Koti Uutisia Aktivismi SOO ryhtyy metsästämään pedofiileja

SOO ryhtyy metsästämään pedofiileja

67

Kansallismielinen järjestö Soldiers of Odin (SOO) ryhtyy jahtaamaan maahanmuuttajien pedofiilijengejä. Järjestö tiedotti asiasta videolla, joka lähti välittömästi leviämään sosiaalisessa mediassa keräten runsaasti myönteistä palautetta suomalaisilta.

Kansallismieliset naiset esiintyvät jatkossa alaikäisinä tyttöinä sosiaalisessa mediassa sopien tapaamisia maahantunkeutujien kanssa. Treffiseuraksi pedofiili saa kuitenkin ryhmän SOO-jäseniä.

67 KOMMENTIT

  • Lumenluontia varmasti löytyy ja sitä nämä ehkä osaa elämämkoulun opeilla tehdä…

  • …ne tekee sen kuin niillä on pallit. Jos Jaana, joku kaljamaha pedo olisi sun kersan kinttua hieromassa niin kyllä vikinä loppuis

    • Kovasti on vasemmistolla mennyt tunteisiin tämä Odinien viimeisin ilmoitus.

     Vasemmistolaiset ovat muutenkin aina suunapäänä selittelemässä kuinka “raiskaahan suomalaisetkin” kun jälleen joku kunniakansalainen vahingossa paljastuu lastenraiskaajaksi.

     Vasemmistolaisille raiskaajien turvallisuus on jostain syystä huomattavasti tärkeämpää kuin suomalaisten lasten turvallisuus…

     • Syy vihaan on tämä: nämä kunniattomuuteen etuoikeutettuja kulttuurimarxistit vihaavat kunnollisia ihmisiä koko kieron sielunsa voimin.

  • Vasemmistolainen Jaana ehdottamassa töihinmenemistä.

   On se aina mukavaa kuulla kuinka te vasemmistolaiset pidätte työttömiä alempiarvoisina, naurettavina reppanoina. 🙂

   Jännää että te ette muista olla ehdottelemassa sitä silloin kun te olette jossain mielenosoituksessa esittämässä köyhien ja työttömien puolustajia.. xD

   • SVL:n IP-marssilla joka kerta mukana olleena voin sanoa habituksesta päätellen, että työttömyys-% on siellä vassareiden puolella TAATUSTI korkeampi. Likaisen nistin näköisiä väh. 95 % jengistä.

  • Jaana – taas yksi jäteläjä loukkaantumassa pedofiilien puolesta… sinunko mielestä lasten puolustaminen aikuisilta saalistajilta ei ole hyödyllistä? Ymmärrätkö millainen ihmispaska olet?

 1. Kaksoisstandardi on lähtemätön osa punarkkien kieroutunutta maailmankatsomusta. Hyvä jos niitä vituttaa, kun niin ihqut käkkäräpäät joutuvat miettimään kahdesti tekemisiään.

  Mistä muuten johtuu, että kun joku uusi lastenraiskaustapaus tai vastaava jonkun julkimotyrkyn tekemänä ilmestyy uutisiin, on siellä lähes aina vasemmistolainen homo?

 2. Tikkuniska? Kyllä suurimmat kynäniskat ja siimanarut löytyy ihan sieltä vasemmiston riveistä ja rotumuukalaisista. Fyysisesti heikompaa ainesta nääs.

 3. Flyin’ Finn, juutalaiset ja hintit ovat yliedustettuja lapsenrakastimistilastoissa hyvin selvästi. Kai niiltä löytyy perinteitä? Se on se sateenkaari, katsos. Hinteille ja vassareillehan se merkkaa tätä LGTPEDOBBQHIVJIHAD-aatetta, jossa on kaikelle muulle siis tilaa paitsi valkoiselle heterolle.

  Jutikoille sateenkaari taas meinasi liittoa Jumalan kanssa. Meille kristityille se oli liiton merkki myös; lupaus siitä ettei tule toista vedenpaisumusta, mutta kipapäille “liitto jumalan [=Saatanan] kanssa” merkitsee poikalapsen esinahan silpomista ja siitä veren imemistä. Kyllä, mohel suorittaa tuon perinteisen toimenpiteen. Eipä ihme että siis kasvavat todennäköisemmin “valitun kansan” edustajat hieman kieroon siinä elon tiellä. Onpa saanut jokunen poika herpestäkin mohelilta toimituksen tuoksinassa.

 4. Eiköhän siellä ole jo Fobba Poliisileijonan vaahtomuovisen puvun sisällä hikisenä suorittamassa vastatiedustelun arvokasta työtä veronmaksajien rahoilla chat-huoneiden syövereissä. Miettikääpä hetki tuota kuvaa mielessänne. Fobba jossakin kyttälaitoksen pimeässä kellarissa tietokoneen näytön kelmeässä valossa.

  Vassaritkin ovat jo taatusti keksineet alkaa esiintyä decoy-lapsenrakastajina, jotta saavat mahdollisimman monta todellista pedofiilikultin edustajaa jatkamaan värehtelevää, monikulttuurisen rikasta harrastettaan.

