Koti Artikkelit Arki Varautujat ja survarit

Varautujat ja survarit

45

Koronavirus on alkanut uhata vakavasti Euroopan infrastruktuuria, yrityksiä, rahoitusmarkkinoita ja yhteiskuntarauhaa. Globalistisen järjestyksen perusteita jäytävän epidemian kunniaksi Kansallinen Vastarinta julkaisee lähitulevaisuudessa uudelleen arkistojemme survivalismiin ja varautumiseen liittyviä artikkeleita. Tämä artikkeli julkaistiin alunperin 28.5.2012.

SeHe2

Kylmän sodan aikana ydintuhon uhatessa USA:ssa eräät valveutuneet kansalaiset keräsivät ruokaa, lääkkeitä ja muita varusteita selvitäkseen mahdollisimman pitkään ydinsodan jälkeisessä maailmassa. Heitä kutsuttiin survivalisteiksi, tuttavallisemmin survareiksi. Kolmannen maailmansodan uhka on pienentynyt, mutta vaaroja on vieläkin, kuten euron kriisi, mellakat ja muut levottomuudet sekä jokavuotinen flunssa, jonka pelätään muuttuvan pandemiaksi.

On kuitenkin myös arkipäivän survivalismia. Jos otat mukaasi lompakon tai käsilaukun, sinulla on EDC eli Every Day Carry – tavarat, joita uskot kodin ulkopuolella tarvitsevasi: rahat, kortit, ehkä laastaria ja muuta.

Varautujaksi ryhtymiseen ei tarvita paljoa – säilykkeitä ja juotavaa kaapissa löytyy useimmilta ihmisiltä ilman, että he kutsuvat itseään survareiksi. Valaisimet ja patterikäyttöinen radio pattereineen on myös hyvä olla. Sähkökatkoja tapahtuu, eivätkä verkkovirralla toimivat televisio ja radio toimi katkon aikana ja tilannetiedotukset jäävät näin kuulematta.

Survareilla on myös oma kielensä. Tässä muutama esimerkki:

SHTF eli Shit Hits The Fan: Jokin katastrofi saa elämän sijoiltaan. Suomeksi tilanne iskee päälle, esimerkiksi pandemia, mellakka, sota tai muu.

BOB eli Bag Out Bag: laukku tai reppu, jossa on tarvikkeet noin kolmen vuorokauden selviämiseen kodin ulkopuolella.

INCH eli I’m Never Coming Home: laukku tai reppu, jossa ovat tarvikkeet tilanteessa, jolloin kotiin ei palata.

BOL eli Bug Out Location: etukäteen valittu paikka, johon tilanteen iskiessä päälle vetäydytään toistaiseksi.

KISS eli Keep It Simple, Stupid: Pidä homma yksinkertaisena/pidä homma kasassa. Älä tee suunnitelmia, joiden toteuttaminen on vaikeaa.

Kuntoilu on myös tärkeä osa varautumista. Voi tulla tilanne, jolloin koti täytyy jättää ilman toimivaa kulkupeliä. Hyvä kunto ei todellakaan ole huono sijoitus edes arkielämässä.

Suomalaiset ovat satojen, ehkä tuhansien vuosien ajan hakeneet suojaa piilopirteistä. Myös nykyään survarit usein harrastavat vaellusta ja retkeilyä, valmistautuen vetäytymään pois asutuskeskuksista. Jokainen ymmärtänee, että kriisin iskiessä päälle kaupungit muuttuvat surmanloukuiksi. Jäljelle jääneet taistelevat tarvikkeista toisiaan vastaan, ja elleivät taistele, se johtuu valtaeliitin raudanlujasta kontrollista. Lisäksi taudit leviävät kulovalkean tavoin tiiviissä ihmisryhmissä. Piilopirttiin vetäytyminen yksin tai läheisten kanssa lienee turvallisempi vaihtoehto, jos rahkeet riittävät pärjäämiseen omin voimin.

Vaelluksen aloittamiseen ei tarvita paljon, tavaroita saa käytettynä ja taidot oppii ilmaiseksi. Tärkeimpiä varusteita ovat jalkineet ja reppu. Jalkineitten on hyvä olla vedenpitävät – märät sukat tappavat vaellusinnon. Jos ei vedenpitäviä jalkineita ole, kannattaa olla mukana monta sukkaparia. Kengät saa kuiviksi käyttämällä niitä kuivien sukkien kanssa, ja veden imeydyttyä sukkiin vaihdetaan taas kuivat sukat kunnes jalkineet ovat kuivat.

Luonnollisesti jalkineitten tulee olla mukavat jalassa ja sisäänkävellyt (noin 100–200 km) ennen vaellukselle lähtöä.

Nykyään armeijoita pienennetään vähän joka puolella, joten ylijäämärinkkoja saa muutamalla kympillä. Armeijakama on tehty kestämään ja tarpeen vaatiessa korjattu rakkaudella.

On olemassa vaellusreittejä, kuten Karhunkierros tai Oulujoen Tervareitistö, jotka ovat merkittyjä reittejä, joilla pärjää ilman karttaa. Sellaisilla on hyvä vaellusharrastus aloittaa. Lemmenjoelle tai erämaa-alueille mennessä on tarpeen kartanlukutaito ja kompassinkäyttötaito. Molemmista on neuvoja netissä, kuten muuhunkin vaellukseen liittyvästä.


