Koti Uutisia Aktivismi Mika Ranta: poliisi valehtelee SoO:n perääntyneen pedofiilinmetsästyksestä

Mika Ranta: poliisi valehtelee SoO:n perääntyneen pedofiilinmetsästyksestä

22

Kuten olemme uutisoineet, katupartiojärjestö Soldiers of Odin (SoO) ilmoitti hiljattain aloittavansa pedofiilien ja raiskaajien metsästämisen Internetin valeprofiilien avulla. Maahantunkeutujat ovat saalistaneet valkoisia lapsia eri puolilla Suomea muun muassa Instagramin kautta.

Poliittinen poliisi (PolPo) raivostui SoO:n ilmoituksesta. Suojellakseen maahantunkeutujapedofiileja poliisi ryhtyi uhkailemaan katupartioaktiiveja vakavilla seurauksilla, mikäli nämä päättävät jatkaa kampanjaansa.

Juutalaisen Bonnier-mediayhtiön omistama MTV julkaisi tänään propagandauutisen, jossa PolPo jatkoi pedofiilinmetsästäjien mustamaalaamista. MTV otsikoi julkaisunsa: “Seksuaalirikoksia tehneille uhonnut Soldiers of Odin katumapäällä: Videon julkaisijat vetäytyivät uhkauksistaan ja aloittivat keskustelun poliisin kanssa”.

MTV:n haastattelema rikoskomisario Pekka Hätönen väitti, että “videon lähettäjät ovat nyt vetäytyneet uhkauksesta aloittamalla keskusteluyhteyden poliisin kanssa”. Väitteillään PolPo yritti nöyryyttää katupartiojärjestöä ja näin estää kansalaisia torjumasta monikulttuurista seksuaalirikollisuutta.

SoO:n perustaja Mika Ranta kommentoi Bonnier-median ja PolPon väitteitä tuoreeltaan VK-yhteisöpalvelussa: “Poliisi väittää että olisimme olleet yhteydessä heihin minä taas väitän että emme varmasti ole. – – Likaista peliä rupeavat pelaamaan Hävetkää polpo!”

Lähteet: Mika Ranta, MTV

22 KOMMENTIT

 1. Hyvä kuulla! Luin MTVn uutisen ja ajattelin, että tuskin SOO lähtisi nolaamaan itseään tuolla tavalla. Jälleen kerran taustalta paljastui PolPon ja median valehtelu. Tuskin ketään oikeaa kansallismielistä edes pelottaisi PolPon uhkailut ja sössötykset enää tässä vaiheessa. 😀

  Tämä SOOn uusi toimintamalli nosti heidän arvostustaan monen suomalaisen silmissä, mikä näkyy myös videon saamassa palautteessa ja katselukertojen määrässä. Toivottavasti SOO julkaisee videoita myös niistä matujen tapaamisista.

  Tässä hyvä esimerkkivideo Venäjältä, jossa kansallismieliset tapaavat muslimipedofiilin: https://www.liveleak.com/view?t=199_1416653955

 2. Vaikka joku tuomio tulisikin, niin silti suurin osa suomalaisista suhtautuisi pedofiilin pahoinpitelijään sankarina.

  • Sinä se jaksat. Montakohan lastakin tämä Ranta on ehtinyt raiskata sillä aikaa kun sinä ja suvakit olette olleet mahmudeja halaamassa? Onneksi ne teidä ottopoikanne eivät ole tehneet mitään vastaavaa.

  • Jaana puolustaa alaikäisiä lapsia raiskaavia maahantunkeutujia, mutta samalla kaksinaamaisesti moralisoi Rantaa vaimon pahoinpitelystä.

   Miten Jaanalle vaimon pahoinpitely on niin iso juttu josta kauhistella, mutta sitten taas lasten joukkoraiskaaminen on ihan yhdentekevää?

    • Pieni voitto reppanakommunistille siis. Ja ennenkuin lässytät lisää, kerro toki miten Ranta pahoinpiteli vaimonsa? Mitä oikeuden pöytäkirjoissa luki? Minä en tiedä tästä tapauksesta muuta kuin sen että se on vasemmiston suosikki-keppihevonen jolle en ole löytänyt vielä yhtään virallisia todisteita.

     Mutta kysymys johon sinä et suostu vastaamaan on miksi lastenraiskaaminen ei aiheuta sinussa mitään tunteita jos kerta joku väitetty vaimon pahoinpitely noin vaivaa mieltäsi?

     Onko Jaanasta vastaamaan suoraan, vai hihitteletkö hinttimäisesti siellä ruutusi takana pikkuista “voittoasi” koko säälittävän loppuelämäsi ajan?

     • “Jaana” taitaa olla oikealta nimeltään Jahmed, kun on niin ujo noitten raiskauslausuntojen suhteen.

