Koti Uutisia Sionismi Trumpin yhtiöiden juutalainen rahoitusjohtaja sai syytesuojan

Trumpin yhtiöiden juutalainen rahoitusjohtaja sai syytesuojan

3
Weisselberg ja Trump.

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trumpin omistamien yhtiöiden rahoitusjohtaja, juutalainen Allen Weisselberg on saanut syyttäjiltä syytesuojan. Juutalainen finanssimies ei siis joudu vastuuseen, mikäli Trumpin kiinteistöimperiumia vastaan käynnistetyt rikostutkinnat johtavat tuomioihin.

Weisselberg sai syytesuojan sen jälkeen, kun hän ryhtyi syyttäjien tiedonantajaksi. Juutalainen rahoitusjohtaja myönsi viranomaisille olleensa osa salaliittoa, jossa Trumpin juutalainen lakimies Michael Cohen maksoi rahaa naisille, jotka toimivat juutalaiskaksikon esimiehen henkilökohtaisina prostituoituina.

Monet ovat epäilleet, että Yhdysvaltojen todellinen poliittinen eliitti on käyttänyt seksimaksuihin ja muihin rikosvyyhteihin liittyviä tutkintoja työkaluna Trumpin kiristämiseksi. Presidentti luotti juutalaisiin Coheniin ja Weisselbergiin vuosien ajan, kun hänen täytyi teettää likaisia töitä.

Nyt juutalaiset ovat ainakin näennäisesti kääntyneet Trumpia vastaan, mikä enteilee valtavaa poliittista painetta häntä kohtaan. Painostuksen avulla presidenttiä voidaan ohjailla tekemään eliitille myönteistä politiikkaa.

Trumpin tiedetään pesseen yhtiönsä kautta rahaa muun muassa mafiaan liitetylle juutalaiselle Alex Shnaiderille sekä saaneen laitonta apua juutalaisilta ja ääri-islamistisilta tahoilta presidentinvaalien yhteydessä.

Weisselberg työskenteli presidentin lähipiirissä vuosikymmenten ajan. Juutalainen toimi myös Trumpin yhtiöiden luottamusmiehenä sen jälkeen, kun hänen esimiehensä pääsi Valkoiseen taloon.

Lähde: Financial Times

Lue myös:

Trump hyökkäsi Amerikan harvoja ei-juutalaisia megalobbaajia vastaan
Amerikan juutalainen valtiovarainministeri tahtoo armahtaa juutalaisen talousrikollisen

3 KOMMENTIT

 1. Juutalainen pettää usein, johtuen hebrea-koulussa saadusta talmudistisesta aivopesusta, jonka mukaan “vain juutalainen on ihminen, muut ovat goyim, gentiilejä, karjaa”.

  Persuissa on tällä hetkellä kaksi sionistimielistä henkilöä julkisivuina, Halla-Aho (puolijuutalainen), ja Laura Huhtasaari (Israelofiili).

 2. Syytesuojaa tässä käytetään poliittisiin tarkoituksiin.

  Itse syytesuoja ei ole niin suuri ongelma amerikkalaisessa oikeusjärjestelmässä kuin syyttäjän itsensä saama suoja lakia vastaa. (Syyttäjä saa toimia mielivaltaisesti lakia noudattamatta.)

  Tämäkin juttu on rakennettu siten,
  — että Allen Weisselberg’in historia on tutkittu kymmeniä vuosia taaksepäin ja etsitty sieltä kaikki mahdolliset rikokset. Ilman verorikoksia ei kukaan Amerikassa ole.
  — Sitten tehdään sopimus näistä rikoksista vapautumiseksi, jos henkilö suostuu “todistamaan” niin kuin sopimuksessa sanotaan. Siis todistamaan vastoin parempaa tietoa.

  — Tätä menetelmää on käytetty menestyksekkäästi keski-ajan noitaoikeudenkäynneissä: Jos henkilö ei pala tulessa, on hän noita ja siten surmattava.

Comments are closed.