Koti Artikkelit Riimuradio Riimuradio 5: Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäivät

Riimuradio 5: Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäivät

11

Riimuradio oli mukana seuraamassa Suomen Vastarintaliikkeen vuoden 2015 Tulevaisuuspäiviä. Kansallinen Vastarinta julkaisee piakkoin myös tarkemmin päivän sisältöä käsittelevän artikkelin.

TP1

Tulevaisuuspäivien ohjelmaan kuului puheita, esitelmiä ja liikuntaa. Erityisen päivästä teki myös se, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Klas Lund teki niille virallisen ensivierailunsa Suomessa. Riimuradio tarjoaa kuulijoilleen kattavan, reilusti yli tunnin mittaisen koosteen päivästä.

Kooste on kuultavissa kolmessa osassa:

– Tulevaisuuspäivillä kuultu esitelmä suomalaisesta muinaiskulttuurista kokonaisuudessaan.
– Haastattelumontaasi, jolla ääneen pääsevät muun muassa Klas Lund ja Juuso Tahvanainen vastatessaan vieraiden kysymyksiin. Mukana ovat myös Kadulle.com-kauppias Tuomas Illikainen sekä “Tampereen pojat”.
– Ruotsin Vastarintaliikkeen tukholmalaisen aktivistin Richard Johanssonin haastattelu.

Lähetyksiämme pääsee kuuntelemaan radion sivuilla tai Kansallisen Vastarinnan verkkosivuilla. Radion sisällön kehittämiseen voi osallistua kommentoimalla jaksoja artikkeleiden kommenttikentässä!

 

 

Riimuradio.com

11 KOMMENTIT

 1. Tiesittekö, että Google yrittää estää pääsyn tälle sivustolle väittäen sen olevan tietojenkalastelu sivusto?

  • Kaikkia Googlen ‘palveluita’ kannattaa välttää mahdollisimman paljon.
   Suosittelen http://startpage.com ,se käyttää Googlen hakutuloksia eikä anna ‘varoitusta’ vastarinta.comiin. Voit jopa aukaista hakutuloksien linkkejä suoraan proxyn kautta jonka näppäin näkyy linkin vieressä.

 2. Hyvä tapahtuma kokonaisuutena ja varsinkin urheiluosuus oli loistava. Ensi vuodeksi toivoisin että jonkinlainen urheilutesti järjestettäisiin, tyyliin leukoja, punnerruksia, vatsoja, juoksua jne. Voisi ihan mielenkiinnon vuoksi mitata eri kaupunkien jäsenten/aktivistien kuntotasoa. Ja tuo esitelmä Suomen muinaiskulttuurista oli todella kattava sekä mielenkiintoinen. Varmasti tulen ensi vuonnakin!

  • 2014 Aktivistipäivillä oli kuntotesti. Eli eiköhän tämänkin voi vielä lähivuosina tehdä.

   “johon kuului esimerkiksi juoksemista, köysikiipeämistä, lihaskuntoa ja sparrausta.”

 3. Kiitos valkoisille suomalaisille patriooteille. Itse toivoisin että vastarintaliikkeeseen liittyisi enemmän naisia ja avio/avopareja. Olisi hienoa nähdä jopa perheitä aktivistipäivillä. Suomen tulevaisuus on meidän valkoisten nationalistien yhteinen asia ja vastarintaliikkeessä löytyy kyllä tekemistä kaikille omien kykyjen ja taitojen mukaan.

Comments are closed.