Koti Uutisia Video: mitä, jos Pohjola yhdistyisi?

Video: mitä, jos Pohjola yhdistyisi?

10

YouTubessa julkaistiin heinäkuun lopulla video, jolla käydään läpi tilastojen perusteella, mitä tapahtuisi, jos Pohjoismaat yhdistyisivät yhdeksi valtioksi. Videolla pohditaan, miten vahva maasta tulisi sotilaallisesti ja taloudellisesti ja mitä etuja sillä olisi esimerkiksi luonnonvarojen kannalta. Tilastot on otettu sen perusteella, miten paljon kullakin maalla on esimerkiksi sotilaallista voimaa tänä päivänä.

Video ei ole Vastarintaliikkeen tai sen tukijoiden tekemä, eikä tätä aihetta videolla myöskään käsitellä. Mikäli Pohjola nyt yhdistyisi Vastarintaliikkeen haluamalla tavalla, olisivat tilastot todellisuudessa paljon suurempia ainakin tietyn ajan kuluttua.

10 KOMMENTIT

 1. Onhan se tämäkin tapa puhdistaa juopot/sekakäyttäjät “kansallismieliset” liikkeestä.

 2. Juutalaisen hajottajan mukaan valkoiset pohjoismaat eivät saa liittoutua. Tätä kuulee (((kansallismielisten))) taholta paljon.

  Meidän täytyy vihata kuulemma ruotsalaisia, norjalaisia ja muita valkoisia pohjoismaalaisia.

  Näin saadaan hajotettua valkoiset maittain, vaikka yhteinen nimittäjä olisi valkoihoisuus. Mutta se ei kelpaa näille kosher-nationalisteille (eli persujen äänestäjille)

  • Pohjoismaisuus, yhteistyö ja jopa tuo “Kalmari Union 2.0” ovat sinänsä tietenkin kannatettavia asioita. Huomaa myös miten “pakkoruotsi” kysymyksellä edesautetaan tätä mainittua juopaa; politiikalla joka toimii käytännössä julkilausuttuja päämääriään vastaan. Kysehän on marginaalisuomalaisista joiden feodaalietuoikeuksien rippeiden (sekä virkamiesten) väkisin säilyttämisen siivellä saadaan sopivasti juurrutettua penseää asennoitumista Ruotsiin ja muihin pohjoismaihin joihin sen väitetään “rakentavan siltaa”.

   PS nyt on mikä on, se lienee selvää. Kuitenkin ehkä hieman erilainen nyt kuin ennen kesää, väittäisin? Kun nyt ihmisten enemmistö jokatapauksessa käy uurnilla ja pyrkii kaikesta huolimatta antamaan äänensä niile joiden se kokee pystyvän ajamaan asiaansa parlamentaarisella tasolla niin onko tämän, “vihkiytymättömän” perspektiivin halveksunta joka välissä kovin tarpeen? Sillä on silmämääräisesti vieraannuttava vaikutus kun sen sijaan voisi tulla puolitiehen vastaan.

   Emmehän näe Li Andersonienkaan käyvän julkisesti liimanhaistajakaadereitaan vastaan tai toisinpäin?

   • > erilainen nyt kuin ennen kesää, väittäisin?
    Aha, joo, ok. Sionisti-Soinin tilalle vaihtui sionisti-Jussi. Ihan eri juttu totta kai.

    >Enemmistö käy uurnilla
    ..eli antavat suostumuksensa kansanmurhaan ja nykyiseen politiikkaan. Koska kaikki puolueet ovat samaa paskaa, pahoitteluni jos rikoin illuusiosi. Ei ole mitään vasemmistoa/oikeistoa. Äänestät sitten vasemmistoliittoa tai kokoomusta, päämäärä on sama – valkoisten suomalaisten kansanmurha ja liittovaltion edistäminen.

    Oikeastaan olisi suositeltavaa että jos nyt väkisin haluaa äänestää, niin äänestää jotain mahdollisimman räikeää mamu-mokuttajaa. Siten saadaan nopeutettua järjestelmän alasajo. Äänestämällä kosher-nationalisteja, vain hidastat perseraiskausta. Eikö se raiskaus kannattaisi vaan antaa tapahtua mahdollisimman nopeasti? Vasta täydellisen järjestelmän romahduksen myötä on toivo uuden rakentamisesta.

    >voisi tulla puolitiehen vastaan.
    Samalla tavalla kuin esimerkiksi Suomen Sisu / Huhtasaari ovat tulleet vastaan ? (kts. Sisun lausunto liittyen PVL-miekkariin / Huhtasaaren daavidn tähti joka “karkoittaa pahat natsit* – Tämä on sitä perussuomalaista vastaan tuloa.

    • No, Halla-Aholla nyt oli oma ja jokseenkin iso roolinsa “vain syrjäytynyt reppanana/öykkäri/skini on rasisti” -narratiivin kaatamisessa vaikka nyt ei rasisti olekaan (sen enempää valkoinen kuin sionistinenkaan), sen nyt kai voi miehelle myöntää? Sabotaasimielellä ei kovin moni äänestä eikä sellaisesta sissitaktiikasta olisi hyötyä kuin laajamittaisesti käytettynä. Mullistukset lähtevät jokatapauksessa muualta liikkeelle ensin ja näkisin että tässä lähinnä pyritään pelaamaan aikaa että olisi jotain paukkuja käydä väistämätöntä vastaan.

