Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Helsingissä marssitaan Kohti vapautta itsenäisyyspäivänä!

Helsingissä marssitaan Kohti vapautta itsenäisyyspäivänä!

85

Helsingissä marssitaan Suomen itsenäisyyden sadantena juhlapäivänä jälleen Kohti vapautta! Tarkemmat kokoontumispaikat, kellonajat ja muut tarpeelliset tiedot tullaan julkistamaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Vieraile marssin kotisivuilla: KohtiVapautta.com

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Kohti vapautta! -tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Tapahtuma kokee tänä vuonna myös muodonmuutoksen, sillä tällä kertaa marssille saavat tulla kaikki kansallismieliset järjestöt omien lippujensa kanssa. Tapahtuman järjestäjät tahtovat tehdä Suomen itsenäisyyspäivästä todellisen kansanyhtenäisyyden juhlan, jossa kaikki isänmaalliset voivat marssia yhdessä rivistössä toistensa tukena.

Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Tulkaa paikalle tekemään isänmaamme satavuotissyntymäpäivästä sen arvoinen. Alla kaksi videota edelliseltä vuodelta.


Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä!

 

KohtiVapautta.com

85 KOMMENTIT

  • Juu, kyllä ehtii. Kyseessä ei ole kilpaileva marssi, mutta marssin sanoma on avoimen poliittinen.

  • Ainakin viime vuonna ehti hyvin! Eiköhän tänäkin vuonna!

   Hienoa että hiljaisen kulkueen ohelle järjestetään myös Suomen nykymeininkiin selkeästi kantaa ottava marssi!

   • Viime vuonna oli niin perkeleen kylmä että lähdimme kotimatkalle ensimmäisen marssin jälkeen.

    Tänä vuonna ehdottomasti jälleen mukana ylpeänä ja avoimesti – ilman maskeja ja naamareita.

    Eläköön voitto!

    • Hetkinen? Siis Tampereen marssille ette jaksaneet herätä ja viime vuonna että tarenneet taistella loppuun asti? Toivottavasti nyt ei mitään yhtä pahaa ilmaannu.

  • Riippuu siitä palaako pizzerioita :–D

   Mutta hassuttelut sikseen – kaikki kansallismieliset marssimaan itsenäisyyspäivänä Kohti vapautta!

 1. Nähdään siellä 6.12.! On muuten todella hienoa ja arvokasta, että itsenäisyyspäivä on otettu takaisin kansalle.

  Kaikki Stadiin!

  • Mitä tarkoitat sillä, että itsenäisyyspäivä on otettu takaisin kansalle? Onko se ollut joskus pois kansalta?

   Kansallissosialistit marssimassa avoimesti satavuotiaan Suomen pääkaupungissa on minusta kaukana arvokkaasta, käyttäisin ennemmin termiä häpeällinen.

   • Ilman “häpeällisiä” kansallissosialisteja olisit varmasti päässyt juhlimaan arvokkaasti kuukauden vanhempaa lokakuun vallankumousta… 😉

   • Taina, voit toki liittyä arvokkaaseen Antifan ja Helsingin vasemmistonuorten järjestämään itsenäisyyspäivän juhlintaan jos se tuntuu paremmalta ja arvojesi mukaiselta. Tai jäädä kotiin katsomaan linnanjuhlia TV:sta. Meillä on vielä toistaiseksi valinnan vapaus ja aatteellinenkin vapaus. Ehkä jo ensivuonna asiat ovat mieleisemmät sinulle. Ai niin, mikä porukka on seuraavaksi “häpeällinen” osallistumaan ? Ketkä eivät kuulu kansaan ?

     • On kai siellä ainakin sellainen valinnanvapaus, että jos haluaa elää afrikkalaisten keskuudessa, on vapaa lähtemään pois PVL-valtiosta kohti Afrikkaa.

     • Mutta jos ei halua nostella ojennettua oikeaa kättä 45 asteen kulmaan nii nirri pois?

   • Tarkoitan sitä, että liian pitkään Suomen itsenäisyyspäivä pyöri eliitin linnanjuhlien tai vaihtoehtoisesti anarkistien riehumisen ympärillä. Nyt tilanne on viime vuosina muuttunut ja kansallismieliset tapahtumat ovat itsenäisyyspäivän kiinnostavin aihe.

   • Siksi otettu kansalle, koska Kansallissosialistinen aate on patriotismin korkein (l. ideaalinen) muoto.
    Siinä on kaksi ulottuvuutta – kansallinen ja sosiaalinen, jotka liittyvät tosiinsa vahvistaen ja jopa mahdollistaen toinen toista, ja taten pelastavat kansakunnan varmalta tuholta joka tuo bankstereiden implementoima demokratia ja liberalismi.

