Koti Uutisia Unkarin juutalaiset: Sorosin kritisointi on antisemitismiä

Unkarin juutalaiset: Sorosin kritisointi on antisemitismiä

6

Juutalainen The Forward -lehti kirjoittaa:

Unkarin juutalaisfederaation johtaja on pyytänyt pääministeri Viktor Orbánia poistamaan ympäri maata levitetyt kyltit, joissa on juutalaismiljardööri George Sorosin kasvot.

Unkarin juutalaisyhteisöjen federaation johtaja Andras Heisler on sanonut, että antisemitistiset graffitit hallituksen rahoittamissa kylteissä “muistuttavat Unkarin pimeistä ajanjaksoista”.

“Kylttikampanja, vaikkei avoimen antisemitistinen, voi silti hyvin päästää valloilleen hallitsematonta antisemitismiä ja muita tunteita”, Heisler kirjoitti. “Myrkyllinen viesti vahingoittaa koko Unkaria”, hän lisäsi.

Kylteissä on kuva virnistävästä George Sorosista ja sanat “Ei anneta Sorosin saada viimeistä naurua”. Pienellä tekstillä lukee “99 % vastustaa laitonta maahanmuuttoa”.

Kampanja käyttää “kuvastoa, joka tuo mieleen nauravaa juutalaista esittävät natsien julisteet toisen maailmansodan aikaan”, Human Rights Watchin kampanjoija Lydia Gall sanoi Reutersille. “Kampanja kannustaa antisemitismiin.”

 

Lähde: Daily Stormer, The Forward

6 KOMMENTIT

 1. Kyllä se niin vain menee, että myrkylliset juutalaiset vahingoittavat koko Eurooppaa. Unkarissa ainakin toistaiseksi oikea meininki.

 2. “Ei Korppi Korpin silmää puhkaise!”
  Jutkuja härskimpiä ei ole olemassakaan. He havittelevat valkoisen rodun kansanmurhaa kostoksi siitä, että heidän omat rikoksensa aiheuttivat heille päänsärkyä. Maalmassa on historian aikana ollut vähintäinkin kymmeniä kansanmurhia, joita ei sovi unohtaa. Mutta holokaus seisoo kukkulan kuninkaana yksin ja vailla vertaa vain siksi, että juutalaiset bisnesmiehet taitavat markkinoinnin ja oman asiansa nostamisen kaikkien silmille nähtäväksi. Juutalaisen kärsimys ei ole sen arvokkaampi kuin kenenkään muunkaan rodun tai etnisen ryhmän. Afrikan pimeään historiaan on hukkunut eri heimojen teurastus matkat orjan hakuineen kaikilla eläimellisillä mausteilla.
  Antiseminismi on turhake, jolla ei pitäisi olla mitään arvoa. Antiseminismi? Mitä väliä sillä on? Sillä juutalaiset ovat tuhat kertaa pahempia ja pirullisempia juonikkuudessaan kuin ainoakaan toinen kansa maailmassa. “Vain huorat ja varkaat huutavat kunniansa perään!”

 3. http://www.vastarinta.com/unkarin-juutalaiset-sorosin-kritisointi-on-antisemitismia/
  “Antiseminismi on turhake, jolla ei pitäisi olla mitään arvoa. Antiseminismi? Mitä väliä sillä on? Sillä juutalaiset ovat tuhat kertaa pahempia ja pirullisempia juonikkuudessaan kuin ainoakaan toinen kansa maailmassa.”
  Ylläoleva lainaus on varsin lievä esimerkki siitä, mitä kansallisen vastarinnan mediassa jatkuvasri esitetään. Miksei tähän kiihotukseen juutalaista vähemmistöä vastaan oikeasti puututa? Holokaustiin nämä tahot eivät usko, mutta olisivat epäilemättä valmiita sellaisen itsekin toteuttamaan, jos valtaa olisi.

  • Pitikö kirjoittaa jonnekkin muualle tämä kommentti? 😀

   Miksi muuten otat lainauksen kommentista ja väität että se olisi Kansallisen Vastarinnan mediasta otettu lainaus?

Comments are closed.