Suomessa on toistaiseksi hyvä harrastaa vaellusta – vesi monesti kelpaa juotavaksi ja vaellus on vapaata. Luonto kuitenkin saastuu koko ajan ja ihmisten ”turvaksi” tehdään rajoittavia sääntöjä. Luonnosta kannattaa nauttia nyt, kun se vielä on mahdollista.

Kuka tahansa voi olla varautuja. Etenkin kansallissosialismiin kuuluu tietoisuus siitä, että nykyinen politiikka on viemässä yhteiskuntaa tuhoon kansanvaihdon, rotumellakoiden sekä maahanmuuttajataustaisten aiheuttamien kustannusten vuoksi. Kehotan kansallissosialisteja pitämään kotonaan edes jonkin verran ruokaa, juomaa, lääketarpeita ja muuta, mitä katsovat tarpeelliseksi.

45 KOMMENTIT

 1. Kansallissosialistit ennustivat tulevaisuusen dystopian jo lähes 10 vuotta sitten. Its like we told you so tai jotain.

 2. Itsellä löytyy kaikki A-luokan retkeilyvarusteet, teltta, kalastusvälineet, erilaisia itsepuolustusvälineitä, droneja, ruokaa ja lääkkeitä olen hamstrannut ison kasan, kasvosuojia, suojalasit, kumihanskoja, työhanskoja, viilto/pistosuojahanskat, army tavaraa löytyy joka lähtöön, veden puhdistin, sähkögeneraattori, EA-tarvikkeita, Led valoja, taskulamppuja, Biohazard puku ja kunnon kaasunaamari ja niin edelleen. Hommasin myös kassillisen käsidesiä ja saippuaa koronaviruspandemian vuoksi. Kaikki survivalistin tarvikkeet löytyy! Toivottavasti kansanpetturipoliitikot pääsee nauttiin koronasta! 🙂

  • Siinä on meillä on oikea A-luokan pösilö. Meinaatko veden_puhdistimella puhdistaa veden ennen kuin ongit kaloja sieltä? Vai hoitaako drone kalastuksen? Onko 3-D-printteri myös, jolla voi printata mitä tahansa ruokaa?

   Onko sinulla HIV tai jokin muu vakava sairaus pohjalla, kun nuori ihminen noin paniikkiin menee? Kannattaa ehkä laittaa HS, IS, TV, radio ja Facebook kiinni välillä, ettei ihan hysteeriseksi mene vallan.

   No, viestisi oli ilmeisesti hyymoria.

   • Veikkaan että kyseisellä yksilöllä on HIV tai syfilis (kuppa) levinnyt aivoihin III vaiheessaan. Se yleensä sotkee kuupan siihen malliin, että ulosanti ja ajatusmaailma muuttuvat jokseenkin sekavahkoiksi.

   • Niin, että on typerää varautua niinkö? No sinun kaltaiset ne ensimmäisenä pääsee syvään päätyyn, jotka kuvittelee omassa kuplassaan että “kyllä ne asiat järjestyy”. Niinkuin myös tässä hyvässä artikkelissa sanotaan, että varautua kannattaa!

  • (((JewTube))) poistaa kaikki videot, jotka kirjoittavat VÄÄRÄÄN sävyyn viruksesta. Heh, aikamoista. Myöskään katastrofeja — kuten tämä virus — käsittelevät videot eivät tuota mainospennosia videoiden tekijöille, sillä se olisi väärin JewTuben mukaan. (Nuo pennoset lahjoitetaan SOPIVILLE järjestöille ja toimijoilla. Tiedätte kyllä kenelle ja minne ne menevät.)

   Muistakaa ostaa nötkötit, lihapullat, tonnikalat, kissan- & koiranruoat ynnä vessapaperit tyhjiksi marketeista, suomalaiset! Lähtekää mukaan hysteriaan — juuri sitä (((HE))) haluavat.

   • YouTube:

    “We’re also donating advertising inventory to governments and NGOs in impacted regions, who are using it to spotlight timely, helpful information.”

    Lahjoitamme mainosroposesi hallituksille ja ei-hallituksen alaisille järjestöille (kukas noita, muuten, sitten ohjailee?) jotka käyttävät pennosesi ajankohtaisen ynnä hyödyllisen informaation [propagandan] esilletuomiseen.

    “It remains our top priority to provide information to users in a responsible way. From the very beginning of this outbreak, we’ve worked to prevent misinformation associated with the spread of the virus. We’re also raising up authoritative sources in search and recommendations and showing information panels on relevant videos. YouTube will continue to quickly remove videos that violate our policies when they are flagged, including those that discourage people from seeking medical treatment or claim harmful substances have health benefits. Finding trustworthy content is especially critical as news is breaking, and we’ll continue to make sure YouTube delivers accurate information for our users.”

    JewTubelle on ykkosprioriteetti tarjota ihmisille vastuullista tietoa. Heti virusepidemian puhkeamisesta lähtien meille on ollut tärkeää estää väärän informaation leviäminen. Pakotamme myös meidän agendamme mukaisten videoiden ilmaantumista hakuihisi, suositeltuihin videoihisi sekä ymppäämme informaatiopaneeleita sopiviin videoihin.

    Me myös nopeasti poistamme videot jotka rikkovat käyttöehtojamme. Näihin lukeutuvat mm. videot joita käyttäjät vasikoivat eli merkkaavat käyttöehtoja rikkoviksi, joissa esim. kehotetaan ihmisiä välttämään terveydenhoitoon hakeutumista tai käyttämään sellaisia aineita viruksen hoitoon, jotka oikeasti ovat sinulle haitallisia. Luotettavan tiedon löytäminen on nyt äärimmäisen tärkeää ja me pidämme huolen siitä, että sinulle annetaan vain oikeaa tietoa.

