Koti Artikkelit Työpaikkakiusaaja Elina Grundström ja Vihreiden PolPo nimitetty “vihapuhelainsäädännön” työryhmään

Työpaikkakiusaaja Elina Grundström ja Vihreiden PolPo nimitetty “vihapuhelainsäädännön” työryhmään

20

Yleisradion mukaan murskaenemmistö Suomen eduskuntapuolueista vaatii, että “vihapuhe” määritellään juridisesti ja lisätään Suomen rikoslakiin. Hanketta johtamaan asetetussa lainsäädäntötyöryhmässä istuu tunnettuja kulttuurimarxisteja Suomen valtamediasta, poliittisesta poliisista (PolPo) sekä kirkosta.

Kulttuurimarxistit ovat jo pitkään tahtoneet, että “rasismi” ja “vihapuhe” määritellään laillisesti ja lisätään rikoslakiin. Monikulttuurisuusfanaatikoiden mukaan nykyiset lait “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, “kunnianloukkauksesta” sekä “rikokseen yllyttämisestä” eivät ole onnistuneet hiljentämään maahanmuuttokriitikoita, minkä vuoksi tarvitaan uusia lakeja kansallismielisyyden kriminalisoimiseksi.

Ylen vaalikoneeseen osallistuneista eduskuntapuolueista kaikkien enemmistö (Perussuomalaisia lukuun ottamatta) kannattaa “vihapuheen” lisäämistä rikoslakiin. Vaikka Perussuomalaiset ovat pyrkineet vaalien alla kosiskelemaan radikaaleja kansallismielisiä, runnoi perussuomalainen oikeusministeri 2015 läpi lain, jonka mukaan maahanmuuttovastainen aktivismi on “järjestäytynyttä rikollisuutta”.

SDP:n, RKP:n, Vihreiden ja Vasemmiston vastaajista vähintään 90 prosenttia vaati “vihapuheen” lisäämistä rikoslakiin. Keskustassa hankkeella on 82 prosentin kannatus ja Kokoomuksessa 75 prosentin. Myös Sinisen Tulevaisuuden ja Kristillisdemokraattien enemmistö kannattaa hanketta.

Yle haastatteli artikkeliinsa poliisiammattikorkeakoulun tutkija Jenita Rautaa. PolPon haastattelusta selvisi pian, että “vihapuhe” tahdotaan rikoslakiin juuri siksi, että maahanmuuttokriitikoita voitaisiin alkaa metsästää mahdollisimman suurella verkolla.

Raudan mukaan “vihapuheen” ilmiöön sisältyvät muun muassa “maalittaminen” (eli kulttuurimarxistien nimen ja valokuvan julkaiseminen kriittissävyisissä vaihtoehtomedian uutisissa) ja jopa “uhkaavaksi tarkoitettu läsnäolo ja kuvaaminen”.

– Vihapuheen kirjoittajat ovat oppineet menemään lain rajalla. He sanovat asian niin, että ei mennä rangaistusrajan yli. Puhe ei ole välttämättä raaempaa, vaan käytetään kiertoilmaisuja vaikka tarkoitus on sama, Rautio harmittelee.

PolPon mukaan on siis valitettavaa, että maahanmuuttokriitikot ovat opetelleet puhetavan, joka ei ole “raaka” eikä laiton. Koska laillisen ja maltillisen puhetavan taustalla ovat kuitenkin PolPon, valtapuolueiden ja globalistien vihaamat kansallismieliset arvot, täytyy “vihapuhe”, “maalittaminen” sekä “uhkaavaksi tarkoitettu läsnäolo” kieltää uusilla orwellilaisilla laeilla.

Yleisradion mukaan eliitti on asettanut nyt “arvovaltaisen työryhmän”, joka avustaa uudessa lainsäädännössä tutkien “vihapuhetta” ja “maalittamista”. Työryhmän koostumus kertoo kaiken oleellisen tulevien lakien sisällöstä: sen puheenjohtaja on arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen, joka on aiemmin todennut, että ”kristinusko ei anna perusteita sulkea rajoja”

Muihin jäseniin lukeutuu Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Elina Grundström, joka tunnetaan rajuna työpaikkakiusaajana eli aidon vihapuheen tuottajana. Grundströmin alaiset paljastivat viime vuonna, että hän on kohdellut näitä jo vuosien ajan painajaismaisesti. Henkisen väkivallan vuoksi JSN:n väki on tehnyt välillä töitä itkien ja omien sanojensa mukaan “alituisen pelon” vallassa.

