Koti Artikkelit ”Toivotan huonommat ajat tervetulleeksi, jotta voimme luoda parempaa!”

”Toivotan huonommat ajat tervetulleeksi, jotta voimme luoda parempaa!”

34
tyr_mask

Ajatukseni tämän artikkelin kanssa ei ole kommentoida koronavirusta ja sen leviämistä. Vältän väittelemästä kuinka vaarallinen tai vaaraton virus on henkilöille, jotka kuuluvat tai eivät kuulu riskiryhmiin. En myöskään levitä käsitystä siitä, että poliittinen eliitti ja media ovat yliampuvia siinä mitä riskeihin tulee, yrittääkseen pelotella kansaa tai että he pimittävät tietoja välttääkseen paniikin aiheuttamista. En myöskään aio käsitellä asiaa siitä, kenen syytä tämä on, kuinka asiat olisi voitu tehdä toisin tai kuinka paljon enemmän rahaa olisimme voineet käyttää sairaanhoitoon ja muihin ennaltaehkäiseviin toimiin, mikäli useita miljoonia ei olisi ollut pakko laittaa massamaahanmuuttoon vuosittain. Niitä, joita nämä asiat kiinnostavat, suosittelen kuuntelemaan Jimmy Thunlindin Tukholman keskustassa aiemmin tänään pitämän puheen

Sen sijaan aion käsitellä sitä faktaa lyhyesti, jonka koronavirus aiheuttaa, nimittäin taloudellisesti vaikeampia aikoja, joita tulevaisuus tuo tullessaan. Vaikka emme vielä voi nähdä kokonaiskuvaa siitä, kuinka suuren skaalan vaikeuksista on kyse, tiedämme jo nyt, että pörssi on romahduksessa, useat yritykset ovat joutuneet sulkemaan ovensa, jonka vuoksi ne joutuvat olemaan ilman tuloja ja ihmiset, joita tämä koskee, ovat menettäneet elinkeinonsa. Tiedämme, että urheilutapahtumat perutaan, matkatoimistot ovat ilman asiakkaita sekä kaikkialla muualla on vähemmän asiakkaita. Sen seurauksena ovat vähentyneet verotulot, työttömyyskassojen ja tukiverkostojen kasvaneet menot sekä vähentynyt ostovoima. Voimme myös todeta, että valtio, läänit ja kunnat tulevat häviämään miljoonia sairauslomien ja lisääntyneiden hoitokulujen seurauksena.

Kaikki tämä tulee vaikuttamaan Ruotsiin, Pohjolaan ja koko maailmaan taloudellisesti. Kuinka vakavasti, se jää vielä nähtäväksi, mutta jotkut talousanalyytikot ennustavat, että tästä tulee pahin talouskriisi 1930-luvun suuren laman jälkeen ja siten myös pahempi kuin 2008-2009 talouskriisistä, kun Islanti ja Kreikka molemmat olivat menossa konkurssiin.

On väistämätöntä, että kriisi osuu juuri sinuun suorasti tai epäsuorasti jollain tavalla. Suurin sympatiani kohdistuu luonnollisesti kaikkiin pohjoismaalaisiin työläisiin, jotka joutuvat ottamaan vastaan suurimman iskun. Välttääkseni väärinkäsityksiä, haluan myös välittää osanottoni niille, joiden läheiset ovat menehtyneet tämän viruksen johdosta.

Samalla en voi olla seuraamatta Ruotsin ja maailman tilannetta odottavaisin mielin. En voi olla ajattelematta ja pitämättä peukkuja sille, että tämä tilanne voi olla juuri se, mitä tarvitsemme saavuttaaksemme todellisen kansallisen nousun ja vahvistaaksemme vallankumouksellisia poliittisia voimia, niin että voisimme saattaa kaiken oikeille raiteille! En toivo kansalle mitään pahaa, vaan sen sijaan näen, että valtaa pitävä kapitalistinen maailmanjärjestys on kuin korttitalo, joka tulee nyt kaatumaan. Kysymys ei ole tuleeko se kaatumaan, vaan milloin ja miten? Miksi ei siis toivoa, että se tapahtuu NYT ja koronavirus voi olla ihan yhtä hyvä syy kuin jokin muu?!

