Koti Artikkelit Vastarintaliike Lahden kaduilla – katso video!

Vastarintaliike Lahden kaduilla – katso video!

12

Suomen Vastarintaliike järjesti katuaktivismitapahtuman Lahdessa 12. huhtikuuta. Levittämämme lentolehtisen sisältö kertoi tiivistettynä sen, minkä puolesta järjestömme toimii:

Vastuu Suomen tulevaisuudesta

Me Suomen kansalaiset olemme itse vastuussa maamme tulevaisuudesta. Vastuuta ei voida sysätä poliitikkojen tai yritysjohtajien harteille. He ovat pettäneet veronmaksajien toiveet jo tarpeeksi monta kertaa. Kulttuurimme ja hyvinvoinnin turvaamiseksi meidän on järjestäydyttävä puolueista riippumattomaksi poliittiseksi voimaksi.

Keitä me olemme?
Olemme Suomen Vastarintaliike. Työskentelemme suomalaisen kansan, luonnon ja kulttuurin puolesta. Arvoihimme kuuluvat muun muassa vahva maanpuolustus, itsenäisyys, suomalaisen perinnön vaaliminen sekä peruspalveluiden takaaminen vastuullisille kansalaisille. Ajamme etenkin suomalaisten lapsiperheiden oikeuksia, sillä lapsissa on Suomen tulevaisuus.

Vastarintaliike?
Vastustamme Euroopan unionia, suomalaisuuden tuhoavaa pakkomonikulttuurisuutta ja työtätekeviä riistävää kansainvälistä kapitalismia. Vastustamme suuryrityksiä palvelevia selkärangattomia poliitikkoja sekä Yhdysvaltojen ja Naton sanelemaa ulkopolitiikkaa. Olemme myös vastavoima amerikkalaislähtöiselle rappiota ja päihteitä palvovalle massakulttuurille, jolla suomalaisnuorison mieltä myrkytetään.

Kuinka toimia?
Vieraile sivuillamme ja täytä yhteydenottohakemus! Ilman poliittista järjestäytymistä emme voi vaikuttaa. Kun olemme yhtenäisiä, olemme vahvoja ja kykenemme uskottavasti painostamaan Suomea hyväksikäyttävää petollista eliittiä!”

Lahti12042014_4

Saavuimme hieman puolenpäivän jälkeen Lahden Sokoksen edustalle. Suurin osa kanssamme keskustelemaan jääneistä ihmisistä joko tuki liikettä tai oli aidosti kiinnostuneita sanomastamme. Tälläkin kertaa eräs henkilö kysyi, miten liikettä voisi tukea rahallisesti. Hänet ohjattiin totuttuun tapaan Kadulle.com-verkkokauppaamme ostamaan tukijäsenyys.

Lahti12042014_6

Lahti12042014_7

Lahtelaisten vastaanotto liikkeelle oli hyvin monipuolista ja välillä jopa tunteita herättävää. Kahteen otteeseen käymämme keskustelu äityikin suorastaan kiihkeäksi suomalaisuutta vihaavien “humanistien” kanssa, joista toinen ei tosin edes ollut suomalainen. Noin kymmenen minuutin paikallaolomme jälkeen paikalle polkupyörällä saapunut ulkomaalaismies halusi jäädä keskustelemaan aktivistimme kanssa. Hänen tapansa keskustella ei tosin ollut sellaista, jollaiseksi sivistyneet ihmiset keskustelemisen yleensä mieltävät. Hän keskittyi lähinnä räkä poskella huutamaan ensiksi englanniksi “fucking fascist” toistamalla sitä toistakymmentä kertaa, minkä jälkeen kieli vaihtui suomeksi. Hänen parhaaksi “argumentikseen” lieneekin jäänyt se, kuinka hän kertoi, että “Hitler heitti juutalaisia uuniin”.

Lahti12042014_5

Lahti12042014_8

Lahti12042014_9

Aktivismin loppupuolella paikalle saapui vanhempi nainen, joka kysyi hänelle lehtisen antaneelta aktivistilta, mitä me edustamme. Kun aktivisti kertoi, että olemme kansallissosialisteja, kysyi nainen, miksi emme voi kertoa mitä oikeasti olemme siitä huolimatta, että hänelle oli juuri annettu vastaus kysymykseensä. Keskustelu eteni siihen, kuinka hänen mielestään ulkomaalaiset rikastavat katukuvaamme. Kun hänelle osoitettiin, ettei suomalaisille positiivista ole tapa, jolla etenkin Afrikasta tulleet ulkomaalaiset katukuvaamme rikastavat, luovutti hän itsekin aloittamansa keskustelun ja lähti pois paikalta ilmeisen tuohtuneena.

