Koti Uutisia Videolle tallentunut pahoinpitelijä saatiin kiinni

Videolle tallentunut pahoinpitelijä saatiin kiinni

0

Uutisoimme hiljattain tapauksesta, jossa nainen pahoinpideltiin raa’asti omassa kodissaan New Jerseyssä tämän pienen tyttären nähden. Videolle tallentunut ryöstäjä on nyt saatu kiinni.

Mies murtautui naisen kotiin New Jerseyssä toissa viikon perjantaina. Hän ei tyytynyt pelkkään arvoesineiden varastamiseen, vaan pahoinpiteli asunnossa olleen naisen raa’asti. Uhrin kolmevuotias tytär joutui katsomaan sivusta, kun hänen äitiään potkittiin, lyötiin ja paiskottiin.

Nainen sai pahoinpitelyn seurauksena aivotärähdyksen, ja hänen suuhunsa jouduttiin ompelemaan useita tikkejä. Naisen kolmevuotias tytär ja yläkerrassa nukkunut puolitoistavuotias poika säästyivät onnekseen fyysisiltä vammoilta. Mies vei talosta mukanaan useita koruja, mukaan lukien naisen vihkisormuksen.

Rikos tallentui huoneessa olleelle videokameralle, ja uhrin perhe vetosi katsojiin, jotta tekijä saataisiin kiinni. 42-vuotiaaksi Shawn Custisiksi tunnistettu mies on nyt pidätetty, ja häntä tullaan syyttämään murhayrityksestä, ryöstöstä, murrosta ja lapsen vaaraan saattamisesta.

 

UK_Shawn_Custis
Shawn Custis.

Lähteet: Nordfront, News 12