Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Vastarintaliike – radikaali vaihtoehto

Vastarintaliike – radikaali vaihtoehto

16

kl_dalarna_1

Lauantaina 8. marraskuuta ihmisiä kokoontui Ludvikan kupeeseen Keski-Ruotsiin kuulemaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajan Klas Lundin poliittista analyysiä sekä nykyisyydestä että tulevaisuudesta.

Esitelmässään Klas Lund ruoti “maahanmuuttokriittisten” oikeistopopulistien politiikkaa ja selitti, miksi Vastarintaliike on ainoa varteenotettava vaihtoehto. Paikallisena esimerkkinä Lund käytti ruotsidemokraatteja, joita voi verrata Suomen perussuomalaisiin.

“Ilman vallankumouksellista tahtoa muutokseen ruotsidemokraatit tulevat todennäköisesti toteuttamaan sellaista käytännön politiikkaa, jossa tartutaan niihin ongelmiin, jotka ovat suoraan nähtävissä. Heillä ei kuitenkaan ole sen koommin aikomuksia lähettää kotiin suuria määriä maahanmuuttajia eikä luoda tervettä ja eheää yhteiskuntaa. Sen sijaan he tulevat toteuttamaan konservatiivista politiikkaa, toisin sanoen käytännössä keskitytään lieventämään sairauden erilaisia oireita tarttumatta ollenkaan itse tautiin sen poistamiseksi lopullisesti.

Näin ollen on hyvin perusteltua nähdä oikeistopopulistit liikkeenä, joka antaa äärimmäisen negatiiviselle kehitykselle vain enemmän vauhtia ja sitä kautta hyväksyy tämän sen sijaan, että he haluaisivat kääntää tuon negatiivisen kehityksen suunnan.”

Edellä mainitut otteet esitelmästä tiivistävät Lundin kannan oikeistopopulistiseen politiikkaan. Klas Lund ei sulje pois mahdollisuutta, etteikö esimerkiksi ruotsidemokraateista voisi nykyisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena tulla Ruotsin johtava puolue muutaman vaalivuoden sisällä. Hän kuitenkin kysyy, mitä hyötyä tästä on:

“Voi sanoa, että ruotsalainen yhteiskunta on jo nyt täynnä vakavia, pitkälle edenneitä ja hengenvaarallisia infektioita, ja näin ollen ei riitä laittaa haavojen päälle laastareita ja antaa kivunlievitystä. Infektiot jatkavat leviämistään niin kauan kuin ei olla halukkaita eikä kykeneviä tekemään jotain merkittävästi radikaalimpaa […]

Pohjolaa johdetaan kohti täystuhoa. Hitaasti mutta varmasti kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla alkaa mennä huonosti. Taloudelliset, etniset ja sosiaaliset eroavaisuudet tulevat lisääntymään ihmisten välillä, eikä tätä prosessia voi muuttaa mikään muu kuin radikaali politiikka […]

Ruotsidemokraatit ja viha heitä kohtaan siitä huolimatta, että he lohkaisevat nyt 13 prosenttia äänistä, on selvä merkki siitä, että yhteiskunnan kahtiajakautuminen tulee lisääntymään dramaattisesti. Tulevaisuuden konfliktialttiissa ja kaaoksenomaisessa Pohjolassa pelkästään valkoinen kantaväestö ei radikalisoidu, vaan myös maahanmuuttajat. Eri ryhmittymät käyvät toisiaan vastaan ja konflikteja tulee puhkeamaan yhä useammin.”

