Koti Artikkelit Kodin tuhopoltto ei säikäyttänyt Vastarintaliikkeen aktivistia

Kodin tuhopoltto ei säikäyttänyt Vastarintaliikkeen aktivistia

8

Tiistain vastaisena yönä paloi Ruotsin Hallabron läheisyydessä sijaitseva Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen pitkäaikaisen aktivistin ja aluejohtajan Freddy Nermanin talo asuinkunnottomaksi. Tulipalo tapahtui vain kaksi päivää sen jälkeen, kun kaksi paikallismediaa raportoivat vastuuttomasti, että Nerman oli juuri ostanut talon itselleen.

Poliisi tutkii tapahtumaa nyt murhapolttona, mutta Nerman ja hänen avovaimonsa eivät olleet paikalla tapahtumayönä.

– Olin juuri saanut taloon uuden internet-yhteyden, mutta en saanut yhteyttä toimimaan, ja minulla oli laskuja maksettavana sekä liikkeen hommia hoidettavana, joten ajoin Ystadiin, jossa minulla oli pääsy nettiin, ja töiden jälkeen jäin paikalle nukkumaan, selvitti Nerman Nordfrontille.

Koska tapahtuma on vielä tutkinnan alla, palon syystä ei ole täyttä varmuutta. Näyttää kuitenkin siltä, että kyseessä oli poliittisesti motivoitunut teko. Poliittiset motiivit loistavat myös paikallismedioiden ala-arvoisesta uutisoinnista

Paikallismedioiden artikkeleissa Nermania kutsutaan systemaattisesti ”natsijohtajaksi”. Eräs lehdistä, Blekinge Läns Tidning, meni jopa niinkin pitkälle, että julkaisi kansallismielisyyttä vastustavan Expo-järjestön Morgan Finnsiön väittämät, joiden mukaan talon palaminen olisi voinut olla Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suorittama teko omaa jäsentään vastaan! Sama lehti julkaisi ”tutkija” Christer Mattsonin mielikuvitteelliset väittämät, ettei kyse ollut välttämättä Nermanin omasta kodista vaan “natsien” salaisesta tukikohdasta.

Sama lehti yritti myös ilman todisteita väittää tulipaloon liittyvässä raportoinnissaan, että Nermanilla oli yhteys Skånessa tapahtuneeseen aktiviteettiin, jossa tuntemattomat henkilöt olivat ripustaneet nukkehahmoja riippumaan hirttosilmukoista eri kuntien kunnantalojen edustoille. Luultavasti lehti esitti tällaisia väitteitä yrittääkseen saavuttaa hyväksynnän sille, että epäilty murhapoltto olisi jonkinlainen ”kostotoimi”, vaikka lehteä itseään voidaan pitää osasyyllisenä, sillä se oli julkaissut ensin tiedot talon omistajanvaihdoksesta.

– Median raportointi on katastrofaalista kuten tavallista. Lehdet yrittävät luoda mielikuvia, että kyseessä oli organisaatiotila, vaikka kyseessä oli minun taloni, jossa oli myös kaikki yksityiset tavarani ja huonekaluni. On myös täysin mielipuolista yrittää väittää, että oma organisaatiomme olisi teon takana. Kaiken tämän jälkeen lehdet esittävät kuin minä itse olisin rikollinen, mikä on vain piste i:n päälle, kertoo Nerman.

Nermanin tuntevat tietävät, että hän on paksunahkainen idealisti, jota tällaiset tapahtumat eivät pysäytä. Nermanin asenteesta ja siitä huolimatta, että talo oli vakuutettu, on yhä tosiasia, että Nerman on nyt väliaikaisesti ilman asuntoa ja että vakuutusrahat, jotka hän voi saada tulvaisuudessa, eivät tule korvaamaan kaikkea palossa menetettyä. Asumisongelma on toki jo ratkaistu organisaatiotovereiden kautta. Talon ja omaisuuden menetystä ei sen sijaan voi perua.

– Elän erittäin yksinkertaisella tavalla ja taistelu jatkuu. Mutta tottakai siitä tulee ongelmia, että lähes kaikki mitä olet omistanut, on poissa, Nerman kertoo.

Suomalainen valtamedia on ollut tapauksesta hiljaa, vaikka mahdollinen terroriteko kohdistui Ruotsin parlamenttivaaleissakin ehdokkaana olleeseen henkilöön.