    • Venäjällä on paljon esimerkillisen reipasta ja oikeudenmukaista kansalaistoimintaa. Kukahan uskaltaisi tekstittää tuon suomeksi? Ja arabiaksi?

    • Ne suomalaistytöt eivät tainneet päästä yhtä vähällä kuin tuo… onko tuollaisella aikuiseen mieheen edes pelotevaikutusta?

  • Tulin hyvälle mielelle! Venäjällä osataan. Toivottavasti saadaan Oulusta pian samanlaista videota!!!

 5. https://yle.fi/uutiset/3-10534206

  Tuonne menee ne YLEn 500 000 000 euroa vuodessa. Valalla vannottua, parempaa džuurnalismia. Tutkikaa takkujen, rasmusten ja muiden pökäleiden rikoshistoria, niin saatte levitellä niistä YLEn käytäville uudet kusi- ja paskapaperit, sillä en usko että nämä Jungnerin rakkauden perilliset ovat sisäsiisteiksi oppineita vielä…

 6. Ihan hyvä juttu tämä, sillä “kurdit” eli irakilaiset, iranilaiset, turkkilaiset ja somalit, afgaanit, syyrialaiset, sudanilaiset ja mitä näitä vitun paskaisia rottia onkaan ovat nyt “hieman” ehkä yliedustettuina raiskaus- ynnä lastennussintatilastoissa.

  Tahdon teroittaa vielä että mielestäni näiden loisten; ali-ihmisten yliedustus tarkoittaa jo jokaista heidän tekemäänsä rikosta SUOMESSA eli meidän maassamme. Jokainen heistä on liikaa. Ottaa päähän, kun pitää edes käydä debattia aiheesta “kenelle Suomi-niminen maa kuuluu”. No, annetaan mätäpäille vihje: jos maan nimi on Suomi, siellä asuu valkoisia suomalaisia ja monen meistäkin vaarit sotivat vaaroja kaihtamatta maastamme, niin kenelle se maa voisi kuulua silloin?

  Nämä Afrikan, Lähi-idän ja myös osittain Aasian “moniosaajat” [=varastaminen+raiskailu] raiskaavat ja yrittävät raiskata 50 kertaa todennäköisemmin, kuin muut Suomi-nimisessä maassa majailevat kädelliset olennot. Mutta hei, suljetaan silmät vain, kuten Mykkäs-Kaitsu tekee. 90 % maahanmuuttajista Suomessa todellakin ovat työllistyneitä, mutta somaleista taas se 90 % on työttöminä. Afgaanipaskoja kun katsoo, niin luku on hieman parempi, muttei sekään päätä huimaa. Mykkäsen kaltaiset pässit vain sulkevat silmänsä ja korvansa, sillä – hei! – mehän tehdään rahaa tällä. Ja “meillä” tarkoitan siis Mykkästä ja muita “porvareita”, en siis MEITÄ tavallisia suomalaisia.

  “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut? Myös hinttien 200-kertainen HIV-sairastelu on meidän vainoavien, VIHAAVIEN, valkoisten hetreroiden syytä, olen saanut kuulla!

  Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuuton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2018. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

  Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadžikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

  Edelliseen paragrafiin tarkennus: en siis missään nimessä vertaa “kouluja käynyttä” “moniosaajaa” edes suomalaisen vitosluokkalaiseen, sillä suomalainen pesee akateemisessa osaamisessa kuraturvan taatusti 100–0.

  Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

  “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

  Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  Mykkäs-Kaitsu sanoi suoraan miten homma on: otetaanko me lisää moniosaajia vaiko nostetaan veroja ja leikataan? Hä, miten on? No, kyllähän niitä veroja SILTI nostettiin ja vähän ehkä leikattiin myös suomalaisilta koululaisilta, opiskelijoilta, vanhuksilta, työttömiltä, työtätekeviltä jne. Sellaista sattuu. Ihan varmuuden vuoksi on, katsos, hyvä vähän leikata, niin Kaitsu ja muut kokoomuslaiset (talous)nerot pysyvät reilusti kuusinumeroisissa vuosiansioissa. Vähemmällähän tässä maassa ei tunnetusti pärjää.

  https://mvlehti.net/2019/02/09/vake-oy-nain-sipila-ja-kokoomus-kuppaavat-suomen-kasvottomille-paaomakeplottelijoille/

  Mitäs tykkäätte Vake Oy:stä? Nyt voi Pipipään Juha sanoa: en minä mitään myynnyt, eikä eduskunta, vaan se oli tuo Vake kun möi. Nyt ei tarvitse edes eduskunnan nimellisesti mistään päätellä tai äänestellä, sillä Vake myy selkäsi takana kyllä Postin, Altian, Nesteen ja kaiken vähänkin tuottoisan tässä maassa. No, Postihan ei mitään tuota, mutta pitäisikö sen? Eikö pakettien ja kirjeiden lähetys ole sellainen ihan perusoikeus meille kurjille suomalaisillekin? Turha sitä on kilpailuttaa ja ajaa koko hommaa piippuun ja sitten pakettiin. Jos vain jaettaisiin kansan posti ja lopetettaisiin kaikki tämä tulosvastuullinen kvartaaliajattelu, mediaseksikäs ulkoistaminen ynnä “järkeistäminen” ja muu sekoilu. Juuri postista joku isoperseinen ämmä (joku yliapulaisvarajohtaja/outsourcing junior vice-president communications expert?) sanoi: “Aina meillä on pienet YT:t päällä.” Että semmoista. Pipilän Nuha lahkokavereineen voi myös samaan hengenvetoon todeta: en minä mitään Vakelta ostanut, vaan lapseni, veljeni, serkkuni ja vaimoni vain…

