Koti Artikkelit Lapset monikulttuurisuuden uhreina

Lapset monikulttuurisuuden uhreina

12

AK_lapset_multikulti

Kun maahanmuuttajien osuus Euroopan väestöstä kasvaa ja pakkomonikulttuurista tulee arkipäivää yhä useammalle valkoiselle, joutuu järjestelmä käyttämään entistä intensiivisempää aivopesua pitääkseen paketin kasassa. Erityisesti nuoriso on propagandasodassa tulilinjalla.

Monikultturistien lanseeraamalla “rasisminvastaisella viikolla” olemme taas saaneet lukea valtamediasta ja erilaisten kansalaisjärjestöjen nettisivuilta siitä, miten rasistisia ja ennakkoluuloisia me valkoiset olemme, sekä siitä, kuinka hienoa monikulttuurisuus on. Tehostettua kampanjaa ja rasisminvastaisuudelle nimettyä viikkoa voisi ensisilmäyksellä hyvin pitää jokseenkin huvittavana, sillä vastaavanlaisia kannanottoja julkaistaan vuoden jokaisena päivänä valtamediassa, politiikassa, kouluissa, kansalaistoiminnassa, viihteessä, harrastustoiminnassa ja niin edelleen. Tehostettu aivopesuviikko pyhitettynä yhdelle Euroopan ja Suomen eniten propagoiduimmalle aiheelle, joka jo muutenkin nauttii järjestelmän yksiselitteistä tukea.

Välillä Suomessa käytävä niin sanottu rasismikeskustelu ampuu rajusti yli, toisinaan taas se osuu omaan nilkkaansa. Viime viikolla valtamediassa pohdittiin täysin tosimielellä, oliko romaniseurue joutunut syrjinnän kohteeksi vantaalaisella uimahallilla tultuaan häädetyksi toistuvien ja räikeiden sääntörikkomusten vuoksi. Syksyllä puolestaan eräs Vasemmistoliiton kansanedustaja teki vuoden kotimaisen fasismilöydön Lindexin lastenvaateosastolla. Anna Kontulan hourailuille naureskeltiinkin melko avoimesti sosiaalisessa mediassa puoluerajoihin katsomatta, eikä hänen fasismilöydölleen lämmetty omia puoluetovereita lukuun ottamatta. Tuoreessa muistissa on myös syksyllä 2010 tapahtunut kolme ihmishenkeä vaatinut tuhopoltto maahanmuuttajan omistamaan pizzeriaan Tampereella. Tuolloin jopa jotkut johtavat poliitikot syyttivät teosta suomalaisia “rasisteja” ja vaativat ankaria toimenpiteitä rasismin kitkemiseksi. Myöhemmin kuitenkin selvisi, etteivät kyseessä olleetkaan verenhimoiset rasistit, vaan maahanmuuttajat olivat itse junailleet tuhopolton vakuutusrahojen toivossa.

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään huvittavasta ilmiöstä, sillä monikulttuurisuuspropaganda kohdistuu useimmiten juuri yhteiskuntamme kaikkein eniten vaikutteille alttiisiin yksilöihin: lapsiin ja nuoriin. Viihdeteollisuus, erilaiset nuorisoidolit ja jopa jotkin urheilijat on näyttävästi valjastettu markkinoimaan suomalaisvastaista ilosanomaa, johon ei voi olla törmäämättä arkielämässä. Erityisesti lapset ja nuoret voivat helposti samastua tämänkaltaisilta vaikuttajilta tulevaan “valistukseen”. Viime vuonna Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO:n puheenjohtajakaksikko Veli-Matti Partanen ja Maria Ohisalo menivät niin pitkälle, että he vaativat “rasisminvastaisen asennekasvatuksen” määrän lisäämistä jo päiväkodeissa.

