Koti Artikkelit NY Times: Trump sai vaaleissa salaista apua juutalaisilta ja ääri-islamisteilta

NY Times: Trump sai vaaleissa salaista apua juutalaisilta ja ääri-islamisteilta

9

Valtamedia on kirjoittanut ahkerasti Donald Trumpin vaalikampanjan väitetyistä “Venäjä-yhteyksistä”. Nyt julki tulleiden tietojen mukaan Trumpin kampanja sai laitonta vetoapua joukolta juutalaisia ja ääri-islamisteja, jotka uskoivat Trumpin ajavan heitä hyödyttävää politiikkaa Lähi-idässä.

The New York Times nimeää uutisessaan miesjoukon, joka lähestyi elokuussa 2016 Trumpia tämän pojan (Donald Trump Jr.) kautta: sosiaalisen median manipulointiin erikoistunut juutalainen Joel Zamel, ääri-islamistidiktaattoreiden lobbaaja George Nader sekä pahamaineisen Blackwater-palkkasotilasyhtiön entinen johtaja Erik Prince.

Vaikka Princen aiemmin johtaman Blackwaterin ammattitappajat ovat saaneet kovia tuomioita siviilimurhista, jatkaa pahamaineinen sotarikollinen edelleen työtään Amerikan poliittisen vallan sydämessä. Prince ei joutunut sotarikostuomioiden vuoksi hylkiöksi, sillä rikokset suoritettiin Israelin ylivallan nimissä Irakin sodan aikana.

Prince, Trumpin juutalainen vävy Jared Kushner sekä Trumpin juutalainen neuvonantaja Stephen Miller järjestivät Zamelille ja Naderille yhteyden Trumpin poikaan, jotta nämä voisivat manipuloida Yhdysvaltojen vaaleja Trumpin voiton varmistamiseksi. Tapaamisen yhteydessä Nader kertoi Trumpin pojalle, että Saudi-Arabian ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien islamistidiktaattorit tahtoivat, että Donald Trumpista tulisi seuraava presidentti. Naderin edustamat islamistivaltiot ovat liittoutuneet Lähi-idässä Israelin kanssa.

Israelin kansalaisuuden omistava juutalainen Zamel puolestaan paljasti kokouksen aikana, että hänen pahaenteisesti nimetty Psy-Group-yhtiönsä voisi auttaa Trumpia vaalikampanjassa. Psy-Group työllistää entisiä israelilaisia vakoojia, jotka ovat erikoistuneita tiedusteluun ja julkisen mielipiteen manipulointiin. Yhtiön motto on: “Muokataan todellisuutta.”

Taustalla Jared Kushner.
Stephen Miller.

Donald Trump Jr. vastasi myöntävästi Zamelin ja Naderin tarjoukseen vaalien manipuloimisesta. Pian tämän jälkeen Nader pääsi Trumpin vaalikampanjatiimin sisäpiiriin. Trumpin voiton varmistuttua ääri-islamisteja edustanut Nader maksoi sionisteja edustaneen Zamelin tilille noin kahden miljoonan dollarin palkkion.

Viranomaiset tutkivat nyt Naderin ja Zamelin toimintaa, sillä Yhdysvaltojen lakien mukaan ulkomaalaiset eivät saa sotkeutua amerikkalaisiin vaaleihin. Trumpin kampanjatiimi oli laista tietoinen, mutta jatkoi siitä huolimatta kulissientakaisia tapaamisia ulkomaalaisten juutalaisten ja islamistien kanssa.

Naderin tiedetään laatineen suunnitelmia Iranin tuhoamiseksi. Israel pitää Irania yhtenä vaarallisimmista vihollisistaan, sillä Iran on paitsi julkisesti antisionistinen myös taloudellisesti ja sotilaallisesti erittäin vahva. Naderin mukaan Trump oli presidenttiehdokkaista paras vastavoima Iranille.

Lähde: The New York Times

9 KOMMENTIT

 1. Sama, kuin täällä kotihölmölässä, Venäjä on kaiken pahan takana aina… saa olla tyhmä, ettei näe tämän Venäjä sitä Venäjä tätä -roskan läpi.

 2. Suomessa ei paljoa puhuttu siitä kun Erdogan puhui muslimeille. Se paasasi että kaikkien muslimien on liittouduttava juutalaisten kanssa ja muodostettava yhteinen rintama ulkoista viholista vastaan. Hmm… Ja minä kun luulin että Erdogan on se vihollinen.

  JOS juutalaiset ja muslimit saavat rauhan keskenään aikaiseksi ja hyökkäävät yhdessä Eurooppaan, Iraniin, Syyriaan ja Venäjälle niin Putin on ainoita toivojamme. Venäjä tietysti suojelee omia rajojaan ennen kaikkea sekä omia intressejään, mutta euroopastakaan ei ole puolustautumaan noin suurta vihamielistä kansaa vastaan. Ja me veilä tyhmyyksissämme olemme päästäneet ne rajojemme sisäpuolelle aseineen ja räjähteineen.

 3. Tää oli kohu uutinen. Putinista pitäminen tai vihaaminen on jokaisen henkilökohtainen valinta, mutta viimeisen vuoden aikana koko Venäjä ja venäläiset ovat kirottu ja mustamaalattu esim. Jessikka Aron, Hanna Smithin ja muiden höyrypäiden toimesta. Valtamedia on alittanut riman. Juutalaisten ja muslimien puolustaja kansanpetturi.

 4. Se, että Donald paljastuikin sionistiksi, pankkieliitin kätyriksi ja totaaliseksi takinkääntäjäksi. Voiko kukaan, joka vaivautui edes vähän vaalien aikana tutkailemaan Donaldin menneisyyttä ja perheyhteyksiä..olla aidosti yllättynyt?
  Edelleen parempi vaihtoehto, kuin Killary, mutta pohjimmiltaan samaa paskaa, hiukan eri painotuksilla.

  • Niinhän se on, kahdesta huonosta on vaikea valita, mutta Trump taas on ennalta arvattavissa pitkälti ihan oman julkisuudennälkänsä vuoksi.
   Varmaan se skotlannin golfkenttäkin tuottaa suunnattomia summia. ;D

 5. “We’re Going to Take out 7 Countries in 5 Years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran..”
  Video Interview with General Wesley Clark in 2007

 6. En ole koskaan pitänyt Trumpin valintaa hyvänä juttuna. En pidä Trumpin aurasta. Huono juttu.

  Nyt alkaa valua rationaliteettia selvännäölleni ja intuitiolleni.

Comments are closed.