  Vake rikastuu siis siirtämällä valtion omaisuutta omaan salkkuunsa, sekä “kehittämällä” (leikkaamalla/kilpailuttamalla/potkuja antamalla/supistamalla/huonontamalla) että “ottamalla vastaan ja luovuttamalla osakkeita.” Aika kiva tuo viimeinen; niin nätisti sanottu. Tämä on siis osakekeinottelua, ei pörssikeinottelua, sillä Vake suhmuroi ja puliveivaa listaamattomilla osakkeilla. Mutta yhtälailla niillä on arvonsa, jolla ne ostetaan ja myydään. Tuo marginaali on se voitto, joka jonkun (=kansan) selkänahasta otetaan. Ei siis eroa pörssiosakkeista mitenkään, paitsi että Pörssi Oy puuttuu tästä pelistä, eikä ota omaa osuuttaan bisneksestä eli voitontavoittelusta näin selkosuomeksi.

  Sipilä & Co., nousevan polven perskekolaiset ihmelapsipoliitikonalut sekä muut vasemmistolaiset niin oikealta kuin vasemmalta repivät hintaa ostamalla ja myymällä osakkeita. Hintoja saadaan hilattua ylös kusettamalla eli nostamalla hintaa keinotekoisesti. Pörssi Oy ei suoranaisesti tässä ole rikoskumppanina, mutta media sekä pankkimaailma sitäkin enemmän. Hyväveliverkostolaiset ynnä muut maanpetturit voivat ottaa halpaa lainaa ja maksaa sillä osakkeen hintaerotuksen ostajan puolesta tai sillä halvalla lainalla ostaa osakkeet itselleen kalliimmalla, ja sitten hinnan noustua myydä ne jälleen pois. “Kattokaa ny, kuin nuin kalliilla ostettiinkin! Luki ihan lehessäki, sano!” Lehden päätoimittaja (ja se pankinjohtaja) vain “sattuu” olemaan Jewhad Zippilän loošikaveri.

  Takkiin jos tulee tai vahinko sattuu, niin voit olla VARMA sen olevan minä & sinä joka nämä kuprut korkoineen maksaa. Ja silloinhan leikataan ja irtisanotaan – ihan vitun sama mitä nämä “päättäjämme” ja muut juutalaisten sylikoiranperkeleet valehtelivat eduskunnan vitsinkerrontakilpailuissa juuri vain hetkeä aiemmin. Ainoa probleema on ettei ketään vain enää ole pitkään aikaan naurattanut…

  Epilogi: Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

  • Meidän Suomen kansalaisten pitäisi ottaa valta takaisin tältä perkelen nukketeatterilta ja muuttaa hallinto ja pankki/valuutta systeemi täysin toisenlaiseksi muuten tämä paska tuhoaa meidän maan. Muualla euroopassa tämän ovat jo tajunneet siksi tämä keltaliivi homma on levinnyt siellä ja taistellaan tätä paskaa vastaan miksei meilläkin ?

  • Terveiset Suomen Postista! Uusia muutoksia Posti Oyj:n tulosvastuullisuuden tehostamiseksi:

   • Laitetaan somalit aukomaan kaikki kirjeet ja paketit niissä mahdollisesti olevien rahojen vuoksi, jotka sitten takavarikoidaan ja jaetaan postin johdolle. Ensin koulutetaan somalit käyttämään kirjeveistä ja ymmärtämään, että rahoja ei saa missään nimessä pimittää itselleen – kirjesalaisuuden rikkominen on AINA vakava rikos!

   • Annetaan potkut 50 %:lle postinkantajista ja uudelleendistribuoidaan näistä syntynyt säästö eli economical synergy-flow through downsizing & rationalizing margin™ (tuo maksoi, muuten, 350 000 € Bernerin palkkaamille konsulteille, joista A.B. saa itse sopivan korvauksen myös hyvästä työstä) Postin johdolle, sillä hyvä ynnä hyvin motivoitu johto on kaiken A & O!

   • Maanantaina lähetettiin kaikista vähitän postia, joten tiistaikanto lopetettiin. Myös postinjakelu keskiviikkona voidaan lopettaa, sillä tuskin kukaan tiistainakaan mitään hirveästi lähettää. Eiköhän ne torstaina ja perjantaina enimmät postiteta.

   • Myös jos lähetykselläsi ei ole mitään sen kummempaa kiirettä – kuten asian laita varmaankin on, niin laita se vasta/jo maanantaina laatikkoon ja matkaan: saat sen tällöin perille edullisempaan hintaan. Perillä se on joko torstaina tai perjantaina, riippuen millä päällä olemme.

   • Torstaina leimattu lähtevä posti on perjantaina perillä, mutta se maksaa n. 10-kertaisen määrän normaaliin ma→to/pe-postiin verrattuna. Perjantaina lähetetty posti taas on perillä maanantaina – n. 66 %:sesti. Muutoin se on viimeistään perillä torstaina – ja tämä on lupaus, jonka takana seisomme!

