Koti Uutisia RF:n jäseniä selvisi olemattomin tuomioin

RF:n jäseniä selvisi olemattomin tuomioin

1

Västmanlandin käräjäoikeus julkisti tänään maanantaina tuomionsa Revolutionära Frontenin kuutta syytettyä jäsentä vastaan useista poliittisin perustein tehdyistä rikoksista.

RF:n johtoon kuuluva Dennis Miraballes tuomittiin ainoastaan viiden kuukauden vankeusrangaistukseen laittomasta uhkauksesta, häiriköinnistä, vahingonteoista ja teräaseen hallussapidosta. Hän saa kuitenkin yhteensä kymmenen kuukauden tuomion, koska hän alkaa istua tuomiotaan heti vapauduttuaan viiden kuukauden ehdonalaistuomiosta aiemmin tekemistään rikoksista. Miraballesin nykyiseen tuomioon sisältyvät vahingonkorvaukset useille henkilöille. Oikeuslaitos päätti vapauttaa Miraballesin syytteistä, jotka koskivat useaa pahoinpitelyä, laittomia uhkauksia, vahingontekoja, tuhopolton yritystä, varkautta ja teräaseen hallussapitoa.

Oscar Glad tuomittiin 150 euron sakkohin teräaseen hallussapidosta. Käräjäoikeus hylkäsi muut syytekohdat.

Nikie Hallenberg, Adam Taylor, Mia Mikkelsen ja Björn Felix Wännerdahl vapautettiin kaikista syytteistä.

Rikoksille, joista ketään ei tuomittu, on käräjäoikeuden mukaan todisteet. Todistaa ei kuitenkaan voi, kuka on tehnyt ja mitä. Ei ole vielä tiedossa, aikooko syyttäjä valittaa tuomiosta hovioikeuteen.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen:

Västeråsin oikeudenkäynnit ohi – viidelle syytetyistä vankeustuomiot
Äärivasemmistolaisia kiinni väkivallanteoista Ruotsissa
RF pelottelee yksinasuvaa naista – tekijät kiinni verekseltään

1 KOMMENTTI

  1. Ei tullut kovin suurena yllätyksenä, että ruotsin valtaa pitävän järjestelmän suojeluksessa oleva väkivaltainen toimija selviää nimellisillä tuomioilla.

Comments are closed.