8 KOMMENTIT

 1. Valtamedialla lienee ollut valmis työnjako väkivaltavasemmiston kanssa: toimittaja on jo etukäteen tiennyt kavereidensa reagoivan tehdyllä tavalla maalitettuun kohteeseen, joten järjestys on ollut, että toimittaja maalittaa ja kaverit käy tuikkaamassa tuleen.

  Ruotsin poliisin selvitysprosentti huomioiden ei varmaan tarvitse odottaa punikkien päätyvän käräjille tämän seurauksena.

 2. Aivan varmasti antifa asialla. Rahavallan kassara eli eliitin juoksupojat tehneet tämän raukkamaisen teon. Käykää tuikkaamassa tuo kulttuurimarxista roskaa suoltava lehden toimitus tuleen sekä pari antifasistia samalla.

 3. Alkaa menemään liian pitkälle. Tuossa olisi voinut tulla ruumiita. Punikkien väkivalta ja terrori tuntuu lisääntyvän ympäri länsimaita. Antifa tulisi kieltää lailla, niin josko se hieman hillitsisi sitä perseilyä.

  • Näinpä. Miettinyt asiaa sen verran, että tuntuu jo ihan oikeasti että antifan terroristeilla on ihan omat säännöt, mitä komppaa oikeuslaitos, media ja aivotampiot.

   En muista missä antifa on JO luokiteltu terroristiseksi järjestöksi, mutta ainakin parissa yhdysvaltain osavaltiossa näin on.

   Euroopassa nämä hullut ovat ikään kuin vapautettu syytteistä etukäteen, eikä tutkintalinjat pidä kummempaa kiirettä.

 4. Tämä on selkeä terroriteko, ja median kirjoitukset aiheesta todistavat, että väkivalta hyväksytään jos kohde on nuiva.

 5. Näillä marxistilehtien toimituksilla on aivan varmasti kontakti näihin tuhopolttajiin, samaa roskaväkeä kaikki

 6. since there’s no specific thread for introductions, I use this thread.

  I’m a citizen of the most brainwashed nation in the world, once called “Germany”. The brainwashing starts at Kindergarten (that’s why the state wants mothers to have a job, so they have control over the children as soon as possible) and lasts a life long. At the last Bundestagswahl (election of the chancellor) the only opposing party, the AfD, only got 13 %, which means that 87 % of the voters want to continue with mass immigration, high taxes, high payments to everybody but ourselves, climate swindel, etc. etc.
  Murder and rape has been skyrocking since chancellor Merkel opened the borders for all illegal immigrants in 2015 (note: entering the country legally ist still a complicated process, e.g. if you want to work here). Modern, new apartments with balcony are built for thousands of these illegal immigrants (most of them muslims and blacks). From our earned money an average of 70 % goes back to the state (don’t trust offical numbers, they never take everything into account).

  Ok, back to the topic. Of course I need to stay anonymous, because this is a public forum, and disagreeing with the official story of the “holocaust” in public means prison in Germany. I first got interest in the NS/WW2 topic back in the 80’s and I realized very quickly that most of what was written in the official books about the causes of the war was pure propaganda, and that most of the allied war crimes were left out or being trivialized. But I never questioned the “holocaust” because there was simply no literature available and the Internet didn’t exist.

  When I became interested in the FE theory maybe a year ago, I was sceptical at first, though many of the arguments sounded logical. When I found this site and saw that you’re opposed to the holohoax, this gave me a big amount of credibility. Now I’m maybe a 90 % flat earther (the remaining 10 % should not be discussed in this topic).
  You see, that is the problem of the “New Right”: Most of what they say is true, but when it comes to Israel and Judaism, they reveal themselves as their biggest supporters and with that comes – of course – the holocaust lie. The “Old Right” doesn’t have this problem, but they’re too socialist. That’s why I’m neither, I’m just libertarian. sunny

  I am very thankful that there’s so much good material about the holohoax in this thread, since as a German I’m very much affected by this lie. Completely new to me was what General Patton said after the war. Wow!

  I still have a lot of FE questions, but I’m not through with watching all of Eric’s videos and reading all topics here yet. I’ll be back with the remaining questions when the time is right.

Comments are closed.