   • Myös laatikkokanto muuttuu. Kaupunki- ja maakuntakeskuksiin sekä läänien keskeisille paikoille tulee yksi (1) jakelukeskus, johon kaikki henkilökohtainen posti ohjataan. Kyseessä on eräänlainen valtava postilokerohalli, josta jokainen itse postinsa noutaa. Posti- ja telelainsäädännön mukaan tällainen saapuvan postin keskus ei saa olla kauempana kuin 50 kilometrin päässä asukkaasta. (Huom.: ei koske Lappia!)

   • Edelliseen liittyen Posti myös kannustaa iPosteljooni®-ohjelmaan, jossa postinlähettäjät ja -saajat ITSE voivat kaupungissa asioillaan käydessään myös jouduttaa postin kulkua perille ottaen tietyn määrän kirjeitä ja paketteja mukaansa kotimatkalleen, joka suoritetaan mieluiten maaseudun pikkuteitä pitkin, jotta myös syrjäseuduilla elävät pääsevät nauttimaan tästä uudesta, hienosta innovaatiosta!

   • Tutut keltaisenoranssit kirjelaatikkomme myöskin katoavat katukuvasta, kun jokainen esim. kauppaan, apteekkiin ja muille asioille kirkonkylälle suuntaava KERÄÄ yhteisönsä ja asuintienoonsa lähtevän postin kätevästi mukaansa! Sieltä matka edelleen jatku sopivan siviilikuriirin mukana kohti isompia asuinkeskuksia ja kaupunkeja! Tämä jos joku on tehokasta ja kannattavaa! Ja me Postissa kannamme ylpeänä suomalaista perinnettä: tuo tullessas’, vie mennessäs’!

   • Posti tosissaan lopetti lentopostin Helsingistä rovaniemelle. Oli Postin ämmä mielissään, kun “hiilijalanjälki pienenee”. Kuorma/rekka-autolla tuo 850 km on päästötöntä? “Aina on pienet YT:t päällä”, tosiaankin totesi tuo ämmä. Minäkin näin tämän. Taisi olla ihan Postin omassa lehdessä.

    Ilmainen vinkki Postille, Hesburgerille ym. suomalaisille(?) firmoille, joita hiilidioksidipäästöt huolettavat:

    LOPETTAKAA YRITYSTOIMINTA! Siitä seuraa mahtavat CO₂-päästöjen minimoinnit: jopa 100 %:nen muutos!

    Pitäkää myös yksi iso juhla kaikille työntekijöillenne, jossa tarjoatte erikoismausteella (strykniini, arsenikki, syanidi tjmv.) terästettyä boolia koko jengille. Itse pääjohtaja juo sen viimeisen mukillisen. Taas mahtavat CO₂-päästöjen eliminoinnint — ja taatusti pysyvillä tuloksilla!

  • Perkele, ennustaja olet:

   https://mvlehti.net/2019/02/15/mykkanen-ei-peta-haluaa-nostaa-auto-ja-ajoneuvoveroa/

   Joku haisevavittuinen vassariämmä; valkoinen neekeri sanoi, ettei miehet kehtaa kulkea naisten kulkuneuvoilla eli pikkuautoilla (sähkö/pyhä henki?) ja bussilla. Kyllä on tullut rampattua aikoinaan bussilla ja junalla niin maan perkeleesti, että harva on sellaisia kilometrejä onnikassa viettänytkään.

   Ja toisaalta, oma muija ajaa neljän ja puolen litran V8:lla, joten ei nyt ihan vassariapinan jutut taas resonoineet todellisuuden kanssa. Mutta — hei! — ei anneta faktojen pilata hyvää tarinaa. Nuo ovat noita helsinkiläisiä city-vihreitä, jotka eivät kuusta männystä erota ja sotkevat housunsa, kun Hese tai Mäkki hyvittää hiilijalanjäljen heidän burgerista+colastaan. Pers’reikäjutut noita “vihreitä” vain kiinnostaa — ja maahantunkeutujat.

   Kai Mykkänen on kyllä ihan täysi tumpelo, riemuidiootti ja viidennen potenssin turbomulkero. Sellainen ruskeakuonoinen, paskaisen näköinenkin. Pthyi. Toivottavasti putoaa jääköntti otuksen päähän katolta ja tippuu vielä viemäriin, jossa alligaattori puree jne.