    Kansallinen – koska ilman kansan (kansakunnan geenistön ja meemistön) julistamista itseisarvoksi mikään ei estä kansakuntaa häviämisestä eli muuttumisestä atoimisoiduksi massaksi.
    Sosialistinen – koska “yhteinen etu on oltava yksittäisen henkilön edun edellä!” ja koska “koron orjuus on murrettava!”

    Kansallissosialismi vastustaa globalistien marksilaista sosialismia, koska se hävittää kansakunnat yhtä tehokkaasti kuin globalistien kapitalismi.

    Kansallissosialismi kertoo kansallismielisille, että pelkkä kansallismielisyys ilman taloudellista sosiaalisuutta ei toimi ja aidosti kansallismieninen aikaisemmin tai myöhemmin joutuu toteamaan, että on varmistettava myös sosiaalisen oikeudenmukaisuuden rakastamansa kansakunnan sisällä, ja tämä tarkoittaa taistelua globaalista rahajärjestelmää vastaan; joten kansallismielinen kehittyessä vääjäämättä muuttuu kansallissosialistiksi.

    Ihmiskunnan Vaihtoehtoja on:
    1. International-Kapitalistinen (liberaalismi) – tuhoaa kaikki kansat muutaman oligarkkien hyväksi, kehittyy globaaliseen oligarkiaan a.k.a. Pax Judaica.
    2. International-Sosialismi (marxismi, Neuvostoliitto) – tuhoaa ja turmelee kaikki valloitetut maat ja kansat; johto vääjäämättä siirtyy juutalaisille, ja extrapoloituu Pax Judaicaan.
    3. Kansallinen Kapitalismi – Oksymoron, ei ole olemassa koska Rahan Valtiaat vähitellen pakottavat kohti Pax Judaicaa.
    4. KansallisSosialismi – palvelee vain kansakuntaa. Ulkoa tunkeutuneet muukalaiset eivät pysty kaappaamman vallan kansakunnan kansallissosialisteilta. Siksi kansallissosialismi on kansakuntien ainoa pelastus!

    Kansallissosialistit ovat ihmiskunnan pelastajat!

   • Ei, on häpeällistä että vihjaat kansamme olevan itsenäinen ja että sitä ei olisi otettu pois..

    • Voisitko joskus avata nimimerkkisi taustoja? Mitä tarkoittaa “shomrim”? Liittyykkö juutalaiseen ylivaltaan vai onko esim. siunattu liha? Nämä goyamat ja shangrilaat menevät usein yli ns. normikuluttajalta.

     • UTELIAS — Gabagool, goombah, goomar, fanook, facacta – ei ihme että jiddišiä kutsutaan myös siansaksaksi! Engl. vrt. “yiddish” ja “gibberish”.

   • Taina — vedä se pää ulos nyt jo perseestä. Ei ole tervettä pitää päätään siellä.

 2. Sain jo pari viikkoa sitten rekrytoitua pari uutta osallistujaa tälle marssille. Eivät vaan suostu tulemaan 612:n, joten se jää tänä vuonna välistä. Eipä se niin tärkeä olekaan kuin tämä tapahtuma.

  • Miksi nämä potentiaaliset toverit eivät tulisi tapaamaan järjestöä? Sitten paikan päällä päättäisivät mennevätkö 612 vai jättävät väliin. Ehkä paikan päällä ymmärtävät, miksi pitäisi osallistua 612 marssiin PVLn riveissä.
   Minun mielestäni aina kun marssitaan PVLn lippujen alla – se on hyvä teko. Jos eivät tule mukaan lainkaan, niin se vain tarkoittaa, että eivät ole ymmärtäneet akuuttista poliittistä tilannetta (Josta Jesse Torniainen korjoitti erinomaisen hyvin! http://www.vastarinta.com/vastarintaliike-ja-kansallissosialismi-yhtenaisyyden-kannalla/ )

   • Koli lienee tarkoittanut, että osallistuvat marssille kohti vapautta, mutta 612 on liian pehmeä heidän makuunsa, joten he osallistuvat ainoastaan ensimmäiseen.

    • Juuri näin tarkoitin, Mika. Itse osallistun todennäköisesti myös 612:n, jos saan järjestettyä kyydit niin. Yritän saada noita kavereita vielä suostuteltua tulemaan myös 612:n.

 3. Tämäpä loistava uutinen! Mukana – ehdottomasti.

  Kaikki kansallismieliset Helsinkiin viettämään unohtumaton isänmaamme satavuotisjuhla!