    Sitten lässytetään siitä, miten JewTube toimii yhteisöllisenä surun ja kivun lievittäjänä, tuo ihmisiä yhteen yliopistollisten ja uskonnollisten tapahtumien sekä konferenssien muodossa ymv. lööperiä.

    Virusepidemia tai luonnonkatastrofi on JewTuben kirjoissa sellainen herkkäluontoinen tapahtuma, jolloin mainosroposia ei makseta videoiden lataajille. JewTube tahtoo suojella myös mainostajia, jotta nämä tietävät missä heidän mainoksiaan näytetään. On ne sitten ajattelevaista sakkia, perkule!

    Huom.: Tietyt tahot saavat kuitenkin pitää normaalista mainostulonsa. Nämä kanavat ja tahot (esim. tietyt uutisportaalit) alistuvat JewTuben ehtoihin täysin. (https://www.youtube.com/watch?v=bK2xupRNgaU) Kyseessä on todellinen super-nami-nami-kosher-porukka.

    “YouTube creators have shown time and again the difference it makes when we come together. We appreciate everything you do to create positive communities that allow people to turn to each other in times of need. Let’s continue to support each other as we navigate these challenging times.”

    Loppuun vielä kunnon tilililut ja liirumlaarumluritukset: YouTubelle videoita tekevät mahtavat, upeat ihmiset ovat jälleen kerran näyttäneet miten me voimme joukolla [joukkopsykoosi/-mentaliteetti] vaikuttaa asioihin. JewTube arvostaa suuresti kaikkea sitä työtä jota te teette ihmisten saattamiseksi yhteen positiivisissa merkeissä näinä hädän ja kurjuuden hetkinä. Jatketaan siis toistemme tukemista, samalla luotien läpi näiden vaikeiden aikojen.

    Wau, olipas runollista.

    • Valkaisuainetta ja teräsharjalaikka, perkele! Jo lähtee pöpöt. Noilla on hyvä rassata röörit puhtaiksi.

  • Kiitos “survivalistin oppaasta”. Terveisin “varautujasta survivalistiksi” 😂

  • Teikäläisen mini-UAV eli nk. “drone” näin trivianimeltään tullaan ampumaan kyllä heti alas, jos lähdet sitä lennättämään.

  • Näin marketissa kun vanhukset kokeilivat kumihanskoja käteensä todeten ne väärän kokoisiksi ja laittoivat takaisin pakkaukseen.

   Onko “Anonyymille” ollut käyttöä ja kaasumaskille ja sukelluspuvulle? Mikä on varustuksesi kun menet esim. ruokaostoksille vai tekeekö äiti pöperöt?

  • Viruksen halkaisija on tuhannesosa hiuksen halkaisijasta. Siinä ei sinun maskisi paljoa auta.

 3. No tämä korona on ihan ylihypetetty juttu, enemmän tuo Kreikan rajan tilanne kiinnostaa. Yhteiskunnallisesti alamme olla siinä muutosvaiheessa, että vallitseva heikko järjestelmä tulee ajautumaan kaaokseen ja sen kaaoksen selvittävät ne vahvat, periksiantamattomat ja suoraselkäiset kansallismieliset. Näinkin tossa juuri meemikuvan, mikä sopi tähän päivään kuin nakutettu: 20′ luku, taloudellinen alemmustila, pandemia ja kansallismielisyyden nousu, kuulostaa tutulta.

  • »Aiemmin tänään torstaina toinen Kiinan ulkoministeriön tiedottaja, Geng Shuang, kritisoi Yhdysvaltain viranomaisia ”moraalittomista ja vastuuttomista kommentoinneista”, joissa Pekingin suorittamia viruksenhallinnan vastatoimia pidetään syyllisenä koronaviruksen leviämiseen maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

   Shuang sanoi, että juuri päinvastoin, Kiinan vahvat pyrkimykset hidastaa viruksen leviämistä ovat antaneet maailmalle aikaa valmistautua epidemiaan.»

  • Ollaan tilanteessa, jossa oman maan ja elinympäristön puolustaminen tunkeilijoita vastaan on vallan kaapanneen kansainvälisen eliitin mielestä laitonta. Ei voi edes suusanallisesti kehottaa tehokkaisiin vastatoimiin. Kreikan rajalla kansalaisyhteiskunta on pystynyt asettamaan jopa fyysisiä esteitä kuten korjattuja aitoja, traktoreita ja ajoneuvoja tunkeilijoiden esteeksi. Kreikassa valtaa pitää oikeistokoalitio ja valtiovalta on nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan osoittanut siellä tukea ja myötämielisyyttä kansalaisyhteiskuntaa kohtaan. On tapahtunut ihme, sillä polittinen eliitti, virkavalta ja kansa pitävät nyt yhtä. Tämä on välttämätön edellytys minkään kansakunnan selviämiselle pidemmän päälle. Toisin on Suomessa. Meillä valtaa pitävä eliitti on jyrkästi, sadistisesti ja kaikkia mahdollisia ihmisoikeuksia rikkoen asettumassa omaa kansaansa vastaan. Ihmiset ovat muuttuneet hirviöiksi toisilleen ja ilmapiirin täyttää katkera murhanhimoinen viha ja halveksunta niiden välillä, jotka haluaisivat puolustaa Suomea ja niiden, jotka haluavat kiihkeästi tuhota sen kulttuurisen ja väestörakenteellisen subversion kautta. Olemme sisällissodan partaalla.

