Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliike Almedalenissa – kolmas päivä

Vastarintaliike Almedalenissa – kolmas päivä

5

Voi todeta, että menneet kolme päivää Almedalen-politiikkatapahtumassa (1, 2) ovat osoittaneet hyvin selvästi sen, ettei Vastarintaliikettä voi enää pysäyttää. Järjestöllä on jo nyt kaikki potentiaali kasvaa Ruotsissa joukkoliikkeeksi. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö näin tule tapahtumaan koko Pohjolassa, kun aika on kypsä.

Almedalen-viikon viimeinen päivä eli sunnuntai alkoi Vastarintaliikkeen osalta hieman vaille kello 10 aamulla. Kyseessä oli kokoomuksen puoluepäivä, ja oikeistopuolueen johtaja Anna Kinberg Batra piti puheensa jo varhain. Myös Vastarintaliikkeen aktivistit ja Nordfront-julkaisu olivat luonnollisesti paikalla tilaisuudessa osoittamassa, että on olemassa vaihtoehto kokoomuslaiselle kurjistamispolitiikalle.

Kinberg Batra kutsui puheessaan Vastarintaliikettä nurinkurisesti Ruotsin vihaajiksi ja kehotti aktivisteja lähtemään Gotlannista. Aktivistit vastasivat menemällä vain yhteen suuntaan – eteenpäin. Kinberg Batra kritisoi yhtenä harvoista ruotsalaisista poliitikoista äärivasemmistolaisia, jotka ovat mellakoineet koko viikonlopun Hampurissa G20-kokouksen johdosta. Kinberg Batra tähdensi, että Vastarintaliike vaikuttaa muka samalla tavoin väkivaltaisten mellakoiden kautta kuin äärivasemmisto. Hänen mukaansa keinotekoinen lakipykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on “hyvä työkalu” opposition hiljentämisessä.

Kinberg Batran puheen jälkeen Vastarintaliikkeen Pär Öberg joutui kiivaaseen keskusteluun erään valkoisten kansanmurhan puolesta puhuvan liberaalin demokraatin kanssa. Valtavirtainen lehti Expressen kirjoitti myös sunnuntaina Vastarintaliikkeen läsnäolosta Almedalenissa.

Vastarintaliikkeen teltta.
Aktivistit paikalla vastustamassa puhetta pitäneen kokoomusjohtajan sanomaa.
Öbergin väittely kiihkoliberaalin kanssa.

Vähän ennen kello neljää iltapäivällä Vastarintaliikkeen puhujat valmistautuivat pitämään puheitaan Hamnplanilla. Neljältä Taalainmaan ja Värmlandin alueen ryhmänjohtaja Pär Sjögren aloitti oman puheensa, joka koski EU:n isäksi kutsutun kreivi Coudenhove-Kalergin kaiken aikaa käynnissä olevaa valkoisiin kohdistuvaa kansanmurhasuunnitelmaa. Tämä suunnitelma on EU:n poliittinen kivijalka ja johtaa eurooppalaisten kansojen orjuuttamiseen, sekoittumiseen ja lopulta häviämiseen maapallolta.

Sjögren puhui myös roskalehdistön ajojahdista niitä pohjoismaalaisia vastaan, jotka uskaltavat kritisoida vuosia jatkunutta joukkomaahanmuuttoa. Hän jatkoi lehdistön luopuneen tosiasiallisista tehtävistään, ja nyt toimittajat yrittävätkin olla jonkinlaisia poliittisia päättäjiä kysymyksessä siitä, mitä julkisessa keskustelussa saa ja mitä ei saa sanoa. Sjögren puhui myös vallanpitäjien taktiikasta mustamaalata poliittisia vastustajiaan. “Kiusaaminen on täysin hyväksyttävä julkisen keskustelun metodi. Nämä ovat epätoivoisten ihmisten epätoivoisia yrityksiä säilyttää yksinoikeutensa määritellä ‘todellisuuden'”, totesi Sjögren.

Sjögren jatkoi kertomalla, että Aftonbladetin ja Expressenin kaltaiset lehdet ovat jo kauan sitten lopettaneet vallanpitäjien toiminnan tutkimisen; näistä lehdistä on sen sijaan tullut kansalle vihamielisen hallinnon äänitorvia. “Suurista mediataloista on tullut meidän pohjoismaalaisten vihollisia, meidän, jotka emme halua elää heidän globalistisessa, monikulttuurisessa yhteiskunnassaan”, lausui Sjögren.

Seuraavaksi puhumaan astui liikkeen johtaja Simon Lindberg. Hänen aiheenaan oli vallanpitäjien valheet siitä, että Vastarintaliike on “rikollinen” ja “väkivaltaisten ekstremistien” järjestö. Lindberg totesi, että vallanpitäjät eivät edes itse usko tähän kuvaukseen. Kyse on tietoisesta valehtelusta. Lindberg tähdensi, että adjektiivit, joilla eliitti kuvailee Vastarintaliikettä, sopivat paremmin eliittiin itseensä.

Mitä tulee väkivaltaiseen ekstremismiin, Lindberg muistutti USA:n ja Israelin julmista ja laskelmoiduista sionistisista sodista Lähi-idässä ja kuinka vallanpitäjät länsimaissa tukevat näitä sotia. “Useat valtapoliitikot ovat näin ollen väkivaltaisia ekstremistejä”, selvensi Lindberg. Puhuttaessa nimityksestä “terroristi” Lindberg nosti jälleen esille USA:n ja Israelin sodat ja sanoi niiden poliitikkojen, järjestöjen ja lehtien, jotka tukevat pommituksia Libyassa ja Syyriassa, olevan todelliset terroristit. Vastarintaliike ei puolestaan tue millään tavalla sionistien terrorikampanjaa Lähi-idässä.

