Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Vastarintaliike Almedalenissa – ensimmäinen päivä

Vastarintaliike Almedalenissa – ensimmäinen päivä

3

“Uhka demokratiaa vastaan!”, “Terroristeja Almedaleniin!”, on tiedotusvälineissä kauhisteltu. Viime kuukaudet järjestelmän media ja poliitikot ovat mobilisoineet kirjaimellisesti KAIKKI voimansa yrittääkseen kieltää oppositiota osallistumasta suureen poliittiseen keskustelutapahtuma Almedaleniin Gotlannissa Ruotsissa. Kielloilla, sensuurilla ja jopa kriminalisoinnin väläyttelyllä on haluttu pysäyttää oppositio puhumasta avoimesti käynnissä olevasta pohjoismaisen ja koko valkoisen kansan kansanmurhasta, joka tapahtuu joukkomaahanmuuton sekä pakkointegroinnin kautta.

Aktivistit keskustelevat ihmisten kanssa.

Perjantaipäivä alkoi noin kello 10 aamulla Suomen aikaa, jolloin alueelle pystytettiin Vastarintaliikkeen teltta erikseen varatulle paikalleen. Aamulla huomattiin, että Vastarintaliikkeen telttapaikan lähistölle oli kasautunut (jälleen) suuria pinoja kenkiä. Villityksen keulakuva on lukuisissa feministisissä projekteissa toiminut Make Equals -järjestön johtohahmo Kristina Wicksell sekä kymmeniä muita edustajia homojen etujärjestöistä juutalaiseen nuorisoliittoon, joiden nimet oli listattu alkuviikosta Aftonbladetissa julkaistun artikkelin alle. Artikkelissa vaadittiin niin ikään kieltoa “rotusyrjinnälle ja rasistiselle järjestäytymiselle”. Osana kampanjaa kenkäpinoja on ilmestynyt pitkin Almedalenin puistoa – nämä kenkäpinot symboloivat kampanjan äänitorvien mukaan holokaustimyytin erästä osaa; kun jossakin on koottuna suuria pinoja kenkiä, tämän logiikan mukaisesti näiden kenkien omistajat, kuten muka miljoonat muutkin, on “teloitettu kaasukammioihin”. Moni Vastarintaliikkeen edustajien kanssa keskustelemaan tullut olikin kiinnostunut kysymään heiltä lisää liikkeen revisionistisesta näkökannasta holokaustiin.

Vastarintaliikkeen teltta, jonka ympärille antirasistit ja homoaktivistit ovat töhertäneet iskulauseitaan.

Poliisi ei puolestaan pitänyt siitä, että Nordfrontin paikalla olleet toimittajat alkoivat siivota kenkäpinoja, ja he joutuivat asian johdosta jopa kuulusteluihin epäiltyinä “omavaltaisesta menettelystä”!

Radikaalifeministi Kristina Wicksell.

Päivällä Vastarintaliikkeen teltan ohi meni osallistujamäärältään pieni Pride-kulkue; ihmiset heiluttelivat Pride-lippuja ja palloja sekä huutelivat “Ruotsi kaikille!”. Noin tunnin päästä teltan ohitti toinen Pride-kulkue, joka yritti häiritä aktivisteja huutelemalla erilaisia rappeutuneita iskulauseita. Tähän aktivistit vastasivat “Murskautukoon homojen etujärjestöt!” sekä “Pohjoismainen vallankumous – ei anteeksipyytelyitä!”. Pride-väelle julistettiin Vastarintaliikkeen voittavan, ja sinä päivänä valkoinen ydinperhe on jälleen ihanteellinen instituutio Pohjolassa. Pienen hetken jälkeen homolobbareiden lakeijat jatkoivat matkaansa ja Vastarintaliike jatkoi keskusteluita ihmisten kanssa, jotka olivat uteliaita kysymään pohjoismaisesta kansallissosialismista.

Vastarintaliikkeen teltan ohi mennyt Pride-kulkue.
Nordfrontin päätoimittaja Fredrik Vejdeland poseeraa paperilehden kanssa.

Kello 17 Suomen aikaa Vastarintaliikkeen parlamentaarisen siiven johtaja Pär Öberg alkoi pitää puhetta Hamnplanilla. Sadat ihmiset kuuntelivat, kun Öberg kertoi heille Vastarintaliikkeen poliittisesta manifestista.

