Koti Uutisia Valtamedia valehtelee itsenäisyyspäivän marssin “Venäjä-yhteyksistä”

Valtamedia valehtelee itsenäisyyspäivän marssin “Venäjä-yhteyksistä”

21
Varisverkoston juutalaisaktivisti Dmitry Gurbanov otti kunnian Iltalehden valeuutisesta.

Viime vuosina valtamedia on alkanut toistaa jatkuvasti mantraa siitä, että maahanmuuttovastaisuus ja kansallismielisyys ovat vain Vladimir Putinin “hybridisotaa” monikulttuurista Euroopan unionia vastaan. Nyt samaa taktiikkaa käytetään tulevaa Kohti vapautta -itsenäisyyspäivämarssia vastaan.

Torstaina väkivaltaa avoimesti lobbaava juutalainen äärivasemmistolainen Dmitry Gurbanov linkitti Twitteriiin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Nordfront-median VK-sivun tekstin, jossa uutinen itsenäisyyspäivän marssista oli käännetty venäjäksi. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tekstejä käännetään muun muassa englanniksi ja venäjäksi siksi, että viime vuosina kansainvälinen mielenkiinto järjestöämme kohtaan on lisääntynyt huomattavasti.

Iltalehti tarttui pian Gurbanovin twiittiin ja julkaisi valeuutisen otsikolla “Uusnatseja Venäjältä kutsutaan Suomeen: ‘Joulukuun 6. päivä, kaikki kansallismieliset, tervetuloa!'”. Artikkelissa kirjoitettiin, että “nationalistit sekä Suomesta, Ruotsista että Venäjältä suunnittelevat marssia Helsingissä Suomen itsenäisyyspäivänä”, vaikka yksikään venäläinen ryhmä ei ole ilmoittanut osallistumisestaan. Kyse oli siis tyypillisestä valeuutisesta, joita valtamedia julkaisee aina ennen kansallismielisiä mielenosoituksia.

Totta Iltalehden uutisessa on kuitenkin se, että toivotamme kaikki kansallismieliset tervetulleiksi Helsinkiin itsenäisyyspäivänä. Kuten Puolan suuret itsenäisyyspäivämarssit osoittavat, kansallismielinen eurooppalainen yhteistyö kantaa hedelmää. Ei olekaan yllättävää, että Suomessa juutalainen äärivasemmistolainen sekä kulttuurimarxistinen valtamedia ovat huolissaan tulevasta marssista.

 

Lue myös: Kohti vapautta -mainosmateriaalia

21 KOMMENTIT

 1. Olipas todella yllättävä tieto, että juutalainen lietsoo hämminkiä. Xddd

 2. Niin olen huomannut, että tuolla VK:ssa on pitkään käännetty paljon Vastarintaliikkeen artikkeleja, joista tämä oli vain yksi muiden joukossa. Valtamedialla joku kummallinen tarve sössöttää jatkuvasti venäläisistä.

 3. Tuolla VK-sivullahan käännetään kaikki tekstit Venäjäksi, mutta juutalaista se ei taida kiinnostaa 😀

 4. Odotan Jessikka Arolta ja Janne Riiheläiseltä syväluotaavia analyysejä tästäkin Vladimir Putinin salajuonesta :—D

 5. Ei pidä antaa totuuden pilata hyvää tarinaa. Juutalainen lienee olettanut että voi lietsoa keskinäisiä riitoja perisuomalaisen ryssävihan avulla. Juutalainen taktiikka onkin aina ollut: hajoita ja hallitse.

 6. No, tämä on sitä säälittävää uutisointia. Kun ei ole mitään hävittävää niin valehdellaan niin paljon kuin ehditään. Ja toivotaan että sitkeimmät Jessikka-Aro hörhöt uskoisivat edes jokusen sanan. Ennen vanhan sanottiin:”Tuhlataan ruutia”. Se mistä se kertoo on se että kaikki on romahtamassa, “padot murtuvat” eikä mikään enää auta. Silti koitetaan epätoivoisesti vielä pelastaa se mikä pelastettavissa on.

  “Rotat ovat jättämässä laivaa”. Kataisen jakkara heiluu Brysselissä ja sillä on täys työ löytää uusi asuinpaikka ja työpaikka. Suomeen ei sillä juuri ole asiaa. Istuva presidenttimmekin mieli tiettävästi asuin- ja työpaikkaa Saideissa. Mutta Trumpin vierailun jälkeen tuli kylmää suihkua. Ei tullut viisumia eikä lihapatoja. Ja kun Amerikan yhdysvalloissa on syytettynä 700 entistä johtohenkilöä, niin romahduksen jälkimainingit kantautuvat tänne asti. Ja nyt on “rotilla” kiire pelastaa itsensä.

  Vielä ei lauleta kommunistien tapaan:”Tää on viimeinen marssi…”

 7. On aivan käsittämätöntä, että tuollaisia retardeja kuten Dimitry ja “hybridisotaa” käyvä Janne “Rysky possu” Riiheläinen,Jessika “pirihuora” Aro etc. Ei sillä, joka kerta saa makeat naurut kun nuo hybridisotilaat sössöttää. 😀

 8. “Totta Iltalehden uutisessa on kuitenkin se, että toivotamme kaikki kansallismieliset tervetulleeksi Helsinkiin”

  Kaikki Suomalaiset kansallismieliset siis. Artikkelin kirjoittajan suotaisi olla tarkempi kirjoituksessa.

