Koti Artikkelit Kansanmurha Vetoomus Etelä-Afrikan valkoisten auttamiseksi

Vetoomus Etelä-Afrikan valkoisten auttamiseksi

5

EAvetoomus

Kansallisen Vastarinnan toimitus sai hiljattain yhteydenoton suomalaiselta Etelä-Afrikka-solidaarisuustyötä tekevältä kansallismieliseltä. Tahdomme muistuttaa lukijoita siitä, että Etelä-Afrikan ja Zimbabwen kaltaisissa maissa on meneillään valkoisten kansanmurha. Myös suomalaiset voivat kuitenkin auttaa alueen valkoisia erilaisten järjestöjen kautta.

Kampanjoimme tänä keväänä valkoisten kansanmurhaa vastaan. Kampanjasivuille on myös kevään jälkeen päivitetty uutisia mustien verisistä hyökkäyksistä valkoista vähemmistöä vastaan. Valtamedia ei aiheesta kirjoita, sillä Etelä-Afrikan toivoton tilanne sotii kaikkia länsimaisen kapitalismin tekopyhiä perusarvoja, kuten “monikulttuurisuutta” ja “tasa-arvoa” vastaan. Länsimaiset valtiot eivät ole halunneet tarjota murha-aaltoa pakeneville valkoisille pakolaisstatusta, sillä päätös olisi vahva poliittinen kannanotto Etelä-Afrikan ja Zimbabwen mustien hallitusten pätevyyden puutteesta. Poliittisen korrektiuden nimissä länsimaiset valtiot myöntävätkin mieluummin turvapaikkoja ei-valkoisille parikymppisille “sotalapsille”, jotka käyvät välillä verestämässä sotamuistojaan rynnäkkökivääri kädessä kriisialueilla. Poliitikot puhuvat “työvoimapulan” selättämisestä somalipakolaisilla, mutta jättävät oikeasti ammattitaitoiset ja sopeutumiskykyiset Afrikan valkoiset vähemmistöt kokonaan ilman huomiota.

Kuva Red Octoberin järjestämästä tapahtumasta.
Kuva Red Octoberin järjestämästä tapahtumasta.

Valkoiset onnistuivat rakentamaan Etelä-Afrikassa kehittyneen kansakunnan ydinaseohjelmineen jättömaalle 300 vuodessa ollen koko ajan vähemmistönä. Mustien noustua valtaan yli 70 000 valkoista on murhattu ja maasta on tullut kansainvälinen raiskauskeskus. Valtio ei tahdo julkaista tilastoja murhattujen määrästä, mutta lukuisat kansalaisjärjestöt pyrkivät pitämään niistä kirjaa. Red October -järjestön mukaan vuoden 2014 tammikuun ja marraskuun välillä mustat ovat murhanneet vähintään 183 valkoista. Valkoisen vallan kaaduttua maan infrastruktuuri, koulujärjestelmä, poliisi, hallinto ja talous ovat rappeutuneet. Valkoiset eivät enää saa kaikissa kouluissa opetusta omalla kielellään (afrikaans), vaan he joutuvat opettelemaan mustien heimokieliä. Maan talous lepää valkoisten yrittäjien harteilla, mutta mustien terroristisen ANC-puolueen johto ajaa rasistista politiikkaa, jonka tavoitteena on syrjäyttää valkoiset johtavista asemista niin taloudessa kuin hallinnossa.

Eteläafrikkalaisiin valkoisiin yhteyttä pitävä Kansallisen Vastarinnan lukija vahvistaa uutiset valkoisten kohtaamasta vainosta työelämässä. “Positiivisen syrjinnän” nimissä pätevät valkoiset potkitaan työpaikoiltaan ja paikat jaetaan epäpäteville mustille. Äärimmäisessä köyhyydessä eläviä valkoisia on jo satojatuhansia, ja määrä lisääntyy koko ajan ja ihmisiä kuolee jopa nälkään. Köyhyys ajaa valkoisia jo pois kodeistaan. Myös mustien silmitön väkivalta ja hyökkäykset valkoisten asuntoihin ovat pakottaneet monet pakenemaan. Hallitukselta apua ei tule, vaan maan raiskauksesta epäilty musta presidentti Jacob Zuma laulaa usein julkisesti rasistista “Tappakaa buurit!” -laulua.