   Tilannetta kuvastaa nelivaiheinen vallankumouskumous-kaavio, jossa ensin tapahtuu kansakunnan demoraalisaatio eli vieraiden ajatusaineksien ja käyttäytymismallien tuottaminen, jonka vaiheen Suomi on jo läpäissyt. Sen jälkeen tapahtuu destabilisaatio, jonka myötä ihmiset jakautuvat toisilleen vihamielisiin leireihin ja sen jälkeen seuraa kriisi, joka ilmentyy joko sisällissotana tai ulkopuolisen miehittäjän invaasiona. Tämän jälkeen maa on valmis normalisoitavaksi uuden järjestyksen alle. Todennäköisimmin tämä uusi järjestys on uusi globaali kommunistinen maailmanjärjestys, jota johdetaan Jerusalemista käsin. Välivaiheena voi toimia joku muukin valtakeskus esim. Bryssel, vaikka EU näyttäisi nyt kuitenkin tuhoutuvan nopeasti.

   On surkuhupaisaa, että maata nimellisesti puolustavat persut lähtivät kiihdyttämään prosessia asettumalla Jerusalemin tai Tel Avivin asiamiehiksi. He hylkäävät poliitisen keskustan ja ajautuvat kohti USA-lähtöistä sionistista uuskonservatiivista äärioikeistoa, jota leimaa äärikapitalismin suosiminen, juutalaisten rakastaminen ja valkoisen työväenluokan halveksunta, orjuutus ja lopulta joukkotuhoaminen. Ainoa hyve heillä on se, että he hyljeksivät bolshevismia ja kulttuurimarxismia, jotka nekin voidaan nähdä sionistisena destabilisaatio-juonena kristittyjä länsimaita vastaan. He eivät näe problem-reaction-solution-dialektiikkaa uuskonservatismin ja uusmarxismin taustalla, lähtevät toisen äärilaidan asiamiehiksi.

 4. Toimitukselle: se on “monasti”, ei “monesti”.

  Aihetta sivuten, sain käsiini Kotka–Hamina-alueella vaikuttavan Ankkuri-lehden englanninkielisen painoksen Anchor. (Sytytin sillä saunan.) Siinä oli juttu saunomisesta ja ennenkaikkea julkisesta saunasta Kotkassa. No, kuten arvata saattaa niin ei saunomisesta ja saunakulttuuristakaan voitu kirjoittaa ilman, että teroitettiin sitä että saunaan ovat tervetulleita kaikenväriset ja -uskoiset. MIKSI tuo pitää aina tunkea joka perkeleen asiaan? Aivan samalla tavalla kun hinttien ja muiden pervertikkojen on toitotettava sitä omaa pervouttaan jokaisessa mahdollisessa välissä.

 5. Repovesi on myös asiallinen paikka,

  Metsästä löytyy marjoja ja sieniä, joita voi varastoida myös talven varalle. Tiesittekkö, että kuivatussa herkkutatissa proteiinipitoisuus on lähes sama kuin punaisessa lihassa!
  Jos talvikalastamisesta ei ole kiinnostunut, niin ahkera kalastaja kerää kalaa pakkaseen myös kevään-syksyn aikana.

  Kalaa, marjoja ja sieniä pakastimeen mahtuu yllättävän hyvin 😉

  Omavaraisuuteen ruokatuotannon suhteen on aina hyvä pyrkiä edes jollain tasolla.

  • Sienethän ovat aika jänniä… Eivät ole ihan eläimiä, mutta eivät kasviksiakaan. Sienen tekstuuri on kiehtova. Kunnon voitatti, lehmäntatti tjmv. — siitä voi viipaloida paloja kuin pihvejä!

 6. Vuonna 2008 oli jo selvää, että kunnon romahdus osuu 2020 tietämille. Samoin ennusti tämä sisäpiirijuutalainen:

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/finanssikriisin-ennustanut-tohtori-tuho-varoittaa-vielakin-pahemmasta-talla-kertaa-ei-ole-tyokaluja-sen-hoitamiseksi/af339bc2-d0c7-33f0-8a6a-6c6a958070d1

  Nyt meillä kuitenkin on tämä naurettava laboratoriosta vapautettu työkalu nimeltä koronavirus “syynä” joten pölkkypäät eivät vieläkään pääse jyvälle tämän maailman valheista ja syistä jotka finanssikriisejä synnyttävät.

  Koronalla pelotellaan nyt niin paljon, että sen pelkovaikutusta käyttämällä voidaan tuoda jälleen aivan mitä tahansa tilalle. Nyt vain odotellaan se aika, että muutamia tuhansia päitä tippuu, yrityksiä sekä talouksia ajautuu konkurssiin unohtamatta tietysti massatyöttömyyttä.

  Agenda 2030 uusine talousjärjestelmineen on tämän flunssankin jälkeen työpöydällä ensimmäisenä vastassa, ja ihmiset ottavat sen varmasti mielellään vastaan tämän synnytetyn kaaoksen jälkeen.

