Koti Artikkelit Helsingissä nostettiin syytteet maahanmuuttajaväkivallan nuoren uhrin puolustamisesta

Helsingissä nostettiin syytteet maahanmuuttajaväkivallan nuoren uhrin puolustamisesta

6
merilahti tempaus

Kulttuurimarxistina tunnettu valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen yrittää hyökätä kansallissosialistista liikettä vastaan kahden tekaistun sananvapaussyytteen avulla. Toiviaisen mukaan silloisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen riveissä toimineet kansallissosialistit ovat syyllistyneet kahteen “kiihottamiseen kansanryhmää vastaan” kantamalla mielenosoituksessa hakaristilippuja sekä puolustamalla maahanmuuttajaväkivallan kohteeksi joutunutta valkoista nuorta helsinkiläisessä Merilahden koulussa.

Vuoden 2018 itsenäisyyspäivämarssilla kannettuihin hakaristilippuihin liittynyt esitutkinta on ollut näkyvästi julkisuudessa jo yli vuoden ajan. Sen sijaan Merilahden koulun tapahtumat saman vuoden keväältä eivät ole olleet pitkään aikaan otsikoissa. Molemmissa tapauksissa Toiviainen yrittää vaientaa kansallismieliset vaatimalla näille tuomiota samalla rikosnimikkeellä.

Yleensä ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” tuomitaan esimerkiksi ihmisiä, jotka ovat luokitelleet jonkin rodun muita typerämmäksi, rikollisemmaksi tai ala-arvoisemmaksi. Kummassakaan tapauksessa kansallissosialistit eivät ole tehneet mitään tähän viittaavaa, joten on selvää, että valtakunnansyyttäjä yrittää poliittisista syistä venyttää lain tulkintaa. Mitä väljemmät rikoksen tunnusmerkit ovat, sitä useampi kansallismielinen voi saada rikostuomion toisinajattelusta. Näin maahantunkeutujia ja globalistista valtaeliittiä voidaan suojella poliittiselta kritiikiltä.

DSC_0083

Itsenäisyyspäivän mielenosoitusta tutkineen Helsingin PolPon (poliittinen poliisi) mukaan kiihotuspykälää voidaan soveltaa marssin tapahtumiin, sillä hakaristilippu yhdistettynä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen ovat ”kokonaisuutena arvioituna” väitetysti rikos jotain ihmisryhmää vastaan. Rikoksen tarkkaa uhria PolPo tai valtakunnansyyttäjä eivät kuitenkaan suostu nimeämään. Tutkinnanjohtajana asiassa on toiminut rikoskomisario Pekka Hätönen, joka on avoimesti monikulttuurisuutta lobbaava Vihreiden poliitikko.

Vielä huomattavasti tökerömpi on syyte Merilahden yläasteen mielenosoituksesta. Käytännössä valtakunnansyyttäjä linjaa, ettei suomalaisilla tule olla oikeutta puolustaa rotuväkivallan kohteeksi joutuneita valkoisia nuoria tai edes puhua ilmiöstä julkisesti. Näin eliitti suojelee väkivaltaisia maahanmuuttajia ja edistää suomalaislapsiin kohdistuvia raakuuksia.

Tiedotteessaan valtakunnansyyttäjä valehtelee, että “[mielenosoituksessa] pidettiin nuorille koululaisille osoitettu, internetiin levitetty rasistinen puhe, jossa uhattiin, paneteltiin ja solvattiin tiettyjä maahanmuuttajaoppilas- ja nuorisoryhmiä”.

Mielenosoitus sai kipinän huhtikuussa 2018 verkkoon ilmestyneestä videosta, joka paljasti Merilahden koulun ruman monikulttuurisen todellisuuden. Videolla kurittomat maahanmuuttajaoppilaat riehuivat, käyttäytyivät väkivaltaisesti sekä uhkailivat valkoisia lapsia ilman, että yksikään aikuinen olisi puuttunut tilanteeseen.

koulukollaasi
Merilahden koulun rehtori Timo Heikkinen, Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen sekä Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen tuomitsivat mielenosoituksen julkisuudessa.

Lopulta videon kuvannut nuori erotettiin koulusta ja riistettiin perheeltään ottamalla hänet huostaan. Hänen ainut “rikoksensa” oli tuoda suurkaupunkien koulujen monikulttuurinen väkivalta julkisuuteen. Videolla esiintyneet rikolliset maahantunkeutujat eivät sen sijaan saaneet rangaistuksia. Koulun suomalainen henkilökunta sekä Suomen viranomaiset käänsivät selkänsä monikulttuurisuuden uhrille ja ampuivat viestintuojan.

