Koti Uutisia Sionismi Trump hyökkäsi Amerikan harvoja ei-juutalaisia megalobbaajia vastaan

Trump hyökkäsi Amerikan harvoja ei-juutalaisia megalobbaajia vastaan

4
Kochin veljekset.

Yleisradio julkaisi keskiviikkona kummallisen artikkelin, jonka mukaan Donald Trump olisi hyökännyt amerikkalaisia huippulobbaajia Kochin veljeksiä vastaan “juutalaisvastaisella” termillä. Ylen tekstistä tekee surkuhupaisan se, että Kochit ovat Yhdysvaltojen vaalirahakorruption kärkikaartin harvoja ei-juutalaisia hahmoja.

Amerikassa poliittinen päätöksenteko perustuu korruptiolle, jota pankkiirit, suursijoittajat ja monopolikapitalistit ylläpitävät valtavilla puoluelahjoitussummilla. Juutalainen The Forward -lehti kirjoitti edellisten presidenttivaalien yhteydessä, että “juutalaiset miljardöörit ja monimiljonäärit hallitsevat lobbaajalistan kymmenen kärkeä”.

Listan kärkisijoilla oli Michael Bloombergin ja Thomas Steyerin kaltaisia laajalti tunnettuja juutalaisia, mutta häntäpäässä kymmenennellä sijalla ovat Koch Industries -yhtiön edustajat. Nyt Trump on ottanut ei-juutalaiset Kochit maalitaulukseen, Yle kertoo:

“Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haukkui tiistaina sarjassa twiittejä amerikkalaisia miljardöörejä. Trumpin mukaan Kochin veljesten verkostot ovat yliarvostettuja.”

“Twiiteissään Trump kuvaili myös maailman rikkaimpiin kuuluvia Kochin veljeksiä ‘globalisteiksi’. Mitä Trump tarkoitti ilmaisulla, ja miten sitä pitäisi ymmärtää?”

“Globalisti-ilmausta on historiallisesti käytetty muukalaisvihamielisessä ja juutalaisvastaisessa eli antisemitistisessä tarkoituksessa, kertovat muun muassa aikakauslehti The Atlantic ja sanomalehti Jerusalem Post.

Ilmaisun käyttäjät haluavat luoda mielikuvan, että juutalaiset eivät koskaan voi olla uskollisia maalleen.”

Koska Kochit eivät kuitenkaan ole juutalaisia, vaikuttaa Ylen artikkeli “Trump nimitti amerikkalaisia miljardöörejä ‘globalisteiksi’ – tiesitkö, että sanaa käytetään juutalaisvastaisena herjana?” yritykseltä hämmentää kansalaisten käsitystä siitä, kuinka juutalainen raha vaikuttaa länsimaiden politiikkaan.

Paul Singer.

Toisin kuin Bloomberg, Steyer, Sheldon Adelson ja lukuisat muut juutalaisia teemoja esiin nostavat lobbaajat, Kochit eivät aja omaa etnistä etuaan. Valkoisen identiteettipolitiikan sijaan Kochit ovat keskittyneet esimerkiksi verojen karsimiseen, julkisten palveluiden alasajoon sekä ympäristölainsäädännön purkamiseen.

Vaikka Kochit eivät ole Amerikan lobbausmaailman kärkikaartia, on juuri heistä tehty mediassa maan vaalirahakorruption tärkeimmät symbolit. Näin kansalaisten huomio on käännetty lobbauslistan kärkisijoja hallitsevista juutalaisista “pahoihin valkoisiin kapitalisteihin”. Näin kapitalismin vastainen liike on pyritty puhdistamaan juutalaiskriittisistä ajatuksista.

Muun muassa BBC:lle, The Observerille ja The Guardianille työskennellyt kansainvälisesti arvostettu toimittaja Greg Palast on todennut, etteivät Kochit edes tee itsenäisesti lobbauspäätöksiään. Singer kertoi Thomas Hartmannin “The Big Picture” -haastattelussa 14.8.2015, että Kochit ottavat käskynsä vastaan heitäkin mahtavammalta lobbaajalta – “finanssiterroristiksi” kutsutulta juutalaiselta Paul Singeriltä, josta Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut TÄÄLLÄ.

Trumpin viimeisin “antisemitismikohu” oli siis jälleen uutisankka, jonka avulla valtamedia pyrkii johtamaan yleisöä harhaan. Poliittisesti korrekti media keskittyy rikkaiden asiaa ajaviin Kochin veljeksiin, vaikka huomion tulisi kohdistua Kocheja ohjailevaan juutalaiseen finanssielitisti Paul Singeriin.

Lähteet: Yle, Forward, The Big Picture

Lue myös:
Selvitys: finanssijuutalaiset manipuloivat politiikkaa yhä suuremmilla rahoilla
Juutalainen finanssielitisti toi entistä vaarallisemman lobbauskulttuurin Yhdysvaltoihin
Goldman Sachs asettui laittomien siirtolaisten tueksi
Bloomberg: juutalaispankit rahoittavat homolobbausta nyt Kiinassa

4 KOMMENTIT

  1. Donaldin maalaaminen antisemitistiksi on jo itsessään, niin absurdia, että hymy pyrkii väkisinkin huulille 😀 Donald kuitenkin naitattanut tyttärensäkin jutkulle ja havaittu nuolemassa itkumuuria kipa päässä…huh, huh 😀
    Paremman ja oikeellisemman lehtijutun saisi aiheesta, että kuinka kipeä on Donald Trumpin peräreikä? Onhan hän sentään ollut jo vuosia juutalaisten käsinukke 😀

    • Donald on piiloantisemitisti eli kaappisellainen. Niin piilo, ettei tiedä sitä itsekään. Vaan odotas kun löytää kaapista ulos, silloin alkaa tapahtua…

      • Donald Trump on persereikä ja sika, joka on täysin sionisti kuten koko USA:n hallitus. Tuo paskiainen on niin iso roisto juutalaisine kätyreineen.

  2. Donald “Israel first” Trump taistelee varmaankin kohta sionismia vastaan Tuhannen ja Ylen yön tarinoissa.

Comments are closed.