Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliike hovioikeudessa, päivä 1 – live-päivitys

Vastarintaliike hovioikeudessa, päivä 1 – live-päivitys

12

Kuten lukijamme tietävät, Poliisihallitus yrittää kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan kansallismielisten arvojemme vuoksi. Turun hovioikeus toimittaa kieltoasiassa pääkäsittelyn 28.–30.8.2018. Kansallisen Vastarinnan toimitus raportoi tapahtumista suorana.

Vastarintaliike järjesti 18.8. marssin Turun Akatemiatalolle protestina poliittista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Pidämme hämmästyttävänä, että Poliisihallitus tahtoo kieltää Vastarintaliikkeen, vaikka vastaavia kieltohankkeita ei ole koskaan käynnistetty esimerkiksi murhiin, huumeisiin tai prostituutioon erikoistuneita rikollisjärjestöjä vastaan. Kielto-oikeudenkäynnillä Suomen eliitti lähettää viestin, että kansallismielisyys on pahempi rikos kuin murha tai raiskaus.

Kuten jo käräjäoikeuden tuomion pöytäkirjassa mainittiin, Pohjoismaista Vastarintaliikettä ei ole määritelty koskaan järjestäytyneeksi rikollisuudeksi eikä sen julkaisua tai johtavaa aktivistia ole tuomittu kunnianloukkauksesta, rikokseen yllyttämisestä tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tällainen toiminta ei olekaan järjestömme tarkoitus – järjestömme tarkoitus on sen sijaan kansallismielinen poliittinen järjestäytyminen globalismia ja pakkomonikulttuurisuutta vastaan.

Itsenäisyysmielisten kansalaisten poliittinen järjestäytyminen on Suomen korruptoituneelle valtaeliitille ja medialle pahin uhkakuva, minkä vuoksi Vastarintaliikkeen kieltämistä onkin molempien puolesta lobattu ankarasti. Vastarintaliike tahdotaan kieltää, sillä olemme Suomen tinkimättömin poliittinen oppositioliike.

Voit seurata oikeudenkäynnin ensimmäisen päivän kulkua tähän artikkeliin tehtävistä päivityksistä. Mikäli tahdot tietää lisää kieltohankkeen taustoista, suosittelemme lukemaan seuraavat artikkelit:

Linkki toisen päivän live-seurantaan.

Päivitetty klo 14:06:
Istunto on päättynyt. Keskiviikkona 29.8. jatketaan kello 09:30 henkilötodisteluilla.

Päivitetty klo 13:53:
Käsittely jatkuu. Koivistoinen näyttää omia kirjallisia todisteita, joihin kuului mm. aktivistin käsikirja ja ryhmänjohtajan manuaali, joissa väkivalta kielletään. Fredman väittää niitä “tarkoitushakuisesti” tuotetuiksi siltä varalta, että PVL joutuisi “vastuuseen”.

Päivitetty klo 12:34:
Tunnin lounastauko alkaa.

Päivitetty klo 12:22:
Käydään läpi kirjallisia todistuksia. Fredman esittää eri kohtia Kansallisen Vastarinnan artikkeleista, joihin Koivistoinen vastaa. Nyt siirryttiin Henrik Holapan julkaisemaan fiktiiviseen teokseen, jota Poliisihallitus käyttää kirjallisena todisteena.

Päivitetty klo 11:45:
Yksi tuomareista kysyi tarkennusta “kansallissosialismin” määritelmälle. Fredman vastasi, että termi on otettu annettuna, mutta että se “ei aukea sanakirjan avulla”. Hän puhuu kansallissosialismista ja rasismista useasti peräkkäin ikäänkuin ne olisivat synonyymeja.

Päivitetty klo 11:32:
Hovioikeudenneuvokset: Juha Laaksonen, Leena Virtanen-Salonen ja Kari Lahdenperä.
Hovioikeuden esittelijä: Emmi Koiranen.

Käräjäoikeuden kieltokannepäätöksestä valittaneet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja Pohjoinen perinne ry:n asianosaiset.
Poliisihallituksen asianajaja Markku Fredman.

Päivitetty klo 11:12:
10-15 min. tauko – jatkuu kirjallisten todisteiden kanssa.

Markku Fredman.

Päivitetty klo 11:06:
“Onko vastarintaliike muuttanut toimintatapojaan?” Tähän Fredman poimi aamun artikkelin linkin, jossa kerrotaan kuinka Torniainen oli palkittu “rohkeudesta ja uskollisuudesta liikkeelle” Karttusen tapauksen jälkeen.