Mielenosoituksessa pidetty puhe on ollut kaiken aikaa luettavissa Kansallisen Vastarinnan sivuilla. Kuten kuka tahansa voi todeta, siinä ei tehdä rodullisia yleistyksiä, solvata yhtään kansanryhmää eikä kannusteta esimerkiksi rikollisuuteen ihmisten syntyperän perusteella: https://www.vastarinta.com/suorana-helsingista-monikulttuurista-koululaitosta-vastaan/

Koulussa kuvattu video sekä mielenosoituksessa pidetty puhe säikäyttivät koulun henkilökunnan, PolPon ja lopulta valtakunnansyyttäjän, koska ne paljastivat sensuroimattoman todellisuuden monikulttuurisuuden kulissien takaa. Tekaisemalla totuudenpuhujille rikostuomioita eliitti toivoo, että tulevaisuudessa yksikään suomalainen ei uskalla haastaa kulttuurimarxistien valheita saati puolustaa omiaan rotumuukalaisten väkivallalta.

Lähde: Syyttäjälaitos

Lue myös:

Lehdistötiedote: Päättäjille ”monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen
Hakaristilippu ja vallanpitäjien kaksinaismoralismi

6 KOMMENTIT

 1. “Demokraattinen oikeusvaltio Suomi on sananvapauden kärkimaita missä on puolueeton ja vapaa media.” Haha, mikä vitsi! Suomessa ei ole enään sanan -ja uskonnonvapautta ja kansallissosialisti -ja kansallisradikaali liikkeet yritetään kitkeä, kuten PVL:n lakkauttaminen. Kansanpetturihallitus, PolPo ja “oikeus”laitos ei näytä ymmärtävän sitä, etteivät he kieltämällä pysty lopettamaan toimintaa vaan tälläiset kieltohankkeet vaan lisäävät aatteen kannatusta! Nämä kieltohankkeet, toisinajattelijoiden vainoaminen ja “rikos”syytteet kertovat vain siitä kuinka paljon eliittiä ja muita kansanpettureita oikeasti pelottaa! Suomi on pakkomonikulttuurinen poliisivaltio, dystopia jossa ei “vääriä” mielipiteitä ja aatteita sallita ja missä toisinajattelijoita vainotaan. Totuuden sanomisesta on tehty rikollista! Kansallissosialistit ja kansallisradikaalit luokitellaan rikollisiksi ja terroristeiksi. SUPO:n mukaan kansallissosialistiset ja kansallisradikaali liikkeet ovat valtion sisäisen turvallisuuden pahimpia uhkia. Kansallissosialismi tulee nousemaan kaikkialla Euroopassa! Eivät he pysty meitä pysäyttämään.

  Vallankumous!
  Eläköön Voitto!

 2. Että tällaista tänään. Huomenna monikulttuurisissa, turvattomissa ja oppimisympäristöiltä kaoottisissa kouluissa opiskelevien lasten vanhemmat haastetaan oikeuteen, jos he valittavat lastensa koulun olosuhteista?

  Ainoat, jotka haluavat suomalaiset lapset suuriin monietnisiin oppimislaitoksiin (mieluiten jo taaperoikäisinä oppimaan, miten itsenäinen ajattelu tuhotaan mahdollisimman varhain) ovat niitä, joiden omat lapset ovat ns. ‘paremmissa yksityiskouluissa’.

  Vastustus laitoksia ja niiden tuottamaa globalisaatioaivopesua vastaan on myös täällä Suomessa erittäin suurta ja juuri sitähän globalistit tietenkin pelkäävät… mielipideilmaston muutosta.

  Erittäin lahjakkaan kirjoittajan näkemys kansallissosialismin ydinsanomasta:
  https://nordicresistancemovement.org/national-socialism-the-struggle-for-a-higher-cause/

 3. Vieraskieliset terrorisoivat suomalaisissa kouluissa ja viranomaiset eivät tee yhtään mitään.

  Useissa Helsingin kouluissa, joissa on ulkomaalaisia lapsia tilanne on tosi paha. Nämä ulkomaalaiset lapset ryöstävät ja pahoinpitelevät muita lapsia. Häiritsevät opetusta mölyämällä ja rikkomalla kaiken mahdollisen mitä voi luokkahuoneessa rikkoa. Nämä ulkomaalaiset lapset eivät kunnoita opettajia ja haukkuvat ja pilkkaavat naisopettajia huoriksi. Käyvät käsiksi opettajiin ja ovat raiskanneet naisopettajia ja ahdistelleet seksuaalisesti nuoria työttöjä ja raiskanneet joitakin. Suuri määrä näistä ulkomaalaisista lapsista on partalapsia eli ovat valehdelleet ikänsä alle 15 vuotiaiksi, vaikka ovat todellisuudessa 20-40 vuotiaita. Nämä häirikkö ja ongelma lapset ovat kaikki lähes poikkeuksetta islaminuskoisia.

