Koti Artikkelit Asiantuntija: sisäministeriö ja poliisi ajamassa poliisivaltiota Suomeen

Asiantuntija: sisäministeriö ja poliisi ajamassa poliisivaltiota Suomeen

17

Helsingin Sanomat (HS) uutisoi tänään sisäministeriön ja poliittisen poliisin (PolPo) salaisesta hankkeesta, joka pyrkii tuhoamaan kansalaisten yksityisyydensuojaa. Kyse on julkisuudelta piilossa valmistellusta laista, joka on asiantuntijoiden mukaan viemässä Suomea kohti poliisivaltiota.

Suomen oikeistohallitus on pyrkinyt lisäämään viranomaisten vakoiluoikeuksia sekä purkamaan kansalaisten yksityisyyttä lukuisilla lakihankkeilla. Usein poliisivaltioaloitteita on perusteltu avoimen poliittisilla argumenteilla, kuten taistelulla “vihapuhetta”, “rasismia” ja “ääriliikkeitä” vastaan.

Viimeisin hyökkäys kansalaisoikeuksia vastaan on Yleisradion mukaan “sisäministeriön kiireellä ajama muutos”, joka takaa PolPolle pääsyn suomalaisten arkaluontoisiin potilastietoihin. Hanke on tuonut monien mieleen viime kuussa syntyneen uutisen siitä, että muun muassa PolPolle, tullille ja verottajalle ollaan järjestämässä vapaata pääsyä kansalaisten tilitietoihin. Suomalaisten yksityisyyttä romutetaan yhtä aikaa monesta eri suunnasta.

HS:n haastatteleman Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkärin mukaan sisäministeriö on “pikku hiljaa” viemässä Suomea “poliisivaltion suuntaan”. Vaikka Suomen poliisijohtajat istuvat jatkuvasti oikeudessa itse suorittamistaan rikoksista, ollaan heille nyt lahjoittamassa ennennäkemättömät valtuudet vakoilla kansalaisia, jotka eivät ole välttämättä syyllistyneet yhteenkään rikokseen.

“Asiantuntijoiden mukaan sisäministeriön kiireellä ajama muutos murentaisi terveydenhuollon toimintaa ja voisi vaarantaa potilaita”, HS kirjoittaa. Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki kommentoi medialle olevansa “aika tyrmistynyt” sisäministeriön ja PolPon salaisesta projektista.

– Jos poliisi pääsee heppoisilla perusteilla käsiksi potilastietoihin, se rikkoo perustavanlaatuisella tavalla potilas-lääkärisuhteen luottamuksellisuuden, Myllymäki hämmästeli.

Pykäläluonnoksen mukaan lain tarkoitus ei ole ainoastaan tarjota työkaluja jo suoritettujen rikosten selvittämiseen. PolPo tahtoo lisäksi vakoilla kansalaisten potilastietoja “ennalta ehkäisevästi” eli tilanteissa, joissa mitään rikosta ei ole tapahtunut.

Kyse ei siis ole rikollisuuden torjunnasta vaan suomalaisen yhteiskunnan ajamisesta kohti kulttuurimarxistista totalitarismia. “Ennalta ehkäisevän” vakoilun kohteiksi joutuvat suomalaiset, joiden mielipiteet eivät ole linjassa poliisijohdon globalististen arvojen kanssa. Pelkkä “henkilön viranomaisvastaisuus” olisi riittävä syy aloittaa kansalaisen vakoileminen.

Yleisradion mukaan “lainmuutosta yritetään viedä läpi kovalla kiireellä, ja esityksen pitäisi olla eduskunnassa jo kuukauden päästä”. Strategia on hyvin tuttu Suomen hallitukselle. Kiistanalaiset lait sorvataan mahdollisimman pitkälle kansalta kokonaan salassa. Julkista keskustelua lakiuudistuksesta ei sallita, koska “prosessi on vasta kesken”.

Kun laki on viimein valmis, se runnotaan mahdollisimman nopeasti ja mielellään huomaamattomasti läpi. Seuraavaksi kansalaisia kielletään kritisoimasta uutta lakia, koska “laki on jo säädetty, joten sen sisältöön ei voi enää vaikuttaa”. Viime aikoina eliitti on alkanut vaatia myös, ettei lakien soveltamistapojakaan saa kritisoida, sillä tuomioistuinten arvostelu murentaa “oikeuslaitoksen uskottavuuden”. Suomeen rakennetaan diktatuuria “demokratian”, “kansallisen turvallisuuden” ja “oikeusvaltion” nimissä.