Öberg puhuu.

Seuraavaksi puhui Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg, joka vetosi suoraan ruotsidemokraatteja tukeviin tavallisiin ihmisiin. Hän sanoi puheessaan, etteivät ruotsidemokraatit ole niiden puolue, jotka haluavat oikeasti pysäyttää joukkomaahanmuuton ja kansamme hävittämisen. Tämän ruotsidemokraattien puoluejohto on moneen kertaan osoittanut; esimerkiksi juuri samana päivänä puolueen johtaja Jimmie Åkesson kutsui Vastarintaliikettä terroristeiksi, ja hänen mielestään järjestön ei olisi tullut saada lupaa osallistua Almedaleniin.

Lindberg pitämässä puhetta.

Åkesson piti vielä saman päivän iltana Almedalenissa puheen. Puhe alkoi reggaen soitolla sekä Per Albin Hanssonin ja sosiaalidemokraattisen kansankodin romantisoinnilla. Tämä oli kaiketi yritys vastata Vastarintaliikkeen sanomaan kansallissosialistisesta kansanyhteisyysajatuksesta. Åkessonin kansankotiajatus ei kuitenkaan perustu etnisyydelle vaan “arvoille”. Hän muun muassa ilmoitti ratkaisevansa nyky-Ruotsin ongelmat joukkomaahanmuuton kanssa siten, että hän “asettaisi maahanmuuttajille vaatimuksia”, ja ne, jotka eivät pysty näihin vaatimuksiin vastaamaan, lähetetään takaisin kotimaihinsa. Niin kauan kuin maahanmuuttaja on siis “rakentava” eikä “tuhoisa”, on hän tervetullut Åkessonin kansankotiin. Ruotsidemokraatit yrittivät nyt profiloitua myös jonkinlaisiksi eläkeläisten oikeuksien puolustajiksi, ja Åkesson väitti, ettei hänen Ruotsissaan tulisi olemaan köyhiä eläkeläisiä.

Ruotsidemokraatti, sionisti Jimmie Åkesson valehtelemassa kansalle puolueensa kannattavan “kansankotiajatusta”.

Lindberg kertoi omassa puheessaan keskustelleensa itse tuhansien ruotsidemokraattien äänestäjien kanssa, jotka kuitenkin toivoivat menestystä Vastarintaliikkeelle. Hän lopetti puheensa voimakkaisiin sanoihin: “Ennemmin rasisti kuin maanpetturi! Ennemmin kansallissosialistinen Pohjola kuin rikki revitty ruotsidemokraattien Ruotsi!”. Almedalenissa ei ole koskaan kuultu näin radikaaleja puheita.

Pikkutytöt nalkuttivat siitä, että eräs Vastarintaliikkeen aktivisti on “valta-asemassa valkoisen cis-miehen ominaisuudessa”.
Emil Hagberg keskustelee kymmenien maahanmuuttajanuorten kanssa ja selittää heille rauhallisesti ja asiallisesti kansallissosialismin perusperiaatteita.

Voimakkaat puheet, uteliaat tapahtumavierailijat sekä mielenkiintoiset keskustelut värittivät Vastarintaliikkeen ensimmäistä päivää Almedalenissa. Oman lusikkansa soppaan toivat median uhkailu ja valheet sekä tehottomat homolobbareiden yritykset hiljentää aktivistit. Siitä huolimatta, että väitetyt terroristit saavat nyt toimia vapaasti keskellä “demokratian Mekkaa”, pysyi “Almedalenin terrorin uhrien” lukumäärä nollana. Sadat ihmiset saivat ajateltavaa, kun heidän aiempi virheellinen propagandan sävyttävä kuvansa Vastarintaliikkeestä ja kansallissosialismista asetettiin koetukselle. Päivä oli Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle kaiken kaikkiaan suurmenestys.

Banderolli valelehdistön telttojen edessä.
Raamattua kädessään pitänyt vanhempi mies tunsi itsensä uhatuksi ja soitti poliisit Nordfrontin kysellessä hänen varusteistaan.

 

Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Tämä viikonloppu on kyllä yksi täydellinen menestys liikkeelle! Ilmaista näkyvyyttä maanpettureiden suunnalta, jauhot suuhun kulttuurimarxisteille ja kaikkien globalistien persekivun määrähän on massiivista!

Comments are closed.