  • On viime vuosina itsenäisyyspäivänä Suomessa ollut kansallismielisiä vieraita ainakin Ruotsista, Saksasta, Virosta ja Italiasta (ehkä Venäjältäkin?). Ja Suomestakin on ollut porukkaa esimerkiksi Puolassa. Kaikki valkoiset kansallismieliset mun puolesta tervetuloa!

 9. Raaka ja karu totuus meille suomalaisille on se, että tarvitsemme venäläisten apua tavalla tai toisella, saavuttaaksemme itsenäisyytemme jälleen takaisin. NATO ja EU ovat vihollisiamme, eikä ei-kommunistinen Venäjä!

 10. Sivu on kääntänyt tekstejä ruotsista englanniksi ja venäjäksi siitä lähtien kun sivu VK:saa avattiin, mutta nyt vasta tarttuivat tähän. Sanoisinko, että melko hidasta sakkia on tuo vastapuoli…

 11. Jaa, että Venäjältä tulee muutama “uusnatisi” Suomeen. Tietääkseni Suomessa on parasta-aikaa väh. 40 000 aktiivista ja uinuvaa ISIS -terroristia valmiina aloittamaan “paloittelun” kunhan käsky käy resepti annetaan jutku -feissarissa ilman minkään maailman “banneja” HD:nä. Vähä niin ku Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen “Patakakkonen” -ruokaohjelmassa, jonka vain muistavat ne, jotka joutuivat nuoruudessaan ennen tien ylitystä ensin vasemmalle ja sitten oikealle ja vielä kerran vasemmalle ettei jäisi Ronttosauruksen alle.
  Mm. Belgian Brysselissä ovat riehuneet marokkolaiset poltellen autoja, heitellen kiven lohkareita ja muuta irtaimistoa sekä raketteja. Paikalla on mellakkapoliiseja ja kaikki näyttää sotatoimialueelta. Kiva perjantai-ilta brysseliläisille. Perjantaihan on Moskeijoissa kait joku päärukousilta (vihasaarna-ilta), jonka jälkeen hartaat “sanan kuulijat” lähtevät kaduille “soveltamaan” päivän “epistolaa”. Vertailun vuoksi haluan vertauttaa kyseisen menon esim. venäläisten ortodoksien Pääsiäisen viettoon, jossa Ristikulkuen kiertää kirkkoaan ympäri suitsuke -“moukariaan” heilutellen.
  Kummankohan “kirkkokunnan” jäljiltä jää enemmän korjattavaa?

  • Hienoja vertauksia, Hermann. Ja että vähintään 40000 uinuvaa ISIS-terroristiakin vielä.

   “Huumoria” tai ei, en käsitä, miksi tällä sivustolla annetaan olla joidenkin tämän kaltaisten täysin päättömien huuhaa-juttujen, mutta asiallinen kritiikki poistetaan. Monesti artikkeleissa olevien virheiden tai valheiden korjaaminen on johtanut kirjoitetun kommentin poistamiseen.

   Kommentoinpa itse asiaa vielä. Aina on mahdollista pyytää lehdeltä oikaisuvaatimusta, mikäli kokee että jutussa on esitetty virheellistä tietoa. Arvaan kuitenkin, että sellaiseen ette lähde, vaan keskitytte täällä omalla sivustollanne pöyristymään valtamedian valheista. Teillä olisi mahdollisuus tuoda oma näkemyksenne esiin niin halutessanne.

 12. Valkoinen kansallismielisyys ja yhteistyö Euroopassa on rajatonta, siihen ei mitään Putinia tarvita. Hymähdin vaan kun näin iltapaskan pääjutun otsikon kaupassa tästä.

 13. Itse luokittelen sen nykyisin Zio-Mediaksi, Israelin äänitorveksi ja globalistien (persut) aisankannattajaksi.

 14. MV-lehti on hyvä julkaisu, julkaisee raiskaajien, pedofiilien, matujen ja muiden rikollisten kuvia ja tietoja, paljastaa valtamedian ja maanpetturipoliitikkojen valheita, kirjoittaa kuinka islam ja hallituksemme raiskaa maatamme jne. En kyllä minäkään tuota perussuomalaisten ylistämistä tajua, koska samanlainen paskapuolue kuin muutkin, mutta onhan MV-lehdessä useita toimittajia.

 15. Suomen itsenäisyydellä riekkuu jos minkälainen räähkälauma joiden ainoa tavoite tuntuu olevan sen itsenäisyyden viimeistenkin jämien myyminen. Hallitus teko juuri budjetin jossa köyhien köyhyyttä parannettiin, uusiosuomalaisten maahan tuloa varmistettiin, herrojen vastiikeeton raha varmistettiin ja kukaan ei ole vastuussa mistään, Kaksisataa huulenheittäjää senkun jatkaa vaan ja täällä syödään jämäleipää. Nyt jos koskaan on syytä huutaa suoraa huutoa näille kiky pelleille ja tarttua astaloon. Nuijasota takas.

Comments are closed.