Koti Uutisia Kotimaa Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aron ratkaisu syntyvyyteen: terapiaa kaikille

Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aron ratkaisu syntyvyyteen: terapiaa kaikille

6
Katju Aro.

Feministien mielenterveysongelmat ovat viime vuosina muodostuneet yleiseksi vitsiksi: lähes jokaisella feministillä tuntuu olevan taustallaan mielenterveysongelmia. Nyt feministisen puolueen puheenjohtaja ehdottaakin, että kaikille ihmisille olisi saatava terapiaa. Mielenterveysongelmaisten kuplassa elävä Aro ilmeisesti luulee, että joka ikinen ihminen kantaa demoneita päänsä sisällä.

Aro toi näkemyksensä esille Twitterissä kommentoidessaan syntyvyyden laskua. Vaikka feministit ovat äänekkäimpiä lastenteon vastustajia, on Aro nyt omalta osaltaan esittänyt feministisen ratkaisunsa syntyvyysongelmaan: asepalvelus vapaaehtoiseksi ja terapiaa kaikille. Feministi vastustaa asepalvelusta siksi, että se vanhan sanonnan mukaan ”tekee pojista miehiä.”

Aron mukaan se on myös ongelma syntyvyyden kannalta, että liian moni mies käy armeijan ja ”oppii olemaan miehiksi.” Sitä Aro ei kuitenkaan selvitä, miksi aikaisemmat sukupolvet tekivät enemmän lapsia, vaikka he kävivät armeijan paljon suuremmalla prosentilla tai miksi sodan karaisemat miehet tekivät paljon lapsia. Rintamalla tuskin opeteltiin feministisiä oppeja, naisellista tunteista puhumista tai pehmeää suhtautumista muihin.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

6 KOMMENTIT

  1. Myös tämäkään femakkosuvakki ei ole kyennyt perustamaan perhettä, eli on lapseton, mutta samalla partalapsen kaipuu on valtava…

    Sattumaa?

  2. Tähän kehitykseen on syynä yltiöliberalismi, jonka puitteissa saa sekoilla ihan miten vaan, vailla järjen häivää. Ei ihme, jos väki alkaa olla laajalti sekopäistä. Sen verran olen eri mieltä armeijasta, että sen pitää olla palkka-armeija, ja rajavalvonta pitää olla maassa kunnossa. Armeijan tulee olla täydellisesti kansan kontrollissa, eikä globalistipoliitikkojen ym. kansanpettureiden.

  3. Tuo reppana sekopää… Voi-voi. Femakkopuolueen lisäksi meillä oli viime vaaleissa KAKSI (2) kommunistista puoluetta: Kommunistinen puolue ja Kommunistinen työväenpuolue. Aikamoisia sankareita. Joku näistä järjen jättiläisistä vertasi suomalaista kansanperinnettä; nk. “pillurallia” irakilaisten lastenraiskausrinkeihin.

  4. Ei tarvitse kuin lukea näiden femakkojen päivityksiä ja näitä päivityksiä kommentoivia aivottomia vain tunteilla ajattelevia lampaita (lähes kaikki naisia, eikä mistään viehättävimmästä päästä yllätys yllätys) https://twitter.com/aarikanlotta/status/1231152454261186561?s=20

    Esittää faktat pöytään, niin nekin kierrellään niin naurettavilla tekosyillä. Kyllä on selvää, miksi nämä ei-niin-viehättävät liberalismista sokaistuneet suomalaisnaiset haluavat nimenomaan ählymiehiä tänne.

Comments are closed.