Koti Uutisia Rikos Rotumuukalaisen haastattelu – ei tiedä kuinka montaa on puukottanut

Rotumuukalaisen haastattelu – ei tiedä kuinka montaa on puukottanut

5

BBC:n Radio 1 Newsbeat haastatteli 26-vuotiasta ”brittiä” Robert Braggia. Bragg on istunut vankilassa erilaisista rikoksista liittyen jengielämään reilut kuusi vuotta. Hänen mielestään tuomiot väkivaltarikoksista ovat liian lieviä. Bragg kertoo kantaneensa veistä mukana aina 12-vuotiaasta saakka.

Britanniassa ja Walesissa rikkoutui viime vuonna ennätys tappavien puukotusten suhteen. Viimeksi vuonna 1946 on ollut yhtä paljon kriittisiä puukotuksia. Sisäministeri Sajid Javid kertoo myös Radio 1 Newsbeatille, että Britannia tarvitsee uusia lakeja, joilla estettäisiin sosiaalisen median vaikutus puukotusten kasvamisille.

Samanaikaisesti Britanniassa pidätetään kansallismielisiä ja kansallissosialisteja tekaistuilla rikoksilla 

Lähde: BBC

5 KOMMENTIT

  • Milloin meinasit itse alkaa tehdä jotakin muuta, kuin itkeä täällä? Kapisilla sormillasi näpyttelet siellä harmaassa betonikopissasi, välillä Bonus-sätkiä käärien ja Lidlin tarjousolutta hörppien. Siellähän sulla on eläintarhassa apinoita ja nistejä, joita voit lähteä kouluttamaan. Mutta eihän tuollainen pieni, säälittävä rotta mitään uskalla. Katsekin painuu sivuun ja hartiat entistäkin lysympään, kun joku vain vastaan tulee matkalla Lidliin. Vitun pelle. Huumoria kyllä tarjoat sivustolla käyville.

   • Milloin meinasit itse alkaa tehdä jotakin muuta, kuin itkeä täällä, kun joku Aatteen kannattaja ilmaisee mielipiteensä? Mitä tulee apinoihin ja nisteihin, nehän sinä tunnet kun olet itsekin sellainen. Säälittävä rotta joka ei uskalla edes käyttää yhtä nikkiä huumehöyryisten aivopierujensa tittelinä. Vitut ja pellet loukkaantuvat, jos sinua sellaisiksi nimitettäisiin, ja huumoristakaan ei juuri voi kohdallasi puhua, mutta sääli ja myötähäpeä on kohdallasi runsasta.

    • Juu, tuo vajakki on kyllä kaiken avun ulottumattomissa. Eihän tuo paskiainen ole mitään muuta täällä tehnytkään kun aukonut kaikille päätänsä, haukkunut Vastarintaliikettä, esittänyt tappouhkauksia, höpissyt Jeesuksesta, ylistänyt juutalaisia ja sössöttänyt noita elämämkoulun “viisauksia”. Kukahan se rotta ja poliisin vasikka onkaan? Nice life. 🤔

    • Ja äläs nyt, onhan tämä sankari sentään polttanut vastaanottokeskuksen. 😂

Comments are closed.