Nykyinen hallitus on antanut kylmää kyytiä suomalaisten perusoikeuksille. Aiemmin syksyllä nuijittiin läpi poliisivaltiota edistävä tiedustelulaki. Kun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen, julisti Poliisihallitus käyttävänsä päätöstä ennakkotapauksena mahdollisesti myös muiden eliitille epämieluisien ryhmien lakkauttamiseksi. Vuonna 2015 säädetyn lain mukaan maahanmuuttovastaisuus on nykyään “järjestäytynyttä rikollisuutta”.

Eduskuntavaalien lähestyessä kansalaisia on tärkeää muistuttaa siitä, että kaikki edellisessä kappaleessa mainitut oikeusmurhat ovat saaneet joko suoran lainsäädännöllisen tai vähintäänkin julkisen periaatteellisen tuen valeoppositiopuolue perussuomalaisilta. Yksityisyydensuojaansa arvostavien suomalaisten tuleekin boikotoida perussuomalaisia kevään vaaleissa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Yleisradio

17 KOMMENTIT

 1. Kuinka pitkälle kansa aikoo vielä katsella tällaista menoa, ennen kuin se ryhtyy toimenpiteisiin kansanvallan palauttamiseksi? Huonosti käy, jos kansa ei vahdi ja vaali valtaansa ja oikeuksiansa. Paskalaatikon eli TV:n aivottomana tuijottamien näyttää oleva huolestuttavan paljon tärkeampää; kansa on onnistuttu passivoimaan?

  • Ei näitä nykysuomalaisia kiinnosta poistua mukavuusalueeltaan. Hölmöläiset äänestävät vuodesta toiseen samoja valtapuolueita ja uskovat paskapuheita, “parhaat” ehdokkaat ovat ne, jotka tarjoavat ilmaiset kakkukahvit torilla ja puhuvat kauniisti. Nykysuomalaiset eivät tule heräämään kuin töihin, toisin oli ennen, ei kyllä uskoisi samaksi kansaksi, joka kukisti kommunistit ja nöyryytti Neuvostoliittoa sodassa.

 2. Diktatuurille on ominaista poliittisen opposition tukahduttaminen sekä sananvapauden ja muiden perinteisten demokraattisten vapauksien rajoittaminen.

 3. Kommunismi ei tule tällä kertaa punaisena, vaan sinisenä.

  • Tuli vaikka täplikkäänä, meille ei tule niin kauan kuin patruunoita piisaa.

  • “Kommunismi ei tule tällä kertaa punaisena, vaan sinisenä”.

   Kommunismi tai Bolsevismi on kuin kameleontti joka voi vaihtaa aina tarpeen mukaan nimeään tai väriään ja vaikka se tulisi tällä kertaa sinisenä, on se pohjimmiltaan aina punainen.

 4. Juurikin näin asia on samoin kun synagooga ampuminen jenkeis! Pelkkä jutkujen operaatio sulkea krittiikki heitä kohtaan kun tuhoavat ja ovat jo ryöstäneet kaiken jenkeiltä ihan kaiken! Samoin euroopassa!! Päättyy huonosti koko homma niinkuin aina kun jumalan valittu kansa puikoissa! He ovat isästä perkeleestä ja tahtovat tuhota kaiken niinkuin saatana heitä opastaa ja valkoiset varsinkin heidän pahin vihollinen vaikka valkoisilta eurooppalaisilta ovat kaiken ryöstäneet ja jatkavat ryöstöä!!! Ihan liian myöhäistä yrittää lammas laumaa herättää enää millään tavalla! Kun harva edes tietää mikä ja kuka omistaa fedin jenkkien keskuspankin saati euroopan pankit ja ketkä karkoitettu kerta toisensa jälkeen maasta ku maasta! Ja varmasti 90% Uskoo vieläkin holokaustiin ym muuhun sontaan! Toivoton tilanne vapaamuurari median aivopesu median ja tv kautta on tehnyt ihmisistä täysin kehitysvammaisen tasolle ajattelussa TÄYSIN!!

  itämaat ovat pitkään ostaneet kultaa suuria määriä juuri sen takia kun länsi maat on tarkoituskin tuhota, koska rakkaat satanisti sionistit ovat kupanneet aivan kaiken länsimailta ja siirtävät järjestelmiään itään kuppaamaan heitä!

  https://www.youtube.com/watch?v=qW2-4OvXTV8

  Goy Guide to World History 6) “Russian” Revolution

  Jopa nfl ja nba ovat täysin rigattuja urheilu lajeja, mutta lampaille sirkus huveja sitähän urheilu on aina ollut turhanpäivästä paskaa, siis telvisioitu urheilu!!