 7. jes, pakko heittää tästä oodineille respectiä. millonkohan joku tutkija keksii oikewn syndrooman tähän sairauteen joka vasemmistolaisia raiskaajien puolustajia vaivaa. våhån niiku tukholmn syndrooma, oisko sitten se oulun syndrooma

  • Vasemmistolaisten syndrooma on kuvattu Feodor Dostojevskin toimesta, erityisesti romaanissa “Riivaajat”.
   Roskaväki tietää oikein hyvin tai vähintään alitajunnassa, että se on kelvoton roskaväki. Kelvoton, defektiivinen, turha. He vihaavat tästä syystä kunnollisia ihmisiä suunnattomalla vihalla, jota ei voi tyydyttää. Mutta roskaväkikin tarvitsee “kunnioitusta” – ja siksi kun saavat hallitsevalta rahavallalta “oikeuden olla kunniaton” – ja roskaväki pitää tästä oikeudesta kynsin ja hampain. Ilman tätä oikeutta ei ole muuta keinoa selviytyä elämästä tekemättä itsemurha! (ja se tehdäänkin pillereillä, viinalla).
   Tähän perustuu hallitsevan ‘eliitin’ ja vasemmistolaisten pyhä liitto. Nämä ovat kuin paita ja perse, koska tyydyttävät toistensa tärkeimmät tarpeet:
   – Hallitseva rahavalta antaa roskaväelle oikeuden olla kunniaton
   – Vastineeksi roskaväki toimii rahavallan käsikassarana ja aina hyökkkää patrioottien kimpuun.
   – Koska matut ovat vihatuille ihmisille vahingoksi – roskaväki automaattisesti tunnistaa matuja liittolaisiksi, koska vihollisen vihollinen on ystävä!

   Ottanette huomioon, että marxilaiset (“kommunistit”) kun tutkivat “Pääomaa” – eivät koskaan, missään vaiheessa – ota tutkittavaksi rahavallan, siis ‘finanssieliitin’ tekosia tai rahan syntymekanismia. Ei ei ei, se on punaisilla niin tabu kuin vain voi olla. Mutta ovat kyllä valmiina murhaamaan jokaisen ihmisen, joka nousee rahavaltaa vastaan! (ne sanotaan fasisteiksi ja natseiksi)

   Neuvostoliitossa “poliittinen koulutus” aloitettiin lastentarhaiästä, ja se oli pakollisena koulussa, armeijassa ja korkeakoulussa (mutta ei proletaareille) – eikä haukkumasanoja säästetty teollisia yrittäjiä kohtaan (niitä sanottiin “kapitalisteiksi”). Mutta ei koskaan, ei ikinä ollut mitään mainintaa miten toimii rahajärjestelmä ja kuka sitä hallitsee. Aivan samaa voi havaita Suomessakin, punainen roskaväki ja hallitseva rahaeliitti (mafia) ovat liitossa ja yhdessä aina. Sillä intressit yhtenevät täydellisesti.

  • On, ja tällä sivulla tuskinpa tulee saamaan kauheasti näkyvyyttä, kun muilta alustoilta onneksi siivottu tällainen roska pois.

   • Lompz, Maiju ja Ville voivat katsoa tuota Liveleakin venäläistä klippiä. Noin pian teitäkin pedofiilimusujen puolustelijoita leivotaan naamaan. Se on kivaa, kun tulee parimetrisiä kansallisosialisteja nyrkkirautojen ja teräskärkisten kenkien kanssa tapaamaan teitä. Ei siinä taida mikään auttaa.

   • Pedofiilien ja raiskaajien puolustajat heti täällä lässyttämässä. No sehän on äärivasemmiston agenda. Teidänkaltaiset ihmissaastat tullaan vielä siivoamaan pois! Jännä juttu, että he kumminkin seuraavat tätä sivustoa muna pystyssä..

 8. Tällaisen tiedon levittäminen, että metsästää pedofiileja, ja vielä vahvistettuna tiedolla, että koskaan ei voi olla varma siitä, kuka sinne treffeille oikeasti tulee, saattaa vähentää lapsiin kohdistuvia raiskauksia enemmän kuin mitkään poliisitoimet.

  Tässä yhteiskunta on ottanut hoitaakseen tehtävän, jota poliisi (pedofiilien kiinniottaminen) ja oikeuslaitos (pedofiilien rankaiseminen) ei pysty hoitamaan.

  Kiitos, SoO!

 9. Tällaisten vanhempien lapsista varmaan tulee niitä suomalaisia raiskareita kun kasvatetaan kieroon ottamaan mikä itelle kuuluu keinoja kaihtamatta ja väkivalta on hyväksyttävää. Järkyttävää, oksettavaa pelkuruutta. Toivottavasti vietättekin aikanne ja kaiken energianne tuolla pakkasessa partioimassa niin ette ainakaan lisäänny.

  Ja ei, en puolusta ulkomaalaisten tekoa tai tue Vasemmistoliittoa, mutta ette ole kyllä millään asteikolla heitä korkeammallakaan tai millään tavalla parempia ihmisiä tai edes parempia suomalaisia.

  • Järkyttävää, oksettavaa pelkuruutta vetää pää pensaaseen ja haukkua niitä, jotka ovat ihan aidosti huolissaan suomalaisten lasten turvallisuudesta. Toivottavasti sinä ja kaltaisesi vietätte jatkossakin aikanne ja kaiken energianne kotisohvalla sätkää käärien pirkkakaljat sylissä, niin ette ainakaan lisäänny ja tuota lisää vellihousuisia suvakkeja ja ählämien perspanopuita.

   Ja ei, en puolusta väkivallan käyttöä mutta nyt on rima ylitetty jo reilusti, kun jopa valtamedia uutisoi aiheesta lähes päivittäin. Tuen Vastarintaliikettä ja Odineja, sillä he ovat aika monella asteikolla huomattavasti moraalisempia ja suoraselkäisempiä suomalaisia, kuin hanuri pystyssä itseään matuille ja jutuille kauppaavat koomalampaat saippuasarjoineen ja ihquine käkkäräpäineen.