Vastamielenosoittaja ei tainnut tietää, että Vastarintaliike on Pohjolan tinkimättömin sotienvastainen järjestö!
Pär Sjögren.
Iltapäivällä joukko aktivisteja jalkautui Visbyn Östercentrumiin jakamaan Nordfrontin paperiversiota.
Simon Lindberg.

Syytöksiin siitä, että Vastarintaliike vihaisi taustaltaan muita kuin pohjoismaisia ihmisiä, Lindberg vastaa, että Pohjoismainen Vastarintaliike on ainoa puolue, joka ei vihaa ja joka ei halua imeä kuiviin ulkomaita: “Somalia tarvitsee aivokirurgejaan ja rakettitieteilijöitään itse”, totesi hän ja viittasi näin siihen, ettei ole mitään järkeä, että näitä ihmisiä virtaa Pohjolaan joukkomaahanmuuton kautta.

Päivän puheiden päätyttyä aktivistit alkoivat pakata tavaroitaan siirtyäkseen kotimatkalleen. Kolme viime päivää ovat olleet Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle kaiken kaikkiaan menestyksekkäitä, ja haluammekin kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka vähät välittivät vallanpitäjien sekä median uhkailusta ja tulivat sen sijaan Vastarintaliikkeen teltalle ottaakseen itse selvää järjestöstä, jota tämän tästä maalataan rikolliseksi ja terroristiseksi.

Vastarintaliike on nyt saanut ainutlaatuisen tilaisuuden kohdata suuri yleisö ja politiikasta kiinnostuneet ihmiset tavalla, jolla ei ole vertailukohdetta järjestön historiassa. On itsestään selvää, että tämä koskee kovaa vallanpitäjiin, jotka pelkäävät kuollakseen sitä, että joku muu kuin heidän valheellinen kuvansa Vastarintaliikkeestä korvaa jonain päivänä kansan yleisen mielipiteen.

Aktivistit eivät edes ehtineet lähteä Gotlannista, kun poliitikot jo alkoivat keskustella siitä, ettei Vastarintaliike saisi enää koskaan palata Almedaleniin. Lopuksi on sopivaa siteerata Simon Lindbergin perjantaista puhetta: “Me Vastarintaliikkeessä tahdomme, voimme ja tulemme pyhittämään elämämme taisteluun kansamme puolesta!”

 

Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. Tämä oli upea voimannäyttö Vastarinnalta.. olla mukana tuolla, ja haastaa systeemi sen omalla maaperällä! Tästä ei voi enää mennä muuta kuin ylös- ja eteenpäin!

 2. Hey there!
  Man!
  Victory in hand!
  Keksin eilen tavan miten tapauksia voidaan selvittää.
  Pitää muodostaa nopeasti merkittävyys puu mielessään. Jos merkittävyyspuusssa on sekopääuskottomia, niin ajatus on hylättävä.
  Antakaa anteeksi, olen sitä mieltä että olemme voittamassa. Siis mikään niin naurettava kuin harhainen valehtelu, ei tosiaankaan voi voittaa.
  On todella hämmästyttävää, herätä todellisuuteen.
  Herra Jeesus Kristus on Kuningas ja hänen ikuiset Sanansa, Evankeliumi on hyvä.
  Siis saatana minä teidän miehekkyydestänne. Vittu jos naisellisen naisen tulee päättää kenet valitsee miehekseen, olen minä aina varma valinta.

  • Edellinen kommentti on hyvä esimerkki siitä miksi viestit pitäisi esitarkastaa ennen julkaisua. Keskustelun taso on niin romahtanut etten yleensä enää edes lue kommentteja.

   • Olen ihan samaa mieltä Villen kanssa.

    Näiden nettitrollien tavoitteena on saada älyttömillä kommenteilla luotua vaikutelmaa siitä että tätä sivua lukee vain mielenvikaiset hörhöt yms. joiden kanssa tavalliset kunnon ihmiset eivät halua olla missään tekemisissä.

    Mitä enemmän on kommenttiosiossa toistaan tyhmempiä viestejä, toivovat trollit että sellainen joka käy tällä sivustolla ensimmäistä kertaa eikä tunne ainuttakaan Vastarintaliikkeen todellista jäsentä, saisi sivuston lukijoista mahdollisimman negatiivisen ensivaikutelman.

    Esim. täällä säännöllisesti trollaamassa käyvä nimimerkki “juutalainen” vastaa aina tarkoituksellisesti muiden kirjoittamiin kommentteihin aina sillä oletuksella että kirjoittajat olisivat automaattisesti Vastarintaliikkeen jäseniä.

    Vastarintaliikkeellä on paljon vihollisia ihan valtiotasolta lähtien, joten ei ole mikään yllätys vaikka näiden trolliviestien takaa löytyisi ihan koulutettuja ammattilaisia, pelkkien taviskirjoittelijoiden sijaan.

    Siksi minä kannatan myös ennakkotarkistusta ja kaikenlaisten “montunreunalle ja pum pum” tyylisten turhien kommenttien siivoamista. Ne ovat kaikki juuri sellaista materiaalia jota Vastarintaliikkeen viholliset haluavat näistä kommenteista lukea jotta niillä olisi hyvä syy osoitella sormella ja alleviivata omaa propagandaansa “ihmishirviönatseista jotka eivät tee mitään muuta kuin vihaavat kaikkea kokoajan.”

Comments are closed.