Koti Artikkelit Globalismi – vapautta?

Globalismi – vapautta?

8

Julkaisimme elokuussa artikkelin “Yksi vihollinen – globalistit”, jossa totesimme, että lopulta kansallismielisten kaikki viholliset edustavat samaa kiihkomielistä kansainvälisyysaatetta. Julkaisemme pitkin syksyä artikkeleita, joiden tarkoituksena on terävöittää suomalaisille, mitä globalismi on.

Puhuttaessa globalismin eri “alalajeista”, kuten kulttuurimarxismista, maahanmuutosta, riistokapitalismista tai “antirasismista”, perustellaan näitä aatteita yleensä vapaudella. Vapaudella tulla rajojen yli miten huvittaa, vapaudella perustaa monopoleihin tähtääviä jättiyrityksiä, vapaudella saada tuoda omia perversioitaan esille julkisilla paikoilla, vapaudella tehdä ylipäätään aivan mitä itseään huvittaa. Globalismia ajaville tahoille ylpeä ja perinteisiin arvoihin tukeutuva kansakunta on heidän vapauskäsityksensä suurin vihollinen.

Mitä sitten on tämä vapaus, jota globalistit kovaan ääneen kertovat ajavansa? Vapaus omiin mielipiteisiin ja niiden ajamiseen on asia, jota monesti kuulee toistettavan heidän suustaan oikealta vasemmalle. Tosin yhdessä asiassa he tekevät poikkeuksen: kansallismielisillä ihmisillä ei ole oikeutta tuoda omia näkemyksiään esille. Kun kansallismieliset järjestävät avoimen mielenosoituksen, ryhtyy globalismiaatteen vasen laita järjestämään automaattisesti vastamielenosoitusta. Globalistien oikea laita sen sijaan suosii poliisimielivaltaa, joka on johtanut esimerkiksi yritykseen kieltää Vastarintaliike.

Vastamielenosoituksia perustellaan omalla oikeudella näyttää “natseille”, ettei heitä hyväksytä, mutta kuitenkin samaan aikaan (katteettomasti) uhotaan, että marssi pysäytetään tarvittaessa laittomin keinoin. Vapautta? Samalla kun “vallankumouksellinen” vasemmisto uhoaa kaduilla, ovat myös valtion yksityisarmeija poliisi, virkamiehet ja poliittinen oikeisto samalla asialla vasemmiston kanssa; ihmisillä, joilla on “vääriä” näkemyksiä, ei tulisi olla oikeutta omiin mielenosoituksiin.

Esimerkiksi Vastarintaliikkeen järjestäessä ensimmäistä julkista mielenosoitustaan Norjassa päätti poliisi kieltää liikkeen marssin perustelemalla kieltoa sillä, että kulttuurimarxistiset vastamielenosoittajat saattavat aiheuttaa hämminkiä kaupungissa. Samaan aikaan sekä oikeiston että vasemmiston “kansalaisvaikuttajat”, kansanedustajat ja muut näkyvät hahmot kirkuivat yhteen ääneen, etteivät kansallissosialistit saisi osoittaa mieltään. Globalismin alalaji “antirasismi” yhdisti nämä mukamas toisiaan poliittisesti vastustavat tahot vastustamaan vapautta osoittaa mieltä.

Elämme “vapaassa demokratiassa”, jonka keskeinen arvo on globalismi. Tässä “vapaassa demokratiassa” on kuitenkin suorastaan mielivaltaisia lakeja, jotka rajoittavat vapauttamme. Euroopan laajuisesti katsottuna esimerkiksi “holokaustin” tarkempi tutkiminen on monissa maissa kielletty pitkien vankeusrangaistusten uhalla. Joissakin maissa kansallissosialismi on aatteena laiton, kuin on myös tietyllä tavalla suoritettu tervehdys.

Niin ikään erilaiset numero- ja kirjainyhdistelmät ovat laittomia, ja jopa historiallisten suurhenkilöiden ylistäminen on tiukimmissa maissa laitonta. Mitä “vapaampi” maa, toisin sanoen mitä globalistisempaa politiikkaa se on tehnyt, sitä tiukemmat sananvapauslait siellä usein on. Nämä kaikki lait on kohdistettu globalismin vihollisia, kansallismielisiä, vastaan.

