Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaiset vihoissaan taideteoksesta, joka kuvaa heidän suorittamaansa rituaalimurhaa

Juutalaiset vihoissaan taideteoksesta, joka kuvaa heidän suorittamaansa rituaalimurhaa

8

Italialainen taiteilija Giovanni Gasparro, jolle katolinen kirkko on osoittanut kunniaa tämän taideteosten kristillisistä teemoista ja mestarillisesta työstä, julkaisi tällä viikolla uusimman teoksensa, joka kuvaa juutalaisten suorittamaa rituaalimurhaa 1400-luvulla.

Maalaus kuvaa tapausta Italian Trenton kaupungista vuodelta 1475, missä paikalliset juutalaiset sieppasivat italialaisen 3-vuotiaan Simon-pojan ja rituaalistisesti kiduttavat tämän hengiltä pistelemällä häntä nauloilla ja keräämällä veren astiaan. Teon suorittaneet juutalaiset saatiin lopulta kiinni ja heidät poltettiin roviolla.

Simon julistettiin tämän jälkeen katolisen kirkon seurauksena pyhimykseksi mutta arvonimi poistettiin häneltä 1965 paavi Paul kuudennen toimesta maailman siirryttyä poliittisen korrektiuden aikakauteen.

Juutalaiset ovat vihoissaan Gasparron maalauksesta ja väittävät, että Simonin kuolema ei ollut juutalaisten tekoa vaikka tämän ruumis löydettiinkin Samuel -nimisen juutalaisen kellarista. Simonin murha ei ole kuitenkaan ainoa laatuaan, vaan juutalaisia on pitkin historiaa jäänyt kiinni samankaltaisista teoista. Ilmiö tunnetaan englanninkielisellä nimellä “Blood libel”.

Lähde: Algemeiner

8 KOMMENTIT

 1. Katolilaisuus on aivan täyttä kryptojuutalaisuutta, eikä sitä juutalaisuutta nyt kovin hirveästi yritetä enää peitelläkkään. Sen takiahan Soinikin on fani.

  • Paavi Franciscus suuttui, kun Baltian maat alkoi toimimaan pakolaisvyöryn takia. Ortodoksinen kirkko lienee ainoa, joka ei ole sotkeutunut mädätykseen.

 2. Itse muistan lukeneeni myös Saksan Rinn-nimisessä kaupungissa tapahtuneen samamlaisen keissin. Sinne siis tekevat jotkun katolilaiset pyhiinvaelluksiakin sen muistoksi. Ja tästä artikkelista tuli mieleen Oprahin klassikkojakso jossa juutalaisnainen anonyymina kertoi perheensä uhraavaan laspia. Mielenkiintoinen asia ja mietityttää mistä historiasta asti he ovat onnistuneet pitämään moisen tradition.

  • Yksi juutalainen traditio on myös vauvan peniksen imeminen.

   Joten antakaa edes vähän ymmärrystä Polanskille ja Weinsteinille — heitä on käytetty rankasti hyväksi jokaista pikkulapsina. Surullinen kultti on kyseessä. Corey Feldman on puhunut Hollyjewdin pedofiliasta avoimesti. Hänen ystävänsä Corey Heim päätyi ikävämpään ratkaisuun.

   Macaulau Culkin, muuten, oli Conanin vieraana joskus ja kutsui Michael Jacksonia “parhaaksi ystäväkseen”. Itse en usko Jackon olleen pedari.

   • Michael Jackson puhui elinaikanaan salaseuroja vastaan, minkä toimesta hänet leimattiin raiskaajaksi, homoksi ja pedofiiliksi. Muutenkin koko pedofiliatapauksessa on aukkoja ja lausunnot ovat vaihtuneet kuin sukat. Joku “uhreista” väitti tiettynä vuonna joutuneen Jacksonin raiskaamaksi jossakin huoneessa, jota ei vielä ollut sinä vuonna olemassa! Olen saanut sellaisen käsityksen etsiminen tietojen mukaan, että yksi näistä poikien iseistä, joka oli hammaslääkäri, olisi vieraillut eläessään Epsteinin pedofiilisaarella. Oli joku niistä pojista kuvaillut Jacksonin genitaaleja ympärileikatuksi, joka kumottiin ruumiinavauksessa – ei ollut ympärileikattu.