UK_monikulttuurikasvatus

Tänäkin vuonna tehostettu aivopesuviikko näkyy ja kuuluu myös kouluilla. Monikulttuurisuuteen erikoistuneet kansalaisjärjestöt jakavat auliisti opetusmateriaalia kouluille ja järjestävät oppilaille erilaisia valistustilaisuuksia. Punainen Risti jopa kehitteli koululaisille suunnatun rasismivisan, jonka lähteenä on käytetty entistä taistolaiskommunistia ja nykyistä “rasismintutkijaa” Vesa Puurosta. Kaikki tietovisan hypoteettiset kysymykset käsittelevät rasismia asetelmasta, jossa valkoinen rasisti suhtautuu vihamielisesti johonkin toiseen ihmisryhmään. “Enemmistöön kuuluvan valkoihoisen suomalaisen henkilön voi toisinaan olla vaikea ymmärtää, että pienet eleet ja ilmeet, vitsit ja ryhmästä ulossulkemiset voivat olla rasismia”, siinä todetaan. SPR:n tämänvuotinen kampanjavideokin on suunniteltu juuri lastenkasvatuksen näkökulmasta. Videolla tympeät suomalaisvanhukset siirtävät ennakkoluulojaan pikkutyttöön, joka edelleen siirtää ne leikkikavereilleen. Mielenkiintoinen ja usein toistuva seikka rasismipropagandassa on, että “rasistit” esitetään yleensä keski-ikäisinä tai sitä vanhempina, parhaan elämänvoimansa jo kadottaneina ihmisinä, jotka seuraavat kateellisena vierestä, kun elinvoimaiset rodut tekevät kaiken heitä paremmin.

Valkoisen nuorison jatkuva aivopesu on pitkällä aikavälillä vaarallista koko rotumme tulevaisuuden kannalta, mutta sillä on myös suoria vaikutuksia lasten ja nuorten elämään. Tasapainoton monikulttuurisuuspropaganda ja valkoisten “rasisminvastainen” syyllistäminen luo väkisinkin asetelman, jossa maahanmuuttajataustainen nuori kokee olevansa jotain erityistä verrattuna valkoisiin ikätovereihinsa, sillä hänhän edustaa paljon puhuttua monikulttuurisuutta ja on tullut tänne rikastamaan meidän mitäänsanomatonta harmaata kulttuuriamme. Valkoinen lapsi puolestaan edustaa vain tasapaksua massaa, jonka ei kannata turhaan ylpeillä omalla taustallaan, sillä silloin hän syyllistyisi synneistä pahimpaan: rasismiin. Tämänkaltainen lähestymistapa tekee lasten maailmassa valmiiksi pohjatyön tilanteille, joissa valkoinen lapsi joutuu maahanmuuttajalauman kiusaamaksi taustansa vuoksi – tilanteille, jotka ilman pakkomonikulttuurisuutta eivät edes olisi mahdollisia ja joilla voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia lapsen myöhempään elämään.

UK_Aaron_Dugmore

Yksi surullisimmista rasistisista koulukiusaamistapauksista sattui Britanniassa viime vuonna. 9-vuotias Aaron Dugmore joutui siirtymään monikulttuurisen alueen kouluun, jonka oppilaista 75 prosenttia oli ei-valkoisia. Aasialaisten oppilaiden Aaroniin kohdistama rasistinen kiusaaminen alkoi uudessa koulussa jo ensimmäisenä päivänä. Vaikka äiti ja isäpuoli yrittivät lukuisia kertoja saada koulun henkilökuntaa puuttumaan asiaan, eivät opettajat voineet eivätkä halunneet tehdä mitään. Muutaman kuukauden jatkunut fyysinen väkivalta ja “White boy” -nimittely johtivat siihen, että Aaron Dugmoresta tuli yksi Britannian nuorimmista itsemurhan tehneistä henkilöistä. Äiti löysi poikansa omaan makuuhuoneeseensa hirttäytyneenä helmikuussa 2013.