Yhteiskunta, jossa elämme tänä päivänä, on valmis kaatumaan ja ilman pelastusta. Jotta asiat kääntyisivät erittäin hyväksi, täytyy niiden luultavasti ensin mennä huonoksi. Täytyy ehkä ensin mennä pohjaan asti ennen kuin voimme taas kivuta huipulle. Jotta kansa näkisi, että valtaapitävä kansalle vihamielinen systeemi, ja korruptoituneet voimat sen takana, täytyy vaihtaa, täytyy sen ensin nähdä näiden todellinen luonne ja ymmärtää, että itse asiassa on olemassa toinenkin vaihtoehto. Jotta voisimme rakentaa yhteiskunnan, joka seisoo vahvana tuhat vuotta eteenpäin, emme voi rakentaa sitä sille mädälle maaperälle, joka meillä on tänä päivänä, vaan rakentaa se heidän luomuksensa raunioille. Toivotan tervetulleeksi huonommat ajat, jotta voisimme luoda jotain paljon parempaa!

Onko sinulla, joka luet tätä, sama toivomus ja haluat auttaa? Ensinnäkin olen sitä mieltä, että kaikkien pohjoismaalaisten työtä tekevien tulisi pohdiskella todella sitä, että tarvitsisivatkohan he muutaman viikon lomaa, nyt kun karenssipäivät ovat takana ja sairaustodistusta ei tarvita, siitäkin huolimatta, ettei mitään oireita sairaudesta ole? Ethän ota riskejä siitä, että virus leviää vielä enemmän? Satsaa mieluummin laatuaikaan perheen kanssa, kuuntele Nordfrontin radiolähetyksiä ja aloita tekemään niitä punnerruksia, joita olet ajatellut alkavasi tekemään.

Lisäksi kannustan sinua ottamaan ulos pankista niin paljon rahojasi kuin vain voit, äläkä anna ahneiden pankkiirien käyttää hyväkseen sinun rahojasi oman nahkansa pelastamiseksi. Ole myös tarkka siitä, että mieluummin tuet paikallisia yrittäjiä ja tuottajia kuin suuria monikansallisia yhtiöitä ja vältä tarpeetonta luksustuhlausta. Sillä tavoin voit siirtää tavallisiin kansalaisiin kohdistuvaa iskua niille, jotka ansaitsevat sen.

Viimeisimpänä ja tärkeimpänä: liity paikalliseen kansallissosialistijärjestöön ja auta meitä rakentamaan se voima, jonka puoleen ihmiset kääntyvät, kun kriisi on fakta. Tule ja rakenna tulevaisuus yhdessä kanssamme!

Simon Lindberg

Lähde: Nordfront

34 KOMMENTIT

 1. Mitenköhän on huumeiden jakelun laita nyt, kun Uusimaa on suljettu? Toki kuriirit voivat kulkea pikku/metsäteitä pitkin, mutta eiköhän poliisi päästä tietyllä rekkarilla varustetut autot sulkujen läpi, sillä onhan meidän virkavalta ja muut kansanpetturit täysillä tukemassa huumekauppaa. Laittoman tuotteen katteet, näet, ovat mahtavat.

  Torniossa ainakin vielä männäviikolla geelitukat saivat vapaasti rampata Suomen ja Ruotsin rajaa. Suuri osa Suomen huumekauppiasta on irakilaisia tai iranilaisia. Lentokenttien kautta saapuneita ei ole myöskään tarkastettu, asetettu karanteeniin tmmv.

 2. “Lisäksi kannustan sinua ottamaan ulos pankista niin paljon rahojasi kuin vain voit,…”

  Varmaan hyvä neuvo toistaiseksi.

  Tuli mieleen, että reaktiivisena tai jopa ennakkoivana vastatoimenpiteenä nykyhallinnot Ruotsissa ja Suomessa voivat kieltää käteisen käytön tai toteuttaa ilmoitusasiana setelien leikkauksen. Hakusanoilla “setelien leikkaus” löytyy tietoa Suomessa toteutetusta setelien leikkauksesta.

  Kotimaisilla tileillä oleva raha on myös otettavissa pois haltijoiltaan. Ainoa turva lienee käyttää sellaisia maksuvälineitä, joiden arvoon ei voi vaikuttaa tai joita ei voi takavarikoida asuinmaidemme hallintojen päätöksillä.

  • Nyt on jo maassamme ruvettu demonisoimaan setelirahan käyttöä vedoten siihen, että korona-virus leviää mahdollisesti setelien käsittelyn yhteydessä ostotilanteessa jne…

   Jos tälle linjalle lähdetään, niin silloin korona-viruksen pitäisi levitä kaikenlaisen kulutushuödykkeiden käsittelyn yhteydessä.