   Saisit hävetä, jos osaisit. Ja turha tulla tarjoamaan ikiaikaista “mutku runopoika”-mantraa.

   • Kyllä minä ainakin kannustan väkivaltaan muutoinkin. Näille vitun kurapärstille pitää aina tehdä selväksi ettei heistä täällä pidetä. Vittu nehän nauraa meille, kun syötämme, vaatetamme ja majoitamme ne tänne, emmekä edes anna murhista ja lastennussinnoista kunnon tuomioita, vaan pistämme viiden tähden hotelliin, jossa ruoka tulee taas pöytään, kaapelikanavat näkyy ja siellä saa palkkaakin! Kyllä ne nauraa meille, sen voin sanoa. Itse ainakin niittaan seuraavaa virnuilijaa suoraan tauluun. Onneksi täällä maalla niitä torakoita ei ole haisemassa ja möykkäämässä.

  • Salla on juuri niitä tyyppejä jotka eivät reagoi mitenkään kun paljastuu matujen pyörittämä pedofiilirinki. Vasta sitten kun suomalaiset uhkaavat päästä ojentamaan fyysisesti näitä lastenraiskaajia, Salla kauhistuu ja alkaa haukkumaan suomalaisia.

   Pedofiilejä Salla ei koskaan oma-aloitteisesti ala tuomitsemaan. Paitsi vasta sitten kun joku erikseen huomauttaa Sallalle ettei tämä ole jostain kumman syystä tuominnut niitä.

   • Itsehän olen työskennellyt pedofiilien kanssa ja hoitanut heitä. Joten ärsyttää suunnattomasti, että käytätte nimityksiä, joiden alkuperää ja tarkoitusta ette edes tiedä.

    Olen myös joutunut vuosikymmeniä hoitamaan ja tukemaan raiskauksien uhreja, joten minulla on oikeaa näkökulmaa asioihin, toisin kun yhdelläkään teistä. En ole vielä yhtäkään uhria tavannut, jonka oloa helpottaa tekijän pahoinpitely enemmän kuin se, että tekijä joutuu rikosoikeudelliseen vastuuseen tai hoitoon myös. Lapsia, joiden oma isä, isäpuoli tai muu läheinen on seksuaalisesti hyväksikäyttänyt vuosia inhottaa väkivalta eivätkä hekään halua vastata väkivaltaan väkivallalla.

    Ymmärrän, että Odinit yrittävät ennaltaehkäistä uusia raiskauksia, mutta jos pahoinpitelemiseksi tulemisen pelolla olisi näiden ihmisten kohdalla minkäänlaista ennaltaehkäisevää vaikutusta, olisi nämä saatu jo vuosisadat sitten loppumaan. Tässä koitetaan nyt keksiä tulta uudelleen eikä mitään oikeaa konkreettista apua uhreille tai ennaltaehkäisyä uusille vastaaville rikoksille.

    Jos hakatuksi tulemisen pelko olisi millään tasolla tehokas keino muuttaa jonkun käyttäytymistä, kerro mulle minkä takia niin monet naiset jäävät väkivaltaiseen suhteeseen miehensä hakattavaksi? Mihin vetää raja, milloin väkivalta on oikeutettua ja milloin ei? Vaimo yrittää puolustaa itseään yöllä baarista raahautuvalta mieheltään ja mies hakkaan sen, onko väkivalta sillon ok? Koulussa joku lapsi pieksee koulukaverin, koska se tykkää erilaisista harrastuksista kuin toinen, onko väkivalta silloin ok? Nämä ulkomaalaiset miehet eivät välttämättä tiedä tekevänsä väärin, koska ovat kasvatettu siihen, että 10 vuotias tyttölapsi on jo nainen ja häneen saa koskea ja sun mielestä se on tämän miehen vika, kun hänet on vain kasvatettu eri tavalla kuin sinut? Ja on ok piestä hänet sen vuoksi? Entä onko hänen ok piestä sinut, jos sinä syöt porsasta, joka on sinun mielestä ok, mutta hänen mielestään syntiä? Sitä paitsi nämä ihmiset ovat todennäköisesti joutuneet kokemaan väkivaltaa ja kidutusta koko elämänsä kotimaassaan, joten siihen pieni isän kädestä antaminen tuskin hetkauttaa mihinkään suuntaan, koska tämä voi olla tälle henkilölle ihan arkipäivää.

    Minäkin kannustan ja tuen Odineita välittömästi, kun he keksivät jotain konkreettisia keinoja ehkäistä rikoksia tai auttaa uhreja. Näiden asioiden kanssa on painittu vuosisatoja ja te luulette että yhtäkkiä joku elämäm koulun käynyt Jorma perämettästä on keksinyt suuren vastauksen ehkäistäkseen kaikki raiskausrikokset? Aivan varmasti.