 7. Varautuminen on hyvä juttu. Jos sinulla on pattereita laatikossa, jos vaikka telkkarin kaukosäädin lakkaa toimimasta 5 minuuttia kaupan sulkeutumisen jälkeen, tai lompakosta/ käsilaukusta löytyy kondomi siltä varalta että käy flaksi, olet varautuja. Olet myös varautuja, jos pidät kaapissa hätävaraa tai laastareita lääkekaapissa varmuuden vuoksi. Vanhemmat ikäpolvet eivät olleet varautujia, heille oli luonnollista pitää ylimääräistä ruokaa varastossa.

  Kovat ajat ovat edessä. Korona aiheuttaa taantuman, joka on 1930-luvun laman veroinen ja matut tunkevat väkisin Eurooppaan. Valtion kontrolli kansalaisista kasvaa. Maailma on muuttumassa pahemmaksi mutta se on myös uuden maailman alku. Ehkä paremman.

  Joku viisas sanoi näin:

  “Kovat ajat tekevät kovia miehiä. Kovat miehet tekevät hyviä aikoja. Hyvät ajat tekevät pehmeitä miehiä. Pehmeät miehet tekevät kovia aikoja” Näin se pyörä pyörii.

  Uhkien ennakointi ja niihin varautuminen on selviytyjän merkki.

 8. Kun meni kommentointi näin vakavaksi, niin laitetaan mukaan yksi vitsi.

  Suomalaiset varautuivat ja ostivat kauppaa tyhjäksi, jokaisella oli vähintään yksi täysi ostoskärry kassalla. Kassajonossa oli joukko afrikkalaisia ostoksinaan vain hammastikkuja, tähän kassatyttö kommentoi, että taitaa olla elintarvikkeet jo ostettu kun ei ole kuin hammastikkuja tarpeen, johon yksi afrikkalainen vastasi, ei kun me vedetään aina pitkää tikkua siitä kuka syödään.

 9. Koronavirus on vain osa koko “sotateknologiaa”. Toinen osa näyttäysi olevan 5G -langaton verkosto.

  Tämä toimii säteilytaajuuksilla 26 – 100 GHz.
  1. Tämä taajuus on sama mitä käytetään “Active Denial” -aseissa, ihmisjoukkojen hallintatyökaluna.
  2. Näihin taajuuksiin liittyy “sattumoisin” eräs patentti. Tämän patentin piirre on se että se avaa soluseinämät jotta “rokote pääsee perille”. Mitä muuta voisi päästä perille?

  Siteeraan erään pätkän alle linkatusta tekstistä. Google/mikälietaho on vimmatusti poistanut tästä aiheesta ilman “salkkisvouhotusta” kertovat jutut, jättänyt näitä kahjommalta näyttäviä meidän luettaviksi Linkistä löytyy kahden tiettyihin globalisti-järjestöihin liittyvän JUUTALAISEN nimet, miten liittyvät tähän langattoman teknologian ASEISTAMISEEN toisinajattelijoiden kukistamiseksi…:

  “DNA vaccines are a disturbing new advancement for transhumanism. After all, the objective of the transhumanist agenda is to merge man with machine, and in doing so, wipe out what fundamentally makes us human, so we can be controlled and overtaken by a deeply sinister and negative force.

  It’s all about changing us at the fundamental level, or attacking human sovereignty itself. DNA vaccines fit right in with that – literally changing your DNA by forcefully inserting foreign DNA to change your genetics, with consequences no one could possibly fully foresee and predict.

  One Last Coronavirus – 5G Connection
  Finally, I will finish with another coronavirus-5G connection. The word coronavirus itself refers to many kinds of viruses by that name, not just COVID-19.

  Guess who owns a patent for a coronavirus strain that can be used to develop a vaccine? The Pirbright Institute. And guess who partially owns them? Bill Gates!

  As you can read here Pirbright is being supported in their vaccine developement endeavors by a British company Innovate UK … who also funds and supports the rollout of 5G. Innovate UK ran a competition in 2018 with a £15 million share out to any small business that could produce vaccines for ‘epidemic’ potential.!”

 10. Lupasin linkin:

  https://humansarefree.com/2020/02/connection-between-coronavirus-and-5g.html

  Pätkä sisällöstä:

  “The coronavirus 5G connection doesn’t mean the bioweapons connection is false (it’s not a case of either-or), but rather broadens the scope of the entire event. Wuhan was one of the test cities chosen for China 5G rollout; 5G went live there on October 31st, 2019, almost exactly 2 months before the coronavirus outbreak began.”

 11. Nuo 26 – ja korkeammat taajuudet tulevat vasta ensi syksynä Suomeen, aikaisintaan. Ensin pitää huijata ihmisiltä rahat erittäin kalliin 5G verkoston rakentamiseksi. Nyt on käytössä 4Gh+ -taajuudet. Kunhan tarpeeksi ihmisiä ostaa 5G:tä huijauksena, tullaan toteuttamaan todelliset 5G-verkot.

  Mutta koska tietyiltä oleellisilta osin ISRAEL-lähtöinen 5G on niin vaativa, joudutaan pakkaamaan paljon 4Gh+ -aaltoja ihmisten ilmoille jotta sitä ja sen moitteetonta toimintaa voidaan simuloida…

  Tuttava on mittaillut langattoman liikenteen säteilytasoja muutaman vuoden ajan. Hän hälyttää nyt että säteilytasoja on nostettu moninkertaisiksi viime viikkojen ajan. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun paikallisjuna-asemilla on säteilytaso ollut siinä 1 – 2,5 mW/m2

  ( EU:n suositus max 0,1 mW/m2).