Myös monien järjestöjen toimintaa pyritään hankaloittamaan lain voimin. Suomessa poliisihallitus tahtoo kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen. Kreikassa taas on jo monta vuotta puhuttu Kultaisen aamunkoiton kieltämisestä. Saksassa kansallismielisiä järjestöjä on kielletty jo runsain mitoin, ja myös kansallismielistä NPD-puoluetta on pyritty kieltämään pariinkin otteeseen. Vapaus aatteelliseen yhdistystoimintaan ei siis koske kaikkia, vaan ainoastaan niitä, jotka allekirjoittavat tämän “vapausaatteen” periaatteet.

Kun jokin valtio kieltäytyy hyväksymästä omaa kansaansa tuhoavaa globalistista politiikkaa, syöksyvät kansainväliset sotahaukat välittömästi tämän valtion kimppuun. Näin on käynyt esimerkiksi Saksalle, Libyalle, Irakille, Syyrialle sekä lähitulevaisuudessa myös Iranille. Kaikkia näitä maita on yhdistänyt nationalismi. Nämä valtiot tekivät politiikkaa, joka on heidän oman maansa sekä kansansa parhaaksi.

Globalistit ovat päättäneet tuhota nämä valtiot yksi kerrallaan, ja niin he ovat myös tehneet. Globalismin myötä näihin maihin onkin saatu aikaan sekasortoa, terrorismia, rappiota, rikollisuutta ja Saksan tapauksessa koko kansan kuolemaan johtava monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu. Globalismin tarjoama vaihtoehto ei kuulosta yhtään niin houkuttelevalta kuin kansallismielisen politiikan tarjoamat vaihtoehdot.

Vaikka Nato perustettiin vasta vuonna 1949 – Saksan tuhoamisen jälkeen – ovat sen takana samat voimat kuin ne, jotka tuhosivat itsenäiset valtiot toisessa maailmansodassa. Nato ei häpeile niitä periaatteita, joille koko organisaatio on perustettu, sillä heidän omilla nettisivuillaan olevassa historiikkiosiossa kerrotaan jo heti ensimmäisessä kappaleessa perustamisen syyksi “militantin nationalismin” tuhoaminen! Globalismi osoittaa jälleen “vapauden” todelliset kasvot.

Globalismia on lobattu valkoisissa maissa tällä hetkellä jo vuosikymmenten ajan täydellä vauhdilla. Jollei henkilö ole täysin aivoton tapaus, voi hän huomata aatteen mukanaan tuomat lieveilmiöt: ympäri Eurooppaa räjähtelee monikulttuurisia pommeja, yhä useampi kaupunginosa ghettoutuu, ja huumeet, perversiot ja jopa huonolla tolalla oleva talous ovat kaikki saman aatteen käsialaa.

“Vapauden” nimissä tämä on hyväksyttävä. Lienee turhaa erikseen perustella, miten typerältä tämä vapausjulistus kuulostaa, kun “vapauden” nimissä tuotujen lieveilmiöiden vuoksi lakeja tiukennetaan ja koko Eurooppaa viedään kohti poliisivaltiota, jossa kukaan ei ole turvassa kyttäämiseltä. Tässä meille hieman lisää vapautta.

Jos kerran elämme vapaassa yhteiskunnassa, jossa jokaisella on valinnanvapaus, niin miksi meidät pakotetaan elämään siinä? Miksi emme saa poiketa globalistien määrittelemiltä raiteilta ilman poliisin kieltoyrityksiä, katutason globalisaation kannattajien häiriköintiä, suuryhtiöiden masinoimia taloudellista boikottia sekä Naton muodostamaa sotilaallista uhkaa?

Todellisuudessa globalisaatio ei edusta vapautta. Se on eliitin ajamaa diktatuuria, jossa kenelläkään ei ole oikeutta olla eri mieltä. Globalisaatio tuhoaa itsenäisyyden, eri kansojen omat kulttuurit, aiheuttaa valkoiselle rodulle kansanmurhan ja tuo arkeemme pommeja, rikollisuutta ja roskakulttuuria.

Globalisaatiota juhlitaan itsestäänselvänä asiana, jota ei voi pysäyttää. Todellisuudessa kyseessä on luonnoton aate, jonka hyötyjänä on ainoastaan globaalisti toimiva rahaeliitti, jolla on oma agendansa muiden rotujen orjuuttamisessa.

 

Jesse Torniainen

8 KOMMENTIT

 1. Miksi vastustatte vapaakauppaa maiden välillä? Suomi on riippuvainen tuonnista, joten on oltava vientiä, jolla maksaa se. Täällä ei ole öljyä, maakaasua, kivihiiltä, monia raaka-aineita, teollisuuden tarvitsemia välituotteita. Kaikkia teollisuustuotteita ei nyt kerta kaikkiaan ole järkevää tehdä näin pienessä maassa. Ja ylipäätään miksi täällä pitäisi tehdä T-paitoja, kun niitä voi ostaa niin halvalla muista maista? Ja käyttää T-paitojen tuotantoon tarvittava työvoima johonkin tuottoisampaan.