  Mike maloynelta on hyvä pätkä rooman keisari kunnasta ja vertauksena nykypäivän jenkkeihin!!

  https://www.youtube.com/channel/UCFRV23uUZAf7l3tyq1CAoMA/videos

  brendan o connell

  https://www.youtube.com/channel/UCaRjFptz7970mppuiGuZtpQ/videos

  adam green

  https://www.youtube.com/user/thkelly67

  thkelly67

  https://www.youtube.com/user/GnosticMedia/videos

  logosmedia

  Tuossa hyviä kanavia jokaiselle jotka haluaa ymmärtää miksi kaikki tapahtuu ja ketkä ovat kaiken takana!! Käy sääliksi valittua kun kun massat ovat heränneet, mitä heille tulee käymään ja niille viattomille judeneillekin, saatii sitten hyväveli ukoille. Koska totuus on niin SAIRAS mitä he ovat tehneet että suurin osa ihmisistä saisi sydän kohtauksen herätessään! Kuninkaallisten rituaali murhat, lapsi kaappaukset ym ym ym! Nämä ihmiset ovat saatanasta ja pedofilian ja eli kaikki muu mitä jumala opettaa on heidän sairas juttunsa HOmous transsukupuoli pedofilia ahneus murhat!!!

  Ne kuolleet suomalaiset sodissa ja talous romahduksissa jotka tekivät itsemurhat ja maahantunkeitujien tekemät raiskaukset ja että nämä sionisti satanistit saivat ryöstettyä viimeiset pennitkin suomalaisilta!!

  Tyhmää koijataan niin sanotusti :)! Pakko pitää kuolemaan asti kiinni siitä matrix valheesta jossa suurin osa elää!

  terrorismia ei juurikaan mailmassa esiinny vain ainoastaan tarkoituksella tehtyjä false flageja ja israelin ja salaisten palvelujen hallitusten kaappaus operaatioita ja kaikki salaiset palvelut ovat pankkiiri eliitin työkaluja joilla ei ole mitään tekemistä kotimaidensa suojelun kannalta ja suomessa täysin sama tarina kuin muissakin maissa!!

  Ja kaikki aivan vituillun ilosta lyödään vielä aivan naamojemme eteen erilaisin symbolisin kuvin ja on suoranaista vittuilua ja tavallaan ymmärrin kuinka todella tyhmää ja aivopestyä kansa on siinä mielessä numerologinen ja symbolinen vittuilu on aivan oikein!!

  Tarkoituksella tehtyä kaaosta odotellessa 🙂 Order out of chaos! Ketkä rakkaat veljet näin sanovatkaan!!

 5. Nyt onkin hyvä paikka kaikille meille ryhtyä leikkimään kissa-hiiri-leikkiä poliisin kanssa veromaksajien kustannuksella.

  Kirjoitellaan someen ja julkisuuteen kommentteja jotka vihjaavat johonkin rikolliseen toimintaan. Teemme sen väärillä nimillä, koska kyllä poliisi oikean henkilön löytää, mutta emme menetä kasvojamme suuren yleisön edessä. Annetaan poliisille vääriä syöttejä, joihin nämä tarttuvat. Syötetään ja syötetään, mutta lopulta ei syyllistytä itse mihinkään rikolliseen. Simplificado!

  Tällainen leikki syö raskaasti poliisin resursseja. Sitten kun poliisin resurssit kuluvat tähän turhaan leikkiin, ja oikeat rikolliset saavat mellastaa vapaasti, niin suuri yleisö alkaa kääntyä poliisia vastaan. Ja kun tätä jatketaan ja jatketaan, niin lopulta poliisi on voimaton. Olemme voittaneet! Sieg heil!

 6. Kerätkää ruoka varantoja ja katsokaa ja naurakaa heille jotka eivät uskoneet teitä!!

  Shalom

  Mitään ei ole tehtävisä massoille ei mitään ei vaikka kuinka joukkoraiskataan! rahajärjestelmä romahtaa ja ymmärrätte vakavuuden pitäkää heränneisiin kavereihinne yhteyttä ja muodostakaa porukoita!