Lisäksi oli viittaus 10 päivää sitten olleeseen Zyklon B -uutiseen, jolla Poliisihallitus pyrki todistamaan, että “holokaustin kieltäminen on jatkunut” käräjäoikeuden päätöksestä huolimatta. Tällä pyrittiin osoittamaan, että “varoitus” ei olisi tehonnut PVL:n tapauksessa. Väitös on kaukaa haettu, koska käräjäoikeuden tuomio ei ole sama asia kuin viranomaisen varoitus, ja lisäksi tuomio ei ole lainvoimainen, vaan tässä nimenomaisessa käsittelyssä riita-asiana.

Päivitetty klo 11:03:
Markku Fredman otti esille 10 päivää sitten julkaistun Zyklon B -uutisen ja siihen ensimmäisen julkisen kommentin, vaikka kommenteista ovat vastuussa anonyymit kirjoittajat.

Päivitetty klo 10:59:
Markku Fredman väittää verkkojulkaisua vastarinta.com “vihapuheeksi ja rasistiseksi” – ottaa valikoituja esimerkkejä teksteistä, mutta toteaa, että verkkojulkaisua pitää kuitenkin arvioida “kokonaisuutena”.

Markku Fredman sekoittaa koko ajan puheessaan sionismin ja juutalaisvastaisuuden. Tekstit, joita hän valitsi, käsittelivät sionismia, mutta Fredman itse käytti termiä “juutalaisvastainen”.

Päivitetty klo 10:55:
Markku Fredman kertoo samat asiat mitä käräjillä, sillä erotuksella, että Jimi Karttusen tapauksessa hovioikeus on katsonut, että teolla oli rasistinen motiivi, koska Karttunen oli vastustanut PVL:ää. Rasistinen motiivi voi Fredmanin ja lakipykälien mukaan olla kyseessä siinäkin tapauksessa, että on kyse samanrotuisten poliittisesta erimielisyydestä.

Lisäksi hän ottaa esille vanhoja tapauksia ja löytää “poliittista häirintää” eri tapahtumista, vaikka valtaosa PVL:n tapahtumista on sujunut rauhallisesti ja valitut tapahtumat ovat poikkeuksia PVL:n pitkässä historiassa.

Päivitetty klo 10:33:
Hovioikeus aloitti lukemalla käräjäoikeuden päätöksen lyhennettynä.

Päivitetty klo 10:31:
Istuntosaliin on varattu vain 13 paikkaa yleisölle ja lehdistölle. Toisen salin audiovisuaalinen yhteys “ei toimi” – mutta kaikki saivat paikan, koska suurin osa lehdistöstä lähti pois alun kuvaamisen jälkeen.

Päivitetty klo 10:01:
Valemedian edustajat paikalla.

Toimitus

12 KOMMENTIT

 1. Jos tässä nyt joku pitäisi kieltää niin poliisihallituksesta olisi hyvä aloittaa.

 2. Jessen loppulausunto oli hyvä viime oikeuden käynnissä. Nyt ei voi muuta kuin seurata tilannetta ja toivoa parasta, eli että toiminta saa jatkua niinkuin tähänkin asti! Tsemppiä täältä kotisohvalta! 👍 Voitto elää!

 3. Ei sammu soihtu sillä, että eliitti sen tahtoo sammuttaa… Kolehmaisen (sikäli jos aivokapasiteetti antaa myöden) kannattaisi katsella vanhoja dokumentteja ja räknätä…kuinka paljon alkoholin käyttö vheni kieltolain aikana..vai vähenikö 🙂

 4. Parempi vain, että PVL:n kaltaiset miliisit kielletään kokonaan, tätämenoo käy niin, että PVL ottaa mallia Venäjän kansallisbolsevikeilta, jotka tappavat porukkaa öisin kameroiden välttämissä kohteissa näistä syistä: julkijuopottelu puistonpenkillä, kinky pukeutuminen naisoletetulla, homopari, ihonväri.

  • Antifa-agendan, eli vihervasemmistolaisuuden ja kommunismin nimissä on tapettu enemmän ihmisiä kuin minkään muun aatteen, ideologian tai uskonnon. Parempi onkin, kun kynäniskaiset anttifantit keskittyvät yliannostuksiin ja alkoholimyrkytyksiin. Niin se luonto tasaa ja Darwinismi toimii… 😀

  • Kuten ylempänä, kommunismi on tappanut niin paljon ihmisiä sodissa, etnisissä puhdistuksissa ja epäonnistuneissa taloussuunnitelmissa että koko toisen maailmansodan aikaisilla kaatuneilla ei päästä edes farmiliigaan.

