Koti Vastarintaliike

Vastarintaliike

Pohjoismainen Vastarintaliike toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vastarintaliike tunnustaa kansallissosialistisen maailmankatsomuksen. Lue poliittinen manifestimme TÄÄLLÄ. Liity toimintaan TÄÄLLÄ.

Suomalaista järjestöä johtaa valtuusto, johon kuuluu edustaja kunkin kaupungin aktivistiryhmästä sekä neljä erityistä vastuuhenkilöä: rekrytoinnista ja julkaisutoiminnasta vastaavat Antti Lehto ja Paavo Laitinen, aktivismista ja suomalaisavusta vastaa valtuuston puheenjohtaja Antti Niemi sekä kansainvälisistä suhteista vastaa Otto Rutanen.

Pohjoismaisella tasolla järjestöä johtaa valtuusto, jossa on kaksi edustajaa kustakin jäsenmaasta: Simon Lindberg, Emil Hagberg, Antti Niemi, Otto Rutanen, Haakon Forwald ja Tommy Olsen.

Artikkelit, jotka tiivistävät näkemyksemme, ovat ”Ilman meitä Suomi on puolustuskyvytön”, ”Tavoitteistamme lyhyesti”, ”Pohjoismainen yhteistyö ja isänmaallisuus”, ”Yksi järjestö – Pohjoismainen Vastarintaliike” sekä ”Vastarintaliike pähkinänkuoressa”. Lue myös viime vuoden toimintakertomuksemme täältä: Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Suomessa!

Vastarintaliike kasvattaa yhteiskunnallisesti tiedostavia sekä liikunnallisia aktivisteja. Kaikki toimintamme tähtää lopulta pohjoismaiseen vallankumoukseen sekä oikeudenmukaisen, turvallisen ja voimakkaan yhteiskunnan rakentamiseen.

Aktivistiksi, jäseneksi vai tukijäseneksi?

Vastarintaliikkeessä on tukijäseniä, jäseniä ja aktivisteja. Lue liittymissivuiltamme lisää eri roolien vastuualueista: http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/aktivoidu/

Liikkeen toimeliaimman ytimen muodostavat aktivistit, ja suosittelemmekin sinua hakemaan aktivistikokelaaksi. Jossain määrin aktiivisia ja esimerkiksi sairautensa vuoksi katutoiminnasta estyneitä suosittelemme hakemaan jäsenyyttä. Ne, jotka tahtovat tukea liikettä rahallisesti, mutteivät tahdo sitoutua toistaiseksi muuhun, voivat hakea tukijäseneksi.

Tue toimintaa, sillä olemme kaikki vastuussa Suomen tulevaisuudesta!