  • https://www.vastarinta.com/pohjoismainen-yhteistyo-ja-isanmaallisuus/

   “Tavoittelemamme pohjoismainen valtio ei tulisi eristäytymään maailmasta, vaan se kävisi kauppaa poliittisesti neutraalien ja ystävällisten maiden kanssa. Vallankumous voi toki johtaa länsimaalaisten ylellisyystarvikkeiden tarjonnan supistumiseen, mutta tämä olisi pieni hinta itsenäisyydestä.”

   “Ensimmäinen askel kohti itsenäisyyttä on keskuspankin kansallistaminen ja mahdollisimman korkeaan omavaraisuusasteeseen tähtäävän tuotantorakenteen suunnittelu.”

   Jos tarkoitit “vapaakaupalla” sen sijaan TTIP:tä niin sillähän ei ole mitään tekemistä tuotteiden ja raaka-aineiden liikkuvuuden kanssa.

   Sen sijaan TTIP pyrki(i) siirtämään lainsäädäntöoikeuden valtioilta suuryhtiöille välimiesoikeusmenettelyn kautta. Sitä kansallissosialistit vastustsvat tietysti.

  • Globalistit kutsuvat “Vapaakaupaksi” vain sellaisen kaupan, jossa käytetään kosher-valuuttoja: US-dollareita tai Euroja. Mikäli kansalliset valtiot käyttävät kv-kaupassa omia kansallisia valuutoja – niin se ei olekaan enää vapaakauppa vaan rikos ihmisyyttä vastaan, hitlerismi ja antisemitismi!

   Sehän oli anisemitistinen rikos kun kansallissosialistinen Saksa kävi barter-kauppaa (l. tavaranvaihto) käyttämättä juutalaisten dollareita ja puntoja, ja antisemitismin huippua kun Keksuspankki oli valtion hallussa! Kun argentiinalainen liha vaihdettiin saksalaisiin polkupyöriin käyttämättä dollareita – se oli tosiasiallinen juutalaisten ryöstäminen, koska he eivät saaneet tästä osuuttaan!

   Nimimerkki “Vilpitön kysymys” ei huomannut, että kun kv-kauppa perustuu vain yhteen fiat-rahaan (eli yksityisen juutalaisen keskuspankin Federal Reserve rahoihin), mistä tahansa goyim-välisestä “vapaakaupasta” juutalaiset automaattisesti saavat osuuden. Lopulta kaikki kansat kilpailevat keskenään näistä fiat-rahoista, ja ko. rahan suvereeniset valtiaat, juutalaiset ei niin hitaasti ja varmasti valloittavat/alistavat kaikki kansakunnat valtaansa. Jos joku kansakunta ei alistu eikä salli juutalaista keskuspankkia hoitamaan valtakunnan rahajärjestelmää, ja pitää oman rahajärjestelmän valtiollisen keskuspankin avulla – tämä valtio heti julistetaan “Pahuuden valtakunnan” jäseneksi, tyranniaksi, despotiaksi ja kauppasaarrolla kiristetään hengiltä, järjestetään “kansan nousu” ja pommitetaan (tarvittaessa jopa atomipommeilla) kunnes se alkaa harrastamaan “vapaakauppaa” dollareilla.

   Jos T-paidat myydään kansallisella valuutalla – se on kauhea rikos juutalaista rotua vastaan eikä tätä sanota vapaakaupaksi vaan hitlerismiksi! Ostajanhan olisi pakko tavalla tai toisella hankkia ko. kansallista valuutan (l. myydä sinne jotakin tavaraa), sen sijaan että valittu kansa luo tyhjästä dollareita ja antaa lainaan korolla.

 2. Juurikin näin leo prikulleen harva vaan tahtoo millään hyväksyä nykyistä rahajätjrestelmään minkälainen juutalainen ryöstö operaatio se on!!!

 3. Globalismi ja NWO on vain uusin yritys epäonnistuneiden suunnitelmien ketjussa, joita tietty porukka on historian saatossa viritellyt. Reisille tämäkin tulee menemään, mittakaavasta johtuen jälkipyykki on suunnaton. Tuhkasta meidän olisi luotava maailma jossa vastaava venkoilu ei olisi enää mahdollista.

Comments are closed.