 4. Pitääpä myös ehdotella tuttaville, että lähtevät mukaan. Eläköön voitto!

 5. Tulee varmasti komea marssi! Juuri nyt on tärkeää olla positiivinen ja voitontahtoinen. Menneisyydessä Suomessa oli hienoja taistelijoita, jotka toimillaan lunastivat meille itsenäisen maan. Heitä on kuitenkin ollut aina – tänään ja huomennakin. Emme voi, emmekä saa tehdä itsenäisyyspäivästä vain vainajien juhlaa. Meidän pitää katsoa huomiseen. Eilispäivän esimerkki innoittaa ja haastaa.

  Minua 612 on kiinnostanut myös, mutta kuulin, että siellä on ainakin joinain vuosina homoparit marssineet käsi kädessä mukana. Vähän on alkanut epäilyttää se.

  • Mitäpä ne homot seksuaalisuudelleen voi? Eri asia on esim. pride-rietastelut ja vastaavat pakkohomottamiset. Minun puolestani homot olkoot homoja ja ovat tervetulleita 612-kulkueeseen, kunhan eivät ole niitä homouttaan tuputtavia vatipäitä.

  • 612 tulee marssimaan rodunsekoitusta ja homoseksuaalisuutta, siis ei vaan yhtä, vaan kahta valkoisten kansanmurhaan tähtäävää asiaa mainostava sionisti Sebastian Tynkkynen. Tuukku Kurun mielestä kosheria.

  • Tällä sivulla oli aikaisemmin juttua siitä kuinka Vasemmistoliiton Anna Kontula, Kokoomuksen Juhana Vartiainen sekä Vihreiden Emma Kari puuhasivat yhdessä suomalaisvastaista hanketta jossa maahantunkeutujille järjestetään paremmat mahdollisuudet työelämään ohi suomalaisten duunareiden.

   Heillä ei ole mitään ongelmaa toistensa arvomaailmojen kanssa kunhan vain suomalaisille saadaan aiheutettua mahdollisimman paljon vahinkoa.

   Kun tämän ottaa huomioon, on jotenkin todella ärsyttävää lukea näitä oman pesän likaajien kommentteja siitä kuinka ei voi tulla 612-kulkueeseen kun siellä on joku YKSI HOMOPARI kävelemässä ja toinen niistä on mustaihoinen.

   612 on yksi niistä ainoista kulkueista jossa kansallismieliset ovat saaneet kerättyä voimansa yhteen niin että valtaeliittiä ja niiden vasemmistolaisia perseennuolijoita pelottaa ihan oikeasti.

   Nyt sekin pitäisi saada pienennettyä lukumäärältään kun “yhyy en tykkää ku siellon Kuru ja Hännikäine!” Ja vasemmistolaiset nauravat räkäistä nauruaan onnettomille kansallismielisille junteille.

   Minä osallistun sekä Vastarintaliikkeen että 612 marssiin koska haluan että yhä useampi suomalainen rohkenee kaduille näyttämään eliitille ja punikeille ettei niitä pelätä yhtään! Siinä ei paljoa joku musta hintti joukon seassa vaikuta pätkääkään.

  • Olisiko sotaveteraanienkin pitänyt jäädä vain kotiinsa peiton alle piiloon kommareiden hyökätessä kun siellä suomalaisten joukoissa oli mukana myös eräs tuleva homotaiteilija joka tunnetaan nimellä Tom of Finland?

   “Emmä voi tulla puolustaa omaa kansaa ku siello yks hintti, yhyy. Se on niiku rappion puolesta taistelemista jos sä taistelet yhdessä hintin kaa!”

   Joko sinä marssit suomalaisten rinnalla, tai sitten sinä olet maanpetturi tai pelkuri. Valitse puolesi huolella.

   • Tässä on nyt kyse suuremmasta asiasta kuin yhdestä tai kahdesta homosta. Tässä on kyse arvoista. Millaista Suomea tässä ollaan tekemässä?

    612 rakentuu sotaveteraanien ja menneiden polvien muistamisen varaan. Jos vähänkin ajattelet, niin tajuat, ettei sellainen ohjelma ole missään mielessä kontroversiaali tai vallankumouksellinen. Nykyisin kaikki kunnioittavat veteraaneja. Kiihkeimmistä mokuttajistakin löytyy näitä, jotka kunnioittavat veteraaneja isoon ääneen – he vain tulkitsevat veteraanien taistelleen tämän nykyisen monikulttuurisen ja pervopetterien Suomen puolesta. 612 on hieno juttu, mutta siinä marssiminen, tai marssimatta jättäminen, ei kerro ihmisestä yhtään mitään. Kaikkein vähiten sitä, että onko hän maanpetturi.