Samaan aikaan tapahtumamme kanssa tien toisella puolella oli hallitusvastuusta hiljattain taktisesti luopunut Vasemmistoliitto telttansa kanssa suorittamassa EU-vaalikampanjointiaan. Puolue liputti kirjaimellisesti Euroopan unionin puolesta, kuten tapahtumavideolta näkee. Myös entinen kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki oli paikalla.

Lahti12042014_3

Lahti12042014_10

Lahti12042014_2

Tapahtuma oli erittäin onnistunut. Liikkeestä kiinnostuneita lahtelaisia suositellaankin ottamaan yhteys Vastarintaliikkeeseen ja ryhtymään rakentamaan aktiivista kansallissosialistista toimintaa alueellaan.

 

Jesse Torniainen

12 KOMMENTIT

 1. Mahtavaa! Harmi kun itse en päässyt paikalle. Arhinmäki näytti videolla sangen vaivautuneelta ohi kulkiessaan.

 2. No niin, kuvassa mennä harppoi ministerikautenansa aikana selvästi pparistunut vasemmiston Arhinmäki. Niin oli kansasta kauas jo erkaantunut ettei edes silmälistä suonut Vastarintaliikkeen edustajille. Liekkö edes nähnyt Suomen kansaa ministerinäkökulmasta. No, aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta. Kuten ei se Venäjän sukuinen polkupyöräilijäkään.

  Kielipoliisin virkaa hoitavana voi aina erotella näitä toisen valtion edustajia pyytämällä niitä sanomaan esim. “hyyryläinen” tai “työ”. Venäläisillä kun ei ole Y-kirjainta aakkosissa niin se korvataan U:lla tai jollain toisella kirjaimella. Siten erottaa esim. Virolaiset.

 3. Minkähän takia Paavo on ottanut Stone Islandin takistansa merkin pois? Ihan kuin työväen-Paavo miettisi imagoaan. Tietämättömille kerrottakoon, että kyseisen vaatemerkin kuteet on kovassa suosiossa jalkapallohuligaanien keskuudessa. Googlettelulla voi myös käydä katselemassa, kuinka paljon perus SI-takki maksaa. Sellaiseen ei perusduunarilla ole varaa ilman reippaita ylityötunteja.

 4. Tuli mieleeni sen verran että nyt kun Arhinmäki jo harrastaa EU-populismia niin tiesittekös oikeasta gallup-koneesta?

  http://varjovaalit.fi/

  Tuonne kun ruksaa sen puolueen jota aikoo äänestää niin gallup tarkentuu jokaisen ruksin myötä. Ja jo nyt galluppiin on osallistunut paljone enemmän kansalaisia kuin se minkä pohjalta normaalisti ennusteet tehdään.

 5. Videolla esiintyvä 50-kybänen urpo oli lukenut hesarinsa tarkkaan. Nuo aivopestyt hölmöt aivan hämmentyvät kun joku rohkeasti ja suoraselkäisesti edustaa ns. kiellettyä aihetta ja he eivät tiedä miten reagoida. Tällä “herrasmiehellä” reagointi oli sitten räyhäämistä. Ymmärrettävää, mutta ei hyväksyttävää käytöstä orjalta. Toivottavasti hän vierailee sivuilla ja alkaa muodostamaan omaa käsitystä maailmasta eikä enään hyväksy valtamedian tarjoilemaa propaganda-annosta.

 6. 2014 ollut todella aktiivinen vuosi! Hyvä, että liikkeestä tiedotetaan uusissa kaupungeissa kuten Lahdessa!

 7. Hienoa toimintaa! Harmillista, kun ei ollut Paavosta ja kavereista juttuseuraksi asti, mielenkiintoisia keskusteluja olisi varmasti seurannut.

 8. Hyvä että myös Lahteen saatu toimintaa, harmi kun ei päässyt paikan päälle käymään. Toivottavasti vielä tavataan.

 9. Videolla huonosti käyttäytynyt polkupyöräilijä on yhdysvaltalainem Lahteen kotiutunut muusikko.

Comments are closed.