Koska uutisia eteläisen Afrikan rasistisista hyökkäyksistä, joukkomurhista ja raiskauksista tulee päivittäin, emme kykene antamaan kokonaisvaltaista kuvaa tilanteen vakavuudesta. Erilaiset kansainväliset solidaarisuusryhmät kuitenkin tarjoavat ajantasaista tietoa niin sosiaalisessa mediassa kuin verkkosivuillaan. Useat järjestöt tarjoavat myös konkreettista tukea alueen valkoisille. Esimerkiksi valkoisten Kleinvallei-pakolaisleirille tuli viikossa 80 perhettä. Kleinvallei on tunnetun valkoisen aktivistin Sunette Bridgesin Boervrouliga-järjestön projekti. Leirin toimintaa voi tukea lahjoittamalla rahaa tässä osoitteessa. Viime vuonna Boervrouliga julkisti järkyttävän raportin mustien murhaamien ja raiskaamien valkoisten naisten elämästä Etelä-Afrikassa. Boervrouliga on maatila-asutusjärjestö, joka tarjoaa asunnon ja maataloustöitä kotinsa menettäneille valkoisille.

South Africa Family Relief Project on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka kotisivujen kautta voi lahjoittaa rahaa valkoisille perheille. Järjestön mukaan hallituksen “positiivisen syrjinnän” ohjelman vuoksi valkoisilla ei riitä enää aina rahaa edes hankkia lapsilleen lämpimiä talvivaatteita. Järjestölle voi lahjoittaa esimerkiksi käytettyjä vaatteita, mutta Suomesta käsin helpompaa on auttaa rahallisesti. Etelä-Afrikan valkoisten tilanne on kestämätön. Köyhyyden kärjistyessä yhdenkin dollarin lahjoittaminen on arvokas ele!

SA Family Relief Projectin avustustoimintaa.
SA Family Relief Projectin avustustoimintaa.

Etelä-Afrikan hallitus on kieltänyt lailla järjestöt, jotka tarjoavat apua vain valkoisille. Siksi valkoisten solidaarisuusjärjestöjen täytyy käydä loputonta paperisotaa ja kirjoittaa varoen toiminnastaan – varomaton voi joutua avustustyönsä vuoksi vankilaan. Esimerkiksi SA in Need -järjestö kirjoittaa auttavansa “syrjittyjä kansanryhmiä” sekä kansalaisjärjestöjä, jotka eivät ole hallituksen suosiossa. Myös SA in Need -järjestölle voi antaa lahjoituksia maan valkoisten elinolosuhteiden parantamiseksi.

Etelä-Afrikan tilanteesta voi lukea seuraamalla edellä mainittujen sivujen lisäksi muita itsenäisiä medioita, esimerkkeinä Sister Thunder Radio, White Genocide Project, @SAGenocide ja @GenocideSA.

Toimitus

5 KOMMENTIT

  1. Suomenkin kirkon”miesten” lähes pyhimykseksi julistama edesmennnyt terroristi Nelson Mandela oli todellisuudessa häijy kommunisti.

  2. Alkaa täälläkin. Mamujengi ei ole syyttäjän mukaan jengi. Hän lähtee ehdollisesta, koska ei rasismia, vaikka viha oli näytetty ja pahoinpitelyt rajuja. Ikäänkuin julkisuus ja sen paineesta kiinniotot jotenkin häiritsivät jotain projektia. Kiireesti takaisin riehumaan vain.

  3. Jos jokainen voisi lahjoittaa edes muutamia dollareita kuussa per järjestö. Kuulen lapsista jotka joutuu lähtemään kouluun nälässä aamu toisensa jälkeen joten muutamalla dollarilla ruokkii enemmän kuin täällä Suomessa.

    E-Afrikalle tulee halvemmaksi tapattaa valkoiset nälkään kuin luoteihin, ja jokainen voi arvata miltä “nälkään kuoleminen” tai sen rajoilla eläminen on… Silti nämä valkoiset yrittävät, naiset myyvät ompeluksiaan ja miehet puutöitään, yrittävät kasvattaa vanhoissa autonrenkaissa ja ruukuissa kasviksia jne.

    Köyhempikin pystyy tekemään/antamaan jotain jos on itse valmis luopumaan jostain, esim. saunaoluet, viikonloppupitsat tms.

    Täällä Suomessa on jonkin sortin turvaverkot mutta näillä valkoisilla ei ole mitään, kaikki on viety mitä voi viedä ja maastakaan eivät pääse mihinkään kun ei ole varaa passiin eikä mikään maa ota heitä pakolaisina vastaan. Ja saa kirjoittaa maamme + EU:n päättäjille aiheesta, että edes tietävät että kyllä me tiedetään tästä ja ei hyväksytä tätä. (Suomi oli vahvasti tukemassa valkoisten syrjäyttämistä vallasta 90-luvulla sekä sitä ennen…)

Comments are closed.