Grundström suututti lokakuussa 2016 jopa Suomen mediaeliitin yrittämällä sensuroida Suomen Kuvalehden artikkelia, joka käsitteli JSN:n toimintaa. Grundströmin henkistä väkivaltaa on katsottu kuitenkin sormien läpi, sillä hän on vannoutunut monikulttuurisuusfundamentalisti ja kulttuurimarxistisen Vihreän Langan entinen päätoimittaja. Lisäksi hän on kampanjoinut valtamediassa näkyvästi muun muassa maahanmuuttokriittisiä MV-Mediaa ja Magneettimediaa vastaan. Onkin vain loogista, että hänet palkittiin työpaikkaterrorista ja median sensurointiyrityksistä toimella “vihapuhetyöryhmässä”.

Kuvakaappaus: Espoon Vihreät.

Työryhmään kuuluu myös kansallismielisille tuttu PolPon edustaja, Vihreiden puoluekirjan omistava rikoskomisario Pekka Hätönen. Rikoskomisario nousi otsikoihin aiemmin keväällä, kun hän aloitti valehtelukampanjan Soldiers of Odinin (SoO) pedofiilinmetsästysvideosta. Hätönen yritti viedä pedofiilinmetsästyskampanjalta uskottavuuden valehtelemalla mediassa, että SoO olisi “perääntynyt” kampanjasta. SoO kiisti väitteen.

Hätönen on työskennellyt poliisin ohella esimerkiksi Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa. Hän on antanut myös poliittisen lupauksen juutalaisperusteisen Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön #minunkuntani-kampanjalle. Hätönen vannoi Amnestyn sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää ”lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”. Hätönen on vaatinut myös poliisilaitoksia vähintään kaksinkertaistamaan ”viharikostutkintojen” määrän, sillä hänen mukaansa virkavalta ei ”tunnista” tällä hetkellä ”vihaa” tarpeeksi tehokkaasti.

“Vihapuhetyöryhmän” kokoonpanosta ovat vastuussa Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen, Kokoomuksen oikeusministeri Antti Häkkänen sekä Kokoomuksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. “Meidän on edistettävä kaikkien ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta kunnioittavaa keskustelukulttuuria, mikä osaltaan edistää sananvapauden toteutumista,” Mykkänen perusteli hanketta.

Lähteet: Yle, Sisäministeriö

20 KOMMENTIT

 1. Siinä onkin sitten taas Pelle Hermanneille (poliisille) työnsarkaa, kun saavat alkaa tätä “vähemmistöjen” itkurallia selvittämään rikosilmoituksien muodossa.

  Tässä uudessa laissahan yritetään ottaa siis vähemmistöjen asia vakavasti. Vähemmistöön luetaan Suomessa muun muassa jokainen kadulla tallaava rotumuukalainen tai seksuaalivähemmistöön kuuluva henkilö.

  Luultavasti tästä laista tulee paljon löysempi, koska muuten tässä ei ole mitään järkeä. Nyt kansanryhmää vastaan kiihottamiseen tai kunnianloukkaukseen, ja sellaisen saadakseen on rima vielä liian korkea. Vihapuhetta taas on väkisin kaikki sellainen jota nahka lainkirjaan merkityillä vähemmistöillä kestä.

  • Vihapuhelainsäädännön työryhmä siis myöntää nyt avoimesti EUCCP-linjan, että oikeastaan vihapuhe ei olekaan se ongelma, vaan se, että valkoihoiset kanta-asukkaat kehtaavat puolustaa oikeuksiaan ja lastensa tulevaisuutta.

   Mutta mitä muuta voi odottaakaan heiltä, joille yli miljoona vuosittoin Euroopassa kadonnutta lasta ei ole mikään tapetilla pidettävä ongelma, vaan muslimi-valloittajien vaatimukset.

   Tai joille Somaliassa jatkuvasti tapahtuvat kristittyjen murhaamiset on niin pieni ongelma että tänne tuodaankin murhaajien (muslimien) edustajia oman maamme kristittyjen pään menoksi?

   Myanmarissa (Burma) kaksi suurinta etnistä ryhmää ovat lukumäärältään noin 30 miljoonaa, ja toiseksi suurin etninen kansa on 5 miljoonaa vahvuudeltaan.

   Eräs Myanmarilainen nainen sai USA:n hallituksen “Rohkea Nainen” -palkinnon toiminnastaan pitää näiden ja muiden etnisten kanta-asukkaiden puolia. Kymmenen palkinnonsaajan joukossa oli myös musliminaisia. Demarit olivat tyytyväisiä tähän.