 3. Kaikki pedofiilin metsästykseen! Ystävän suloinen laps on raiskattu,en sääli yhtään. Saatanan polpo joka nimi muistiin.

 4. Tavallisella kansalaisella ei löydy mitään sympatioita raiskareille tai pedofiileille.

   • Vaimonhakkaus on pikkujuttu, kyllä naista saa ja pitääkin kurittaa jos ei käyttäydy. Niinkuin se näyttelijä Sean Connerykin sanoi että pikku läpsy ei haittaa.

    Aivan eri asia on sitten raiskaus ja pedofilia. Pedofiilit pitäisi hirttää julkisesti ja raiskarit hakata puolikuoliaaksi jonka jälkeen vankilaan tai hautaan ilman ristiä.

 5. JESSICA HELASKOSKI
  jessica.helaskoski(at)mtv.fi

  Tuonne vaan palautetta valeuutisesta. Kaikkihan tietävät miksi tälläinen valeuutinen on tehty: Koska PolPo ja hallitus pelkäävät Suomalaisten kostoa.

  • Valtamedia ja polpo tässä oman perseensä yrittävät pelastaa julkaisemalla valheellista tietoa SOO jutuista

 6. Kyllä nää sateenkaari-ihmiset on kirjavaa porukkaa. Elää jossain haavekuplassa siihen asti kun ne raiskataan jossain jonka jälkeen vinkuvat miks kukaa ei tee mitään. Polpo yrittää hyssytellä ja rauhotella ihan turhaan tilannetta KOSKA OMAN MAAN KANSAA ON VAIKEA ENÄÄ PYSÄYTTÄÄ. Näissä raiskaustapauksissa on raja ylitetty jo ensimmäisen tapauksen jälkeen ja tässä vaiheessa on enää kansalla yksi suunta…

 7. “Se mitä tulee tähän turvalliseen liikkumiseen, niin mietittiin.”

  Vähemmistöt, kuten muslimiraiskarit ja -pedofiilit, eivät voi mitenkään olla uhaksi enemmistölle. Näin sanoo jo (((“kansainvälisoikeudelliset ohjeistukset”))) “vihapuheestakin”. Ihan totta! Tsekatkaa mitä siellä seisoo poliisin virallisessa kannassa. Oikeas vastaus: älkää liikkuko ulkona, suomalaiset, tai teidät voidaan raiskata.

  “Onhan olemassa muun muassa tämmöisiä pillejä tai sellaisia turvasuihkeita ja muita mitä saa ihan laillisesti pitää hallussa.”

  Huomaktaa: TÄMMÖISIÄ ja SELLAISIA. Samasta muotista tulee, kuin YLEn, HS:n ja IS:n jututkin.

  “Tietysti jos yksin liikkuu jossain semmoisessa kohtaa missä saattaa tämmöisiä vaaroja piileä, niitä on hyvää pitää kädessä.”

  Tuohon ei ole mitään lisättävää.

  “Avain on hyvää pitää kädessä esimerkiksi jos joku hyökkää, niin niillä voi pelästyttää, huutaa kovasti tai vastaavaa.”

  Avaimet kädessä kilisten meinaa varmaankin, että “meenänkö meille?”

  “Kannattaa olla tosiaan tarkkana, puhelin on hyvä olla kädessä, siinä on hyvä olla juttelevinaan jos ei siihen aikaan voi kenellekään soittaa. Tällaisia konsteja on olemassa.”

  Tällaisia konsteja on olemassa – tuo loppu oli ihan ässä!

  Ei muuta kuin THWWIII-IIIIIT! vain pilliin ja a vot harašoo!

 8. Pedot yms raiskarit ei ole ihmisiä.Eikä heilä ole oikeuksia.Me Suomalaiset emme tule olemaan kärsijöitä omassa maassamme.

 9. Olemme itse keränneet ihan julkisesti näkyvillä olevia nimiä ja kuvia niin pedofiileista kuin ns. groomaajista. Se on sen verran tulenarkaa toimintaa, ettei niistä kannata laulaa kuin tarkasti valituissa alustoissa ja porukoista. Vastarinnalle ja Odineille toivon pelkkää menestystä.

  Listoille pääsee vaikka ei mihinkään järjestöön virallisesti kuuluisikaan.

  Kerätäänhän meistäkin nimilistoja PolPolle, että ovat valmiina tuhoamaan – kansannousun väkisinkin tullessa – meidät ja erittäin näkyvät aktiivit niillä uusilla poliisiautoilla. Ne miliisiajoneuvot, mitkä maksoivat herttaisen yli inhimillisyyden, on tehty vain ja ainoastaan tätä silmällä pitäen.

Comments are closed.