärjestelmän romahdus tai tarkoituksen mukainen romahduttinen että saadaan luotua mailman hallitus totaalinen jutku tyrannia. Tuotanto on siirretty tarkoituksella itään kun valkoisten maat halutaan tuhota tarkoituksella ja kansallisvaltiot että rodun sekotuksella saataisiin yksi paska kansa jota on helppo hallita. VEROJEN MAKSU ON MAANPETOS KAIKKI JOTKA LÖYDÄTTE VEROTTOMIA TÖITÄ OTTAKAA HETI JOS ETTE HALUA RAHOITTAA OMAN MAANNE RAISKAUSTA.

  KANSAN VIKA TÄYSIN KATSOKAA PEILIIN. JA JUSSI HALLA AHO ON VITUN ROTTA HUHTASAAREN KANSSA. VIKA JUUTALAISESSA RAHAJÖRJESTELMÄSSÄ JOKA ANTAA LOPUTTOMAN VALLAN OHJAILLA MAANPETTUREITA YMPÄRI EUROOPPAA.

 2. Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

  Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

  Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ov

 3. ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

  Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, j

 4. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

 5. Harmi että ihmiset joka aamu heräävät töihin maksamaan oman maansa raiskausta ympäri eurooppaa. Missä liitot??? Ei kuulu mitään ei järjestetä lakkoja, taitaa olla liittojen johtajat tervaamassa muniaan tiedätte keiden kansssa!!!

Comments are closed.