Koti Uutisia Britanniassa paljastui taas uusi pedofiilirinki

Britanniassa paljastui taas uusi pedofiilirinki

2

Isossa-Britanniassa on parhaillaan menossa jälleen uusi oikeudenkäynti monikulttuurista pedofiilirinkiä vastaan. Tällä kertaa bangladeshilaiset opiskelijat raiskasivat 14-vuotiaita tyttöjä.

Kolme parikymppistä opiskelijaa on syytettynä kahden 14-vuotiaan tytön raiskauksista. Syytetyt Raabsan Khan, Abu Sufian ja Ferdoush Hasan olivat houkutelleet tytöt mukaansa ulkomaalaisten opiskelijoiden asuttamaan taloon, jossa he itsekin asuivat. Ennakkoluulottomat tytöt olivat lähteneet tummapintaisten miesten mukaan, sillä he saivat tupakoida ja juoda alkoholia asunnossa alaikäisyydestään huolimatta.

Toinen tytöistä kertoi, että Khan ja Sufian pitivät häntä kiinni sillä aikaa, kun Hasan raiskasi hänet. Vain muutamaa päivää aikaisemmin samassa asunnossa oli raiskattu tytön ikätoveri. Tiettävästi uhrit eivät tunteneet toisiaan, vaan he olivat päätyneet asunnolle toisistaan tietämättä. Tämä seikka viittaisi siihen, että uhreja voi olla enemmänkin.

“Moni ihmettelee, mitä ihmettä nämä tytöt tekivät itseään vanhempien ja vain vähän englantia puhuvien, tuntemattomien miesten seurassa”, sanoi syyttäjä Anne Richardson.

Ehkäpä vastaus syyttäjän pohdintaan löytyy jatkuvasta monikulttuuri- ja suvaitsevaisuuskasvatuksesta, jolla valkoisia nuoria ja lapsia aivopestään “ymmärtämään erilaisuutta”.

 
Lähde: The Shields Gazette

 
Aiheeseen liittyen:

Muslimijohtajat joutuivat tuomitsemaan pedofiiliringit Britanniassa

2 KOMMENTIT

Comments are closed.