Koti Artikkelit Yhteiskunta Kohti vapautta -mainosmateriaalia

Kohti vapautta -mainosmateriaalia

24

Suomalaiset kansallissosialistit järjestävät Suomen itsenäistymisen sadantena juhlavuotena marssin Kohti vapautta. Tapahtumaan ovat kutsuttuja kaikki yksityishenkilöistä järjestöihin. Järjestöt voivat halutessaan tulla omien tunnustensa kanssa paikalle.

Kohti vapautta on avoimesti poliittinen tapahtuma, joka vaatii Suomen itsenäisyyden palauttamista sekä vahvan kansallishengen uudelleenherättämistä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Itsenäisyyspäivänä ei siis marssita ainoastaan menneiden polvien muiston puolesta vaan tulevaisuuden vapaustaistelijoiden kunniaksi!

Tapahtuman mainosmateriaali julkaistaan nyt. Kuka tahansa voi levittää tätä missä tahansa, ja olisikin hienoa nähdä mahdollisimman laajan kansallismielisen kentän tukevan tapahtumaa mainostamalla sitä niin sosiaalisessa mediassa kuin katukuvassakin. Tulostimet kuumiksi ja katukuva kauniiksi!

Internet-grafiikka:

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Juliste tai lentolehtinen:

Banderolli:

 

KohtiVapautta.com

24 KOMMENTIT

 1. Suomalainen natsi joka kutsuu ryssiä maahamme? Maanpetturit! Onneksi olkoon, aidosti isänmaalliset suomalaiset kyllä puhdistavat teidän kaltaisenne petturiporukan.

  Ja ryssäläinen natsi? Sehän on pelkkä maanpetturi. Ryssäsika ei tiedä edes mikä on tai mihin kansaan kuuluu. Ryssänatsi on alhaisin mahdollinen limanuljaska.

  Mutta teidät kaikki kyllä nuijitaan maanrakoon maanpetoksenne johdosta. Petturin palkka on kuolema!

  • Odota ja katso ensin, että miten monta venäläistä sinne tulee, ennen kuin alat raivota.. Ja kai sekin on parempi, jos venäläinen siellä marssii mukana, eipä ainakaan ole kekru, kuten joillakin kansallismielisillä.

  • On taas internetkeskustelun taso huipussaan.

   Voisitte HIEMAN ehkä moderoida näitä typerimpiä kirjallisia ulostuksiaan tajoavia pösilöitä?

 2. Maanpetturit! Kutsutte venäläiset maahamme juhlimaan OMAA kansallismielisyyttään. MEIDÄN Suomalaisten kansallisena itsenäisyspäivänä! Vai oliko päätös ruotsalaisten? Mitä helvettiä te oikein meinaatte kun pitäisi pitää oman kansan puolta!? Tammisaaren leiri pystyyn jokaiselle maanpetturille joka kutsuu verivihollisiamme ja haluaa antaa suomen itsenäisyyden muiden käsiin!

  • Tiedoksi vaan, että Puolassa ja Kreikassa on ollut suomalaisia kansallismielisiä mukana sikäläisissä tapahtumissa. Kansallismielisillä voi olla yhteisiä intressejä aina ajoittain.

   • Ruotsalaiset kutsuu venäläisiä marssimaan Helsinkiin Suomen itsenäisyyspäivänä. Tästä kaikesta paistaa läpi äärimmäisen selvästi se, miten olette jo hylänneet Suomen isänmaananne. Kuitenkin isänmaallisuuden varjolla kutsutte mukaan ulkopuolisia toimijoita jotta saisitte marssinne näyttämään isommalta.

    Miten tyhminä pidätte suomalaisia? Ajatte Suomen valtion lakkauttamista ja monikansallisen pohjoismaisen valtion perustamista, tästä on isänmaallisuus ja itsenäisyyspäivän arvokkuus kaukana! Kuten näkyy, monet ovat jo havahtuneet toimintanne todelliseen luonteeseen. Aion tehdä kaikkeni herättääkseni oikeasti isänmaalliset tahot näkemään käyttämienne isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kiertoilmaisuiden taakse. Toivottavasti painostus saisi myös 612.fi-yhdistyksen muuttamaan kantaansa teihin!

    • Ja minä aion tehdä kaikkeni, että sinun kaltaisesi oman pesän likaajat, jotka vastustavat valkoisten kansallismielisten yhtenäisyyttä ympäri maailman ja valtion sisällä, saatetaan vastuuseen myyräntyöstään. Yritä nyt pysyä täällä keuhkotessasi yhdessä nimimerkissä.

    • Joo… Ehkä Jutku≈Sanomien ja Iltapaskan idea kommentointipalstojen sulkemisesta ei olekaan niin huono idea…

  • Ovatko he verivihollisia jos he tulevat tänne juhlimaan meidän itsenäisyyttä? Meillä on helvetin paljon isompia ongelmia kuin se että tuleeko tänne pari valkoista slaavia naapurimaasta juhlimaan meidän itsenäisyyttä.

   8%:n valkoinen vähemmistö ei tule enää taistelemaan keskenään eivätkä juutalaisten yritykset saada nämä valkoiset vähemmistöt toisiaan vastaan tule enää onnistumaan!

 3. Kommenttipalstalle näemmä eksynyt valtamediatrolleja/hyödyllisiä idiootteja, jotka uskovat kaiken mitä valtamedia heidän päähänsä tunkee. “Älä välitä Ruotsin rajan yli tulevista muslimeista hyvä goy, katso Venäjälle siellä se todellinen uhka on, sieltähän raja vuotaa solkenaan Putinin lähettämiä matuja.. siis turvapaikanhakijoita (narratiivi sekaisin)”

  • Juurikin näin. Kyllä ihmettelen kovasti, kun Venäjän uhkasta huudetaan suu vaahdossa. Jos tulee 2 venäläistä k u n n i o i t t a m a a n Suomen itsenäisyyspäivää, niin heti on “vieraat joukot maassa”. Siitä ei sanota halaistua sanaa, että maassa on 30 000+ military aged meniä, iso osa heistä länsirajan kautta tulleita EU:n siunauksella. Eli mitkä vieraat joukot täällä ovat maassa, ja mitkä eivät?

   • Virallisen totuuden mukaan 2000 Venäjältä suomeen tunkeutunutta “pakolaista” on pahempi asia kuin 30 000 suur-kalifaatista (ent.ruåtsi) tänne läpsytellyttä.

    -Ja moni lähtee tähänkin mukaan…omilla aivoilla ajattelu alkaa olla täällä meillä katoavaa kansanperinnettä.

Comments are closed.