Koti Uutisia Kotimaa Eduskunnassa laaja yksimielisyys – tiedustelulait tulossa kiireellisinä

Eduskunnassa laaja yksimielisyys – tiedustelulait tulossa kiireellisinä

3

Paljon keskustelua synnyttänyt uusi tiedustelulaki on menossa läpi kiireellisenä. Eduskunnassa on laaja yksimielisyys tiedustelulakien tarpeesta – ainoastaan niiden vaatimus kiireelliseksi julistamisesta on aiheuttanut pientä vastakkainasettelua puolueiden välillä.

Viimeisimpänä SDP:n eduskuntaryhmä oli päättänyt kokouksessaan, että he ovat valmiita äänestämään tiedustelulakien tarpeesta kiireellisenä.

– Olemme vakuuttuneita siitä, että lait voidaan rakentaa niin, että valvonta ei ole kohdentumatonta, kertoi puheenjohtaja Antti Rinne kokouksen jälkeen.

Hallituksen lisäksi tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vaatinut tiedustelulain nopeaa uudistamista.

Tiedustelulain uudistuksella on tarkoitus lisätä muun muassa suojelupoliisin toimivaltuuksia. Tämän vuoden alussa SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen totesi eduskunnassa pitämässään puheenvuorossa, että tiedustelulain muutosta tarvitaan Suomeen kohdistuvien uusien uhkien takia. Esimerkkinä hän nosti esille Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen.

Lähteet: Yle, Kansallinen Vastarinta

3 KOMMENTIT

  1. Ollaan kovassa seurassa, Suojelupoliisin uhkaluokitus PVL:lle – samalla viivalla Venäjän “virheiden miesten” kanssa. 😎

  2. Yhteiskunnan laittomat ja rikolliset toimet yksittäisiä ihmisiä vastaan valkopestään muuttamalla lakeja.Meno suomessa on tosi kriminaalia jos tietää mitä tapahtuu reaaliajassa.Gettoja ei tarvita.ihmisten nujertaminen kohdennetaan mieleen.Sanoisinko jopa aivoihin.On uusi maailmanlaajuisen tyrannian aikakausi.Sen varmaan tämä ns. koko kansan presidenttikin tietää…Media on hiljaa ja suoltaa suoranaista paskaa.Vähän niinkuin Pravda neuvostovenäjän kaudella…kaikki on hyvin…ihmisiä vaan on alkanut tippua ja kuolla enemmän.Kaippa sisäministeriö tietää.Täällä Merkkelin euroopassa on meno hurjaa KUN KRISTITTYJÄ VANHUKSIA TAPETAAN KUIN TORAKOITA.Toiset leipäjonossa toiset uudistetun Kelan kunnia-asiakkaina.Omin silmin näkee mitä OBAMA Jälkeinen täyden laittomuuden aikakausi on tuonut tullessaan.Sitäpaitsi poliitikot eivät näe että todelliset fasistit eivät hävinneet minnekään.Nuo brittimonarkit ja muut parasiitit jotka euroopan kansoittavat omalla väellään.Sillä ruskealla,ei enää ruskeapaitaisella väellään.NWO parasiittiväellään.

Comments are closed.