    Ja mitä puolen valitsemiseen tulee, niin omani olen valinnut luultavasti kauan ennen sinun syntymääsi.

    • Hyvin kirjoitettu ja täysin samaa mieltä. Kyllä saa olla itsetunto matala jos antaa jonkin marssiin osallistumisen / osallistumatta jättämisen määritellä itsensä ihmisenä.

 6. “Tapahtuman järjestäjät tahtovat tehdä Suomen itsenäisyyspäivästä todellisen kansanyhtenäisyyden juhlan”

  Tuo todellinen kansanyhtenäisyys on täyttä roskapuhetta, niin naurettava ilmaisu että olen aidosti ihmeissäni miten se on päätynyt tapahtuman mainokseen. Sen päivän kun näkisi, että PVL olisi ojentamassa kättään vastustajina näkemilleen tahoille. 😀

  • Ei se ole mitenkään “roskapuhetta”, jos ajattelet sitä PVL:n näkökulmasta. Jos vastustajia ei lasketa osaksi kansaa vaan kansa määritellään melko tiukasti ja ideologian mukaan, niin silloin on kyse kansanyhtenäisyydestä ja mitään käsiä ei tarvtse ojennella koska vastustajat eivät ole “Kansaa”.,

   • Juuh “kansa” on varmasti tiukasti määritelty. Voisikin tämä “kansa” keksiä jonkun perseenreiän vaikkapa Siperiasta ja painua sinne, pois Suomesta olemasta suomalaisten riesa!

  • Kansallissosialismi pyrkii yhtenäiseen kansaan. Jos omaa kansaa vihaavat yksilöt päättävät tehdä toisin, se on surullinen case heidän kannaltaan.

 7. Punikit ovat lähes häpäisseet Suomi 100-itsenäisyyspäivän 2017. Eiköhän me kansallis-isänmaalliset, aitosuomalaiset ihmiset palauteta Suomen AITO Tosi Itsenäisyys 100% arvoonsa…? HERÄÄ, SUOMI!

  • Miten voit puhua tuollaisia kun PVL on ruotsalaisen emojärjestönsä suulla kutsunut jopa venäläisiä uusnatseja marssimaan “kohti vapautta”? Ja kuinka kansallisuuteen, isänmaallisuuteen ja 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyden kunnioittamiseen istuu PVL:n tavoitteet Suomen valtion lakkauttamisesta? Olisiko sinun aika herätä?

 8. Toivottavasti kukasn ei tällä kertas jätä väliin “koska ei jaksa herätä”.

  • Itse odotan kovasti Erkki Hännistä paikalle. Tampereelle hän ei päässyt kun juuri silloin sattui nuo terveydelliset syyt estämään marssille osallistumisen. Flunssa ei onneksi voi heti uusiutua, joten nyt nähdään kuinka soramontulla pum pum pum vaan raikaa kun Erkki Hänninen on paikalla!

  • Sitä on hauska naureskella tuota, mutta jos vaikkapa on rankkaa vuorotyötä tekevä ja sattuu vaikka Kittilässä tai siellä päin asumaan, niin iltavuoron joka loppuu 22.00 jälkeen voi oikeasti olla vaikeuksia herätä 10h ajomatkaan kohti Tamperetta. Itsenäisyyspäivän marssi toki on onneksi illalla joten se helpottanee pitkänmatkalaisten saapumista, sillä tuskin on tavoitteellista aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä tai olla tapahtumassa puolivaloilla.

   • Mutta jaksaako nimimerkki “KUOLEMA” kavereineen ajaa takaisin? Vai onko jopa varaa yöpymiseen? Kestääkö Erkki “Erkki” Hännisen terveys?

    Elämme jännittäviä aikoja!

 9. Det kommer kännas speciellt att få komma till Finland och fira självständighetsdagen med er!!! Vi ses på gatorna! Hell seger!

  • Jag tar bussen till Slussen!
   Vai pidetäänkö palsta äidinkielisenä?

   • Sananvapauden marssissa Ruotsalaiset PVL-toverit olivat erittäin tärkeässä roolissa. Kaikki Suomen kansallisvaltiota ja Pohjolan vapautta tukevat ihmiset ovat tervetulleet.

    Eläköön Voitto! = Hell Seger! = Sieg Heil!

   • Minun kotikieleni on ruotsi ja nimenomaan suomenruotsi. Kansallismielinen olen siinä, missä Sinäkin.

