Koti Uutisia Kuvakollaasi Hampurin äärivasemmiston mellakoista

Kuvakollaasi Hampurin äärivasemmiston mellakoista

7

Hampurin viimeöisen mellakan jäljet olivat aamuauringossa kuin sotatantereelta. Kaikki vastaantuleva oli rikottu. Useita kauppoja ryösteltiin yön aikaan tyhjiksi. Jotkut erikoisliikkeet oli käytännössä putsattu hyllyjä myöten tyhjiksi.

Yöllä tuhannet äärivasemmistolaiset laittoivat matalaksi kaiken eteen tulevan. Tilanne oli välillä vaarallinen, sillä rasisminvastustajat kiipesivät esimerkiksi rakennustelineille ja heittelivät ylhäältä puulavoja katuun ja edelleen niitä palaviin barrikadeihin.

Mellakoiden odotetaan jatkuvan tänä iltana entistä kovempina. Saksalaismedioiden mukaan Hampuriin on tulossa lisää äärivasemmistolaisia.

Lähde: Pt-media.org

7 KOMMENTIT

 1. Myös kansallismielinen Antikapitalistische Kollektiv on paikalla, joten kyseessä ei ole pelkästään vasemmiston bileet.

  Moni varmaan ajattelee asian “äärivasemmiston perseilynä”, mutta onhan tuo G20-kokous roskaa ja sitä kuuluukin vastustaa. Toki vasemmiston syyt vastustaa on erilaiset kuin kansallismielisillä, mutta silti. Ei kyllä haittaisi itseänikään olla paikalla vastustamassa kokousta.

  • Juuri näin. Ikävä huomata ‘kansallismielisten’ ilkkuvan, vaikka molemmilla puolilla on yhteinen vihollinen.

   Mutta kiitos juutalaisten riidankylväjien ja hajaannuttajien, olemme liian kiireisiä tapellessamme keskenämme.. sillä välin eliitti / kansainväliset pankkiirit nukkuvat yönsä hyvin

  • Se että G20 on sieltä ja syvältä ei tee “Welcome to Hell” vastamiekkarista hienoa. AKK on ihan pätevä joukko mutta tuhansien seassa heitä oli osoittamassa mieltä varmaan satakunta. Homo ja anarkisti ja kommunistilippuja oli paikalla varmaan kilometreittäin kankaassa mitattuna. Ja nämä äärivasemmistolaiset, ja niitähän he olivat, hyökkäsivät kansallismielisten kimppuun mikäli sattuivat näitä spottaamaan. Eli G20 ja Welcome to Hell kumpikin kuraa.

 2. “Äärioikeistolaiset ovat vaarallisia terroristeja, jotka tulee kieltää”… juutalaiset ovat kyykyttäneet Saksan täysin. Toivottavasti nämä mellakat herättävät vähintään ne kymmenet tuhannet, joiden elämiin nämä terroristit vaikuttavat hyvinkin murskaavalla tavalla.

  • Lisäyksenä vielä, että näitä eliitin kokouksia tuleekin vastustaa, mutta ei tuhoamalla siviilien omaisuutta ja pienyrittäjien liikkeitä.

 3. Kylläpä sitä “kantaa” on tullut otettua. Tsingis Khankin otti kantaa, Lenin, Stalin ja viimeisempänä muttei vähäisimpinä Li Anderson ja Paavo A(Ä)rhinmäki. Juku-pliut!!!

Comments are closed.