  Mitä tekevät poliisi ja opettajat ja rehtori. Eivät yhtään mitään, vaikka nämä ulkomaalaiset lapset tekevät selviä rikoksia raiskauksia, seksuualista ahdestelua, varastelua, rikkovat muiden lasten ja koulun omaisuutta. Poliisi, opettajat ja rehtori suojelevat näitä ulkomaalaisia lapsia ja uhkailevat kaikkia niitä suomalaisia lapsia, jotka joutuvat näiden rikosten uhreiksi. Yhä useampi näiden rikosten uhreiksi joutunut suomalainen lapsi. Syyllistetään opettajien ja rehtorin ja poliisin toimesta ja pelottelevat ja uhkailevat suomalaisia lapsi uhreja, että asiasta ei saa puhua kenellekkään, eikä koskaan. Muuten koulu rankaisee näitä suomalaisia lapsi uhreja erinlaisilla keinoilla. Poliisit uhkailevat näiden suomalaisten lapsi uhrien ja vanhempien voivan syyllistyä laittomaan vihapuheeseen, jos kertovat asiasta eteenpäin kenellekkään.

  Kouluissa siis suojellaan näitä ulkomalaisia ”lapsia” ja pimitetään kaikki näiden ulkomalaisten lasten tekemät ongelmat ja rikokset. Poliisi ei edes ala tutkimaan suurinta osaa rikosilmoituksista, mutta poliisi muistaa tehdä huostaanotto ilmoituksen kaikista lapsien vanhemmista, jotka uskaltavat kertoa asiasta julkisuudessa tai tehdä rikosilmoituksia.

  Tilanne on pahentunut koko ajan, koska ulkomaalaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Ovat myös ongelmat kasvaneet ja pahentuneet. Poliisin, rehtorin ja opettajien tämän ongelman salailu ja ongelmien pimittäminen ovat myös valtavasti lisääntyneet. Poliisin, rehtorin, ja opettajien otteet ja pelottelu ovat koventuneet rikoksen uhreiksi, joutuneita lapsia ja vanhempia kohtaan, jotta nämä eivät uskaltaisi puhua asiasta julkisuuteen, eikä tehdä rikosilmoituksia. Asiat yritetään pimittää ja salata viimeiseen asti. Jokainen opettaja tietää, että asian paljastaminen johtaa irtisanomiseen ja uran loppumiseen. Näistä syistä opettajat, lapset ja vanhemmat ovat hiljaa ja vaikenevat näistä valtavista ongelmista ja valtavasta rikollisuudesta, jota nämä ulkomaalaiset lapset tekevät kouluissa. Nämä ulkomaalaiset lapset avoimesti terrorisoivat suomalaista koulujärjestelmää, suomalaisia lapsia, opettajia vastaan. Siksi suuri määrä perheitä joutuu tämän tilanteen takia vaihtamaan koulua ja jopa useastu, koska tilanne on kestämätön ja pahenee jatkuvasti.

  Tilanne pahenee kaikissa kouluissa missä ulkomaalaisten islamin uskoisten lapsien määrä kasvaa. On havaittu, että näiden aiheuttamat ongelmat kasvavat ja myös rikosten tekeminen lisääntyy. Koko järjestelmä kuitenkin suojelee näitä ulkomaalaisia lapsia, että he voivat tehdä mitä vain ilman mitään seurauksia. Opiskelu on käynyt lähes mahdottomaksi useissa luokissa näiden ulkomaalaisten lapsien terrorin takia. Tyttöjä ja naisopettajia nämä ulkomaalaiset lapset, joista suurin osa on oikeasti aikuisia ahdistelevat seksuaalisesti ja raiskaavat. Hyvät ihmiset herätkää ja vaihtakaa koulua, jos siellä on islaminuskoisia lapsia. Sellaisiin kouluihin, joissa ei ole islaminuskoisia lapsia tai hyvin vähän. Monelle vanhemmalla herätys on karu, kun nämä ulkomaalaiset lapset ovat ahdistelleet seksuaalisesti tai raiskanneet juuri heidän lapsensa. Silloin, kun he heräävät ja yrittävät saada oikeutta, koko järjestelmä on heitä vastaan. Poliisi, opettajat ja rehtorit ovat silloin kyllä heti tekemässä yhteistyössä lasten huostaanotto ilmoituksia sosiaaliviranomaisille. Jos vanhemmat uskaltavat puhua asiasta julkisuuteen tai tehdä rikosilmoituksia asiasta. Tätä valtavaa salailua mitä kouluissa nyt tapahtuu ympäri koko Suomen tulisi saada paljastettua paljon enemmän, koska uhreja on useita tuhansia jopa yli 10 000 vuodessa.

