Koti Uutisia Kotimaa SoO:n videota tutkiva poliisi kuuluu Vihreisiin, vaatii lisää kiintiöpakolaisia

SoO:n videota tutkiva poliisi kuuluu Vihreisiin, vaatii lisää kiintiöpakolaisia

10
Kuvakaappaus: Espoon Vihreät.

Uutisoimme eilen, että poliittinen poliisi (PolPo) on aloittanut Soldiers of Odinin (SoO) mukaan valehtelukampanjan katupartiojärjestöstä. Tapahtumaketju käynnistyi, kun SoO ilmoitti hiljattain käynnistävänsä pedofiilien ja raiskaajien metsästämisen Internetin valeprofiilien avulla. Maahantunkeutujat ovat saalistaneet valkoisia lapsia eri puolilla Suomea muun muassa Instagramin kautta.

PolPo raivostui SoO:n ilmoituksesta. Suojellakseen maahantunkeutujapedofiileja poliisi ryhtyi uhkailemaan katupartioaktiiveja vakavilla seurauksilla, mikäli nämä päättävät jatkaa raiskaajanmetsästystä.

SoO ilmoitti raiskaajanmetsästyksestä videolla, joka on saanut valtavan määrän näyttökertoja. Videoon liittyvää poliisitutkintaa johtaa espoolainen rikoskomisario Pekka Hätönen, joka valehteli MTV:n haastattelussa, että ”videon lähettäjät ovat nyt vetäytyneet uhkauksesta aloittamalla keskusteluyhteyden poliisin kanssa”. Väitteillään Hätönen yritti nöyryyttää katupartiojärjestöä ja näin estää kansalaisia torjumasta monikulttuurista seksuaalirikollisuutta.

SoO:n mukaan Hätönen valehteli, sillä katupartiojärjestö ei ole ottanut yhteyttä PolPoon eikä suinkaan aio vetäytyä kampanjastaan. Asiaa kommentoi eilen järjestön perustaja Mika Ranta.

Hätönen on vähintäänkin mielenkiintoinen valinta kansallismielistä järjestöä koskevan tutkinnan johtajaksi. Hän kuuluu kulttuurimarxistipuolue Vihreisiin ja on työskennellyt poliisin ohella esimerkiksi Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa.

Hätönen on antanut myös poliittisen lupauksen juutalaisperusteisen Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön #minunkuntani-kampanjalle. Hätönen vannoi Amnestyn sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää “lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”. Hän on vaatinut myös poliisilaitoksia vähintään kaksinkertaistamaan “viharikostutkintojen” määrän, sillä hänen mukaansa virkavalta ei “tunnista” tällä hetkellä “vihaa” tarpeeksi tehokkaasti.

Hätönen on hyvä esimerkki siitä, mitä kansallismieliset tarkoittavat puhuessaan “poliittisesta poliisista”: viranomaisten johtoon nimitetään vuosi vuodelta enemmän monikulttuurisuusfanaatikkoja. Poliisi yritti piilotella Oulun monikulttuurisia raiskauksia viimeiseen asti, kunnes vaihtoehtomediat paljastivat rikosvyyhdin. Nyt poliisi käy näkyvää julkista taistelua niitä suomalaisia vastaan, jotka tahtovat ennaltaehkäistä uusia raiskauksia.

Lähteet: Espoon Vihreät, Amnesty, Iltalehti, Maailma.net

10 KOMMENTIT

 1. Raiskaajat ovat rikollisia.

  Ylläoleva henkilö on kansanvihollinen. Kansanviholliset ovat syynä rikollisuuteen. Rikollisuus ei poistu ennen kuin kansanvihollinen poistuu. Poistumisen saa jokainen itse määritellä.

  Mutta mikään rikollisia vastaan tehty toimenpide ei johda tulokseen, jos kansanviholliset jatkavat rikollisten määrän lisäämistä. Pitäisi olla itsestään selvää kaikille.

  Voi verrata tuhkarokkoon. Jos kansaa ei ole rokotettu, mikään tuhkarokkoa vastaan suunnattu toimenpide ei poista jatkuvia infektioita. Rokotus, eli kansanvihollisen poisto, ratkaise ongelman.

  Nythän ensin tuodaan tauti ja sitten rangaistaan ankarasti niitä, jotka haluaisivat estää taudin leviämisen. Ns. lääkärit toimivat potilaan etujen vastaisesti ja edistävät taudin leviämistä kaikin voimin.

  Kansanvihollisia, siinä kaikki.

    • Heil sun heiluvilles! Lentävä Finniperse puolustamassa ryyppy- ja hinttikaveriaan Jussia. Hampaat teiltä pitäis potkia sisään, vitun säälittävät juopporeppanat. Toivottavasti joku jo pian nussii pikku tokaluokkalaista suuhun. Ollaa jaettu sun osotetta ja muuta kivaa darkwebissä jo jonkun aikaa… Seuraavaksi jaetaan kuvia, missä koulussa käydään jne.

     Jänniä hetkiä sulle oikein kovasti.

    • Nyt on kyllä vedetty kärpässienten ja hyönteismyrkyn lisäksi ihan selkeästi myös liuottimia, taidat impata toluakin? Olet oppinut Iltiksestä uuden sanan, darkweb.

     Oletpa viisas ja oppivainen, kyllä noin rohkea poju saa varmasti joku päivä hampputukaltakin hanuria.

 2. Hätönen pitäisi ehdottomasti nimittää Rotterhamin poliisin päälliköksi. Annetaan tytöille sakko kun eivät ymmärrä kaksisuuntaista kotouttamista ja musulle terapiaa odinien aiheuttamasta post-traumaattisesta kokemuksesta.

  • Entäs Saska Saarikoski HS:ssä: Suomen äärioikeisto uskoo Luciferiin.

   Taitaa viinapirut hyppiä Saskalla aika pahasti jo silmissä.

   Hyvä SoO. Lisää toimintaa tarvitaan. Älkää jääkö lepäilemään laakereillenne.

 3. Samainen Vihreiden Pekka Hätönen on tehnyt rikosilmon Marco de Witin vaalimainoksista ja Iltalehden kysyessä valehteli, että ei ole Vihreiden jäsen, eikä ole koskaan ollut muuta, kuin vaaliehdokas. Kuitenkin on aktiivinen ja varajäsen jossain lautakunnassa ja mitä kaikkea.

Comments are closed.