Koti Uutisia 300 muslimipedofiilin henkilöllisyys selvillä brittikaupungissa

300 muslimipedofiilin henkilöllisyys selvillä brittikaupungissa

3

Viranomaiset ovat tunnistaneet 300 uutta epäiltyä Rotherhamin pedofiiliskandaalissa Britanniassa. Pääosin pakistanilaisista koostuneet pedofiilijengit saivat toimia 16 vuotta rauhassa, sillä viranomaiset eivät puuttuneet asiaan rasismin pelossa. 90-luvulla alkaneeseen toimintaan alettiin puuttua vasta viime vuonna.

UK_Rotherham_muslimipedofiilit

Pohjois-Englannissa Rotherhamin kaupungissa tapahtui vuosina 1997–2013 ainakin 1 400 lapsen raiskaukset, joihin viranomaiset eivät puuttuneet millään tavalla rasistiksi leimautumisen pelossa. Nuorimmat uhrit olivat vasta 11-vuotiaita.

Pääosin pakistanilaisista miehistä koostuneet raiskaajien jengit saivat kaikessa rauhassa suorittaa pedofiliaansa siitäkin huolimatta, että muutamat nuorisotyöntekijät yrittivät raportoida raiskaamisista. Kaupungin päättävät elimet kuitenkin leimasivat kertomukset liioitteluksi ja pyyhkivät ongelman pois mielestään. Vasta The Times -lehden uutisoitua aiheesta ryhdyttiin tapauksia tutkimaan kunnolla. Tutkimuksen alla on myös pahoinpitelyjä, sieppauksia, ihmiskauppaa sekä uhkailua.

Nyt viranomaiset ovat onnistuneet tunnistamaan vähintään 300 epäiltyä tutkiessaan skandaalia. The National Crime Agencyn (NCA) mukaan valtaosa epäillyistä on aasialaisia miehiä ja lähes kaikki uhrit ovat nuoria brittiläisiä tyttöjä. NCA aloitti viime vuonna massiiviset tutkimukset kaupungissa, kun Professori Alexis Jay raportoi, että jengit ovat 16 vuoden ajan raiskanneet ja parittaneet nuoria tyttöjä Rotherhamissa.

Vaikka viranomaiset olivat poliittisen korrektiuden nimissä katsoneet pedofiilien toimintaan sormien läpi useita vuosia, ei heitä tulla syyttämään virkarikoksista. Asia kuitattiin sillä, että poliisi pyysi uhreilta anteeksi. Viime vuonna Rotherhamin skandaali oli niin hävytön paljastus, että jopa Suomen valtamedia uutisoi siitä. “Pakistanilaistaustaiset miehet raiskasivat satoja lapsia brittikaupungissa. Tekoja hyssyteltiin rasismin pelossa”, kirjoitti Iltalehti tuolloin. Monikulttuuriset pedofiilijengit ovat jo pitkään olleet yleisessä tiedossa ja uutisotsikoissa näkyvä ongelma Britanniassa, mutta Rotherhamin tapaus on poikkeuksellinen laajuutensa ja viranomaisten toimettomuuden vuoksi.

Tällä viikolla Suomessa nähtiin hieman samantapaista asennoitumista oikeusjärjestelmän suunnalta, kun paljastui, että somalialaisille joukkoraiskaajille ehdolliset tuomiot taanneet lautamiehet ovat itse vannoutuneita monikulttuurisuuden kannattajia.

Lähde: The Telegraph

Aiheeseen liittyen:

Muslimijohtajat joutuivat tuomitsemaan pedofiiliringit Britanniassa
Britanniassa paljastui taas uusi pedofiilirinki
Lapset monikulttuurisuuden uhreina
10 000 koulutyttöä joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi Britanniassa
Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!

3 KOMMENTIT

  1. Suomessa on varmaan vielä pahempaa meneillään, täällä hyssyttelyllä ei ole rajaa!

Comments are closed.