   Edelleenkään maallamme ei ole “resursseja” aloittaa korona-viruksen massatestauksia kansalaisiin, vaikka olemme pieni kansa.

   Tämä herättää kysymyksiä…

  • Kuka mahtaa omistaa ja pyörittää sitä rakastamaanne “bitcoin”-kusetusta?

   Ruokaa on ihmisten pakko saada – käteistä rahaa taas ei ole pakko käyttää.

   • Miksi Bitcoin on kusetusta? Sehän on juuri hyvä vaihtoehto. Monet juutalaiset rahaelitistit ja kapitalistit ovat yrittäneet tuhota Bitcoinin ja virtuaalivaluutat.

    • Bitcoinin arvo ei perustu mihinkään.

     Seteli toimii sentään sytykkeenä takkaan tulen saamiseksi.

     • Siis perustuu “tämänhetkiseen ja odotusarvoon”. Eli ei mihinkään. Minun kirjoissani kupla ynnä kusetusta.

     • Kaiken rahan arvo perustuu ainoastaan siihen, mitä ihmiset päättää sille antaa. Myös kullan. Lohkoketjulla sentään voi tehdä ensimmäistä kertaa historiassa varmennuksia ilman kolmatta osapuolta. Täten mm. pankkien ansaintalogiikalta putoaa pohja pois.

     • Jorma – ja paskanmarjat! Kullalla on intrinsinen arvo eli itseisarvo. Kulta on kullanarvoista painossaan ja ennen se toimi rahana. Inflaatio oli sitä, kun kultakimpaleesta lastuja lohkesi matkan varrella.

      Grammasta kutlaa voi venyttää kilometrin mittaisen langan. Kulta on jalometalli, joten ymmärtänet sen merkityksen kaikessa mahdollisessa, esim. sähkö- ja tietotekniikassa.

      Kulta painaa aivan järkyttävästi. Litran (siis maitopurkin kokoinen) kultaharkko painaisi 19,3 kiloa!

      Eli kilon kultaharkko on siis erittäin pieni: vain 1/20 maitopurkin koosta.

    • Oletko koskaan avannut bitcoinin “louhintakoodia”? Oletko katsonut mitä se oikeasti tekee? Jos kerran kyse olisi tietokannan päivityksistä ja tilitapajhtumien levittämisestä mahdollisimman suureen gridiin niin miksi bitvoin koneessa pitää olla tehokas näytönhjainprosessori? Eikös verkkokortti, prosesoriteho ja RAM olisi ne perimmäiset työkalut joilla operoidaan tietokantamaailmassa?

     Mutta ei bitcoinin tapauksessa. Se tekee kaikkea muuta. Ja koska sen katto tulee kohta vastaan, niin ne joilla oli niitä alkuperäisiä bitcoineja, voittavat. Ja ne jotka lähtivät mukaan myöhemmin, hävivät. Heille jää koneisiin teitokannan pyöritys jossa ei ole tapahtumia vaan ainoastaan bittejä.

     No, elämä on. Rahan ainoa realistinen uhkaaja on konkreettinen vaihtokauppa. Kaikki muut järjestelmät ovat businesta, jossa joku opportunisti koittaa kuljettaa heikompilahjaisia. Myös bitcoineissa. Muutoinhan Suomikin olisi täynnä bitcoin-automaatteja joista saisi euroja. Mutta kun sitä rahaa ei haluta pois bittiavaruudesta. Sitä vain halutaan sinne lisää ja lisää ja lisää.

     Ikävä kyllä, bitcoineilla ei voi maksaa LIDL:issä, SS-marketeissa eikä Keskon myymälöissä eikä sillä voi tankata, saati maksaa sähkölaskua. Ja ennenkuin mistään näistä virtaulivaluutoista tulee realistisia kilpailijoita, tulee niillä voidan suorittaa jokapäiväisiä asioita.

     • Mutta kuka tahansahan voisi tämmöiseen tilikirjaan syöttää ja varmistaa olemattomia transaktioita. Transaktion varmistamiseen nimittäin vaaditaan ihan pari varmennusta, mikä ei ole hirveän paljon. Tämä ongelma on ratkaistu bitcoinissa tietyllä kryptografisella algoritmillä, jossa portinvartijana toimii laskentateho. Louhiminen on transaktioiden varmistamista, josta saa palkaksi bitcoineja. Laskentateholla siis ylläpidetään sitä verkkoa. Tilikirjaa ei voi manipuloida, ellei omaa yli 50% verkon laskentatehosta. Näitä on myös muita tapoja. On kryptovaluuttoja, joita voi louhia kovalevyllä.