  Eli kymmenkertaisesti turvallisuus-suosituksiin verrattuna on ollut jo monta vuotta. Poikkeuksena mainitsee Lauttasaaren, jossa taso on ollut jo kauan 3 – 7 mW/m2

  Nyt tasot heittelevät väliä 2 – 20 mw/mW! Pahin tapaus oli erään etno-kaupan lähellä sillalla jota pitkin mennään junaraiteille (eli massiivinen määrä ihmisiä joutuu kulkemaan siitä päivittäin. Mitattu taso heittelehti 4 – 60 mW/m2!

  Saman paikkakunnan juna-aseman vieressä oleva paikallisbussipysäkki vetelee tasoja 3 – 7 mW/m2 koko ajan.

  Kun Wuhanissa on 5G lanseerattu ensimmäisenä Kiinassa (lokakuussa 2030), on Suomessa lanseeraus alkanut noin pari kuukautta sitten.

  Wuhanissa meni pari kuukautta lanseerauksesta että ihmisille tuli oireita.

  Tähän liittyy patentti jossa “rokotteita saadaan ihmisiin aukaisemalla solun seinämät 5G -taajuuksia käyttäen”.

  Tosiaan, kuten yllä on kommentoitu, näyttää siltä että muut yhtiöt seuraavat Googlen esimerkkiä ja ottavat kansakunnat yksinkertaisesti “hyllytavaraksi” jota muokkaillaan sen mukaan mitä yhtiön pitkän tähtäimen suunnitelmat ja kvartaalitulokset sanelevat.

  Olemmeko jatkossa “luonnonvara” jota korporaatiot jatkossa louhivat “kotimaaperästä” voittojensa varmistamiseksi?

  Myös TTP-kauppasopimus on tällä asialla, siirtäen tuomion siitä kuka on rikollinen jos hallitus kieltäytyy tukemasta korporaation voittoja ihmisoikeuksiin ja luonnonsuojeluun viitaten, korporaatioiden määräämälle tuomarilleen.

  • ”Rokotteita saadaan ihmisiin aukaisemalla solun seinämät 5G -taajuuksia käyttäen”

   Voisitko hieman avata tuota?

   • Kyseessä lienee New Age -säteilyrokete. Liian monimutkaista näin rahvaalle alkaa edes selitää?

    Foliohatulla siitä selviää, kunhan se on vain aina maadoitettu, esim. paukkulangalla.

    • Ota ihmeessä tuleva rokotus. On vielä juutalaisten kehittämä, eli varmasti vilpitön.

   • Kiitos kysymästä, Bobo, tätä voit itse tutkia lisää:

    ELECTROPORATION on hakkeroivaa radiosäteilyä (kuten langattoman liikenteen taajuudet) käyttävä menetelmä avata soluseinämiä ja näin järjestää tilanne että vierasta materiaalia pääsee solujen sisälle. Voisiko olla että jo sairaat tai vanhat ihmiset ovat solutasolla tilanteessa jossa soluseinämät avautuvat paljon matalammalla säteilyn voimakkuudella kuin terveet?

    “DNA transference method called electroporation – a microbiology technique which uses an electrical pulse to create temporary pores in cell membranes through which substances like chemicals, drugs or DNA can be introduced into the cell. This technique can be used to administer DNA vaccines, which inject foreign DNA into a host’s cells that changes the host’s DNA. This means if you take a DNA vaccine, you are allowing your DNA to be changed! As if vaccines weren’t already horrific enough … but here’s the kicker: electroporation uses pulsed waves. Guess what else uses pulsed waves?”

    • Niin…? Milloin se rokote struutataan sisään sitten? Tuleeko sekin wi-fi:nä?

 12. Nyt Israel ja juutalaiset on kehittänyt koronaan rokotteen. Ei muuta kuin ottamaan, kun valmistuu muutaman viikon sisään.

  On varmasti ihan vilpitön rokotus ainakin, jos Bill Gatesilta kysyy.

 13. “Patentti ELECTROPORATION käyttää wifitaajuuksia soluseinämien suojaavan vaikutuksen murtamiseen niin että myös patogeenit pääsevät läpi”.

  En ihmettele “ylireagointia” tähän, jos tosiaan on kyse viruksesta josta tulee uusi kausiflunssa. Varsinkin kun on päätetty ihmisiltä lupaa kysymättä että electroporation-verkosto rakennetaan ihan joka paikkaan, ja haja-asutuksissa eläviä ihmisiä “järjestetään” siirtymään periferiasta kaupunkeihin.

  • Milloin se rokote l. injektio ihmiseen saatetaan? Toimiiko sekin langattomalla teknologialla? Vai mitä tässä nyt ajettiin takaa?

 14. Onko koronavirus samalla harhautus jotta emme ehdi puolustautua 5G -teknologialta, jonka myötä maailmasta tehdään ISOVELI ORWELLIN tai sairauksilla tienaavien megakorporaatioiden MÄRKÄ UNELMA?
  ***
  Exposure to radiofrequency (RF) radiation is classified as a Group 2B Possible Human Carcinogen by the International Agency for Research on Cancer at the WHO
  ***

  Tuo nih.gov -artikkeli mainitsee siis DNA:n siirtämistä ihmiseen yhdistelmällä DNA-ROKOTE + RADIOTAAJUUSpulssi = MUTAATIO?

  Näissä laboratoriokäytännöissä käytetään nano- ja mikrosekunteja. Silloin tarvitaan jopa 100V/m.

