Koti Uutisia Muslimijohtajat joutuivat tuomitsemaan pedofiiliringit Britanniassa

Muslimijohtajat joutuivat tuomitsemaan pedofiiliringit Britanniassa

0

Viime vuosina Isossa-Britanniassa on tullut julki hälyttävä määrä tapauksia, joissa muslimitaustaiset maahanmuuttajat ovat järjestelmällisesti hyväksikäyttäneet nuoria tyttöjä. “Grooming”-ongelma kytkeytyy niin selvästi islamilaiseen maahanmuuttoon, että perjantairukouksen yhteydessä imaamit sadoissa moskeijoissa puhuivat aiheesta muille muslimeille.

Britanniaa kuohuttanut “grooming”-ilmiö on manipulointia, jossa uhreihin luodaan luottamussuhde, minkä jälkeen alkaa hyväksikäyttö. Tyypillinen menettelymalli on, että ryhmä aikuisia maahanmuuttajia houkuttelee kaduilta nuoria tyttöjä viettämään aikaa heidän kanssaan. Kun alaikäisten uhrien luottamus on saavutettu, heidät huumataan ja käytetään seksuaalisesti hyväksi sekä pakotetaan myymään itseään muille maahanmuuttajille.

Valtamediankin mukaan tuhannet tytöt ovat viime vuosina joutuneet näiden pedofiilirinkien uhreiksi. Useimmiten uhrit ovat alle 15-vuotiaita valkoisia tyttöjä, mutta jopa 11-vuotiaitakin on todistetusti ollut rinkien uhreina.

Viime vuonna lastensuojeluviranomaisena työskentelevä juutalaistaustainen Sue Berelowitz antoi ymmärtää Britannian yleisradio BBC:n tekemässä jutussa, että ilmiössä olisi kyse ennemminkin tasapuolisesti kaikkien etnisten ryhmien harjoittamasta toiminnasta. Kuitenkin samassa jutussa todetaan, että tämän väitteen taustalle ei ole varsinaista tietoa olemassa, sillä ainoastaan kiinni jääneistä pedofiiliringeistä pystyy varmuudella toteamaan etnisyyden.

Imaamien perjantaina järjestämä tempaus kertoo, että jopa maan muslimiyhteisö itsekin ymmärtää ongelman monikulttuurisen luonteen. Kansallismielisissä piireissä puolestaan on arveltu, että imaamien tempauksen taustalla voi olla pelko nousevasta islamvastaisuudesta ja valkoisten kostotoimenpiteistä. Viime viikkoina Britanniassa on tapahtunut useita eriasteisia muslimien tekemiä rikoksia, joista eniten julkisuutta sai brittisotilaan julkinen teurastaminen Lontoon Woolwichissa toukokuussa.

 
Lähde: BBC