      Itse asiassa coinmotionissa voi maksaa laskuja kryptovaluutoilla ja monissa kauppakeskuksissa on bittimaatteja, joista voi nostaa käteistä kryptovaluutoilla.

      Bitcoin ei ole muuta kuin avoin hajautettu järjestelmä, jossa kuka tahansa voi maksaa ja vastaanottaa transaktioita. Sama jos sanois, että netti on huijausta.

     • “Ikävä kyllä, bitcoineilla ei voi maksaa Keskon myymälöissä…”

      Kyllähän voi.

      Helsingin Jätkäsaaren sekä Mannerheimintien K-kaupoissa voi maksaa ostoksensa myös Bitcoinilla.

      Katso tästä listasta kaikki paikat Suomessa joissa Bitcoin käy maksuvaihtoehtona:

      https://bittiraha.fi/bitcoin-maksupaikat-suomessa/

 3. Niinpä, munakasta ei voi tehdä särkemättä kananmunia. Kovat ajat ovat edessä, mutta niitä ei pidä torjua vaan niihin on varauduttava ja päästävä niistä yli. Vanhan loppu on uuden alku.

 4. Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu!
  -muumipappa

 5. Niin samaa mieltä tämän kirjoittajan kanssa. Sodankin jälkeen koittaa nousukausi ja paremmat ajat. Maailma tarvitsi nyt jotain mullistavaa.

  • Esim. Ranskassa ja Saksassa geelipäät ynnä muut loiset panevat kunnolla hanttiin virkavallalle. Onkohan siellä annettu pelolle valta? On se perkele kun ei näitä tuholaisia ja syöpäläisiä saada laitettua keskitysleirille, kuten poikkeusaikana kuuluu tehdä.

   Mutta eiväthän nämä koskaan ole mitään ihmisten lakeja tai sääntöjä noudattaneet, joten olisi hieman typerää luulla näiden ali-ihmisten nytkään tottelevan. Eroon vain koko p*skasta – se on ainoa toimiva ratkaisu ongelmaan!

   Niin kuin eräs sanoi aikoinaan ongelmasta karthagolaisten kanssa: ei karthagolaisia; ei karthagolaisongelmaa!

 6. Tässä (linkki tekstin alla) on erittäin hyvin puettu sanoiksi se mikä maailmaa odottaa noin 10 vuoden kuluttua. Nyt olisi hyvä keksiä toimintamalli tuota järjestelmää vastaan.

  Lähtö kohtaisesti uusi vihreä maailma näyttäytyy perus kansalaisen silmissä ihanalta, suorastaan utopialta, mutta totuus tulee olemaan jotain aivan muuta yksilön vapauksille. Muistakaa, että “ilmastonmuutoksesta” on eniten syytetty perinteisiä perhearvoja, ja suomalaista kulttuuria. Vastassa tulee olemaan koko maailman köyhyyttä vastaan taisteleva, valheellinen viherhöttö maailmanhallitusvetoisesti, jossa sinulla ei ole enää mahdollisuuksia tyydyttää orjatyöllä kuin nälkäsi ja asumisesi jossain radan varrella olevassa kapseliasunnossa.

  Ei ole myöskään sattumaa, että uusi maailmanjärjestys sopii myös kaikille kansallismielisyyden vastustajille, koska juuri agenda 2030 kaltaista kontrollia nuo onnettomat tuhkamunat ja lisäainefeministit kaipaa itselleen.

  Juutalaisille tämä uusi vihreä verotusyhteiskunta tietää vain entistäkin parempia aikoja.

  https://www.xn--uusinkemys-u5a.fi

  • Lueskelin tuota sivustoa. Ihan mielenkiintoista tekstiä. Ihmiset todellakin valitsevat uskomuksensa ja näkemyksensä nk. “pick ‘n’ mix” -metodilla eli poimitaan sitä sieltä ja jotakin muuta tuolta. Joku voisi vetää tästä analogian sanontaan “lukee kuin piru raamattua”.

   Miten voi vaikkapa sanoa hiiliajoituksella määriteltyjen arvioiden olevan vääriä, jos ei pidä edes koko hiiliajoituksen metodia luotettavana? Paradoksaalista.

 7. Koronakriisin helpotettua, juhlistaa maamme vihervasurihallitus tilannetta ottamalla miljoona pakolaista Suomeen!

  • Hyvin mahdollista. Ehkä asia esitetään suomalaisille jälleenrakennuksena, johon välttämättä tarvitaan maahanmuuttoa kehitysmaista. Saapa nähdä.

