Koti Uutisia Brittisotilaita pidätetty yhteyksistä kiellettyyn National Actioniin

Brittisotilaita pidätetty yhteyksistä kiellettyyn National Actioniin

6

Ison-Britannian hallitus kielsi kansallismielisen National Action -järjestön viime vuonna, ja järjestö luokiteltiin terroristiryhmäksi. Tekosyinä kieltämiselle käytettiin muun muassa järjestön Twitter-päivitystä, jossa tehtiin pilaa kansanpetturipoliitikko Jo Coxista. Coxin tappoi vallanpitäjiin turhautunut englantilaismies. Lisäsyitä kieltämiselle olivat vuosittaiset National Actionin järjestämät leirit, joissa jäsenet opettelivat itsepuolustusta ja erätaitoja.

Neljä virassa olevaa 22–32-vuotiasta sotilasta pidätettiin maanantaina epäiltyinä kuulumisesta National Actioniin. Brittiarmeijan puhemies kertoi pidätysten tapahtuneen poliisitutkinnan yhteydessä. Tutkinnassa selvitettiin, onko armeijassa National Actionia tukevia henkilöitä. Sotilaat pidätettiin Breconissa, Ipswichissä sekä RAF Akrotirin lentotukikohdassa Kyproksella. Poliisin tiedottaja puolestaan kertoo pidätysten tapahtuneen Terrorism Act 2000 -lain 41. pykälän nojalla.

Rikkominen Terrorism Act 2000:ta kuulumalla National Actioniin tai ilmaisemalla tukensa sille voi johtaa enimmillään kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen. Yksilöitä, jotka eivät ole tehneet terroritekoja, syytetään siis nyt terroririkoksista siksi, että heidän väitetään kuuluvan ryhmään, joka ei koskaan ole terroristileimastaan huolimatta syyllistynyt yhteenkään terroritekoon.

 

Lähteet: Nordfront.se, BBC News

6 KOMMENTIT

 1. Miten voi kuulua järjestöön jota ei ole olemassa?

  No, pidetään mielessä että ko. maassa kuningatar on se joka hallitsee. Vaikka sielä on ala- ja ylähuone niin kuningatar on maan diktaattori. Se myös omistaa koko maan. Vaikka ihmiset käyvät kauppaa maapaloilla ja kiinteitöillä, niin lopunviimeksi, kuningatar omistaa saaret. Onhan sielä erilaisia jaarleja ja muita maanomistajia, mutta kuningatar voi halutessaan ottaa heiltä maat pois.

  Samalla tavalla kuin jos kuningatar tarvitsee jonkun työpanosta omaksi hyväkseen, niin se voi ottaa kenet tahansa vaikka viideksi vuodeksi töihinsä. Kaveri marssii sinne minne käsketään ja entinen työpaikka maksaa palkan.

  Siksi moiselle saarelle en ainakaan minä koskaan muuta. Tai no, paljon täytyy tapahtua että muuttaisin.

  • Kuningatar ei siellä määrää mistään!! Se valta loppui britti imperiumin luhistuttua ww2 jälkeen. Kyllä fakta on se, että naruja vetelee britanniassa se sama joukko joka niin tekee yhdysvalloissa ja muuallakin euroopassa.

 2. On se uskomatonta, että maailmaan voi ylipäätään kehittyä tuollainen kanantappaja kuningatar ym. outoja kuninkaallisia, jotka riistävät ja ryöväävät mahdillaan lähes kaiken. Vielä tulee aika, kun tuollaiset kannetaan valtaistuimiltaan orjantappurapensaisiin.

 3. Suomi – Hölmölässä ei Eduskunnan kyselytunnilla saada hallituksen puolelta kakaistuksi tai edes opposion “sallituksi puheeksi” sitä, että Islam ja terroriski ovat keskenään kuin perse ja paita.

 4. Juutalaiset kontroilloi täysin brittejä. Jutikathan ne siellä takapiruina

Comments are closed.