  Jos halutaan avata ihmisen soluseinämät hyökkäyksille, riittää pieni murto-osa tuosta voimakkuudesta, koska altistuminen on minuutteja tai tunteja. Tänään yleisesti ja täysin jopa EU:n löysien langattoman säteilyn suositusten (0.1 mW/m2) ylittävät kenttävoimakkuudet ovat 1 – 20 mW/m2 JOKAISESSA isommassa taajamassa Suomessa! Suomessa on arviolta miljoona ihmistä jotka nukkuvat koko yön vähintään 0.2 mW/m2 taajuuskentissä. Tuokin on jo tuplasti EU:n suositusten.

  Rakennusbiologien (Building Biologist) varoitukset tilaan jossa nukutaan (mW/m2 2015):
  0,0001 – 0,01 lievästi huolestuttavaa
  0,01 – 1 erittäin huolestuttavaa
  < 1 mW/m2 RED ALERT!

  https://mdsafetech.org/conversion-and-exposure-limits-emr-emf/

  Alla linkissä kerrotaan että geenimuunnellun rotan aikaansaaminen mikro-injektioilla on vaativaa touhua, johon ratkaisuna radiotaajuus-sähköpulssit, jonka avulla uusien mutaatio-eläinten luominen on helpompaa:

  "Generation of gene-edited rats by delivery of CRISPR/Cas9 …

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29185448https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29185448

  The generation of gene-edited animals using the CRISPRs/Cas9 system is based on microinjection into zygotes which is inefficient, time consuming and demands high technical skills. We report the optimization of an electroporation method for intact rat zygotes using sgRNAs and Cas9 protein in combination or not with ssODNs (~100 nt)."

 15. Kaiki joukolla ruokaa tuottamaan, ruokaa tuottamaan..

  Kotona sisätiloissa:

  Mikrovihannekset ovat ravintorikkaita ja kasvavat nopeasti. Jos pystytään kasvattamaan  mikrovihanneksia ja myymään viikon ajan yhdessä hyllykössä kasvamassa ollut valikoima mikrovihanneksia 500 Eurolla (video tässä alla), voi varmaan kasvattaa paljon vähemmän viikossa uunipeltien päällä yhdellä hyllyllä ja saada tärkeitä ravintoaineita omaan käyttöön.  Perunat, leipä, pulla ja silli löytyvät kaupasta tai ruokakassi-avulta, puoli-ilmaiseksi korkeintaan. Video:  https://www.youtube.com/watch?v=95db4-v2984

  Voi esikasvattaa monia vihanneksia jne. kotona. Ruukut kannattaa tehdä itse ruskeasta pahvista. Pohjaa ei tarvitse koska osaat varoa että multa ei putoa kun siirrät nämä pikkuruukut isompaan ruukkuun tai vastaavaan. Kaiva taimet ruukkuineen isompaan kasvualustasäiliöön, ja lisää sinne matoja. Madot tykkäävät syödä pahvin ligniinia ja hometta, ja muuttavat sen kompostiksi. Osaat itse selvittää milloin voi siirtää kasveja parvekkeelle tai naapurin tontille.
  Madoista puheen ollen, sekoita ruskeaa pahvia, vanhentunutta leipää ja biojätteitä isohkoon säiliöön. Madot muuttavat tavaran kompostiksi, kaikki hyötyvät.
  Kasteluun ja muuhun on netti täynnä ohjeita.
  Sieniä voi kasvattaa kahvipuruissa, sahapuruissa, pahvisilpussa tms. https://www.youtube.com/watch?v=EAJIeVpGY2I
  Ulkosalla naapurustossa:

  Etsi omakotitaloalue jossa asuu vaikkapa iäkkäämpää väkeä. Sovi raihnaisen kanssa että viette hänen roskat ulos säännöllisesti (saat samalla biojätteet plänttiäsi varten) tai teet muun palveluksen jonka tämä tarvitsee, kunhan saat käyttää vaikka 5×10 m2  hänen tontistaan ruoan tuottamiseen. Kysy häneltä mikä kasvi on hänen paras ruokakasvi, ja lupaa kasvattaa myös tätä kyseiselle henkilölle.Sinulla on nyt paikka missä kasvattaa ruokaa ja kukkia tarpeisiisi ja jopa myyntiin.
  Jos pläntti mihin saat kasvattaa on ruohohmatto, älä ala kaivamaan maata. Peitä ruohikko pahvilla ja multakerros tai jotakin ravinteikasta päälle. Jos saat järjestettyä sinne samalla paljon matoja, sitä parempi. Kun kylvät tai istutat, tee reikä pahviin ja kylvä normaalisti. Ravinteet liikkuvat sitten mullasta ja pahvi/mato -reaktorista kasvien käyttöön. Rikkaruohoja ei ole. Videolla mainitaan että tämä on testattu ja hyväksi havaittu:https://www.youtube.com/watch?v=tBUjyqEb2tc

 16. Yksi preppauksen muoto on tiedon hankinta.

  Ne säteilytasot jotka tänään vallitsevat kaduilla ja konttoreissa ovat samat mitkä tekivät hiiristä steriileja 5 sukupolvessa Magras & Zenos, 1990

  “Ei ole olemassa turvallista wifisäteilyn tasoa lapsille, eikä varsinkaan niille munasoluille jotka kehittymättöminä ovat tyttölapsella mukana jo syntyessään.”

 17. On kyse langattoman liikenteen ja mikroaaltouunin aiheuttamasta säteilystä.

  ADHD jos lapsi tuijottaa kun ruoka lämpenee mikrossa?