    Mitt hemmaspråk är finlandssvenska o lika mycket jag har nationalität som Du.

 10. Kipat päähän ja marssimaan. Israelin lippu hulmuamaan uljaasti taustalle. Idiootit ette edes ymmärrä kuinka vihollinen on soluttaunut teidän lähelle kansallismielisenä esiintyen.

  • Samaan kiinnittänyt huomiota viime aikoina. Kova on tarve Vastarintaliikkeellä tehdä yhteistyötä valeopposition edustajien kanssa. Pyrkivätkö salonkikelpoisiksi persulaisiksi vai mistä kyse.

   Aiemmin pidin Vastarintaliikettä ainoana aitona oppositiona. Viime aikoina en enää ole ollut niin varma asiasta.

   Ehkä ne sinisilmät aukeaa siinä vaiheessa kun selviää että nämä samat joita on ollut niin kova tarve miellyttää/puolustaa, ovat puukottaneet selkään koko tämän ajan.

   Vai mitä sanotte siitä että henkilöt joiden suosioon pyritte ja kenen puolia pidätte, ovat koko tämän ajan mm. tehneet teistä nettivinkkejä selkänne takana vaatien teidän järjestön kieltoa?

   Sinisilmäisyys koitui järjestön kohtaloksi. Oli tarve veljeillä Alt-Kiken edustajien kanssa, jotka puukottivat teitä selkään takana päin nauraen.

   • Onkos tämä nyt sitä kuuluisaa false flagia vai onko joku oikeesti noin epäluuloinen persoona? Mitäs suosioita tässä on pyydelty yhtään keneltäkään viime aikoina vastarintaliikkeen suunnalta?

    Kuka tämä vihollinen nyt sitten konkreettisesti on? Putinin rahoittamat aktivistit on nyt ainoa joka nopeasti tulee mieleen tietenkin. Tuskin marssilla persujen tunnukset ovat näyttävästi esillä tai sisulaiset pitämässä omaa blokkiaan.

   • Juu juu, selvä valeoppositio, koska onhan maailman halutuinta duunia toimia kansallissosialistina omilla kasvoillaan, istua käräjillä, olla vihervasurien syljettävänä, joutua spontaanisti putkaan mielenosoitusten päätteeksi ja olla polpon hakattavana kaduilla! Putinin ruplat vaan kahisee taskuissa! Ruotsissa kadulle puukotettu SVL-tukijakin oli selvä kriisinäyttelijä! Kaik on mänt! Älkää osallistuko mihinkään epäilyttäville marsseille vaan olkaa tosisuomalaisia ja jääkää kotiin uikuttamaan sikiöasentoon!

  • Vastarintaliike ei jousta periaatteistaan. Vain vihollisen pussiin pelaava myyrä haluaa estää kansallismielisen kentän yhteistyön.

   Kansallismielisten yhteistyö on juuri sitä mitä eliitti pelkää ja siksi näitä kentän hajottajia näkyy nyt kaikilla keskustelupalstoilla trollaamassa.

  • Kyllä se niin on omalla kohdallani, että jos johonkin marssiin osallistun, niin se on PVL:n marssi. Tässä viime päivinä on tapahtunut aika paljon. En viitsi alkaa avata tätä enempää tässä keskustelupalstalla, sanon vain, että onpa alkanut jurppia yksi jos toinenkin asia siinä “pehmeämmässä” kansallismielisyydessä.

 11. Ehdottomasti mukana, kuten viime vuonnakin.

  Ja muistakaa radikalisoitua, veljet & siskot! Voitte toimia yhdessä tai yksin, sillä ei ei ole väliä. Kunhan vain iskette mädättäjiä, valemedioita ja hyysäreitä vastaan parhaaksi katsomallanne tavalla.

  Lait eivät koske meitä, sillä tässä maassa on eri kohtelu eri väestönosille.

 12. Punikkianarkomarkovihervassarikommarisuvakkihuorapaskiaiset soramontulle & pumpum.

 13. Tässä lukemistoa kaikille pienille vipeltäjille marssia odotellessa.

  — Neuvostoliitto ja EU —

  Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

  Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  • “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

   • Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

    • Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ³väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

     Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

     • “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

      • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
      • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
      • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
      • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

      Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

 14. Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  • Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

   • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

    Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

    • Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

     • Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

      Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: “miksi, miksi, miksi?” ja “kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää “rasistin” leimaa? “Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin “Leon Trotsky”.

      Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

     • Lepäähän välillä, niin jaksatte mennä osoittamaan mieltä. Toivottavasti pistätte pitkät kalsarit, niin ette palellu.

Comments are closed.