Koti Artikkelit Arki Uusia Bellum- ja riimutuotteita Kadulle.comissa!

Uusia Bellum- ja riimutuotteita Kadulle.comissa!

5

Kadulle.com-verkkokauppaan lisättiin vastikään uusia Bellum- ja riimutuotteita. Uutuuksina valikoimaan lisättiin huppari, takki, pitkähihainen paita, pikeepaita, sukat sekä kahvikuppi.

Bellumin Ninja-huppari on muuten kokonaan musta huppari, mutta rinnassa on pieni Bellum-teksti. Huppuun on asennettu verkko, jolla voi halutessaan peittää kasvonsa. Käyttäjä näkee verkon läpi, mutta kasvoja ei sen takaa tunnista. Verkossa on sudenpään kuva, joka ei kuitenkaan häiritse näkyvyyttä. Jokaisen radikaalin valkoisen nuoren takuuvarma suosikkipaita on nyt ostettavissa TÄSTÄ LINKISTÄ. Huppari maksaa 59 euroa.

Toisena uutuutena saimme kevyen takin, joka sopii syksyn ja kevään keleihin kuin kivääri Simo Häyhän käteen. Takissa on resorit hihansuissa ja helmassa, vetoketju sekä rinnassa Bellum-sudenpäälogo. Takin voi käydä ostamassa TÄSTÄ LINKISTÄ ja se maksaa 89,90 euroa.

Viimeisenä Bellum-uutuutena lisäsimme mustat sukat, joihin on brodeerattu Bellum-teksti. Tämä tuote sopii jokaisen Bellum-suurkuluttajan vaatekaappiin kuin sukka jalkaan. Sukkaparin hinta on 9,90 euroa ja sellaisen voi käydä hommaamassa itselleen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Myös riimutuotteet saivat hieman lisää tuotteita valikoimiinsa kaupan listoilla. Valkoinen pikeepaita, jossa on riimulogo rinnassa, on katsottavissa TÄSTÄ LINKISTÄ. Paidan hinta on 39,90 euroa.

Valkoisessa pitkähihaisessa riimupaidassa on resori hihansuissa sekä riimulogo rinnassa. Voit käydä tutustumassa 35,90 maksavaan paitaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Koska suomalaiset ovat maailman kärkikastia kahvin juonnissa, emme ole unohtaneet heidän tarpeitaan. Jos kahvihammasta kolottaa etkä halua juoda työpaikkasi pöydällä lojuvista kertakäyttömukeista taukojuomaasi, osta itsellesi uusi kahvimuki meiltä! Riimu-kahvikuppia saa hintaan 9,90 ja sen voi tilata TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Kadulle.com

5 KOMMENTIT

  1. Siistejä kuteita! Saako näitä ostettua huomenna Tampereelta vai pitääkö tilata netin kautta?

    • On mahdollista ostaa myös huomenna. Ota käteistä mukaan niin sujuu kaupankäynti jouhevammin. Myös kaupan muuta valikoimaa myynnissä.

Comments are closed.