Koti Uutisia Kotimaa Terrorismitutkija tahtoo karkottaa Oulun imaamin

Terrorismitutkija tahtoo karkottaa Oulun imaamin

2
Abdul Mannan.

Terrorismitutkija Atte Kaleva tahtoo karkottaa “Oulun imaamina” tunnetun ääri-islamisti Abdul Mannanin. Kaleva käsitteli Mannanin tapausta blogikirjoituksessaan, joka koski maahanmuuttajien synnyttämiä vaarallisia rinnakkaisyhteiskuntia länsimaissa.

Kalevan mukaan Mannan on ollut rakentamassa Ouluun islamistien omaa rinnakkaisyhteiskuntaa sekaantumalla terrorismirahoitukseen, Isis-värväykseen sekä islaminuskoisen raiskaajan suojeluun. Terrorismitutkija kutsuu Mannania “maanpetturiksi”, joka olisi voitava karkottaa.

Mannan on ollut viime päivinä julkisuudessa sekä terrorismi- että seksuaalirikosten vuoksi. Mannan on muun muassa asettunut tuomioistuinta vastaan ja puolustanut koraanikoulun opettajaa, joka raiskasi törkeästi pikkulapsen hänen johtamassaan moskeijassa. Moskeija on joutunut viime aikoina toistuvien hyökkäysten kohteeksi.

Lisäksi Mannanin vävyn tiedetään kuolleen taistellessaan terroristijärjestö Isisin riveissä. Mannan on osallinen myös islamistiterrorismia tukeneessa rahanpesuvyyhdissä, johon liittyy muun muassa Oulun moskeijaan rekisteröity yhtiö. Kun imaamilta on kysytty rikoksista suoraan, on hän Kalevan mukaan “uhriutunut ja kokenut tiedustelut islaminvastaisena ajojahtina”.

“Tuntuu siltä, että suomea vuosien maassa asumisen jälkeen osaamaton mies ei edes halua ymmärtää, kenen lakien mukaan maassa pitäisi elää. Tämä on klassinen esimerkki rinnakkaisyhteiskunnasta”, terrorismitutkija tiivistää ja jatkaa:

“Maanpettureita emme halua takaisin maahamme. Myös imaami Mannanin kaltaiset henkilöt pitää voida karkoittaa, koska he eivät edes halua kotoutua ja noudattaa Suomen lakeja, asetuksia ja tapoja. Suomessa noudatetaan Suomen, ei islamin lakia.”

Puolustusvoimien kapteenina aiemmin työskennellyt Kaleva nousi valtakunnalliseen julkisuuteen, kun ääri-islamistit kidnappasivat hänet Jemenissä 2012. Kalevan uskottavuutta kuitenkin vähentää hänen jäsenyytensä Kokoomus-puolueessa, jonka ministeri Kai Mykkänen on painottanut, että myös Isis-terroristit ansaitsevat Suomen kansalaisuuden.

Lähteet: Atte Kaleva, Yleisradio

2 KOMMENTIT

Comments are closed.