Selkokielellä tämä tarkoittaa, että Pohjolan kehitys on jo niin pois raiteiltaan, ettei pelkästä maahanmuuton pysäyttämisestä ole apua. Valkoisten alhainen syntyvyys maahanmuuttajiin verrattuna johtaa siihen, että kansastamme tulee vähemmistö yhä rikkinäisemmässä yhteiskunnassamme. Tarvitaan radikaalimpaa voimaa – voimaa, joka ei pyri täyttämään maatamme ihmisillä maailman jokaisista kolkista ja joka vain katselee sivusta, kun maa vähitellen muuttuu suoranaiseksi kehitysmaaksi. Vastarintaliike on tämä voima:

“Olemme radikaaleja, koska ideologiamme kansallissosialismi on täysi vastakohta Pohjolaa tänään hallitsevalle äärimmäisen sairaalle uusliberaalille politiikalle, joka on tuhoamassa maamme […]

Vastarintaliikkeen puolue ei tule muistuttamaan muita puolueita. Emme esimerkiksi tee sitä virhettä, että yrittäisimme kopioida nykyisten puolueiden sanomaa tai ulkoasua. Sen sijaan tulemme perustamaan puolueen, joka ei ole ainoastaan muiden puolueiden täysi vastakohta vain yhden asian suhteen vaan jokaisella politiikan osa-alueella. Siksi kontrasti ja välimatka heidän ja meidän välillämme tulee olemaan melko selvä.”

Klas Lund jatkaa esitelmien pitämistä kiertämällä koko Ruotsin puhuen Vastarintaliikkeen tulevasta puolueesta ja näkökannoistaan esteisiin, jotka kansallismielisen liikkeen on ylitettävä. Viimeksi hän piti samankaltaisen esitelmän Sundsvallissa.

kl_dalarna_2kl_dalarna_3kl_dalarna_5

 

Nordfront.se

16 KOMMENTIT

 1. Radikaali tai ei, ainakin uutisointi näillä sivuilla on totuudenmukaista. Iltasanomat julkaisi vasta tänään 21.11.14 uutisen Antista, jonka viisi miestä hakkasi Helsingissä. Yllättäin uutisessa ei mainittu tekijöiden olleen mustia…

 2. Karu totuushan tuo on. Pelkkä rajavalvonnan kiristys ei tule riittämään Suomessa, saati sitten Ruotsissa.

 3. Me valkoiset olemme päästäneet tilanteen kärjistymään niin huonoksi, että ei Suomenkaan ongelmia tulla ratkaisemaan käsiä likaamatta. Onneksi on olemassa radikaali järjestö ratkomaan radikaaleja ongelmia!

  • Tällaiset pellet kannattaa siivota sivulta pois, saattaa olla poliisi tai antifantti provoilija. Postaushan on täysin vastoin todellisuutta, suomalaisilta sen kummoin kuin muiltakaan valkoisilta ei ole koskaan kysytty haluammeko me maahanmuuttoa ja muuta kansakunnan tuhoa edistävää politiikkaa. Nykyinen järjestelmä on asetettu voimaan täysin lain sekä moraalin vastaisesti ja valkoisten suurin vastus nykyään onkin vihollisen toiminta, jonka doktriinin mukaan kaikki valkoiset järjestöt sabotoidaan sisältä tai tuhotaan ulkoisesti kuten on tapahtunut Kultaiselle aamunkoitolle Kreikassa.

 4. Olen miettinyt, että onko vihervassarimarxistien ym. liberaalien ajama homoliittolaki salajuoni mm. Pohjolan valkoisen kantaväestön hiljaiseksi hävittämiseksi?

  • Valkoinen kantaväestö? eikö Saamelaiset ole tämä alueen kantaväestö? jonka tämä “valkoinen kantaväestö” on ajanut aika ahtaalle..

   • Onko tämä huono trolli? Saamelaisten perimä on jotakuinkin sama mitä suomalaisillakin on, eli molemmat tässä valkoisia ollaan.

    • Silti toinen on ajettu lappiin poronhoito alueelle ja muutenkin aika masentaviin kuvioihin ja toinen osapuoli porskuttaa mukavasti etelässä. Toisen kielioppia ei opeteta kun tyyliin yhdessä koulussa koko maassa. En ole mikään maahan muuton kannattaja mutta ei hyvää päivää mikä sivusto tämä on.

 5. Arkkipiispa Kari Mäkinen esitti kannanottonsa Facebook-profiilissaan tasa-arvoisen avioliittolain äänestyspäätöksen ratkettua.

  Arkkipiispa Kari Mäkinen iloitsee äänestystuloksesta.

