Koti Uutisia Kotimaa Vaihtoehtomedioita vihaava JSN-johtaja kiinni rajusta simputuksesta ja sensuurista

Vaihtoehtomedioita vihaava JSN-johtaja kiinni rajusta simputuksesta ja sensuurista

12

Vaihtoehtomedioita vastaan rajusti julkisuudessa hyökännyt Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Elina Grundström on jäänyt kiinni työntekijöidensä nöyryyttävästä kohtelusta sekä median sensuroinnista. Grundström on työskennellyt aiemmin muun muassa kulttuurimarxistisen Vihreän Langan päätoimittajana.

Grundström nousi JSN:n johtoon 2016, kun julkinen keskustelu vaihtoehtomedioista oli pakolaiskriisin vuoksi huipussaan. Julkisissa esiintymisissään Grundström iski muun muassa juutalaiskriittisistä teksteistä tunnettua Magneettimediaa vastaan.

Kiiltokuvaimagoa julkisuudessa ylläpitänyt Grundström on kohdellut alaisiaan jo vuosien ajan painajaismaisesti, Suomen Kuvalehti uutisoi tällä viikolla. Henkisen väkivallan vuoksi JSN:n väki on tehnyt välillä töitä jopa itkien. Simputus alkoi lähes välittömästi Grundströmin puheenjohtajakauden myötä.

– Huudettiin, että me emme osaa mitään. Huutamista sai alituisesti pelätä. Me itkettiin siellä, eräs alaisista kertoi Suomen Kuvalehdelle.

JSN on valtamedian tärkeimpiä instituutioita, joilla julkista keskustelua manipuloidaan globalisteille ja kulttuurimarxisteille miellyttävään suuntaan. Grundström suututti kuitenkin lokakuussa 2016 jopa Suomen mediaeliitin yrittämällä sensuroida Suomen Kuvalehden artikkelia, joka käsitteli neuvoston toimintaa.

Grundströmillä on puheenjohtajana yksinvalta päättää siitä, mitkä kantelut JSN ottaa käsiteltäväksi. 2016 hän kertoi Helsingin Sanomille, ettei JSN tahdo käsitellä maahanmuuttokriittisten kansalaisten tekemiä kanteluita valtamedian virheellisestä maahanmuuttouutisoinnista, sillä ne ovat vain ”kantelijoiden omia mielenilmauksia”.

Lähteet: Suomen Kuvalehti, Helsingin Sanomat

12 KOMMENTIT

  • Sisimmässään, näillä “lesboilla” ja punikkilutkilla on voimakas fetissi/fantasia siitä että karvainen Ahmed kavereineen heidät raiskaisi. Mutta edes aavikkoneekeri ei heihin koske. 😅

  • Teurastaahan tuollaiset manaatit tulisi. Kuka vitun mielisairas paska edes vitsinä sanoo mitään tuollaista? Täytyy olla aivan absoluuttisen, totaalisen, täydellisen sekaisin nupistaan.

 1. Miten onkaan aina näin että huolellisen “stailauksen” ja tiukasti kontrolloidun julkisen “muumimamma” imagon takaa paljastuu poikkeuksetta synkkä ihmisvihaaja ja kieroutunut bolshevikki?

  Näistä löytyy edustajia varsinkin “baby boomer” sukupolven edustajista ja jotka ovat myös aivopesseet lapsensa samanlaisiksi mikäli ovat sellaisia sattuneet urakiireiltänsä hankkimaan.

 2. Eikös se Tadja Halonenkin ollut, melko autotäärinen johtaja ja simputtanut ja äksyillyt alaisilleen???

  Olisiko kuitenkin niin, että lesbo-Tove Janssonin luoma Muumimamma on se kaikkein pahin ihmisvihaaja?? 😀

  • Tarja Halonen oli erittäin epämiellyttävä ihminen, Suomen Viron lähetystön henkilökunnalle kiukuttelu meni niin pitkälle, että äksyilyn kohteet kertoivat avoimesti “sen vitun ämmän ruikutuksesta”.

 3. Julkisen sanan neuvosto on kulttuurimarxistien isänmaata ja sen kansalaisia vihaava instituutio, joka haluaa sensuroida kansalaisten mielipiteet ja ohjata julkista keskustelua globalisteille miellyttävään suuntaan.

 4. Eikö tuollaista laardipersettä voisi joku vain ladata turpaan. Meikäläistä ei ainakaan voisi kukaan simputtaa. Henki siinä lähtisi.

  “Sitten meillä on TUO MV-lehti…” ← Aina laittavat sanan “tuo” eteen ennen kuin mainitsevat jonkun ei-valemedian. Jännä pieni semioottinen huomio. Tai “Pohjoismainen Vastarintaliike -nimellä toimiva…”, eikä vain pelkkä Pohjoismainen Vastarintaliike.

  • Hei, tätä lauluahan voi laulaa kaksikin.

   “Suomen mediakentällä yrittää itseään pätivöidä useampikin toimija. Tuo helsingin shalomiksi itseään kutsuva takansytyke kenties epäluotettavimpana kulttuurimarxismin äänitorvena.”

   “Sitten on tietysti tämä muuan yle -nimellä toimiva radionpahanen jolla ei olisi vähimpiäkään menestymisen mahdollisuuksia ilman pakkoverolla kerättyä rahoitustaan.”

   “Pahimpana disinformaation siunaajana kuitenkin esiintynee eräs juut.. julkisen sanomisen neuvosto, paino sanalla neuvosto, joka luonnehdinta kuvannee olennaisesti tätä itseään olalle taputtelevaa suomalaisvihamielistä valhemedian takapirua.”

 5. Toi on niin telaketju-feministin näköinen patapää “ajokoiralookilla” että itse en alistuisi tuon alaiseksi pikkurahasta. Voihan olla että joskus joutuisi tuonkin alaisuuteen töihin, mutta tuolta kotkalta en kuuntelisi yhtään naputusta. Samalla mitalla tulisi sanan säilää takaisin.

Comments are closed.