  Suomalaiset viranomaiset suojelevat kaikin keinoin jopa isis-terroristien lapsia. Tämä asiahan paljastui monelle, kun terroristien lapset tuotiin Suomeen. Kuinka paljon enemmän nämä kaikki viranomaiset, opettajat, rehtorit suojelevat sitten islaminuskoisten lapsia kouluissa. Herätkää nyt ja alkakaa toimimaan ja ottakaa ne lapset pois monikulttuurisista kouluista.

  Ulkomaalaiset lapset tekevät paljon pahempia asioita, kuin koulukiusaaminen oli joskus Suomessa. Koulun omaisuuden tuhoaminen, tyttöjen ja naisopettajien seksuualinen ahdistelu ja raiskaaminen. Muiden oppilaiden omaisuuden tuhoaminen ja pahoinpiteleminen. Ulkomaalaiset lapset siis tekevät koulussa sellaisia asioita, jotka ovat rikoslaissa määritelty eli ne rikkovat lakia melkein joka päivä. Mikä pahinta ulkomaalaisten lapset tai vanhemmat eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan. Eivät joudu maksamaan mitään korvauksia ja eivät saa mitään tuomioita vaikka moni partalapsi on selvästi aikuinen, mutta on valehdellut olevansa alaikäinen. Yhteistä näille ulkomaalaisille partalapsille on islamin uskonto.

  – kirjoittanut ulkomaalaisten lasten terrorisoimiksi joutuneet suomalaisten lapsien vanhemmat, jotka joutuivat vaihtamaan koulua useasti saman asian takia.

  https://kantasuomalainen.net/2020/02/06/muslimit-terrorisoivat-suomalaisissa-kouluissa-ja-viranomaiset-eivat-tee-yhtaan-mitaan/

 4. Nuo ongelmat ovat yleisesti tiedossa olevia mitä seuraa avoimista rajoista ja monikulttuurisuudesta monissa maissa. Esimerkiksi Ruotsissa tilanne on paljon pahempi kouluissa, kuin Suomessa 30-50% kehitysmaalaisista ei läpäise edes peruskoulua. 20-30% kehitysmaalaisista ei opi edes koulussa lukemaan ja kirjoittamaan. Kehitysmaalaiset ahdistelevat ja raiskaavat tyttöjä ja naisopettajia. Pahoinpitelevät ja varastavat muilta oppilailta. Koko koulu ja poliisi ja valtamedia salaavat täysin kaikki ongelmat samalla lailla, kuin Suomessa.

  Kaikki monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen ongelmat ovat tulleet täysin samanlaisena Suomeen mitä on ollut muissa maissa. Siten tuossa ei ole mitään ihmeellistä, eikä todisteltavaa kenellekään. Lapsiperheiden asema on erittäin vaikea Suomessa. Jos he paljastavat ongelmat todisteiden kera. Poliisi tekee lastenhuostaanotto ilmoituksen ja alkaa tutkimaan kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Ne vanhemmat, jotka uskaltavat kertoa asiasta totuuden joutuvat lastenhuostaanottoon ja tuomitaan oikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Siksi suurin osa vanhemmista vaikenee, koska seuraukset totuuden paljastamisesta ovat liian kovat.

  Jos uhrit lataisivat nettiin videoita youtube poistaisi ne vihapuheena. Uhrit myös tuomittaisiin oikeudessa kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Uhrit joutuisivat huostaanotetuksi.

 5. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on elitisti, kulttuurimarxisti ja kansanpetturi pahimmasta päästä.

 6. Syyttämisellä ihmisiä alistetaan ja painostetaan hyväksymään maahanmuutto. Samalla maahanmuuttajista annetaan medioissa sellainen kuva, että he ja heidän kulttuurinsa on muka jollakintavalla parempi. Ei tässä ole mitään uutta.
  https://blokiarvostelut.blogspot.com/2020/02/uskonnollinen-sorto-religious-oppression.html
  Veltto Virtanenkin puhui aiheesta.
  https://kulttuuritoimitus.fi/artikkelit/artikkelit-henkilot/kuljun-tietaja-pertti-veltto-virtanen-historiallisilla-vaaristamisilla-on-valtavat-mittasuhteet/

Comments are closed.