  – Tiedän miten paljon tämä päivä merkitsee sateenkaariväelle, heidän läheisilleen ja monille muille. Iloitsen täydestä sydämestäni heidän puolestaan ja heidän kanssaan, Mäkinen kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

  – Kiitän lämpimästi lakialoitteen tekijöitä ja niitä, jotka ovat osallistuneet keskusteluun eri tavoin ja eri kannoin.

  Mäkinen kertoi iloitsevansa täydestä sydämestään sateenkaariväen puolesta ja heidän kanssaan.

  Mäkisen mukaan avioliittolaista käyty keskustelu on ravistellut myös kirkkoa myönteisellä tavalla.

  – Avioliittokäsityksemme tarvitsee perusteellista tarkastelua. Omasta puolestani ajattelen, että siinä on uudelleenarvioinnin paikka. Se tapahtuu kirkon omista perusteista käsin.

  – Minusta näyttää siltä, että tässä osat ovat kääntyneet. Yhteiskunta saarnaa nyt etiikasta, jossa ei puolusteta instituutioita ja periaatteita, vaan ihmisiä. Sellaista saarnaa kirkko tarvitsee, Mäkinen sanoo.

  Mäkisen Karin, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja Turun arkkipiispa, vuositulot olivat 124 679 euroa.

  http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/

  http://www.adressit.com/kari_makisen_erottava

  • Kirkko tarvitsee saarnaa Raamatusta, sehän sen “sääntökirja” on.

 6. Miten Vastarintaliike voisi nousta vallankahvoihin Pohjolassa? Nykyisen poliittisen järjestelmän romahduttua olisi paljon kilpailevia radikaaliryhmiä liikkeellä, jotka on lukumäärältään monikertaisia patriootteihin verrattuna, esim. anarkistit.

  • Sanonta “laatu korvaa määrän” kannattaa käydä mielessä läpi pariin otteeseen ennen kuin alkaa vertaamaan anarkisteja ja Vastarintaliikettä keskenään.

  • Onko suhdanne tuollainen? Vastarintaliike on muutenkin vielä varsin nuori järjestö eikä siis vielä massaliike.

   Sitäpaitsi anarkistien touhuaminen käytännössä on muutenkin sen verran typerän näköistä, ettei varmaankaan kannata pelätä heidän kaappaavan valtaa, vaikka heitä olisi kymmeniä tuhansia.

 7. Mitä arvoisat suomalaiset Patriootit ajattelette tästä?:

  Ruotsidemokraattien puoluesihteeri: Saamelaiset ja meänkieliset eivät kuulu Ruotsin kansaan
  Ulkomaalaisille Björn Söder haluaisi maksaa, jotta nämä poistuisivat Ruotsista.

  Maahanmuuttovastaisen ruotsidemokraatit-puolueen puolusihteeri haluaa vähentää ulkomaalaisten määrää Ruotsissa paitsi rajoittamalla maahanmuuttoa myös vähentämällä maassa jo olevien ulkomaalaisten määrää. Valtiopäivien varapuhemiehenä toimiva puoluesihteeri Björn Söder esittää Dagens Nyheter -lehden haastattelussa, että Ruotsissa asuville ulkomaalaisille maksettaisiin, jotta nämä poistuisivat maasta.

  Söder otti tänään sunnuntaina kantaa myös ruosalaisen määritelmään. Puoluetapaamisessa puhuneen Söderin mukaan esimerkiksi saamelaiset ovat kyllä Ruotsin kansalaisia, mutteivät kuulu Ruotsin kansaan. Kuten eivät hänen mukaansa kuulu myöskään Tornionjokilaakson meänkieliset asukkaat.

  – Hyväksymme heidät, mutta jos yhden kansallisvaltion alueella on liian monta kansaa, voi siitä tulla ongelma, Söder linjasi.

  Ruotsin nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat ruotsidemokraatit ajoivat Ruotsin ennenaikaisiin vaaleihin äänestämällä joulukuun alussa punavihreän hallituksen budjettiehdotuksen nurin. (Lähde: Yle Uutiset su 14.12.2014.)

Comments are closed.