 8. https://mvlehti.net/2020/03/30/koronapelottelusta-taydelliseen-kontrollointiin-mielipide/

  “Nyt USA:ssa kuljetetaan valtavaa määrää sotilaskalustoa. Joidenkin näkemys on, että Trump valmistelee isoja eliittiin ja globalisteihin kohdistuvia pidätyksiä. Tarvitaanko globalistien kiinniottamiseksi tuollaista määrää raskasta sotilaskalustoa?

  Toinen näkemys on, että sotilaat laitetaan kaduille estämään ihmisten liikkuminen ja saattamaan pakkorokotukset aikaiseksi.”

  Olen kuullut myös tuon teorian, jonka mukaan pian pidätetään pedofiliasta ym. “pikkukivasta” herroja. Tiedä nyt sitten…

  • Vuosi sitten oli video jonkun aikaa netissä, jossa juutalainen tekijä kertoi omaavansa hallituksen sisältä lähteen ja jonka mukaan oltiin valmistelemassa toisinajattelijoiden kartoittamista USA:ssa ja eri maissa. Amerikassa 15 miljoonaa toisinajattelijaa tultaisiin vangitsemaan. Muissa maissa myös. Syy oli se, että netti on mahdollistanut liiaksi tiedon leviämisen eikä maailma ole enää eliitin hyppysissä tarpeeksi tai on vaarassa luikahtaa siitä nyrkistä. Eri maiden vangitsemiset tehtäisiin poikkeustilan avulla ja poikkeustilat luotaisiin esim. tarttuvan taudin epidemiaa verukkeena käyttäen

 9. Mikä lienee tämän hulluuden tarkoitus Suomessa? Ei muutosta tehdä ajamalla Suomi konkurssiin ja ihmiset hautaan muutaman virukseen kuolleen takia! Ei kansallissosialismiin tai mihinkään aatteeseen voi pakottaa.

  Suomessa kuolee joka kuukausi 4500 ihmistä normaalisti, jos joku ei tiennyt.

  Ihme, ettei kansa pian kapinoi tällaista mielivaltaa vastaan. Tämä ei ole Suomea rakentavaa. Tämä on jonkun psykopaatin luoma ihmiskoe, jossa hän leikkii Jumalaa.

  Riittää, kiitos.

  • Ei suomalainen jaksa, halua tai edes saa kapinoida. Kokoontumiset ovat kielletty. Samaan aikaan Ruotsissa, Ranskassa ja Saksassa rotumuukalaiset kyllä marssivat ja riehuvat.

 10. Suomi täytyy repiä irti romahtavasta globaalin finanssieliitin otteesta. Taloudessa on uusia voimia nousemassa takaoven kautta valtaan. Niiden apuun ei pidä turvautua, sillä se apu ei tule ilman uutta, vielä pahempaa orjuutta.

  Suomen on pakko oppia seisomaan omilla jaloillaan ja nyt tarvitaan laajaa yhteisrintamaa kaikilta elämän osa-alueilta, että Suomi selviää superromahduksesta mahdollisimman suvereenina valtiona. Vaikka olen itse kansallissosialisti, asioilla on tärkeysjärjestys.

 11. YLE: SA-Hint aikoo pitää keväällä suurimmat sotaharjoituksensa…

  Niin, 20 000 jonnea hikisinä ja paskaisina samassa teltassa… Mitäköhän tuossa voisi käydä? Ei varmaan mitään.

 12. Lukiessani näitä kommentteja on varmaa, että kukaan vatsarintaliikkeen jäsenistä ei ole saanut ensimmäistäkään rokotusta koskaan ja rintaruokinta on lapsena jäänyt aivan liian aikaisin pois ruokavaliosta. Sääliksi käy vanhempianne ja isovanhempianne.

   • https://www.youtube.com/watch?v=0VxLQZPqI2M ← I’m my own granpa! HIENO elokuva ja mahtava biisi.

    LEGENDAARINEN sitaatti:

    »Simon “Gee-Wiz” Elo puhuu isäntänsä suulla. [Pikku-Simon sanoi vaalien alla olevansa “Espoon konservatiivisin poliitikko.]

    Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.»

  • Näyttää siltä, että tulit tänne herjaamaan tavallisia suomalaisia. Tämä on häpeällistä.

   Mutta miksi käytät nimimerkissäsi “Simon”-sanaa? Onko tässä joku yhteys ympärileikattuun Simon Jacob Eloon?!!

Comments are closed.