    Kuinka moni teistä katsoo televisiota, esim. Game of thronesia ja pitää viihteenä kun aikuiset miehet ottavat vaimokseen ja raiskaavat 13 vuotiaan tytön? Tämä on maailmalla edelleen arkipäivää, pitäisikö käyttää enemmän aikaa siihen, että saataisiin kitkettyä maailmalta lapsiavioliitot, voitaisiin parantaa tyttöjen koulutusta, jotta heidän ei tarvitsisi myydä itseään tai heidän oman perheensä myydä heitä ja opetettaisiin myös muita maita ja kulttuureja naisten tasa-arvon ja koulutukseen? Koska niin kauan kun nämä asiat ovat maailmalla pielessä, tulee meillä ja muualla olemaan raiskareita ja vaimon hakkaajia eikä sitä Odinien kivalta tai uhkailu tule ikinä poistamaan tai edes vähentämään. Edes Suomessa.

    • Olet siis sitä mieltä että antifasistien ja anarkistien toiminta jossa pyritään väkivallalla sekä väkivallan uhalla pelottelemaan Odinit, kansallissosialistit, Suomen Sisu, Suomi Ensin aktivistit ym. hiljaisiksi sekä pois kansallismielisestä toiminnasta on väärä ja eikä sillätavoin saada mitään toimivaa aikaiseksi?

     • Ai mitä emme ymmärrä? Pedofilia=lapsen rakastamista – samaa mitä Mohammed harrasti?

      Haista nyt jo vittu, mätäpää. Kuoppaan tuollaiset joutuu potilaineen. Ei hevostakaan yritetä parantaa, kun siltä kinttu katkeaa. Luoti päähän on hyvää lääkettä monasti.

    • En omista televisiota, en pelaa videopelejä ja väkivalta on oikeutettua itsepuolustustarkoituksessa. Vaimo saa vetää pataan sitä päällekäyvää känniääliötä, vaikka se onkin niin ihqu ja lupasi taas aamulla, ettei hakkaa enää ikinä. Se lapsi, jonka kimppuun käydään eri harrastuksen takia, saa puolustaa itseään väkivallalla. Nuo antamasi esimerkit kuvastavat joko äärimmäisen naiivia maailmankatsomusta tai täydellistä kulttuurimarxismin aikaansaamaa aivopesua, teet taas kerran tekijöistä olosuhteiden uhreja, unohdit vain syyllistää todelliset uhrit.

     Jos kuka tahansa joutuu ilman syytä hyökkäyksen kohteeksi, saa puolustautua, vai saako, noin omasta mielestäsi? Itse olisin ollut vainaa jo aika pitkään, jos olisin koomalampaan tapaan sanonut “mää-ää, ei saa, tuo on tuhmaa”.

     Olen tallannut tätä planeettaa ristiin rastiin useamman vuosikymmenen kuin valtaosa täällä kommentoivista ja ylitän PVLn keski-iän reilusti, sanoisinko palttiarallaa tuplasti. Kaukoitä on aikalailla käymättä ja Etelä-Amerikasta hyvin vähän kokemusta, mutta taitaa tulla nämä kulttuuririkkausraiskarit ja karvalapset enempi tuolta Afrikasta harrastelemaan karuun pohjolaan.

     Olen nähnyt maailman turuilla väkivaltaa aika monessa erilaisessa muodossa ja surukseni todennut, että valitettavan usein sen lopettaa vain vastaisku tai sen pelko. Väkivaltaiseen parisuhteeseen kiinni takertuvat ovat itse myös terapian tarpeessa päästäkseen eroon sairaalloisesta hoivavietistä, joka kohdistuu juurikin näihin väkivaltaisiin juoppoihin, narkkareihin ja rikollisiin, omassa tuttavapiirissä ollut useitakin esimerkkejä.

     Odinien toiminnan tarkoitus on juurikin ennaltaehkäisy ja se ei näihin hiekka-apinoihin ja muihin ihquihin käkkäräpäihin mene kuin pelon kautta. “Mutku ne ei tiedä…” Joo, näin viimeistään oppivat tietämään. Rikoksen ennaltaehkäisy pelotteen avulla toimii samalla periaatteella. Palovaroitinkin kannattaa hommata ennen kuin on torppa tulessa.

     Jos todellakin olet sitä mieltä, että niin kauan kuin nämä asiat ovat maailmalla päin persettä, ei Suomeenkaan saa tulla parannusta vaan pitää vain hyväksyä, niin muutapa vaikka Sudaniin puoleksi vuotta. Jos naapurin talon poltti pyromaani, niin pitää antaa omankin torpan palaa, ei sitä voi estää. Kun se on niin ihqu se pyrosellanan, ruskeet kikkarat silmätkin ja ei se tiedä, ettei Suomessa saa pariloida naapuria taloonsa. Joo…

     • Oli tarkoitus vaan lukea keskusteluja että mikä täällä on meininki nykyään, mutta vaikka miten ei yrittäisi puolia ottaa: Niin aivan järkyttävää miten tämä rikkollisten maahanmuuttajien puolustaja vertaa lastenraiskaamista johonkin sianlihan syöntiin? En muuten usko että nämä maahantulijat eivät tiedä kulttuuristamme mitään, selkeästi heillä on jonkinlainen ymmärrys Suomen kulttuurista jos osaavat uhrinsakin täältä hankkia – Varsinkin kun ottaa huomioon miten pitkälle he ovat joutuneet tulla päästäkseen juurikin Suomeen, on heillä oltava jonkinlainen käsitys eurooppalaisesta kulttuurista. “Maasta maahan ja maassa maan tavalla” Laulaa luultavasti tosin vasemmistolainen reggae artisti Raappanakin.