 7. Hyvät muinaishistoriasivut joilta kannattaa etsiä vastauksia nykypäivän ongelmiin.

  https://eurooppalaisuus.wordpress.com/

  Selvästi kyseessä on jo tuhansia vuosia käynnissä ollut ns. Aasialaisten “arokansojen” invaasio ja valloitus- sekä tuhoamissota sekä Eurooppaa että koko maailmaa vastaan. Aadolf Hitler puhui aikanaan Eurooppaa uhkaavasta “Aasialaisesta rutosta” mikä oli hyvin osuva nimitys vihollisesta. Tsingiskaanin ja vastaavien sieltä tulleiden valloittajien sodankäynnin päätavoite on aina ollut muiden kansojen hävittäminen sukupuuttoon ja jo tuolloin näiden sotaretkien aiheuttamien uhrien määrä on laskettu kymmenissä miljoonissa. Kommunismiaatteet ja Bolseviikki vallankumoukset miljoonineen uhreineen olivat ja nykyisin “globalismi” ovat vain “nykypäivitys” tuolle jatkuvalle arokansojen valloitus- ja tuhoamissotaretkelle muita vastaan. Ovat sitten lisäksi myöhemmin löytäneen hengenheimolaisia lähi-idästä sekä Talmudin mikä sopii hyvin näiden ajattelumaailmaan.

  https://eurooppalaisuus.wordpress.com/2017/03/17/arokansojen-vaikutus-venajan-historiassa/

  https://eurooppalaisuus.wordpress.com/2017/05/14/ei-mahtavia-paallikoita-vaan-vakivaltaisia-puskaraiskaajia-indoeurooppalaisten-isalinjojen-yleistyminen-euroopassa/

  • Ylläpitäjällä tunt uu tuolla olevan persuihin päin kallellaan oleva ja Hitleriin negatiivisesti suhtautuva agenda, mutta mielenkiintoiset ja antoisat sivut silti.

 8. Meemisodan aika ensi vaaleissa. Ja aukokaa saatana päätänne. Ei nää petturit pyrkisi polkemaan moraalia jos teistä ei olisi vaaraa järjestelmälle.

 9. > pääsyn suomalaisten arkaluontoisiin potilastietoihin

  Tätäkin asiaa voidaan tarkastella taloudellisena kysymyksenä. Suurten korporaatioiden, erityisesti Googlen, näkökulmasta:

  Suomessa on paljon hyödyntämätöntä terveysdataa, siis sellaista, jota ei vielä ole hankittu tai varastettu Googlen haltuun. Lasse Lehtosen arvion mukaan tuon datan arvo on yli 10’000 euroa per henkilö,
  — en löytänyt juuri hakemaani artikkelia uusisuomi’sta mutta tämä on aika lähellä
  — — http://lasselehtonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249492-hyvapahakantaarkisto
  no, tukkukaupassa ja erityisesti, jos myyjä (valtio) on rahapulassa, varmaan vähemmän. Näin ollen miljoonan valikoidun suomalaisen terveystiedoista saisi siis vähintään 10 miljardia vapailla markkinoilla.

  > etteivätkö esim. ulkomaiset tiedustelupalvelut
  > taikka yritykset voisi suhteellisin pienin
  > ponnistuksin kerätä järjestelmän kautta
  > arkaluonteisia tietoja suomalaisista vaikuttajista.

  Mutta miksi maksaa niistä ollenkaan mitään, jos voi ilmaiseksikin saada. Tai ainakin pienin kustannuksin ja vieläpä jonkun muun maksamana. Tässä suunnitelma:

  — Perustetaan Suomeen tiedustelukeskus, joka miehitetään oikeilla henkilöillä
  — Annetaan tiedustelukeskukselle pääsy kaikkiin tietoihin, joihin poliisikin pääsee plus bonusetuna pääsy sotilaalliseen dataan ynnä paljon muitakin oikeuksia
  — Vapautetaan tiedustelukeskuksen henkilöstö kaikista laillisista rangaistuksista
  — kopioidaan terveystiedot ja lähetetään ne “analysoitavaksi”

  Siinä se. Nyt olemme siinä vaiheessa, että käskytetään valtio avaamaan pääsy terveysdataan, jotta massasiirto voidaan aloittaa.

Comments are closed.