   Milloin saadaan Suomen tai muiden EU-maiden etnisten ryhmien etuja ajava nainen ehdolle tuon palkinnon osalta? Onhan olemassa monta Suomalais-Ugrilaista kansanryhmää, kuten Savolaiset ja Karjalaiset esimerkiksi, joiden oikeuksia omaan maahan ja kulttuuriin Vastarintaliike myös yrittää ajaat?

   Kannattaa muuten katsoa Jessikka Aron hiljattainen tubettaja-haastattelu jossa hän ilmaisee taas ajatuksen että KAIKKI isänmaalliset ovat ryssätrolleja. Ainakaan en ole koskaan kuullut hänen sanovan että aidosti isänmaallisia, kotimaansa turvallisuudesta ja tulevaisuudesta huolissaan olevia ihmisiä olisi lainkaan olemassa.Sinänsä hullu ajatus, mutta tämä on sitä samaa sionistien valhepropagandaa, jossa annetaan ymmärtää että mitään aidosti ja poliittisesti korrektin hyväkstyttävästi suomalaisten asiaa ajavia ihmisiä ei olisi edes olemassa. Varoitus, Jessikka Aron narsistinen luonne tulee esille haastattelussa. Katsominen voi aiheuttaa pahoinvointia:

   youtube.com/watch?v=0FhRvvZ9rPQ

   • Kaikki trolleja – siinä “liberaalin” normaalia järjenjuoksua. Kaikki jota ei ymmärrä tai ei allekirjoita=trollaamista. Voi-voi Jessikaa. Meemiajan lapsi.

 2. Huhhuh, uskaltaako edes kirjottaa/sanoa mitään enää?

  • Ole iloinen että saat elämyksen siitä mitä oli arki vainotuilla toisinajattelijoilla Neuvostoliitossa. Monethan maksavat maltaita joistakin elämyksistä mitä on vaikeaa saada, ja tilaavat näitä isolla summilla kyseisiä elämyksiä järjestäviltä. Heitähän lahdattiin miljoonia juurikin sionistien toimesta. Vladimir Leninin lähin toveri näissä joukkoteurastuksissa, Leon Trotsky, muuten keksi henkilökohtaisesti miten “rasismi” -syytöksen käyttäminen joukkotuhottavien kansojen suiden tukkimseksi, kanta-asukkaiden ryöstämiseksi ja etnisen puhdistamisen mahdollistamiseksi.

   On tietysti kohtuutonta että Suomen politrukit eivät kerro hinnastoaan kuin vasta jälkeenpäin, oikeussalissa. Tämä on tottakai osa tätä elämystä, mutta jotain rotia sentään?

  • Miksi niin moni väittää että suomenruotsalaiset ovat kryptojuutalaisia? Ainakin nämä rantaruotsalaiset todistavat toimillaan ja ”ruotsinkielittämisvaatimuksillaan” vihaavansa kantiksia, ja toimivat kuin talmudistit gentiilejä kohtaan konsanaan.

   Thors, Biaudet, Henriksson, Stubb, jne jne, kaikki suomalaisia vihaavia talmudisteja? Biaudetissakin ”klassinen” kasaari-rumuus on alkanut näkyä meikin alta yhä enemmän hänen ikäännyttyään?

   Entä Axel Freudenthal, äärirasistinen moukkasuprematisti, jonka mitalia jaettiin suomea eniten vahingoittaville poliitikoille vielä 1990-luvulla?

   jamesgonzo.wordpress.com/tag/axel-olof-freudenthal/

  • Elina Grundström on siis monopolimedian omistaman Julkisen Sanan Neuvoston palkkalistoilla. Näin puolueellista tahoa ei voida laittaa “vihapuhetta” rangaistusmielessä tulkitsevan viranomais-järjestön paneliin tai toimihenkilöksi. Juuri tällainen on se, mistä Neuvostoliitto tuli surullisen kuuluisaksi toisinajattelijoihin kohdistuvine ajojahteineen.

   Tämähän on täysin kornia!

   Muut puolueet eivät yksinkertaisesti halua käydä maahanmuuttokeskustelua ja heidät on vain väkisin pakotettava siihen. Vielä on yksi taistelu käymättä. Nimittäin meidän pitää vielä varmistaa, että seminaarista tulee julkinen. Jos näin ei ole, muut puolueet voivat tyrmätä ja haukkua turvallisuutta parantavat ehdotuksemme. Jos tilaisuus on julkinen, muut puolueet eivät äänestäjien vuoksi uskalla näin tehdä.