Dugmoren kohtalosta voi suoraan syyttää sitä kieroutunutta “rasisminvastaista” arvomaailmaa, jonka puolesta tällä viikolla Suomessakin aktiivisesti kampanjoidaan. Vain vajaa vuosi 9-vuotiaan pojan itsemurhan jälkeen Britannian yleisradio BBC uutisoi, että maan koulutarkastusviraston mukaan opettajat eivät mielellään auta valkoisia oppilaita, joilla on vaikeuksia koulutyössä. Monet opettajat pelkäävät rasistiksi leimautumista, mikäli he kiinnittäisivät liikaa huomiota valkoisten oppilaiden hyvinvointiin. Juuri tämänkaltainen rasisminvastaisuus tappoi Aaron Dugmoren.

Yhdysvalloissa valkoisten vastaisella rasistisella väkivallalla on pidemmät perinteet kuin Euroopassa. Siellä rasismin vastustaminen on ollut muotia jo useamman vuosikymmenen ajan. Siinä, missä Suomessa vietetään rasisminvastaista viikkoa, Yhdysvalloissa vietetään kokonaista Black History Month -kuukautta, joka rakentuu mustien ylenpalttiselle ja valheelliselle ylistämiselle niin kouluissa, televisiossa kuin sotavoimissakin. Pitkään jatkunut valkoisten syyllistäminen aina orjuudesta työttömyyteen ja rikostilastoista köyhyyteen yhdistettynä esimerkiksi gangstaräpistä tuttuihin väkivaltakehotuksiin on johtanut siihen, että nykyään vähemmistöjen edustajat hyökkäilevät satunnaisten valkoisten ohikulkijoiden kimppuun ja kuvaavat siitä ylpeinä videoita. Mustien harrastamasta knockout-leikistä levisikin viime vuonna useita videoita Internetissä.

Määrätietoinen valkoisten vastainen rasismipropaganda yhdistettynä ei-valkoisten lisääntyvään määrään on luonnollisesti vaikuttanut valkoisten lasten koulunkäyntiin negatiivisesti. Vähemmistöjen tullessa yhä vakuuttuneemmiksi omasta ylivertaisuudestaan ovat valkoiset oppilaat joutuneet koulukiusatuiksi ihonvärinsä vuoksi erityisesti siellä, missä muut ovat jo enemmistöinä. Monikulttuurisuuden ja viranomaisten kädettömyyden vuoksi monet valkoiset lapset joutuvat siirtymään yksityiskouluihin tai opiskelemaan kotona. Alla video 11-vuotiaan James Wilsonin tapauksesta.

Tammikuussa 2011 suomalainen 17-vuotias tyttö yritti lopettaa kaksi vuotta kestäneen monikulttuurisen seurustelusuhteensa vakavin seurauksin. Tytön pari vuotta vanhempi muslimitaustainen poikaystävä tappoi sekä tytön että itsensä. Pian tämän jälkeen poikaystävän sukulaiset ja ystävät perustivat miehelle Facebookiin muistosivun nimellä “Our Angel Muhis”, jolla maahanmuuttajamurhaajaa ylistettiin maasta taivaisiin. Ylimielisestä suhtautumisesta suomalaisiin kertoo se, että sivuston ylläpito poisti sieltä kaikki viittaukset uhriin ja jopa asialliset kysymykset liittyen suomalaisen tytön tappoon.

Maahanmuuttajien lisääntyvä ylimielisyys suomalaisia kohtaan näkyy myös nuorempien lasten arjessa. Esimerkiksi pari vuotta sitten Internetissä levisi pääkaupunkiseudulla kuvattu kiusaamisvideo, jossa monikulttuurinen lapsijoukko kiusaa porukalla kahta suomalaispoikaa. Joukko ahdistelee suomalaispojat pois näiden omalta kotipihalta “Africa!”-huutojen saattelemina.

Selkärankaan iskostettu vähemmistöjen erityisyys kantaväestöön nähden ja rasistileiman välttely voivat johtaa tilanteisiin, joissa valkoiset eivät uskalla enää puuttua monikulttuuriseen väkivaltaan, vaikka he pystyisivätkin. Alla on esillä Raumalla kuvattu video, jolla romani hakkaa ja potkii suomalaista poikaa. Vaikka paikalla on useita henkilöitä, ei kukaan tohdi mennä väliin.

