Koti Uutisia MV-lehden päätoimittaja pääsi vapaalle

MV-lehden päätoimittaja pääsi vapaalle

4

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin otti torstaina erävoiton Suomen poliittisesta poliisista. Suomen viranomaiset vaativat Janitskinin luovutusta Suomeen Andorrasta, jotta he voisivat vangita hänet Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä. Suomen viranomaisten vaatimuksesta Janitskin onkin syöpähoidoistaan huolimatta ollut andorralaisessa vankilassa elokuusta lähtien. Torstaina oikeus kuitenkin päästi hänet vapaaksi sen sijaan, että hänet olisi luovutettu Suomeen.

Tällä hetkellä Janitskin odottaa marraskuussa annettavaa luovutuspäätöstä kotiarestista käsin. Oikeus ei voinut tehdä päätöstä vielä torstain oikeudenkäynnissä, sillä kävi ilmi, että Suomen viranomaiset ovat yrittäneet oikoa mutkia suoriksi luovutusasiassa. Oikeuden mukaan suomalaisviranomaiset ovat tehneet virheitä ja olleet huolimattomia, joten asia vaatii lisäselvittelyä.

Valtamedia ja viranomaiset ovat pitkään yrittäneet vaientaa suosittua MV-lehteä, koska se on “poliittisesti epäkorrekti”.

4 KOMMENTIT

  1. Valitettavasti tämä MV-Lehti toimii nykyisin lähinnä perussionistien vaalikampanjan äänitorvena. Hallittua oppositiota kuulemma.

  2. On varsin selvää että Janitskin saa vapauttavan päätöksen marraskuussa.
    Hyvä homma. Suomen syyttäjälaitos ja johtavat poliitikot toimivat kuten DDR:ssä toimittiin.
    Kansalaisten on ryhdyttävä vastarintaan kaikin mahdollisin keinoin.

  3. Nyt meidän Suomen isänmaallis-kansallisten ihmisten tulee koota rivimme ja voimamme aktiiviseen taisteluun globaalia vihollistamme vastaan, Rakkaan Isänmaamme Suomen todellisen itsenäisyyden ja aidon vapauden puolesta! JE SUIS ILJA JANITSKIN! RESPECT! ELÄKÖÖN SANANVAPAUS! ELÄKÖÖN VOITTO!

Comments are closed.