     Olli Immosen kannanotto oli kyllä pöyristyttävän typerää “cuckservatismia” ja halpahintaista p*skaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. En osaa sanoa onko tuo kuinka vallalaoleva näkemys k.o puulaakissa sitten. Vastaantulolla tarkoitin kuitenkin lähinnä normaaleita,ideologioihin vihkiytymättömiä ihmisiä jotka eivät välttämättä ymmärrä nk. kilpailevan tuotteen haukkumista hyvänä oman tuotteen markkinointina. Tykkimiehilläkin on paikkansa 😉

 3. Pohjoismaiden yhdistyminen olisi suotavaa mutta siinä on muutamia asioita jotka nostattavat rajojen kaikilla puolilla niskavilloja. Ensiksin on kieli, mikä olisi virallinen kieli? Jos uusi valtio ottaisi kaikki kielet virallisiksi, niin se tarkoittaisi aivan tolkutonta kustannusta kun joka paikassa pitäisi olla viiden kielen osaaja. Ja kun tulkille maksetaan 700e/kk kielestä peruspalkan lisäksi, niin se siitä sitten.

  Toisea on yritystoiminta jolla valtiot keräävät toisen valtion kansalaisilta piiloverja kassaansa. Kun nämä piilovert jäisivät tulematta, niin miten se vaikutaisi yhteiskuntiin ja niiden vakauksiin? Tulisiko kurjasta valtiosta johtava sen vuoksi että sitä kuormittavat tahot eivät enää saisi laskuttaa toisia?

  Entäs johtajamme sitten? Norjalaiset ja ruotsalaiset hehkuvat aina kun puhutaan kuninkaallisista. Nehän pitäisi ensimmäisenä pistää viroilta ja töihin. Niiden omaisuus pitäisi kansallistaa ja omistukset muissakin valtioissa ottaa kansan käyttöön. Miten sitten järjesttäisiin uusi johto? Äänestämällä? Eli se valtion jolla on eniten kansalaisia, voittaa. Niinkö?

  Ja sitten, yritysten pääpaikat. Nythän pohjoismaiden pääkallopaikat ovat poikkeuksetta Ruotsisa tai Tanskassa. Miten nämä suhtautuisivat siihen kun ne muuttuisivät muualle? Vai jaettaisiinko niiden keräämät voitot ja verot sen mukaan mistä maasta ne on tehty? Silloin Suomi olisi voittaja koska Suomessa tehdään pohjoismaiden kovakatteisinta businesta. Kaikilla aloilla.

  On monta asiaa jotka tulee ratkaista ennen asioiden ja suunnitelmien esittelyä. Koska se on aivan varma että minä en opettele ruotsia eläissäni. Ja kuoltua se onkin jo vähän vaikeampaa.

  • Jotenkin absurdia, että monet kannattaa EU:ta tai eivät ainakaan vastusta sitä henkeen ja vereen mutta eivät kuitenkaan kannata Pohjoismaiden yhdistymistä. Siitä huomaa että kyseessä on lähinnä lobbaushanke, koska loogistahan olisi ollut ensin yhdistää Pohjoismaat, kokeilla sitä joitain vuosikymmeniä ja vasta sitten siirtyä edes miettimään EU:ta. Vähän sama kuin et tietäisi kuinka paljon pitää lisätä ruokaan suolaa, joten lisäät kaiken suolan ja sitten alat miettimään että toimiiko se.

   Kieli voisi olla vaikka englanti tai kiina, se ei ole ongelma ellei siitä tehdä ongelmaa. Okei, kiina nyt oli vitsi, mutta ymmärtänet pointin.

   En ole edes Euroopan valtioiden yhdistymistä vastaan, mutta olen EU:ta vastaan. Joskus saattaa tulla vielä tarvetta ihan kaikkien Euroopan maiden yhteistyölle, lähinnä valkoisuuden turvaamiseksi.

  • Eiköhän tuossa käynyt selväksi, ettei video ole NRM:n omaa tuotantoa? Tekijä ei ole lukenut Liikkeen manifestia ja sen myös huomaa tästä videosta. Kansallissosialistista Pohjolaa tuskin kuningas hallitsisi eikä kieliasia ole se, mitä videolla väitetään. Aihetta on käsitelty muissa ketjuissa Manifestin pohjalta. Linkki manifestiin on oikeassa palkissa. Kansallissosialistit eivät pärjää maailmalla pakkoruotsilla joten eiköhän englanti olisi luontevin yhteinen kieli. Aihe on mielenkiintoinen ja laaja käsiteltäväksi. Toivottavasti saamme jossain vaiheessa tarkemmat linjaukset siitä kuinka yhtenäinen missäkin asiassa liittouma olisi.

 4. Natsi-Pohjola? Ei kiitos! Eläköön itsenäinen Isänmaamme Suomi!

Comments are closed.