   Toisaalta, antifantit ovat muuallakin kuin Suomessa ja jo euroopassa on tapettu paljon ihmisiä. Mm. poliiseitakin on polttopulloilla sytytetty tuleen ja yhteistä- sekä ysityistä omaisuutta tuhottu miljoonien edestä. Vai viittaako nimimerkki “antifa” itse järjestöön? Siihen perustamisasiakirjaan? Ei kai minkään järjestön perustamisasiakirja ole tappanut ketään. Vaikka esim. suomalaisten eduskuntapuolueiden jäsenet ovat. Ja eduskunnassakin istuu useita tuomion saaneita. Nyt en ole katsonut onko sielä vankilassa olleita.

   Miten se voi olla aina niin että kommunistit ja vasemmisto ovat se agressiivisin ja rikollisin ihmisluokka? Ja kansallissosialistit se rauhallisin sekä rakentavin?

  • PVL ottaa mallia omasta poliittisesta manifestista.

   Totuus on PVL:n puolella, joten meidän tulee vain jatkaa mielenosoitukset, kirjoittelu, väittelyt. “Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara” ei pysty väittämällä tuoda mitään ideoita tai tuoda esiin positiista ohjelmaa (koska ei omaa sellaista), joten väkivalta on antifan ainoa keino vastustaa Oikeudenmukaisuuden ja Totuuden voittoa.

   Muuten, itse antifa julistaa, että väkivalta on heidän ainoa keino!
   Meillä PVL eli kansallissosialisteilla taas väkivalta on vain puolustusta varte, koska PVL voittaa selvästi mitä tahansa ideoiden kilpailun. Tästä syystä PVL on sananvapauden puolesta, mutta anarkisti, antifa (rahavallan kassara) vastustaa sananvapautta.

 5. “Hän puhuu kansallissosialismista ja rasismista useasti peräkkäin ikäänkuin ne olisivat synonyymeja.”

  Vaikea ilmeisesti ymmärtää, että kuka tahansa voi olla kansallissosialisti, joten kansallissosialismi onkin todellisuudessa täysin rauhan aate. Kyseessä on elämäntapa, mutta näiden hengettömien ja rappiosta nauttivien Fredmanien on tätä vaikea sisäistää.

 6. Ilta-sanomat uutisoi “Vastaavaa lakkauttamista saa hakea Suomessa 1970-luvulta, jolloin lakkautettiin uusnatsi Pekka Siitoimen johtamia rekisteröimättömiä yhdistyksiä.”

  Itse asiassa tuossa on niin lihava vale että oikein silmiä hiertää. Nimittäin, kyse ei ole ollenkaan sanoista asioita. Nyt rikotaan Suomen perustuslakia sekä kansainvälisiä ihmisoikeuksia siltä pohjalta että muutama ihminen on pahoittanut mielensä. Ja ryhmän ihmisiä jotka eivät ole yhdistys, kielletään kokoontumasta yhteen. Mitäs jos porukka sattuu esim. ABC:lle kahville samaan aikaan? Se on mahdollista.

  Toinen lihava vale on siinä että poliisihallitus on lakkauttanut noin 70 yhdistystä vuoden 2000 jälkeen. Tosin ne ovat olleet yhdistyksiä eivätkä kuten Vastarinta, vapaiden ihmisten riippumaton ryhmä jota rikollisesti käsitellään yhdistyksenä.

  Toivottavasti valemedian kirjoittelijat saavat tästä jotain itselleen. Minua harmittaa se että kun valemediassa lukee jotain niin kansa imee sen itseensä totuutena ilman mitään kritiikkiä. Vaikka lähes joka lausesta löytyy jotain korjattavaa. Jos ei muuta niin kielioppivirheitä. Tällaisen median lobotoima kansa ei voi kehittyä vaan se taantuu vasemmiston tasolle. Ai niin… yliopistoistahan tulee vasemmistolaisen agendan omaksuneita kirjoittajia lehdistöön.

 7. Onnea oikeudenkäyntiin! PolPo tässä pitäisi kieltää rikollisjärjestönä, koska koko poliisijohtoa epäillään vakavista rikoksista.

 8. Kappas, vasemmiston äänenkannattaja Iltalehti ei ole uskaltanut uutisoida oikeuskäsittelystä mitään. Haluavat siis vaieta asian kuoliaaksi, kuten Turkukin terroristi-iskun. No, Turuku ei onnistunut kovin hyvin.

  “Katsokaa, tossa ne kävelee ihan avoimesti. Jalkakäytävällä”.

 9. Torniainen ei ole yhdistys(PVL), joten täten täysin väärin PVL yrittää kieltää Torniaisen syyksi… Sitä paitsi enemmän niitä rikoksia on tehnyt Antifa, vasemmisto, moottoripyöräjengit yms.., joten PVL-jutussa ei ihan syyttäjän väitteet ole oikeudenmukaisia..

Comments are closed.