Koti Artikkelit Leadership Perspective #3: What is race and why is it so important?

Leadership Perspective #3: What is race and why is it so important?

3

Here is the third episode of the podcast Leadership Perspective. Participating are the Nordic Resistance Movement’s leader Simon Lindberg and Fredrik Vejdeland from the organization’s national leadership in Sweden.

Topics:

 • First of May in Uppsala, Sweden
 • Resistance Days
 • Ideological/tactital question: Race

Basis for discussion:

The first Resistance Days

“Holocaust Day” activism

Demonstrate with the Nordic Resistance Movement in Uppsala on 1st of May

Our Path

3 KOMMENTIT

 1. Toivon että vastarinnan porukka pystyy pääsemään syvemmälle rodussa ja sen periaatteissa. Vielä muistelen kuinka kirjoitin yhteen heidän artikkeleistä täällä, jossa puolusteltiin rotu-sekoitettuja yksilöitä liittymään vastarintaan koska perustelu oli “he ovat vain pienellä määrää (tätä tiettyä rotua)” mutta siinä ei ole mitään järkeä. Rodut eivät ole olleet olemassa vain “pienellä määrää”, he ovat 100% puhtaita rotuja jotka ovat sekoittuneet ja samalla tuhonneet kansakuntia.
  Toivoisin myös Vastarinnan kirjoittavan enemmän kristinuskon dogmasta, saattaa kuullostaa höpöltä mutta tällä on todella paljon vaikutusta meidän historiaamme, enemmän kuin arvaatkaan.
  Toisaalta itsestäni tuntuu myös että aika vähenee joka kerta, olisi jo 10 vuotta siitä kuinka toivoin että asiat menisi paremmaksi, tiedän myös että tämä on osaksi omaa syytäni, enhän minä mitään asialle tee.

  • Toimi, tue, osallistu! Täytät elämäsi uudella merkityksellä, löydät elämän tarkoituksen.

   Ainakin loppuelämän eläisit ihmisenä, ei lampaana eikä orjana.

Comments are closed.