Mitä vahvemman otteen monikulttuurisuus saa valkoisista maista, sitä vaarallisemmaksi tilanne muuttuu kantaväestön kannalta. Euroopassa on jo nyt alueita, jotka maahanmuuttajat ovat ottaneet hallintaansa. Tarkemmin sanottuna eivät he ole mitään itse ottaneet, vaan “suvaitsevainen” länsimainen järjestelmä on antanut kaiken vapaaehtoisesti. Alla oleva video, jolla afrikkalaismiehet hyökkäävät ohikulkevan valkoisen tytön kimppuun, ei suinkaan ole kuvattu Afrikassa, vaan Euroopan sydämessä ranskalaisella alueella, jolla ei-valkoiset sanelevat käyttäytymisnormit.

Jos Euroopassa on jo nyt asuinalueita, joissa ei-valkoiset ovat enemmistöinä ja he käyttäytyvät vihamielisesti valkoisia vastaan, niin kuinka käy, kun heillä on kokonaisia kaupunkeja tai valtioita? Koska Euroopassa on käynnissä maahanmuuton myötä tapahtuva väestönvaihto, on kysymys perusteltu. On lyhytnäköistä tuijottaa vain tämän hetken maahanmuuttajamääriä ja todeta, etteivät valkoiset ole jäämässä vähemmistöksi omissa maissaan, sillä maahanmuutto Eurooppaan lisääntyy koko ajan, kun taas valkoisten määrä laskee koko ajan. Kukaan tuskin edes kiistää tosiasiaa, että valkoinen väestö on vähenemään päin Euroopassa. Itse asiassa yhä useammin sitä käytetään jopa perusteluna sille, miksi tänne pitäisi saada lisää maahanmuuttajia “ylläpitämään sosiaaliturvajärjestelmää ja paikkaamaan työvoimapulaa tai hoitamaan vanhuksia”.

Ennemmin tai myöhemmin pakkomonikulttuuri tulee johtamaan valkoisten rodulliseen itsemurhaan. “Rasisminvastainen” aivopesu johtaa kantaväestöön kohdistuvaan rasismiin. Pohjimmiltaan rasisminvastaisuus onkin valkoisten vastaisuutta.

Toimitus

VK_Padge

12 KOMMENTIT

 1. Artikkelin esimerkit videoineen sai verenpaineen melko korkealle… Antirasistit ja muu saasta rakastaa tapauksia, joissa valkoiset saa pataan! Haluatteko ite olla uhrina?

 2. Äskettäin uutisissa oli että Detroitissa on kuolleita hylättyjä koiria löydetty. Koiratappelun uhreja. Detroit on negroidi kaupunki. Kertonee jotain ko. rodun osallisuudesta viattomien luontokappaleiden kärsimykseen ja tuhoamiseen? Välittääkö n-rotu eläinten kärsimyksistä? (Tämä on kyllä ns. lapsilta kiellety aihe…=?!)

 3. Ai verenpaineen korkeelle…. Toivottavasti ei ollu virhe tehä Valkosta lasta tähän maailmaan, on niin paljon kaikkia “ihania” monikulttuurisuuden rakastajia.

 4. Nähdäkseni kouluissa Suomessa ei ole mitään aivopesua suuntaan tai toiseen monikulttuurisen puolesta tai vastaan, eikä historia juurikaan vääristellä. Suurin syyllinen nuorten aivopesuun tulee lähinnä television ja netin kautta, joissa suomalaiset nuoret altistuu lähinnä hollywoodista tulevan kulttuurin vaikutukselle ja siten heistä kasvaa liberaaleja. Se mikä eilen oli muotia USA:ssa on ihan 100% varmasti muotia Suomessa huomenna.