   PS. Allekirjoita adressi, jossa vaaditaan, että Oulu ei käy koko Suomea kuohuttaneita tapahtumia suljettujen ovien takana, vaan tulevasta seminaarista tehdään avoin: Linkki adressiin:

   adressit.com/oulun_valtuusto_ei_saa_salata_kasittelya_ulkomaalaistaustaisten_miesten_tekemista_raiskauksista

 3. Vai että tämä edistää sananvapautta… tietenkään ei osata sanoa miten, mutta onneksi löytyy tämä taikasanavarasto, millä nämä kansanpetturirikolliset voivat oikeuttaa toimensa.

 4. Näin se meni Ukrainassakin ennen Holodomoria… 1920-luvulla.

  • Jumalan siunausta kaikille, Suomi on ottanut lopullisen askeleen kohti pedon valtakuntaa.

   • Syntinen eksyksissä oleva kansa ansaitsee rangaistuksensa.. Kansa joka on hukannut arvonsa on hukassa..

    Oikeamielisten on siis syytä varautua pahimpaan.. arvioisin että menee seitsemän vuotta ja sitten sonta osuu tuulettimeen.

    Siihen asti on aikaa varautua, muutto haja-asutusalueelle ja omavaraistalous ja piuhat irti hajoavaan kaaottiseen yhteiskuntaan..

    • Vai pitää suomalaisia rangaista siitä että ovat olleet orjia milloin millekin taholle???

     Ja juutalaisia pitäisi ylistää siitäkin huolimatta että he olivat ne orjalaivojen omistajat, ja ihmiskaupan toteuttajat rahan- ja helvetillisen nautinnon kiilto silmissään?

     “Jewish Involvement In
     Black Slave Trade
     To The Americas …

     The following passages are from Dr. Raphael’s book Jews and Judaism in the United States: A Documentary History (New York: Behrman House, Inc., Pub, 1983), pp. 14, 23-25.

     “Jews also took an active part in the Dutch colonial slave trade; indeed, the bylaws of the Recife and Mauricia congregations (1648) included an imposta (Jewish tax) of five soldos for each Negro slave a Brazilian Jew purchased from the West Indies Company. Slave auctions were postponed if they fell on a Jewish holiday. ”

     Lähde: https://www.stormfront.org/forum/t1144259/

 5. Mitäs sitten tapahtuu, kun kansalaiset rupeavat anonyymisti kirjoittamaan spraylla/tussilla epämiellyttäviä totuuksia julkiseen tilaan? Tällaista toimintaa ei niin vain estetä tai saada loppumaan.

  • Siinähän on hyvä peruste sitten aktiivisemmalle kameravalvonnalle ja kasvojentunnistukselle, perustuslaki muuttuu tätä tukevaksi yhdessä yössä kuten on aiemminkin nähty.
   Resurssipulan vuoksi ei voida palkata kentälle enempää poliiseja ja hyvä sauma ulkoistaa kameravalvonta yksityisille esim. nykyisille globaaleille vartiointifirmoille, Bernerin mallia mukaillen.

   • Tänä päivänä pelkästään jo julisteiden liimailu/teippailu ja tarrojen liimailu julkisella alueilla luokitellaan tarvittaessa vahingonteoksi. Jos tiedotteet sisältävät epämiellyttävää poliittista materiaalia, niin kyseessä on tietenkin myös kiihoittaminen kansanryhmää vastaan tms…
    Valvonta tulee lisääntymään joka tapauksessa PolPon toimesta. Me elämme jo poliisivaltiossa.

    Poliittisia seinäkirjoituksia oli jo aikoinaan Rooman valtakunnassa.

 6. … ja kaksi nyökyttelee tuo tapauksen kestämättömille jutuille!

 7. On se sääli että tälläkin “radikaalilla” palstalla pyörii monta jeesustelijaa, ikään kuin se internationalistinen kapinallisjutku olisi valkoisen Euroopan tunnusomainen henkisyyden ylläpitäjä. Montako reformia ja haaraumaa tuosta lähi-idän parasiitista onkaan olemassa? Monta ja jokainen toisiinsa ristiriidassa; uskonto joka on tappanut miljoonia eurooppalaisia ennen maailmansotia vain UT:n tulkintojen erimielisyyksistä.
  Jeesus oli juutalainen , onko se jotenkin luonnollista , että alkuperältään eurooppalainen omaksuisi itselleen juudealaista sepitystä, houreellinen kokoelma ensimmäisiltä kommunisteilta?
  Olette likinäköisiä idiootteja
  “The church must go” – J. M.

Comments are closed.