      Tästä omasta kirjoituksestani tulee muuten mieleen epäilys, että miksi juuri suomeen? en näe kun 2 järkevää syytä tulla tänne kylmyyden,synkkyyden maihin jota havumetsät ja betoniviidakot kansoittavat: 1: Kiinnostus kulttuuria kohtaan ( jolloin tunnettaisiin jo kulttuuri ) tai 2: Lupa rellestää + rahaa ilmaiseksi. Siis, kun tuossa matkallahan on monta muuta turvallista maata mihin voisi jäädä, niin ihmettelen että juuri tänne.

      Vielä statementtina että en kommentillani edusta vastarintaliikettä tai mitään muutakaan järjestöä, kunhan koitin mahdollisimman neutraalisti analysoida keskustelua. En myöskään kuulu vastarintaliikkeeseen. Minun mielestäni on vain mielenkiintoista toisinaan seurata mitä eroa on valtamedian ja vaihtoehtomedian sanomilla, vaikka en sanoisi olevani mikään “patriootti” niin olen järkyttynyt miten löyhästi näihin rikollisiin maahantulijoihin suhtaudutaan.

  • Salla on joku kutosen keskiarvon hoitsu. Vitun huvittavaa.

   “Tällaisten vanhempien lapsista varmaan tulee niitä suomalaisia raiskareita kun kasvatetaan kieroon”

   Tuollaista paskaa valuu aivoista Sallan meriiteillä ja ymmärryksellä. Eli kun vastustaa muslimilastenraiskaajia ja on sitä mieltä että poliisi on laissa määrätyn tehtävänsä täyttämisen tyrinyt, kasvattaa lapsistaan raiskaajia? Olet jätettä. Ei muuta sanottavaa. Sori, Salla.

   Mene Gay of Dronesiesi kanssa jo sanonko minne. Kuka nyt tuollaista jutkusyöpää katselee. Kertoo enemmän sinusta kuin halusin edes tietää. TV on juutalainen nurkkajumala.

   Kun Jurpo löysi taikalampun ja sai kolme toivomusta, niin samalla lailla minä voisin toivoa nyt:

   1) Painu vittuun.
   2) Pysy siellä ja
   3) katoa mielestäni!

   • mä veikkaan et tossa mädässä koulu järjestelmässä, jonka tarkoitus on tuottaa lisää salloja, hän on juuri se 10 oppilas.

 10. https://mvlehti.net/2019/02/11/helsingin-poliisi-selvittaa-liittyko-soon-julkaisemaan-videoon-rikosta-soo-haluaa-raiskaajat-ja-pedofiilit-kiinni/
  en tiedä miksi, mutta tässä mv-lehden jutussa annetaan vaikutelma että vastarintaliike olisi tempauksen takana

  “Vastarinta.com kertoo, että ”kansallismieliset naiset esiintyvät jatkossa alaikäisinä tyttöinä sosiaalisessa mediassa sopien tapaamisia maahantunkeutujien kanssa. Treffiseuraksi pedofiili saa kuitenkin ryhmän SOO-jäseniä”.”

 11. Joo o uskoo kun näkee… Vähän epäilen että on taas puheet kovempia kun teot.

  • Ei näistä Odinin tikkuniskoista ole ollut eikä tule olemaan mihinkään.

 12. Tästä nousi kovempi häly kuin lapsien raiskaamisesta muslimien toimesta.

 13. Kohta saavat afgaanit, irakilaiset ja somalit lähteä pakolaisiksi Suomesta jonnekin muualle!

  Loistavaa! Torakat ja loiset vittuun maastamme!

 14. Linnaan vain pedofiilien kavereiksi, siellä ovat molemmat joukot oikeassa paikassa.

 15. Odinin tikkuniskojen touhut. Senhän jo saattoi arvata ettei näistä rääpäleistä ole mihinkään. Ensin uhotaan ja sitten vetäydytään kun tulee vähän takaisin 😀

  “Hätösen mukaan videon lähettäjät ovat nyt vetäytyneet uhkauksesta aloittamalla keskusteluyhteyden poliisin kanssa.”

  • Hätönen puhuu paskaa. Nyt ei ole kyse teidän antifanarkeista, jotka ensin uhoavat netissä hakkaavansa kaikki natsit ja sitten juoksevat parkuen poliisin selän taakse, kun joku mustaan puseroon pukeutunut vilahtaa horisontissa.

 16. Ruotsissa jokunen vuosi sitten joku (katu)jengi (puhuttiin yhteyksistä kansainväliseen Bandidokseenkin) pahoinpiteli erään kaupungin Soldier of Odin -porukan. Toiminta loppui tähän tapaukseen. Kyllä nämä klubit ottavat mutakuonoja riveihinsä nykyään. Huumebisneksiä ei kannata mennä häiritsemään, näemmä.

  Toivottavasti Suomessa eivät MC-jengit puutu katupartiointiin. Päättäjiä ei kiinnosta sillä monikulttuuri on rikkaus ja huumeet on kiva bisnes.

Comments are closed.