  • Kyllä nämä koulujen monikulttuuri- ja rasisminvastaisuuskampanjat ovat aivopesua parhaimmillaan.

  • jos kouluissa ei mielestäsi ole mokutus propagandaa, olet kyllä melko pihalla

   • No jaa, itse suoritin peruskoulun + lukion tuolla Itä-Suomessa jokunen vuosi sitten, eikä kertaakaan millään tunneilla puhuttu mitään monikulttuurisuudesta ym. vastaavaa. Taitaa olla lähinnä PK-seudun/isojen kaupunkien juttuja tuollaiset antirasismiviikot. Sen sijaan USA:n median ohjelmia ja mustien tekemää rappia ym. kyllä katsotaan vapaa-ajalla.

    • Itse suoritin peruskoulun vuosi sitten, ja voi luoja sitä mokutuksen määrää… Koulussa ei ollut sellaista paikkaa, jossa ei olisi ollut julisteita jne. saissea. Rasismiviikot pidettiin. Oulussa suoritin peruskouluni, Myllytullin yläluokilla.

  • Vähän vanha aihe, mutta kun tuli luettua tuon uusimman mamujengiartikkelin myötä niin täytyy kommentoida:

   Viime keväänä Helsingin jakomäen yläasteella SDP:n kansanedustaja Krista Kiuru kävi pitämässä monikulttuuripropagandaa 13 vuotiaille lapsille ja kaikki huipentui siihen kun hän kysyi nuorilta tytöiltä että “kuka on valmis menemään maahanmuuttajan kanssa naimisiin”.

 5. Siinä näkee että monikulttuuriset suhteet ovat hengenvaarallisia.
  Jos tämä pakkomonikulttuurisuus jatkuu vielä niin on erittäin todennäköistä että alkaa rotujen välinen sota. Tälle on saatava loppu!

 6. Itse seuraan tällä hetkellä poikani peruskoulun aloitusta, hän on ensimmäisellä luokalla. Poikani luokalla on 30 oppilaasta 8 ulkomaalaista. Koko koulussa lienee prosentuaalinen osuus vielä suurempi. Opettajista osa myös on ulkomaalaisia. Nyt kouluissa käydään vääntöä siitä, saako suvivirttä enää laulaa jotta ei loukkaa vähemmistöjä. Erään kerran poikani tuli silmä mustana koulusta koska oli mennyt puolustamaan kaveriaan jota ulkomaalainen poika kiusasi. Ulkomaalainen heitti poikaani isolla kivellä silmäkulmaan.. Poikani oli puhuttelussa, vastapuoli ei, koska katsottiin että hän oli vain puolustanut itseään.

  Jos tämä ei ole aivopesua, mikä sitten on?

  Muistan itsekin omilta kouluajoiltani saman propagandan. Esimerkiksi, juutalaisia ei kuollut niin paljon kuin väitetään ja kouluissa opetetaan. Birkenau ei pystynyt krematoimaan 2000 ruumista päivässä. Laskennallisesti ja uunien tehon ottaen huomioon, siihen olisi mennyt 16 pv. On siis käytännöässä mahdotonta että se olisi ollut niin tehokasta kuin meille koulussa opetetaan. Sitä suurennellaan ja sitä vatvotaan ja sitä opetetaan meille jotta oppisimme pelkäämään asiaa. Jotta muistaisimme myös aikuisena että sosialismi on huono asia. Se isketään jo alaluokilla meidän päähän, että omaa kansallista ylpeyttä ei saa tuntea liikaa jotta historia ei toistaisi itseään.

  Minun koulu ajoistani on jo pian 20v. Siitä huolimatta muistan selkeästi opeteuksen sosialismin pahuudesta ja siitä kuinka sillä peloiteltiin. Eikö se muka ole aivopesua?
  Samoin muistan kuinka neekeri sana kiellettiin. Valkoihoista voi sanoa kalkkinaamaksi, mutta neekeriä ei neekeriksi.

Comments are closed.