    Michael Jackson omisti puolet Sonysta, ja hänen piti toimittaa tietty määrä kiertueita ja albumeita. Michael Jacksonille kuului 50 % elävien kuin kuolleiden artistien tuotoista. Jos Michael Jackson ei olisi täyttänyt sopimuksen ehtoja, olisi se rauennut.

    “When Michael Jackson’s HIStory album was first released in 1995, the Simon Wiesenthal Center was shocked to hear that some of the lyrics in the song, They Don’t Care About Us, contained words like: “Jew me, sue me, kick me, kike me….” The Center immediately protested these obviously antisemitic stereotypes that millions of people would be exposed to, directly to Michael Jackson and demanded that he and Sony Records remove the offensive lyrics from the album.”

    Tuon kappaleen julkaisun jälkeen alkoi Michael Jacksonin mustamaalaaminen. Kuunnelkaa tuo kappale sensuroimattomana. Sony sallii mitä julmemmatkin lyriikat, mutta jos mainitset sanan” jew”, niin se saa lähteä pois. Jacksonilla meni sukset ristiin Tommy Mottolan kanssa, ja kyseinen mies oli myös uhannut pilata hänen uransa.

    Michael Jackson exposes Sony: https://m.youtube.com/watch?v=P8GYtnRE2OI

    • En ainakaan äkkiseltään löytänyt enää ‘tubesta videota, jossa MJ pitää puheen: “Minusta tehtiin pedofiili, homoseksuaali, raiskaaja, ihonvalkaisija” jne…

     Olen aikoinani nähnyt sen. Klipissä MJ mainitsee että näkymättömät salaseurat (“secret societies”) pyörittävät tätä maailmaa. JFK sanoi aivan samaa. Siitä saattaa löytyä ainakin audioklippiä. Ainakin joskus olen sellaisen YouTubesta kuunnellut.

     • Michael Jacksonin kimppuun kuitenkin käytiin median toimesta. Väitettiin olevan ympärileikattu, mikä kumottiin ruumiinavauksessa. Myös ihon vaaleneminen herätti ihmetyksiä. Taustalla oli vitiligo, joka on periytyvä. Jackson puhui elinaikanaan myös “jews are leeches, they suck”. Hän oli helposti hallittavissa, koska oli tunnetaidoiltaan 10-vuotias mutta siitä huolimatta tiesi “liikaa”.

      FBI itsekin on myöntänyt, ettei mitään lapsipornoa löytynyt Jacksonin kodista. Leaving Neverland-dokumentin kuvauksiin ei otettu toisia näkymyksiä. Muutenkin koko tapauksessa on keskitytty erityisesti nk. uhreihin, joiden vanhemmilla oli rahanvaisto päällä. Väkisinkin herää epäilys, että kyseessä on mustamaalaaminen ja rahan kalastus.
      Ihan esimerkkinä yhden pojan kertomus vuosilta 1988-1992, jolloin ei vielä Neverlandin juna-asemaa ollut olemassakaan, missä kyseinen poika väitti hyväksikäytön tapahtuneen. Juna-asema rakennettiin vuonna 1993 ja valmistui sitä seuraavana vuonna.

      Prince taisi puhua myös eläessään salaseuroista, ja hänkin kuoli epämääräisissä olosuhteissa. Tupac Shakur puhui Killuminatista. Ei olisi yllättävää, jos tuonkin räppärin kuolemaan liittyy hänen mainitsema Killuminati.

Comments are closed.