 18. Juutalaiset perustavat aina valkoihoisiin gentiileihin kohdistuvat “hävitkää maapallolta” -saarnansa omiin talmudeihin sun muihin tanyoihin. Esimerkki:

  “Alunperin meitä ei ollut olemassa tai emme olleet syntyneet. Sitten jotakin tapahtuu ja olemme olemassa. Koska on kyse keinotekoisesta tilasta, voidaan se lakkauttaa milloin tahansa. Tomusta tullut, tomuksi tulet palaamaan. Tulit ei-mistään, ja sinne menet takaisin. Eloonjäämisvietti on käytännössä tyhjyyden pelkoa. Pelkää että ei ole olemassa. Pelkäämme näin koska koko olemassaolomme on niin keinotekoinen ja luonnoton että voimme hyvinkin vähäisellä ponnistuksella palata tilanteeseen jossa emme ole mitään. Moni asia uhkaa olemassaoloamme, että palaisimme takaisin olemaan ei mitään. 

  Miksi minulle on tärkeää olenko mitään vai en? Miksi minulla on eloonjäämisvietti? Eläinsielun koko olemassaolo on keinotekoinen, eikä sillä ole muuta. Se siis taistelee ylläpitääkseen olemassaoloaan. Tämä on inhimillinen tai naturalistinen näkemys siitä mitä ihminen on. 

  Olemme kuintenkin paljon enemmän kuin tuo. Ja menemällä tarpeeksi syvälle löydämme kokonaan toisen todellisuuden. Siihen ei psykologia ole saanut tuntosarviaan vielä. 

  Olettakaamme  että ihminen on surullinen, tuhrautunut, onneton koska jokin syvällä sisällä oleva tarve ei tule tyydytetyksi, ja tästä syystä ollaan sekaisin. Tarvitsemme sitä että olemme viattomia, että syyllisyyden taakka nostetaan pois, emmekä tiedä miten, joten kärsimme. On joku kiperä tarve joka ei täyty, ja tämä tuottaa turhautumista ja lamaantumista, ja vajoamme masennukseen. Meistä voi tulla jopa väkivaltaisia. Tämän pitemmälle ei psykologia ole päässyt.

  Menkäämme nyt yksi askel syvemmälle. Kun löydät sen yhden asian jota niin kiperästi tarvitset ja kärsit, kysyt – miksi tarvitset tuota? Miksi on tarve tuntea olevansa syytön/viaton? Miksi syyllisyydentunto on ongelma? Miksi on niin tarpeellista että äitisi rakastaa sinua? Miksi tarvitset isäsi hyväksynnän? Niin että jos et saa sitä olet turhautunut ja lamaannut – miksi?  Jotta säilyt hengissä. Onko tosiaan tarpeen että säilyt hengissä? 

  Jos menet tarpeeksi syvälle olemukseesi, havaitset ettei sinulla ole mitään perustavanlaatuista syvää tarvetta. Ytimessäsi et tarvitse mitään. Ei ole tarvetta olla olemassa, ei ole tarvetta jäädä eloon, ja eloonjäämisviettisi on häiriötekijä. Päästä irti siitä, et sitä tarvitse. Tämä on vaan ihmisenä olemisen realiteetteja. Et tarvitse kaikkea sitä mitä tarvitset.

  Puhuimme näistä eilen. Tarvitsemme ruokaa, suojaa, rakkautta, koko helan hoito.  Summa summarum, et tarvitse näistä mitään. On täysi mysteeri miten kävi että tarvitset näitä kaikkia. Koska ydinolemuksessasi et tarvitse mitään. Eihän se ollut oma ideasi olla olemassakaan. Sinulla ei ollut tarvetta syntyä. On olemassa New Age -filosofiaa joka kertoo että oli tarve syntyä jotta korjaamme jotakin, ja valitsemme vanhempammekin. Ei ollut. Tämä on pelottava ajatus. Mitä jos saamme yhteyden tähän syvimpään olemukseemme joka ei tarvitse mitään? Mitä tapahtuisi? Kuvitelkaa että heräisitte eräs aamu ettekä tarvitsisi mitään. 

  Luento jatkuu, linkki alla:

  https://www.chabad.org/multimedia/video_cdo/aid/2444339/jewish/Sadness-Sin-and-Temptation.htm

  https://judaismsanswer.com/The%20Soul.htm

  https://jewishleadership.blogspot.com/2018/07/klipos-and-germs.html

  PS. Toisella videolla Rabbi Rabbi Manis Friedman kertoo tarkemmin miksi juutalaisilla on syntyessään pyhä sielu ja muilla ei: Pyhä sielu ei “tartu” helposti psykofysiikkaan, eikä tehnyt sitä edes Noan kohdalla vaikka Herra antoi tämän Pyhän sielun Nooalle. Mutta kun Abraham uppoutui totaalisesti Herran palveluun, hänen ollessa jo vanha, Pyhä sielu oli niin integroituna  hänen psykofysiikkaansa että yksi hänen lapsistaan peri tämän Pyhän sielun häneltä. Näin syntyi juutalainen Pyhä ihmisrotu olemaan, kaikkien muiden yläpuolella. Tässä Rabbi myös esittää oleellisena asiana ja missiona että kaikki maailman kansat ja jokainen henkilö pitää alistaa palvelemaan juutalaisia ja juutalaisten herraa, että ilman tätä ei Herra ole tyytyväinen: 

  https://www.youtube.com/watch?v=AttUa-uK8NI

Comments are closed.