Koti Uutisia Rikos Toinen Amnestyn juutalaisista perustajista kuoli

Toinen Amnestyn juutalaisista perustajista kuoli

3

Juutalainen lakimies ja mediavaikuttaja Louis Blom-Cooper kuoli tänä syksynä. Hän avusti juutalaista Peter Benensonia perustamaan Amnesty International -lobbausjärjestön, joka tunnetaan muun muassa globalismin ja kulttuurimarxismin levittämisestä.

The Guardian -lehden muistokirjoituksessa Blom-Cooperia kuvataan “uraauurtavaksi” lakimieheksi, joka tunnetaan Amnestyn perustamisen ohella kampanjoinnista kuolemantuomiota vastaan. Juutalainen juristi lähti kaatamaan kuolemantuomiota pelastaakseen Afrikan Njassamaassa tuhopolton yritykseen syyllistyneen mustan rikollisen hengen.

Juutalaisten perustamaa Amnestya on syytetty toistuvasti juutalaisvaltio Israelin sotarikosten peittelystä. Vaikka Amnesty väittää asettavansa “ihmisoikeudet” politiikan edelle, on se käytännössä toiminut Israelin etujärjestönä kaunistellen sionistien suorittamia siviilimurhia ja kierrättäen Israelin hallituksen sotapropagandaa.

Lähde: The Guardian

3 KOMMENTIT

  1. Olen shokissa!
    Tämä oli todella järkyttävä, ikävä ja syvää mielipahaa ja surua aiheuttava uutinen kuulla että vain yksi niistä on kuollut.

  2. Jokohan Gaddafi pääsee nyt voittamaan sen “Vuoden ihmisoikeusaktivisti” kuplailun jota hän aikoinaan ylivoimaisesti johti kunnes äänestys keskeytettiin.

    Ja saman vuoden maaliskuussa Gaddafi meinattiin palkita YK:n palkinnolla koska hän oli eniten parantanut kansalaistensa hyvinvoinnin tasoa.

Comments are closed.